Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
205
Like
26.749
Πόντοι
34.098
Ναι ωραία όλα αυτά....και απασχολούν περισσότερο εσένα παρά εμένα.

Εγώ έχω το δικαίωμα να ενδιαφέρομαι περισσότερο για το τι οδήγησε στην σύγκρουση, την αντιμετώπιση της κυβέρνησης μετά το συμβάν....αλλά και πριν..... και γενικά τις εγκληματικές αμέλειες των πολιτικών και διοικητικών προσώπων και να θέλω να τιμωρηθούν για αυτές?

Για εμένα αυτά τα θέματα που αναφέρεις είναι ασήμαντα μπροστά στις πραγματικές ευθύνες για το συμβάν.

Χέστηκα τι κάνει η ζωή...δεν κυβερνάει αυτή. Εμένα με νοιάζει τι κάνουν αυτοί που κυβερνούν.

Άρα τι να κάνουμε τώρα?
Όσο ολόκληρη η γελοία αντιπολίτευση ασχολείται με το μπάζωμα του ανύπαρκτου λαθρεμπορίου, δεν αναγκάζεται ολόκληρο το πολιτικό σύστημα να ασχοληθεί με τους κυρ Βασίληδες με το ξεκούμπωτο πουκάμισο και τη χρυσή αλυσίδα. Εσένα μπορεί να σου φαίνονται ασήμαντα αλλά αυτή είναι η ουσία όλης της επιχείρησης που στήθηκε. Να οποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά ωφέλη η Ζωή και ο ταχυδρόμος του Ναζωραίου και όχι να ξηλωθεί όλο τα σάπιο πελατειακό δημόσιο σύστημα διοίκησης.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.929
Πόντοι
506
ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

Συνημμένα

• Screenshot_20250407_234046_Facebook.jpg
    Screenshot_20250407_234046_Facebook.jpg
    411,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.310
Πόντοι
3.856
Όσο ολόκληρη η γελοία αντιπολίτευση ασχολείται με το μπάζωμα του ανύπαρκτου λαθρεμπορίου, δεν αναγκάζεται ολόκληρο το πολιτικό σύστημα να ασχοληθεί με τους κυρ Βασίληδες με το ξεκούμπωτο πουκάμισο και τη χρυσή αλυσίδα. Εσένα μπορεί να σου φαίνονται ασήμαντα αλλά αυτή είναι η ουσία όλης της επιχείρησης που στήθηκε. Να οποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά ωφέλη η Ζωή και ο ταχυδρόμος του Ναζωραίου και όχι να ξηλωθεί όλο τα σάπιο πελατειακό δημόσιο σύστημα διοίκησης.
Ρε τύπε δε μου λες δηλαδή....τον σταθμάρχη ποιος τον διόρισε και μάλιστα με προσπάθεια? Η Ζωή ή ο Βελόπουλος?

Τα λεφτά της 717 ποιος τα έκανε φτερά αντί για ETCS και τηλεδιοίκηση? η Ζωή ή ο Βελόπουλος?

Το κρατικοδίαιτο σύστημα και τους δημόσιους κηφήνες ποιος εκλέχθηκε να τους καθαρίσει και 6 χρόνια δεν το έκανε? η ζωή ή ο βελόπουλος?

Τώρα με δουλεύεις? Ποιος τους σταματάει από το να κάνουν την δουλειά τους από το 19 μέχρι σήμερα? η ζωή και ο βελόπουλος?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
205
Like
26.749
Πόντοι
34.098
Ρε τύπε δε μου λες δηλαδή....τον σταθμάρχη ποιος τον διόρισε και μάλιστα με προσπάθεια? Η Ζωή ή ο Βελόπουλος?

Τα λεφτά της 717 ποιος τα έκανε φτερά αντί για ETCS και τηλεδιοίκηση? η Ζωή ή ο Βελόπουλος?

Το κρατικοδίαιτο σύστημα και τους δημόσιους κηφήνες ποιος εκλέχθηκε να τους καθαρίσει και 6 χρόνια δεν το έκανε? η ζωή ή ο βελόπουλος?

Τώρα με δουλεύεις? Ποιος τους σταματάει από το να κάνουν την δουλειά τους από το 19 μέχρι σήμερα? η ζωή και ο βελόπουλος?
Θέλεις και ETCS μωρ μαλάκα για μια διπλή γραμμή 500 χιλιόμετρα.................Αυτά φώναζες στη συγκέντωση δίπλα από την κλαδική του ΠΑΣΟΚ ή για το μπάζωμα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.310
Πόντοι
3.856
Θέλεις και ETCS μωρ μαλάκα για μια διπλή γραμμή 500 χιλιόμετρα.................Αυτά φώναζες στη συγκέντωση δίπλα από την κλαδική του ΠΑΣΟΚ ή για το μπάζωμα;
Πληρώθηκε από τα Ευρωπαικά Κονδύλια ή όχι?

Το περιελάμβανε η σύμβαση που οι εργολάβοι ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ για να υλοποιήσουν ή όχι?

Αν υπήρχε το ETCS θα είχε πάρει χαμπάρι το σύστημα ότι τα τρένα είναι στην ίδια γραμμή και θα είχε σταματήσει αυτόματα και τα 2 τρένα?

να σου πω κάτι όμως? Εγώ όποτε έχω ταξιδέψει έχω πάει με το αεροπλάνο...στα @@ μου το κλείνω και για αύριο το πρωί 200 ευρώ. Επειδή δε το θες εσύ το ETCS ενώ το πλήρωσες με τους φόρους σου....

καλά σας κάνουν μπρό....το ζητάτε....και με σεβασμό σας αντιμετωπίζει ο κυριάκος.....κόκκαλο στο κεφάλι έπρεπε να σας βάλει και να χορεύετε ούγκα μπούγκα γύρω από τη φωτιά.

νομίζω δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.......τι να το κάνεις το ETCS στην χώρα των ιθαγενών?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
205
Like
26.749
Πόντοι
34.098
Πληρώθηκε από τα Ευρωπαικά Κονδύλια ή όχι?

Το περιελάμβανε η σύμβαση που οι εργολάβοι ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ για να υλοποιήσουν ή όχι?

Αν υπήρχε το ETCS θα είχε πάρει χαμπάρι το σύστημα ότι τα τρένα είναι στην ίδια γραμμή και θα είχε σταματήσει αυτόματα και τα 2 τρένα?

να σου πω κάτι όμως? Εγώ όποτε έχω ταξιδέψει έχω πάει με το αεροπλάνο...στα @@ μου το κλείνω και για αύριο το πρωί 200 ευρώ. Επειδή δε το θες εσύ το ETCS ενώ το πλήρωσες με τους φόρους σου....

καλά σας κάνουν μπρό....το ζητάτε....και με σεβασμό σας αντιμετωπίζει ο κυριάκος.....κόκκαλο στο κεφάλι έπρεπε να σας βάλει και να χορεύετε ούγκα μπούγκα γύρω από τη φωτιά.

νομίζω δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.......τι να το κάνεις το ETCS στην χώρα των ιθαγενών?
Μέχρι το 17 διαβάζω είχε υλοποιηθεί το 32% Τώρα είναι στο 80%. Πες μου εσύ ποιός έφαγε τα λεφτά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.310
Πόντοι
3.856
Μέχρι το 17 διαβάζω είχε υλοποιηθεί το 32% Τώρα είναι στο 80%. Πες μου εσύ ποιός έφαγε τα λεφτά.
Κανένας τύπε άλλωστε τι να το κάνεις και το ETCS σε διπλή γραμμή 500 χλμ

δεν θα πεθάνει και κανείς

καλό βράδυ :thumbsup:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
205
Like
26.749
Πόντοι
34.098
Το etcs δεν υπήρχε από την αρχή των τρένων. Μάντεψε τί άλλο μπορείς να κάνεις για να μην στουκαρουν τρένα μεταξύ τους. Να μην έχεις διορισμένος κυρ Βασίληδες, αλλά που να τα σκεφτούμε εμείς αυτά.....
Χτύπησα υπερωρίες μαζί σου σήμερα τύπε. Πέρα από τη διατακτική σίτισης που μας πληρώνει ο κύριος Κούλης θα ζητήσω επιπλέον κουπόνια.
Καλό βράδυ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.817
Πόντοι
5.506
Ε τον μπουστη, Αρβανίτικο κεφάλι, καμία σωτηρία.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.451
Πόντοι
12.756
@Νίπλης Που εισαι χαμενος?Πηρε τα πανω του το νημα παλι:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Ελα φίλε μου καλέ :grouphug:
Τωρα μπηκα απο εξοδο ,ειχα βγει με κάτι προλετάριους ναπουμε , να τσιμπησουμε κάτι και να μάθω και κανα κουτσομπολιο :coffee:
Δεν εχω διαβάσει κάτι , τωρα ξεκινάω :coffee:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.611
Πόντοι
266
Τύπε το γεγονός πως για 2 ερωτήσεις έγραψες ολόκληρο κατεβατό στο οποίο λες και ξελες χωρίς να απαντάς ευθέως, μας δίνει να καταλάβουμε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεσαι να υποστηρίξεις την παράταξη. :coffee:

Τον παρακάτω τι τον έχεις ?

1 σου φτάνει για όλα

Ποιος ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας του εδοσααμ με το πανεπιστήμιο της γάνδης;

Ο λακαφωσης
Screenshot_2025-04-08-02-58-26-562_com.android.chrome.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.451
Πόντοι
12.756
Άνοιξε τον διαγωνισμό ρε γαμημενε Νιπλη... τωρα που η πουτανα των πουτανων με το κωλαντερο έξω είναι σε οίστρο!

Παιδιά , συντροφοι και συντρόφισσες ( αν και δεν πιστευω να υπαρχει κανα μουνι που να διαβάζει αυτο το νημα ΚΨΜ ) σας συνιστώ να ηρεμήσετε και να περιμένετε
να ερθει η στιγμη του νήματος :coffee:

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΠΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!! ΑΠΡΙΛΗ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!
ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ , ΤΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ , ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ , ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΩ:coffee:)

ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ , ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΑΡΕΝΑ , ΝΑ ΑΜΟΛΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΛΑΡΥΓΓΙΑ

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ , Η ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ

Ηρεμήστε :coffee: όλα θα έρθουν και θα γινουν όταν πρεπει :coffee:
Γραφτειτε μια γιογκα , καντε κανα σεσιον μεντιτεσιον με κανα μουνι , βρειτε τις ζωνες χαλαρωσης σας
0a31daab2f94ba2791edb32641e8b402.jpg
a22e888c6fbe0f0e9ff6a9d89c47e089.jpg
281eb4625f59c089ec8ab5a1eb08201a.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.451
Πόντοι
12.756
Οπότε? που καταλήγουμε? Κράτος δεν υπάρχει...κυβέρνηση δεν υπάρχει...δικαιοσύνη δεν υπάρχει. ξέρεις τι υπάρχει????? Φορολογική δήλωση σε 1 μήνα...εκεί δουλεύουν όλα καλά.

Εγω έκανα :coffee:
και κοιτα να δεις μια συμπτωση .. ειναι μηδενικη . κριμα :coffee:
Τοσα χρόνια ολο και κατι τσιμπουσα , αλλα ας ειναι και ενα χρόνο να ειμαστε ισα βαρκα ισα νερα ,παμε για του χρονου να παρω επιστροφη πα΄λι :coffee:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.611
Πόντοι
266
Τύπε το γεγονός πως για 2 ερωτήσεις έγραψες ολόκληρο κατεβατό στο οποίο λες και ξελες χωρίς να απαντάς ευθέως, μας δίνει να καταλάβουμε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεσαι να υποστηρίξεις την παράταξη. :coffee:

Τον παρακάτω τι τον έχεις ?

Άντε επειδή πιθανόν ό λακαφωσης και όλοι οι
Screenshot_2025-04-08-03-19-39-055_com.facebook.katana.jpg
Screenshot_2025-04-08-03-09-47-861_com.twitter.android.jpg
προηγούμενοι να μη σου φτάνουν
Δες άλλους 2

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.310
Πόντοι
3.856
Εγω έκανα :coffee:
και κοιτα να δεις μια συμπτωση .. ειναι μηδενικη . κριμα :coffee:
Τοσα χρόνια ολο και κατι τσιμπουσα , αλλα ας ειναι και ενα χρόνο να ειμαστε ισα βαρκα ισα νερα ,παμε για του χρονου να παρω επιστροφη πα΄λι :coffee:
Είσαι άτυχος γιατί δεν είσαι ΕΕ

Θα πλήρωνες το τεκμήριο και θα καθάριζες αν σου έλεγε κανένας τίποτα θα είχες έτοιμη την απάντηση

«Πλήρωσα 3χιλ ο Χατζηδάκης λέει ότι είμαι εντάξει βούλωνε»

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.922
Πόντοι
2.586
Ξερεις τυπε μέχρι το 17 εσείς κυβερνούσατε.

2015-2017 ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά εάν αυτό το 32% έγινε επι των ημερών του,σε δύο χρόνια δλδ και μετέπειτα σε 8 χρόνια έγινε άλλο ένα 48% συν 57 νεκροί από πάνω,κρυψου στο λαγούμι σου καλύτερα παρά να μιλάς και να λες βλακολογείες.

Αυτά μπορείς να τα λες στους "και Α και Ου" όχι εδώ ...δείχνετε το επίπεδο σας ρε γαμωτο δλδ...πόσο ελλειεινοι άνθρωποι είστε

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.158
Πόντοι
456
Κύριε Μητσοτάκη ελπίζω πέρα από το εδάφιο 486 περί CFD που θα αφαιρεθεί, να αφαιρέσετε και το 485
Δίπλα είναι εξάλλου το έχετε διαβάσει εσείς και γνωρίζετε...
΄Ώστε να βγει το ''Ευαγγέλιο 2.0 ''

485
In addition, EODASAAM reached out to Mr. Konstandopoulos, Professor of Chemical Engineering at the Aerosol &
Particle Technology Laboratory of the Aristotle University, Thessaloniki, Greece,
with questions related to the
possibility of the formation of a combustible aerosol mix of silicone oil as a direct cause of the crash. Prof.
Konstandopoulos offered a short technical report on the issues in question, stating that, given the approximate
time of 0.4 sec for the initial ignition and development of the fireball, there is no realistic way to suggest that such
an energy transfer and silicone oil ignition and combustion could possibly happen in the given timeframe and rate
of development of the fireball combustion. Furthermore, Prof. Konstandopoulos has calculated the amount of
white dust (silicone dioxide, SiO₂) that would have been formed after the combustion of 2.4 metric tons of PDMS
oil, to the amount of 1.94 metric tons that were clearly not present at the accident site.
486

In parallel, under the supervision of EDAPO, computational fluid dynamics (CFD) simulations were run in an
attempt to recreate the event as recorded by the cameras using only mathematical computer models and their
visualisation tools8 :
- Fire Dynamics Simulator (FDS) is a CFD model of fire-driven fluid flow. The software solves numerically a form
of the Navier-Stokes equations appropriate for low-speed, thermally-driven flow, with an emphasis on smoke
and heat transport from fires.
- Smokeview (SMV) is a visualization program that is used to display the output of FDS and CFAST simulations.

Συνημμένα

• eodasaam_accident_investigation_tempi-1.pdf
    10,4 MB · Εμφανίσεις: 5

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.549
Πόντοι
6.515
Μλκς, είναι απίστευτο, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΚΑΦΩΣΗ, ΤΟΥ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ, ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣ, της συγκαληψης, του τουλολιου και του μπαζωματος που ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, σήμερα αποφάσισαν να μιλήσουν για τον άχρηστο σταθμάρχη και την 717. Που, Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ, πάλι ο Κουλής φταίει ΜΟΝΟ, για αυτά.
ο κουλης και η φαμιλια του ποσα χρονια κανουν κουμαντο σ αυτο τον τοπο?

θα ηταν καλο να μας ελεγαν γιατι ενω εχουμε αυτοκινητοδρομους, γεφυρες, τουνελ κλπ Γερμανιας και σιδηροδρομο Ουγκαντας (δεν εχω παει Ουγκαντα μπορει εκει να ειναι καλυτερα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom