Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 6.256
παρομοίωςΕυχαριστώ, σε παρατηρώ τελευταία, η αυτοπεποίθηση σου είναι σε διαπλανητικα επίπεδα.

με μελιτζάνεςΚαι με τι θα παίζω εγώ μετά;![]()
παρομοίωςΕυχαριστώ, σε παρατηρώ τελευταία, η αυτοπεποίθηση σου είναι σε διαπλανητικα επίπεδα.
με μελιτζάνεςΚαι με τι θα παίζω εγώ μετά;![]()
πάντα έβριζα όμως αφού είμαι του λιμανιούσου εχει χαλασει τον ψυχισμο σου,βριζεις....σου εδωσα ΕΝΑ στιγμα![]()
με σοκαρες να ξερειςπάντα έβριζα όμως αφού είμαι του λιμανιού![]()
όχι εγώμε σοκαρες να ξερεις
εσυ να μην εισαι ρε χαραμηόχι εγώ
ο κόσμος που είναι αδίστακτος![]()
πάντα έβριζα όμως αφού είμαι του λιμανιού![]()
γιατί όχι?εσυ να μην εισαι ρε χαραμη
γιατι θα γαμηθεις πρωτον και δευτερον ειναι αμαρτιαγιατί όχι?
δεν έχει αλλά έχουμε και εξοχικό στους αγ. σαράνταΈχει το Ελμπασάν λιμάνι;;;
Δεν το ήξερα.![]()
δε πειράζει θα πάω να κοινωνήσω θα με συγχωρέσουνγιατι θα γαμηθεις πρωτον και δευτερον ειναι αμαρτια
δε πειράζει θα πάω να κοινωνήσω θα με συγχωρέσουν![]()
Eιναι αμαρτία να βρίζεις.γιατι θα γαμηθεις πρωτον και δευτερον ειναι αμαρτια
αυτά δε τα κάνω το πολύ πολύ να δώσω κάνα 50ρικο στο παγκάρι για να πάρω την ευχή τουςΘαγαμηθείςεξομολογηθείς πρώτα όμως.![]()
αυτά δε τα κάνω το πολύ πολύ να δώσω κάνα 50ρικο στο παγκάρι για να πάρω την ευχή τους
pos έχει το παγκάρι apple pay δέχεται?
εντάξει θα τους πείσω τους παπάδες που δε ξέρουν από αυτάΝαι. Αλλά από κατοστάρικο και πάνω.![]()
Τι να λέμε τώρα; από την στιγμή που μπάζωσαν υπάρχει κουκούλωμα,![]()
Γιατί δεν έγιναν οι τοξικολογικές για τα Τέμπη: Οι εντολές άνωθεν και ο «μουγκός» του Υπουργείου
Απίστευτες αποκαλύψεις για τον λόγο που δεν έγιναν οι τοξικολογικές στα Τέμπη.www.reader.gr
Είναι πολύ απλό: εάν πάνε και καταγγείλουν κάποιους ως ''ύποπτους'' για λαθρεμπορία, μετά οι ''ύποπτοι'' θα τους πάρουν τα σώβρακα (και είναι και ποινικό αδίκημα η ψευδής καταμήνυση). Άρα, τι κάνουν; παίζουν εκ του ασφαλούς κάνοντας πορείες και γράφοντας γενικότητες στο διαδίκτυο.Mα γιατί αυτοί που οργανώνουν επαναστασΑ για το "δωλωφωνω μοιτσωτακι" δεν ψάχνουν να βρουν ΠΟΙΟΙ φόρτωσαν το εμπορικό τρένο να τους καλέσει ο εισαγγελέας άραγε; Τη "μισή Ελλάδα" έχουν πίσω τους, τόσο δύσκολο είναι;
εντάξει θα τους πείσω τους παπάδες που δε ξέρουν από αυτά
θα τους στείλω ένα καταθετήριο 300ε που έφτιαξα στο φώτοσοπ![]()