Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (12 μέλη και 9 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.348
Πόντοι
6.256
ο μηχανοδηγός είναι χειριστής δεν είναι πιλότος ούτε πλοίαρχος.

χειρίζεται την ομαλή πορεία του τρένου και ενώ θα μπορούσε να έχει ενημερωθεί (τυπικά ή και άτυπα) ότι μεταφέρει εύφλεκτα υλικά...

αν το τρένο μετέφερε κάτι παράνομο δεν θα ήταν χύμα σε ένα βαγόνι το πιο πιθανό είναι ότι θα ήταν σε δοχεία δηλωμένα ως κάτι άλλο.

θα ήταν πολύ ωραία αν δεν μας κυνήγαγε αυτή η γκαντεμιά και δεν είχαν διαγραφεί τα βίντεο της φορτωτικής....από έναν οργανισμό που το 2023 που έγιναν αυτά.....δεν είχε συστήματα για backup και κανονισμό λειτουργίας για την διαχείριση τους...που η εταιρεία που χειρίζεται το cctv δεν έχει επίσης.... :2funny::2funny::2funny::2funny:

που παίρνεις κάμερες απο το amazon με 200 ευρώ και κρατάνε στο cloud backup για 1 μήνα πίσω....

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.948
Πόντοι
6.495
Παρακαλώ.

Πάντα συνδράμω τους ανθρώπους στο να πάνε τα φαρμάκια κάτω. :coffee:

Στην παρούσα περίπτωση τυγχάνει αδύνατον για δύο λόγους, οπότε μετρά η καλή σας θέληση και μόνο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.127
Πόντοι
33.405
Η ερωτηση ειναι απλη Κανει ετστω οπτικο ελεγχο ?
Ειδαμε ειδικους να ζωγραφιζουν στα βαγονια με τις λαμαρινες δεξαμενες 25 τονους ευφλεκτων υλικων;
Αρα ο μηχανοδηγος τις ειδε οτι εκει πανω ηταν τα παρανομα εαν υπηρχαν
Καλυτερα να αρχισει η δικη και οι δυο πλευρες να να βγουν στην φορα ολες οι λεπτομερειες που δεν τις ξερουμε και συνεχιζουμε να κανουμε συζητησεις καφενειου

Υπάρχουν και παλετοδεξαμενές που μπαίνουν κατευθείαν στο βαγόνι.

Και εικοτολογώ πως όποιος ήθελε να με μεταφέρει λάθρα καύσιμα ή άλλο εύφλεκτο υλικό με αμαξοστοιχία, θα προτιμούσε αυτόν τον τρόπο μεταφοράς και όχι να τα μεταφέρει σε βαγονοδεξαμενή ή βαγόνι βυτίο που ούτως ή άλλως "βγάζει μάτια".

:coffee:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.314
Πόντοι
216
Υπάρχουν και παλετοδεξαμενές που μπαίνουν κατευθείαν στο βαγόνι.

Και εικοτολογώ πως όποιος ήθελε να με μεταφέρει λάθρα καύσιμα ή άλλο εύφλεκτο υλικό με αμαξοστοιχία, θα προτιμούσε αυτόν τον τρόπο μεταφοράς και όχι να τα μεταφέρει σε βαγονοδεξαμενή που "βγάζει μάτια.

Σωστος και παλι
Ξερεις σιγουρα οτι τα βαγονια του τραινου βγηκαν αθικτα?
Ξερεις εαν ανοιχτηκαν απο εισαγγελεα μετα το ατυχημα ελεγχθηκαν και παραδοθηκαν στους ιδιοκτητες τους?
Ολα αυτα θα φανουν στην δικη οχι εδω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.127
Πόντοι
33.405
Σωστος και παλι
Ξερεις σιγουρα οτι τα βαγονια του τραινου βγηκαν αθικτα?
Ξερεις εαν ανοιχτηκαν απο εισαγγελεα μετα το ατυχημα ελεγχθηκαν και παραδοθηκαν στους ιδιοκτητες τους?
Ολα αυτα θα φανουν στην δικη οχι εδω

Ακριβώς το ίδιο υποστηρίζω.

Και επειδή λόγω της μορφής της τραγωδίας έχουν χαθεί εκτός από πολύτιμα στοιχεία και πολύτιμοι μάρτυρες, φρονώ ότι θα ήταν καλό να ανακτηθούν όσα περισσότερα γίνεται (εάν αυτό είναι ακόμα εφικτό) χωρίς καθυστερήσεις και παντός φύσεως μικροκομματικά προσχώματα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.535
Πόντοι
5.506
Μάλλον το πρώτο, εφόσον οι περισσότεροι έχετε βγάλει απόφαση για το ποιός έφταιγε πριν καν αρχίσει η δίκη. :coffee:
Φανταζομαι απευθυνεσαι στην πλευρα των ψεκασμενων αλλα μπερδεψες ποιον παρεθεσες λογω ηλικιας, συμβαινουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.535
Πόντοι
5.506
Η ερωτηση ειναι απλη Κανει ετστω οπτικο ελεγχο ?
Ειδαμε ειδικους να ζωγραφιζουν στα βαγονια με τις λαμαρινες δεξαμενες 25 τονους ευφλεκτων υλικων;
Αρα ο μηχανοδηγος τις ειδε οτι εκει πανω ηταν τα παρανομα εαν υπηρχαν
Καλυτερα να αρχισει η δικη και οι δυο πλευρες να να βγουν στην φορα ολες οι λεπτομερειες που δεν τις ξερουμε και συνεχιζουμε να κανουμε συζητησεις καφενειου
Ο μηχανοδηγος δυστυχως δε ζει οποτε καλο ειναι να αποφευγονται τετοιες αναφορες, τουλαχιστον εις τη μνημη του. Βεβαια το παραδοξο ειναι πως οι ελεγκτες στους σταθμους ζουν και καποιος δεν μπηκε στον κοπο αραγε να τους ρωτησει; Και να διερευνησει εκεινη την πλευρα της ιστοριας;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.127
Πόντοι
33.405
Στην παρούσα περίπτωση τυγχάνει αδύνατον για δύο λόγους, οπότε μετρά η καλή σας θέληση και μόνο.

Παραδέχομαι πως ήτο αδιακρισία από πλευράς μου να εικάσω το πως βιοπορίζεστε.

Άλλωστε (όπως πολύ σωστά διατυμπανίζει ευκαίρως, αλλά κυρίως ακαίρως ο κ. @tellystalone6969 Λάκης) ένας πρώην δυσώδης ταβερνιάρης, νυν καταλασπωμένος χειριστής χωματουργικού μηχανήματος είμαι, με μόρφωση Γ' Δημοτικού και κομπλεξικός με όσους διαθέτουν πτυχίο.

Αυτό βέβαια, ουδόλως δικαιολογεί την αδιακρισία μου. Απλά είναι ενδεικτικό της ενίοτε συμπεριφοράς μου.

Γι αυτό λοιπόν, να σας επαναδιατυπώσω το σχόλιο μου, με κόσμιο τρόπο αυτή τη φορά.

Αν λοιπόν αυτή τη λανθασμένη άποψη επί γεγονότος με έμφαση (όπως γράψατε) την διατύπωνε κάποιος συριζαίος, πλευσοελευθεράκιας, κομμουνιστής ή εν γένει αντίθετος με τις πολιτικές σας απόψεις, θα τον είχατε πιάσει και θα τον χτυπάγατε κάτω σαν το χταπόδι, σούρνωντάς του τα εξ΄αμάξης; Ναι ή όχι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.535
Πόντοι
5.506

Άλλωστε (όπως πολύ σωστά διατυμπανίζει ευκαίρως, αλλά κυρίως ακαίρως ο κ. @tellystalone6969 Λάκης) ένας πρώην δυσώδης ταβερνιάρης, νυν καταλασπωμένος χειριστής χωματουργικού μηχανήματος είμαι, με μόρφωση Γ' Δημοτικού και κομπλεξικός με όσους διαθέτουν πτυχίο.

Αυτό βέβαια, ουδόλως δικαιολογεί την αδιακρισία μου. Απλά είναι ενδεικτικό της ενίοτε συμπεριφοράς μου.

Γι αυτό λοιπόν, να σας επαναδιατυπώσω το σχόλιο μου, με κόσμιο τρόπο αυτή τη φορά.

Αν λοιπόν αυτή τη λανθασμένη άποψη επί γεγονότος με έμφαση (όπως γράψατε) την διατύπωνε κάποιος συριζαίος, πλευσοελευθεράκιας, κομμουνιστής ή εν γένει αντίθετος με τις πολιτικές σας απόψεις, θα τον είχατε πιάσει και θα τον χτυπάγατε κάτω σαν το χταπόδι, σούρνωντάς του τα εξ΄αμάξης; Ναι ή όχι.

Κυριε, κυριε δράττομαι της ευκαιριας να σας υπενθυμίσω πως συριζαιος, πλευσοελευθεριας και κομμουνιστης ειναι εξ ορισμου πνευματικα ανεπαρκης στην καλυτερη των περιπτώσεων οποτε του συμπεριφερεσαι αναλογα.

Συνεχιστε ελευθερα, μη σας βγαζω απ τον ειρμο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.127
Πόντοι
33.405
Κυριε, κυριε δράττομαι της ευκαιριας να σας υπενθυμίσω πως συριζαιος, πλευσοελευθεριας και κομμουνιστης ειναι εξ ορισμου πνευματικα ανεπαρκης στην καλυτερη των περιπτώσεων οποτε του συμπεριφερεσαι αναλογα.

Συνεχιστε ελευθερα, μη σας βγαζω απ τον ειρμο.

Ευχαριστώ θερμά που μου δώσατε την άδεια να συνεχίσω και επιφυλάσσομαι.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.948
Πόντοι
6.495

''Κρίνω'' τις απόψεις όχι ανάλογα με το πρόσωπο το οποίο τις εκφέρει αλλά με το περιεχόμενό τους. Και φυσικά κρίνονται και οι δικές μου απόψεις, ελευθερία λόγου έχουμε.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.948
Πόντοι
6.495
Ο μηχανοδηγος δυστυχως δε ζει οποτε καλο ειναι να αποφευγονται τετοιες αναφορες, τουλαχιστον εις τη μνημη του. Βεβαια το παραδοξο ειναι πως οι ελεγκτες στους σταθμους ζουν και καποιος δεν μπηκε στον κοπο αραγε να τους ρωτησει; Και να διερευνησει εκεινη την πλευρα της ιστοριας;
Αυτό λέω τόσο καιρό: αν κάποιοι είναι ''μπλεγμένοι'' στο λαθρεμπόριο, είναι συγκεκριμένα άτομα στα δάχτυλα ενός χεριού. Δεν είναι δύσκολο δα να τους ψάξουν λίγο εάν θέλουν.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Αυτό λέω τόσο καιρό: αν κάποιοι είναι ''μπλεγμένοι'' στο λαθρεμπόριο, είναι συγκεκριμένα άτομα στα δάχτυλα ενός χεριού. Δεν είναι δύσκολο δα να τους ψάξουν λίγο εάν θέλουν.
Δεν πρεπει πρωτα να ψαξεις αν γινοταν λαθρεμποριο;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.127
Πόντοι
33.405
''Κρίνω'' τις απόψεις όχι ανάλογα με το πρόσωπο το οποίο τις εκφέρει αλλά με το περιεχόμενό τους. Και φυσικά κρίνονται και οι δικές μου απόψεις, ελευθερία λόγου έχουμε.

Μα αυτό ακριβώς σας ρωτώ αναφέροντας:
ή εν γένει αντίθετος με τις πολιτικές σας απόψεις, θα τον είχατε πιάσει και θα τον χτυπάγατε κάτω σαν το χταπόδι, σούρνωντάς του τα εξ΄αμάξης; Ναι ή όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom