anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.868
- Πόντοι
- 506
Ρε τύπε δε μου λες δηλαδή....τον σταθμάρχη ποιος τον διόρισε και μάλιστα με προσπάθεια? Η Ζωή ή ο Βελόπουλος?Όσο ολόκληρη η γελοία αντιπολίτευση ασχολείται με το μπάζωμα του ανύπαρκτου λαθρεμπορίου, δεν αναγκάζεται ολόκληρο το πολιτικό σύστημα να ασχοληθεί με τους κυρ Βασίληδες με το ξεκούμπωτο πουκάμισο και τη χρυσή αλυσίδα. Εσένα μπορεί να σου φαίνονται ασήμαντα αλλά αυτή είναι η ουσία όλης της επιχείρησης που στήθηκε. Να οποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά ωφέλη η Ζωή και ο ταχυδρόμος του Ναζωραίου και όχι να ξηλωθεί όλο τα σάπιο πελατειακό δημόσιο σύστημα διοίκησης.
Θέλεις και ETCS μωρ μαλάκα για μια διπλή γραμμή 500 χιλιόμετρα.................Αυτά φώναζες στη συγκέντωση δίπλα από την κλαδική του ΠΑΣΟΚ ή για το μπάζωμα;Ρε τύπε δε μου λες δηλαδή....τον σταθμάρχη ποιος τον διόρισε και μάλιστα με προσπάθεια? Η Ζωή ή ο Βελόπουλος?
Τα λεφτά της 717 ποιος τα έκανε φτερά αντί για ETCS και τηλεδιοίκηση? η Ζωή ή ο Βελόπουλος?
Το κρατικοδίαιτο σύστημα και τους δημόσιους κηφήνες ποιος εκλέχθηκε να τους καθαρίσει και 6 χρόνια δεν το έκανε? η ζωή ή ο βελόπουλος?
Τώρα με δουλεύεις? Ποιος τους σταματάει από το να κάνουν την δουλειά τους από το 19 μέχρι σήμερα? η ζωή και ο βελόπουλος?
Πληρώθηκε από τα Ευρωπαικά Κονδύλια ή όχι?Θέλεις και ETCS μωρ μαλάκα για μια διπλή γραμμή 500 χιλιόμετρα.................Αυτά φώναζες στη συγκέντωση δίπλα από την κλαδική του ΠΑΣΟΚ ή για το μπάζωμα;
Μέχρι το 17 διαβάζω είχε υλοποιηθεί το 32% Τώρα είναι στο 80%. Πες μου εσύ ποιός έφαγε τα λεφτά.Πληρώθηκε από τα Ευρωπαικά Κονδύλια ή όχι?
Το περιελάμβανε η σύμβαση που οι εργολάβοι ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ για να υλοποιήσουν ή όχι?
Αν υπήρχε το ETCS θα είχε πάρει χαμπάρι το σύστημα ότι τα τρένα είναι στην ίδια γραμμή και θα είχε σταματήσει αυτόματα και τα 2 τρένα?
να σου πω κάτι όμως? Εγώ όποτε έχω ταξιδέψει έχω πάει με το αεροπλάνο...στα @@ μου το κλείνω και για αύριο το πρωί 200 ευρώ. Επειδή δε το θες εσύ το ETCS ενώ το πλήρωσες με τους φόρους σου....
καλά σας κάνουν μπρό....το ζητάτε....και με σεβασμό σας αντιμετωπίζει ο κυριάκος.....κόκκαλο στο κεφάλι έπρεπε να σας βάλει και να χορεύετε ούγκα μπούγκα γύρω από τη φωτιά.
νομίζω δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.......τι να το κάνεις το ETCS στην χώρα των ιθαγενών?
Κανένας τύπε άλλωστε τι να το κάνεις και το ETCS σε διπλή γραμμή 500 χλμΜέχρι το 17 διαβάζω είχε υλοποιηθεί το 32% Τώρα είναι στο 80%. Πες μου εσύ ποιός έφαγε τα λεφτά.

1 σου φτάνει για όλαΤύπε το γεγονός πως για 2 ερωτήσεις έγραψες ολόκληρο κατεβατό στο οποίο λες και ξελες χωρίς να απαντάς ευθέως, μας δίνει να καταλάβουμε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεσαι να υποστηρίξεις την παράταξη.
Τον παρακάτω τι τον έχεις ?
Άνοιξε τον διαγωνισμό ρε γαμημενε Νιπλη... τωρα που η πουτανα των πουτανων με το κωλαντερο έξω είναι σε οίστρο!

)
όλα θα έρθουν και θα γινουν όταν πρεπει 
Οπότε? που καταλήγουμε? Κράτος δεν υπάρχει...κυβέρνηση δεν υπάρχει...δικαιοσύνη δεν υπάρχει. ξέρεις τι υπάρχει????? Φορολογική δήλωση σε 1 μήνα...εκεί δουλεύουν όλα καλά.

Άντε επειδή πιθανόν ό λακαφωσης και όλοι οιΤύπε το γεγονός πως για 2 ερωτήσεις έγραψες ολόκληρο κατεβατό στο οποίο λες και ξελες χωρίς να απαντάς ευθέως, μας δίνει να καταλάβουμε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεσαι να υποστηρίξεις την παράταξη.
Τον παρακάτω τι τον έχεις ?
Είσαι άτυχος γιατί δεν είσαι ΕΕΕγω έκανα
και κοιτα να δεις μια συμπτωση .. ειναι μηδενικη . κριμα
Τοσα χρόνια ολο και κατι τσιμπουσα , αλλα ας ειναι και ενα χρόνο να ειμαστε ισα βαρκα ισα νερα ,παμε για του χρονου να παρω επιστροφη πα΄λι![]()
Ξερεις τυπε μέχρι το 17 εσείς κυβερνούσατε.Μέχρι το 17 διαβάζω είχε υλοποιηθεί το 32% Τώρα είναι στο 80%. Πες μου εσύ ποιός έφαγε τα λεφτά.
ο κουλης και η φαμιλια του ποσα χρονια κανουν κουμαντο σ αυτο τον τοπο?Μλκς, είναι απίστευτο, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΚΑΦΩΣΗ, ΤΟΥ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ, ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣ, της συγκαληψης, του τουλολιου και του μπαζωματος που ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, σήμερα αποφάσισαν να μιλήσουν για τον άχρηστο σταθμάρχη και την 717. Που, Ω ΤΙ ΘΑΥΜΑ, πάλι ο Κουλής φταίει ΜΟΝΟ, για αυτά.
ο υπουργος δηλωσε στη βουλη τα τρενα ειναι απολυτως ασφαλη. 57 γονεις τον ακουσαν φορτωσαν τα παιδια τους στο τρενο και τα πηραν στην κασαΞερουμε οτι εκανε αιτηση στα 60(2-3 αιτησεις νομιζω ειχαν γινει) για μια θεση 3,5k χωρις επαφη με το αντικειμενο,περασε τις απαραιτητες εξετασεις αν και οι συναδελφοι του δηλωναν οτι δεν ειχε τα προσοντα.Ξερουμε οτι υπηρχαν επιστολες προς τον υπουργο και παραιτησεις στελεχων για ατυχηματα που ειχαν συμβει το προηγουμενο διαστημα λογω κενων ασφαλειας(προειδοποιουσαν για επικειμενο θανατηφορο δυστυχημα) στην λειτουργια του σιδηροδρομου.Ξερουμε οτι 2 υπουργοι τονιζαν την υπαρξη τηλεδιοικησης και ειχαν στηθει και τα εγκαινια για κατι που οπως αποδειχτηκε οχι μονο δεν υπηρχε τοτε,αλλα δεν εχει πραγματοποιηθει ουτε τωρα.Ξερουμε οτι την επομενη μερα εκτος απο γερανους που σηκωναν τα βαγονια πηγαν και λιγες μπουλντοζες με φορτηγα να "καθαρισουν" τον χωρο για να προφυλαχθει η υγεια των πολιτων.Υπαρχουν μερικα ακομα,αλλα αυτα θεωρω οτι ειναι τα βασικα.![]()