όπως σου είπα και πριν τζάμπα συζητάμε καθώς δεν σε ενδιαφέρει τίποτα. Και καλά κάνεις...φοβάσαι τους ροζ κατσαπλιάδες....και δε σε νοιάζει κάτι άλλο.
Δεν έχεις επιχειρήματα έχεις μια μονόπλευρη περιγραφή....και δεν σε ενδιαφέρει ούτε γιατί έγινε η σύγκρουση ούτε ο χειρισμός μετά την σύγκρουση ούτε τίποτα.
Τι να συζητήσουμε τότε? όταν φοβηθείς και τους γαλάζιους κατσαπλιάδες τα ξανά λέμε.....και στην Αμερική την ίδια λογική με εσένα είχαν...και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει γιατί σε 1 πρωινό έχασαν κάτι τρις.
Αυτά είναι δικές σου εκτιμήσεις. Σου έχω ξαναπεί τη ΛΟΓΙΚΗ δεν τη χαρίζω σε κανέναν.
Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το θέμα και δεν σχολίασα εδώ μέσα για 2 χρόνια.
Μέχρι που είδα τον Κοκωτσάκη να ανεβάζει το ηχητικό "δεν έχω οξυγόνο", παρένθεση, ετοιμαστείτε και για αυτό να καταπιείτε τη γλώσσα σας.
Και όσο έβλεπα αυτό τον μαλάκα και την "ομάδα του", υποτιθέμενους καθηγητές πανεπιστημίων του εξωτερικού σε συνεντεύξεις έλεγα δεν μπορεί αυτός ο αγράματος κρετίνος να καθοδηγεί την έρευνα.
Και μετά μας προέκυψε και το λουλούδι νο2, ο "αεροναυπηγός" που τον κέρδισε η φωτογραφία.
Κοίτα να δεις τελικά που αυτός είναι υπάλληλος του Ευγγελάτου.
Αυτοί οι 2 αγαθοί επιστήμονες της πούτσας που είναι καθοδηγούμενοι από τη Ζωή, και πες μου ότι δεν ισχύει, όχι μόνο οδήγησαν την έρευνα σε λάθος δρόμο, ξεσήκωσαν μεγάλη και δικαιολογημένη οργή στην κοινωνία με διασπορά ψευδών θεωριών. Τώρα αν εσένα όλα αυτά δεν σε προβληματίζουν και σε καίει ο Κούλης, εμένα στα παπάρια μου, και ο Κούλης και αν εσύ θέλεις να είσαι στρατιωτάκι της Ζωής και να συμμετέχεις σε διαδηλώσεις για τα Τέμπη-παλαιστήνη, πατριαρχία, Πύλος, εμβόλια, ανεμογεννήτριες, κ.α.
Αυτό για το "δεν έχω οξυγόνο" κράτα το, έχει μέλλον η υπόθεση....