Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.817
Πόντοι
5.506
Playing Great Ape GIF
Ααααα, έτσι είδες το φως το αληθινό. Μάλιστα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.310
Πόντοι
3.856
Ααααα, έτσι είδες το φως το αληθινό. Μάλιστα.
όχι απλά σου δείχνω με τρόπο σε τι παραπέμπουν οι μπούρδες που γράφεις

και σου υποδείκνυω την απόσταση που έχεις ακόμα να διανύσεις για να μπεις μπορέσεις να πάρεις μέρος σε συζητήσεις ενηλίκων χωρίς να γίνεσαι ρεζίλι.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.633
Πόντοι
6.256
Να ξερεις οτι και η ιδια η Καρυστιανου να βγει και να πει οτι δεν υπηρχε τελικα παρανομο/υποπτο φορτιο,ο ελληναρας θα ειναι πεπεισμενος οτι υπηρχε και οτι η Καρυστιανου πουληθηκε στον κουλη..
Δεν ειναι ομως εκει το θεμα...δεν ξερουμε,εγω τουλαχιστον δεν ξερω δεν ειμαι πραγματογνωμονας δεν ειμαι χημικος μηχανικος ουτε ειδικος...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ οσο αφορα πυροσφαιρες,φορτια κτλ...
Τι ξερουμε?Ξερουμε οτι ο σταθμαρχης κακως ηταν σταθμαρχης και ΞΕΡΟΥΜΕ οτι η 717 επρεπε να εχει ολοκληρωθει και ΞΕΡΟΥΜΕ οτι 99% δεν θα ειχαν σκοτωθει τα παιδια αν ειχε ολοκληρωθει...
Ειναι εγκλημα??ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ εγκλημα γιατι γνωριζαν και δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να μην συμβει...
Βγηκε μια μερα ο μαλακας ο μπουμπουκος και ελεγε στο οπεν "δηλαδη για τον κοσμο που σκοτωνεται στον βοακ φταιει η κυβερνηση?"
ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟ απο την στιγμη που σκοτωνεται κοσμος εδω και 40 χρονια και το ΞΕΡΕΙΣ ρε γαμωσπιτε,ποιος φταιει???
Ξερουμε οτι εκανε αιτηση στα 60(2-3 αιτησεις νομιζω ειχαν γινει) για μια θεση 3,5k χωρις επαφη με το αντικειμενο,περασε τις απαραιτητες εξετασεις αν και οι συναδελφοι του δηλωναν οτι δεν ειχε τα προσοντα.Ξερουμε οτι υπηρχαν επιστολες προς τον υπουργο και παραιτησεις στελεχων για ατυχηματα που ειχαν συμβει το προηγουμενο διαστημα λογω κενων ασφαλειας(προειδοποιουσαν για επικειμενο θανατηφορο δυστυχημα) στην λειτουργια του σιδηροδρομου.Ξερουμε οτι 2 υπουργοι τονιζαν την υπαρξη τηλεδιοικησης και ειχαν στηθει και τα εγκαινια για κατι που οπως αποδειχτηκε οχι μονο δεν υπηρχε τοτε,αλλα δεν εχει πραγματοποιηθει ουτε τωρα.Ξερουμε οτι την επομενη μερα εκτος απο γερανους που σηκωναν τα βαγονια πηγαν και λιγες μπουλντοζες με φορτηγα να "καθαρισουν" τον χωρο για να προφυλαχθει η υγεια των πολιτων.Υπαρχουν μερικα ακομα,αλλα αυτα θεωρω οτι ειναι τα βασικα.:confused::confused::confused:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
848
Πόντοι
86
Νίκη της λογικής είναι και λέγε ότι θέλεις. Αν θεωρείς ότι ο πρωθυπουργός της χώρας (και για τον Τσίπρα τα ίδια θα έλεγα) συγκαλύπτει λαθρέμπορους και μου λες ότι δεν είναι ψέκα αυτό το σκεπτικό τσάμπα συζητάμε.

Από εκεί και πέρα στο ξαναλέω, από τη στιγμή που δεν πρόκειται να απολύσουν όλους τους κυρ Βασίληδες με το ξεκούμπωτο πουκάμισο και τη χρυσή αλυσίδα και πρέπει να τους ανεχόμαστε σαν πολίτες με τα τριχίλιαρα μισθό και να μην θέλουν να χαράξουν αυτόματη διασρομή γιατί έλα μωρε, ποιός ασχολείται τώρα, και καθόμαστε και το συζητάμε ακόμη για τη μονιμότητα δεν έχει σημασία ποιός είναι στην εξουσία.
Πες μου ποιός θα απολύσει τους κυρ Βασίληδες να τον ψηφίσω.

Το να υποστηρίζεις πως κάποιος αποκλείεται να υποστηρίζει λαθρέμπορους μόνο και μόνο λόγο της πολιτικής του ιδιότητας, ακούγεται υπερβολικά καλοπροαίρετο, αλλά θα το δεχτώ σαν θεωρία.

Μεταξύ μας όμως…. έχουμε ήδη αρκετούς κυρ Βασίληδες που διορίστηκαν από κυβερνήσεις "τουρλού", και δεν περιμέναμε μια ακόμη παρόμοια βυσματική πρόσληψη από κυβέρνηση "αρίστων".

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.310
Πόντοι
3.856
Ξερουμε οτι εκανε αιτηση στα 60(2-3 αιτησεις νομιζω ειχαν γινει) για μια θεση 3,5k χωρις επαφη με το αντικειμενο,περασε τις απαραιτητες εξετασεις αν και οι συναδελφοι του δηλωναν οτι δεν ειχε τα προσοντα.Ξερουμε οτι υπηρχαν επιστολες προς τον υπουργο και παραιτησεις στελεχων για ατυχηματα που ειχαν συμβει το προηγουμενο διαστημα λογω κενων ασφαλειας(προειδοποιουσαν για επικειμενο θανατηφορο δυστυχημα) στην λειτουργια του σιδηροδρομου.Ξερουμε οτι 2 υπουργοι τονιζαν την υπαρξη τηλεδιοικησης και ειχαν στηθει και τα εγκαινια για κατι που οπως αποδειχτηκε οχι μονο δεν υπηρχε τοτε,αλλα δεν εχει πραγματοποιηθει ουτε τωρα.Ξερουμε οτι την επομενη μερα εκτος απο γερανους που σηκωναν τα βαγονια πηγαν και λιγες μπουλντοζες με φορτηγα να "καθαρισουν" τον χωρο για να μην προφυλαχθει η υγεια των πολιτων.Υπαρχουν μερικα ακομα,αλλα αυτα θεωρω οτι ειναι τα βασικα.:confused::confused::confused:

:coffee:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.050
Πόντοι
5.565
οσκαρικές μαλακίες από τους οπαδούς του καθεστώτος τελευταία, ξεσπάθωσαν , ε, σε λίγο θα το βουλώσουν πάλι.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.633
Πόντοι
6.256
Αν θυμασαι ειχα αναφερει τοτε οτι τον αφησαν να πει 3-4-5 φορες οτι δεν υπηρχε τηλεδιοικηση.Σκεψου να ηταν κανενας ηρεμος χαρακτηρας σαν τον Σπυρετο εκει,τι ειχε να γινει.:confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.310
Πόντοι
3.856
Αν θυμασαι ειχα αναφερει τοτε οτι τον αφησαν να πει 3-4-5 φορες οτι δεν υπηρχε τηλεδιοικηση.Σκεψου να ηταν κανενας ηρεμος χαρακτηρας σαν τον Σπυρετο εκει,τι ειχε να γινει.:confused::confused::confused:
ναι αλλά γνωρίζουμε την τύχη του σήμερα?

είναι ακόμα εργαζόμενος στον ΟΣΕ ή έχει εκδοθεί στην Ρωσία και σπάει πέτρες σε κάποιο γκούλαγκ?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
205
Like
26.749
Πόντοι
34.098
Υπό ποια έννοια είναι νίκη της λογικής δηλαδή?

Που αποδείχθηκε ότι η επιτροπή που διόρισε η κυβέρνηση είναι για τα πανηγύρια?

Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα ρε φίλε...ούτε η λογική ούτε τα δεδομένα ούτε τίποτα...σας ενδιαφέρει η διαμάχη σας με τους ''άλλους''

γράφω ένα κατεβατό και εσύ έχεις μόνο να πεις για το ξυλόλιο. Αυτό δεν είναι νίκη της λογικής....είναι το κόμμα Νίκη.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω καθώς δεν προχωράς την συζήτηση...τα ίδια λέμε κάθε φορά.

Σημείωση : Ο σημερινός πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί ότι θα απολύσει τους κυρ Βασίληδες αλλά όπως φαίνεται άλλαξαν και τον νόμο για να μπει στην θέση αυτή ο κυρ Βασίλης. Ψήφισε τον ελεύθερα
Λέγε ότι θέλεις στο ξαναλέω. Το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι δεδομένο. Οι δολοφόνοι εγκληματίες νεοδημοκράτες, που μπάζωσαν τα στοιχεία του λαθρεμπορίου που τελικά δεν υπήρξε ποτέ, που λες εσύ και το συνάφι σου, και οι καραγκιόζηδες της αντιπολίτευσης, η ψυχοπαθής Ζωή, ο Τράγκας νο2 Βελόπουλος, ο γιδοβοσκός της Κρήτης, ο κομουνιστής με το ρόλεξ που ψάχνει νατοϊκές βόμπες που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του κ.Πούτιν, και τα σούργελα της ακροδεξιάς.
Και όλοι αυτοί στην αντιπολίτευση λένε για μπάζωμα και συγκάλυψη. Τί μπάζωσαν τελικά μωρ μαλάκες αφού δεν υπήρχε τίποτα; Και λέω εγώ για το ξυλόλιο; Ποιά θα είναι η επόμενη θεωρία από εδώ και πέρα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.310
Πόντοι
3.856
Λέγε ότι θέλεις στο ξαναλέω. Το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι δεδομένο. Οι δολοφόνοι εγκληματίες νεοδημοκράτες, που μπάζωσαν τα στοιχεία του λαθρεμπορίου που τελικά δεν υπήρξε ποτέ, που λες εσύ και το συνάφι σου, και οι καραγκιόζηδες της αντιπολίτευσης, η ψυχοπαθής Ζωή, ο Τράγκας νο2 Βελόπουλος, ο γιδοβοσκός της Κρήτης, ο κομουνιστής με το ρόλεξ που ψάχνει νατοϊκές βόμπες που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του κ.Πούτιν, και τα σούργελα της ακροδεξιάς.
Και όλοι αυτοί στην αντιπολίτευση λένε για μπάζωμα και συγκάλυψη. Τί μπάζωσαν τελικά μωρ μαλάκες αφού δεν υπήρχε τίποτα; Και λέω εγώ για το ξυλόλιο; Ποιά θα είναι η επόμενη θεωρία από εδώ και πέρα;
όπως σου είπα και πριν τζάμπα συζητάμε καθώς δεν σε ενδιαφέρει τίποτα. Και καλά κάνεις...φοβάσαι τους ροζ κατσαπλιάδες....και δε σε νοιάζει κάτι άλλο.

Δεν έχεις επιχειρήματα έχεις μια μονόπλευρη περιγραφή....και δεν σε ενδιαφέρει ούτε γιατί έγινε η σύγκρουση ούτε ο χειρισμός μετά την σύγκρουση ούτε τίποτα.

Τι να συζητήσουμε τότε? όταν φοβηθείς και τους γαλάζιους κατσαπλιάδες τα ξανά λέμε.....και στην Αμερική την ίδια λογική με εσένα είχαν...και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει γιατί σε 1 πρωινό έχασαν κάτι τρις.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
205
Like
26.749
Πόντοι
34.098
Το να υποστηρίζεις πως κάποιος αποκλείεται να υποστηρίζει λαθρέμπορους μόνο και μόνο λόγο της πολιτικής του ιδιότητας, ακούγεται υπερβολικά καλοπροαίρετο, αλλά θα το δεχτώ σαν θεωρία.

Μεταξύ μας όμως…. έχουμε ήδη αρκετούς κυρ Βασίληδες που διορίστηκαν από κυβερνήσεις "τουρλού", και δεν περιμέναμε μια ακόμη παρόμοια βυσματική πρόσληψη από κυβέρνηση "αρίστων".
Τύπε τώρα είναι η εποχή των γαλάζιων ακρίδων, πριν ήταν οι πουά (ΣΥΡΙΖΑ) πιο πριν οι πράσινες. Το ξαναλέω ολόκληρη η μεταπολίτευση είναι υπεύθυνη για τα Τέμπη. Η μισή όμως είχε το θράσος να κατέβει στις διαδηλώσεις και να ζητάει οξυγόνο και δικαιοσύνη πατώντας πάνω στα πτώματα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.817
Πόντοι
5.506
όχι απλά σου δείχνω με τρόπο σε τι παραπέμπουν οι μπούρδες που γράφεις

και σου υποδείκνυω την απόσταση που έχεις ακόμα να διανύσεις για να μπεις μπορέσεις να πάρεις μέρος σε συζητήσεις ενηλίκων χωρίς να γίνεσαι ρεζίλι.
Έγινε τύπε, σ αφήνω τώρα γιατί έχω μια δουλίτσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.817
Πόντοι
5.506
Είσαι ήρωας τύπε.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
205
Like
26.749
Πόντοι
34.098
όπως σου είπα και πριν τζάμπα συζητάμε καθώς δεν σε ενδιαφέρει τίποτα. Και καλά κάνεις...φοβάσαι τους ροζ κατσαπλιάδες....και δε σε νοιάζει κάτι άλλο.

Δεν έχεις επιχειρήματα έχεις μια μονόπλευρη περιγραφή....και δεν σε ενδιαφέρει ούτε γιατί έγινε η σύγκρουση ούτε ο χειρισμός μετά την σύγκρουση ούτε τίποτα.

Τι να συζητήσουμε τότε? όταν φοβηθείς και τους γαλάζιους κατσαπλιάδες τα ξανά λέμε.....και στην Αμερική την ίδια λογική με εσένα είχαν...και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει γιατί σε 1 πρωινό έχασαν κάτι τρις.
Αυτά είναι δικές σου εκτιμήσεις. Σου έχω ξαναπεί τη ΛΟΓΙΚΗ δεν τη χαρίζω σε κανέναν.
Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το θέμα και δεν σχολίασα εδώ μέσα για 2 χρόνια.
Μέχρι που είδα τον Κοκωτσάκη να ανεβάζει το ηχητικό "δεν έχω οξυγόνο", παρένθεση, ετοιμαστείτε και για αυτό να καταπιείτε τη γλώσσα σας.
Και όσο έβλεπα αυτό τον μαλάκα και την "ομάδα του", υποτιθέμενους καθηγητές πανεπιστημίων του εξωτερικού σε συνεντεύξεις έλεγα δεν μπορεί αυτός ο αγράματος κρετίνος να καθοδηγεί την έρευνα.
Και μετά μας προέκυψε και το λουλούδι νο2, ο "αεροναυπηγός" που τον κέρδισε η φωτογραφία.
Κοίτα να δεις τελικά που αυτός είναι υπάλληλος του Ευγγελάτου.
Αυτοί οι 2 αγαθοί επιστήμονες της πούτσας που είναι καθοδηγούμενοι από τη Ζωή, και πες μου ότι δεν ισχύει, όχι μόνο οδήγησαν την έρευνα σε λάθος δρόμο, ξεσήκωσαν μεγάλη και δικαιολογημένη οργή στην κοινωνία με διασπορά ψευδών θεωριών. Τώρα αν εσένα όλα αυτά δεν σε προβληματίζουν και σε καίει ο Κούλης, εμένα στα παπάρια μου, και ο Κούλης και αν εσύ θέλεις να είσαι στρατιωτάκι της Ζωής και να συμμετέχεις σε διαδηλώσεις για τα Τέμπη-παλαιστήνη, πατριαρχία, Πύλος, εμβόλια, ανεμογεννήτριες, κ.α.

Αυτό για το "δεν έχω οξυγόνο" κράτα το, έχει μέλλον η υπόθεση....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.310
Πόντοι
3.856
Αυτά είναι δικές σου εκτιμήσεις. Σου έχω ξαναπεί τη ΛΟΓΙΚΗ δεν τη χαρίζω σε κανέναν.
Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το θέμα και δεν σχολίασα εδώ μέσα για 2 χρόνια.
Μέχρι που είδα τον Κοκωτσάκη να ανεβάζει το ηχητικό "δεν έχω οξυγόνο", παρένθεση, ετοιμαστείτε και για αυτό να καταπιείτε τη γλώσσα σας.
Και όσο έβλεπα αυτό τον μαλάκα και την "ομάδα του", υποτιθέμενους καθηγητές πανεπιστημίων του εξωτερικού σε συνεντεύξεις έλεγα δεν μπορεί αυτός ο αγράματος κρετίνος να καθοδηγεί την έρευνα.
Και μετά μας προέκυψε και το λουλούδι νο2, ο "αεροναυπηγός" που τον κέρδισε η φωτογραφία.
Κοίτα να δεις τελικά που αυτός είναι υπάλληλος του Ευγγελάτου.
Αυτοί οι 2 αγαθοί επιστήμονες της πούτσας που είναι καθοδηγούμενοι από τη Ζωή, και πες μου ότι δεν ισχύει, όχι μόνο οδήγησαν την έρευνα σε λάθος δρόμο, ξεσήκωσαν μεγάλη και δικαιολογημένη οργή στην κοινωνία με διασπορά ψευδών θεωριών. Τώρα αν εσένα όλα αυτά δεν σε προβληματίζουν και σε καίει ο Κούλης, εμένα στα παπάρια μου, και ο Κούλης και αν εσύ θέλεις να είσαι στρατιωτάκι της Ζωής και να συμμετέχεις σε διαδηλώσεις για τα Τέμπη-παλαιστήνη, πατριαρχία, Πύλος, εμβόλια, ανεμογεννήτριες, κ.α.

Αυτό για το "δεν έχω οξυγόνο" κράτα το, έχει μέλλον η υπόθεση....
Ναι ωραία όλα αυτά....και απασχολούν περισσότερο εσένα παρά εμένα.

Εγώ έχω το δικαίωμα να ενδιαφέρομαι περισσότερο για το τι οδήγησε στην σύγκρουση, την αντιμετώπιση της κυβέρνησης μετά το συμβάν....αλλά και πριν..... και γενικά τις εγκληματικές αμέλειες των πολιτικών και διοικητικών προσώπων και να θέλω να τιμωρηθούν για αυτές?

Για εμένα αυτά τα θέματα που αναφέρεις είναι ασήμαντα μπροστά στις πραγματικές ευθύνες για το συμβάν.

Χέστηκα τι κάνει η ζωή...δεν κυβερνάει αυτή. Εμένα με νοιάζει τι κάνουν αυτοί που κυβερνούν.

Άρα τι να κάνουμε τώρα?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
205
Like
26.749
Πόντοι
34.098
Της φυλακής τα σίδερα, είναι για τους λεβέντες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom