Βαθμολογίες αξιολογητών

7 κριτικές με τη λέξη
20 κριτικές
1-3 αστέρια
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.2(20)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.3(20)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.6(20)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.8(20)
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.5(20)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη προηγούμενη Δευτέρα στη 1η βάρδια, εδώ και πολλους μήνες από τότε που στον οίκο μεταφέρθηκαν και οι κοπέλες που δούλευαν Κολωνού 53 και Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 έχει δημιουργηθεί μια ομάδα από μεγάλο κοπέλες που δουλεύουν εδώ, στο δεξιά στη κουρτίνα κσι στο αριστερά το 28α αριστερά, σήμερα πέτυχα εδώ την Αλινα που δουλεύε στο 28α αριστερά αλλά είχα καιρό να τη πετύχω σε τσάρκα μου.
Πρόκειται για μια μιλφ με καστανοκοκκινο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα και 2άρι βυζί, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κάνω διευκρίνηση διότι άλλες φορές που την έχω πετύχει ανακοινώνεται τελειωτικό σώμα.
Πλήρωσα κσι πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα, ήρθε αμέσως μίας και δεν υπήρχε άλλος.
Αφού άρχισε να μου λέει ότι μυρίζω υπέροχα και ότι πολλοί έρχονται και βρωμάνε σε σημείο οι κοπέλες να προτιμούν τούς ξένους από τούς Έλληνες (ρε τι ακούμε κάθε φορά...)μου έσκασε γλωσσοφιλα και ανταποκριθηκα ,άρχισε να τρίβει τα αρχίδια και το πούτσο μου και γω το μουνάκι της, συνεχίσαμε για αρκετή ώρα, μου είπε να ξαπλώσω, ξεκίνησε αργά αργά να με φιλάει από το λαιμό μέχρι τα αρχίδια, αφού περιποιηθηκε τα αρχίδια,πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της, πίπα πολύ καλή, υγρή βαθιά και για αρκετήώρα όπωςστα προκαταρκτικά, τη σταμάτησα για να μη χυσω και της είπα να μου φορέσει προφυλακτικό και να ξαπλώσει, αφού έγλυψα για λίγο το μουνι της μπήκα μέσα της, τον πήρε βαθιά δεν άλλαξα στάση μίας και ήταν καλά, όταν έφτασε η ώρα να χυσω της είπα να τον πάρει στο στόμα κάτι που έκανε.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 15-16 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση και βιασύνη (δεν είχε στη πιάτσα καθόλου κόσμο),και ήταν μια υπερτιμια κατάθεση σε ένα μιλφακι με καλή διάθεση.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μπράβο σε αυτούς που ασχολούνται με τον οίκο γιατί είχε προκύψει κάποιο θέμα (μάλλον αποχέτευση σε ξέρω)και ο οίκος για 5-6 μέρες βρομουσε αφόρητα, απορούσα πώς δούλευαν, σήμερα ήταν όλα όπως πρώτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
164.964
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kolokopeas, sotosdep2, spor48 και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εβδομάδα εξτρά άδειας απο τη δουλειά, και είπα να περάσω το βράδυ με παλιάς κοπής μπουρδελότσαρκα, ξεκινώντας απο Μετάξι και όπου με βγάλει.
Μετά απο κάμποση περιήγηση, και απανωτές δόσεις απογοήτευσης απο την τραγική γενικότερη κατάσταση παρακμής που επικρατεί, περισσότερο μέσα στα σπίτια παρά έξω, κατέληξα στο υπόγειο... δεν ήταν καν στις επιλογές "για αργότερα" αλλά, βλέποντας τι παίζει, αποφάσισα να ρίξω τα χοντρά σε ένα ακά τελειωτικό τσιμπούκι πριν πάω για άλλα.
"κοπέλα" η Ναταλί. Τα εισαγωγικά στη λέξη κοπέλα, λόγω ηλικίας, που πρέπει να κόντευε τα 70, ένα σκελετωμένο Gilf, με όμως αρκετή τσαχπινιά και κουράγιο, για την ηλικία της.
Αντικειμενικά, αν την έβλεπα στο δρόμο, ούτε στις μεγαλύτερες καύλες μου δεν θα σκεφτόμουν καν "να την είχα τώρα στο κρεβάτι", αλλά το είχα βάλει σκοπό να μην αλλάξω περιοχή άχυστος, ήταν και το μοναδικό, ακόμα και ανάμεσα στα παραοσιακά τσιμπουκάδικα της περιοχής που ανακοίνωνε τελειωτικό στο πρόγραμμα και δεν το σκέφτηκα. Έδωσα το κόκκινο και πέρασα. Χώρος, για τα δεδομένα της περιοχής ικανοποιητικά καθαρός, σεντόνια με ελάχιστα σημάδια απο προηγούμενες επισκέψεις. Χρόνος αναμονής αρκετός, αν και είχα περάσει εαυτόν απο αυστηρή αποστείρωση πριν βγω απο το σπίτι, για να πλύνω τον μικρό, όπου και παρατήρησα πλήρη έλλειψη απο τασάκια... γαμώ τη γκαντεμιά μου, ούτε να ανάψω τσιγάρο περιμένοντας δε μπορούσα...
Εν τέλει, αν και δεν υπήρχε άλλος πελάτης στο δωμάτιο, η Ναταλία έκανε κανένα δεκάλεπτο να έρθει, οπότε έφαγα περίπου 6 λεπτά να περιμένω σαν την άδικη κατάρα... και, ελαφρώς ξενερωμένος, σε βαθμό που σκεφτόμουν να ανοίξω την πόρτα, γυμνός, και να υπενθυμίσω οτι είμαι κι εγώ εδώ. Με τα πολλά, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Ναταλί... προς τιμήν της, δεν ντράπηκε να βγάλει το κορμάκι που φορούσε. Εκτιμώ τη γυναίκα που είναι συμφιλιωμένη με το σώμα και την ηλικία της.
Στα του αγώνα τώρα... τυπικά, για επίπεδο περιοχής προκαταρτικά, με λίγα χαδάκια, φιλάκια σε ρώγες, το κλασικό στήσιμο ανάμεσα στα πόδια μου για να μη φτάνω να πιάσω τίποτα και πλήρης αδιαφορία για το αν θέλω σκούφο ή όχι όταν κατέβηκε προς τα κάτω. Πίπα τυπική, ουδέτερη, οριακά αδιάφορη, αλλά τίμια, χωρίς χέρι και χωρίς δόντι. Ελαφρώς μονότονη, με οριακό παιχνίδισμα γλώσσαςγύρω απο το κεφάλι καμιά-δυό φορές. Την άφησα να κάνει παιχνίδι, για μερικά λεπτά, και όταν με κοίταξε, απλά της έκανα νόημα να συνεχίσει. Καμία αλλαγή σε βάθος, τεχνικί και παιχνίδισμα, αλλά, μόλις έφτασα στο σημείο μηδέν, και φώναξα "χύνω", της άρπαξα το κεφάλι και την έσπρωξα να τον πάρει όλο στο στόμα... και, προς ευχάριστή μου έκπληξη, δεν αντιστάθηκε. Παίζει να κατάπιε την πρώτη ριπή, αλλά παράπονο μηδέν. Με το ίδιο τσαχπίνικο χαμόγελο που είχε όταν κατέβηκα τις σκάλες, με το ίδιο με χαιρέτησε πριν φύγει, αφου πήγε να τα φτύσει στο νιπτήρα. Κλασσικά, μου έδωσε μωρομάντηλα να σκουπιστώ και βγήκε να μου πεί "ευχαριστώ" την ώρα που έφευγα.
Σε γενικές γραμμές, για το ξεφόρτωμα που ήθελα, παράπονο δεν έχω. Να ξαναπάω, σύντομα τουλάχιστον, όχι πολύ πιθανό, αλλά δεν το έκλαψα το δεκάρικο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
1.472
Πόντοι:
216
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Ημεδαπος , n.smirni76 και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά την κριτική του @EvilPlasma αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ την Αννούλα μας.
Πολλά πράγματα από αυτά που έγραψε μ'αρέσουν και εμένα και όλα είναι όπως τα λέει.
Κατεβαίνω κάτω λοιπόν, μου λέει η τσατσά το πρόγραμμα όλα αυτά που ήθελα να ακούσω και εγώ και στο τέλος μου λέει την μαγική λέξη, Άννα. Ωπ, εδώ είμαστε σκέφτομαι. Βγαίνει χαμογελαστή την βλέπω, αυτή είναι.
Χαριτωμένη είναι. Όλο χαρά εγώ είχα ήδη ψηθεί. Δεν βιάστηκε να γυρίσει αμέσως πίσω. Μου'πε ευγενικά πάμε και μετά μπήκε μέσα.
Άφου έκανα κάποιες ερωτήσεις στην τσατσά να σιγουρευτώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Άννα, είμαι και λίγο επιλεκτικός πανάθεμά με, έδωσα το δεκάρικο και μου έδειξε σε ποιό δωμάτιο να πάω.
Βρισκότανε όπως μπαίνεις στα αριστερά σου η δεξιά πόρτα. Όταν μπήκα δεν μου πολυάρεσε, υπάρχουν και καλύτερα στο Μεταξουργείο. Και τον φωτισμό τον προτιμούσα λιγότερο φωτεινό με κάποιο χρώμα όπως στα υπόλοιπα, όχι τόσο φωτεινό. Γενικά δεν μου άρεσε αλλά σε υπόγειο του Μεταξουργείου είμασταν, έπρεπε να το περιμένω. Αν ξανά περάσω απο'κεί σίγουρα θα δοκιμάσω τα υπόλοιπα δωμάτια.
Δεν μπήκε στο δωμάτιο σύντομα, ενώ δεν υπήρχε κανένας στο σαλόνι ούτε ήταν σε δωμάτιο πριν, που με χάλασε λίγο αυτό. Σκεφτόμουν θα μπει κανένας μετά και θα αρχίσει η τσατσά να χτυπάει πόρτα. Που έτσι και έγινε στην πορεία... Ήθελα να ευχαριστηθώ με την ησυχία μου το δεκάλεπτό μου. Αλλά δεν τους απασχολούν αυτά.
Μπαίνει μέσα χαμογελαστή, νιώθεις την θετική της ενέργεια. Φαίνεται καλή κοπέλα. Στα 30κάτι της θά'νε για όσους κολλάνε στις ηλικίες. Έρχεται πάνω μου, με αρχίζει παντού στα φιλάκια, πρόσωπο, σώμα και σιγά σιγά κατέβαινε πιο κάτω. Μου'δωσε να νιώσω και τα ωραία της μεγάλα βυζιά πάνω στο σώμα μου και να τα πιάσω χαιδέψω φιλήσω ρουφήξω. Ρωτάει πως την προτιμάς την πίπα με ή χωρίς και στην καθαρίζει με μωρομάντηλο. Κάνει αυτά που σου αρέσαν και είναι δεκτική. Σε αφήνει να παίρνεις πρωτοβουλίες και δεν βιαζόταν σε τίποτα. Μ'άφησε να της γλείψω το γατάκι της όσο ήθελα και όπως ήθελα σχεδόν. Μού'κανε μία φορά παρατήρησει αν και άργησε να την κάνει, "μην ρουφάς μόνο γλύφε", το είπε ευγενικά, καθόλου ενοχλημένα. Μπορεί μετά να ξέφευγα να έκανα πάλι τα δικά μου λίγο, αλλά δεν είπε κάτι.
Μου πρότεινε σεξάκι αλλά ήθελα ένα 69 ακόμα, να γευτούμε ο ένας τον άλλον μαζί. Να νιώσω και την κορμάρα της γύρω απ'το πρόσωπό μου. Το πήγαινε σιγά μέχρι που χτύπησε η τσατσά την πόρτα επειδή μπήκε ένας κύριος που έψαχνε παρτούζα. Μετά με άρχισε στο γρήγορο τσιμπούκι. Αντί να της απαντήσει κανονικά. Απάντησε στην τσατσά κάνοντας έναν ήχο ουγού μπουκωμένη. Δεν παίζει να την άκουσε η τσατσά αλλά μ'άρεσε όπως το έκανε. Δεν τον έβγαλε καν συνέχιζε. Πωπω καύλα το κορίτσι.. Δεν νομίζω να είχαν περάσει τα 10 λεπτά αλλά κατάλαβα δεν θα προλάβω να γαμήσω εκείνη την στιγμή οπότε προσπάθησα να χαλαρώσω, να μην κρατιέμαι πολύ και να καταθέσω στο υπέροχό της στόμα. Δεν ήθελα να τσακωθούν μετά. Δεν το μετανιώνω ότι δεν γάμησα διότι πέρασα καλά μαζί της. Νομίζω δεν βιάστηκε αμέσως να τα φτύσει. Μου αρέσει αυτή η σκέψη που ακόμα τα κράταγε και τα ένιωθε. Μου προσέφερε κι'άλλο χαρτί αλλά της είπα μου φτάνει, και πριν φύγει με ενημέρωσε ότι δουλεύει καθημερινά απ'τις 12 το πρωί με 6 το απόγευμα αν δεν κάνω λάθος.
Εγώ άργησα να βγω απ'το δωμάτιο. Παίζει νά'κανα και 5 λεπτά μέχρι να πλυθώ καλά και να ντυθώ. Η τσατσά ακόμα έψαχνε για δεύτερο κορίτσι στα διπλανά μπουρδέλα. Άνετα προλαβαίναμε να ολοκληρώσουμε κανονικά αντί αμέσως να μας ενοχλήσει. Όταν βγήκα δεν φαινόμουν καλά απ'την κουζίνα τους αλλά κατάλαβε η Άννα ότι έφευγα και έκανε το κόπο να τραβηχτεί και να με αποχαιρετήσει χαμογελαστή όπως πάντα. Μετράω και αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Μπορούσε να με αγνοήσει. Σου δίνει και αυτή η πράξη λίγο χαρά.
Όπως καταλάβατε την τσατσά δεν την συμπάθησα, αλλά η Άννα σίγουρα άξιζε και θα ξαναπεράσω μαζί της κάποια στιγμή στο μέλλον και ελπίζω να απόκτησω την εξίσου καλή εμπειρία.
Όλα αυτά που περάσαμε είναι προσωπικά και είπα πολλές λεπτομέρειες αλλά με καλό σκοπό. Το κοριτσί αξίζει πελάτες. Και ούτε εσείς θέλω να πέσετε σε θόλες. Το έχω πάθει, δεν νιώθεις ωραία, σου χαλάει η μέρα ενώ εμένα μου την έφτιαξε απ'το πρωί.
Ελπίζω να βοήθησα και αν την διαλέξετε να περάσετε και εσείς καλά όπως πέρασα και εγώ και καλύτερα κιόλας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
NewGuy69
Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
117
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Επιρρεπής, Πρυτανης, Dsar263 και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (4) |
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Απογευματινή βόλτα, έχοντας ελάχιστο χρόνο στην διάθεσή μου. Λόγω απουσίας 2-3 που είχα στον νου μου καταλήγω εδώ. Δουλεύουν 2 κορίτσια, η Ναταλί ο σκελετός από Μ.Α 15 και η Ιουλία από Κολωνού 53. Κάτι μου έλεγε να μην περάσω αλλά την πάτησα. Άλλη φορά θα ακούω το ένστικτό μου. Μπαίνω πρώτη φορά και είναι στο σαλόνι και της παρουσιάζει η τσατσά. Φεύγω και μετά από λίγο ξαναγυρίζω να ρωτήσω το όνομα της δεύτερης κοπέλας που ήταν πιο τσουπωτή. Μου λέει Ιουλία και θυμάμαι πώς την έχω πάρει στο Κολωνού 53 αλλά δεν είχα περάσει καλά. Μπαίνω στο διπλανό με την κουρτίνα που Δουλεύουν Αλεξάνδρα και Αναστασία. Η Αλεξάνδρα έχει δωμάτιο και επειδή βιάζομαι λέω δεν πάει στα κομμάτια θα τσιμπουκωσω την Ναταλί να τελειώνουμε. Τόσες κριτικές καλές έχω διαβάσει για τα τσιμπουκια της δεν μπορεί να μην είναι καλή. Λέω στον εαυτό μου, κάνε την υπέρβαση και περνα κι ας μην είναι του γούστου σου. Πληρωνω και περνάω δωμάτιο. Μετά από λίγο έρχεται και η Ναταλί και αφού λέμε δυο κουβέντες ξεκινάει το μπαλαμουτι. Τριβεται λίγο πάνω μου. Έχει ανύπαρκτα βυζάκια αλλά οι ρώγες πετάχτηκαν. Αυτό ήταν και το μόνο θετικό. Την χαϊδεύω λίγο και πιάνω όλο κοκκαλα. Δεν πάει στον διάολο ας δούμε τι ψάρια πιάνει στο τσιμπούκι. Μιλάμε για τσιμπούκι απαράδεκτο. Όση ώρα τον εγλειφε δεν πήρε στο στόμα ούτε τον μισόν. Μόνο το κεφαλάκι εγλειφε. Δεν φτάνει που δεν ήξερε να κάνει καθόλου στο δίλεπτο σταματάει και μου λέει. Πάμε με;; Που να πάμε κοπέλας μου;; Αν δοκιμάσω να στον βάλω είναι σίγουρο οτι θα μου πέσει. Της λέω ότι θέλω μόνο πίπα και δεν θέλω σεξ. Συνεχίζει να κρατάει μόνο το κεφαλάκι στο στόμα και να κουνάει το κορμί της. Προσπαθώ να κάνω κάτι μπας και βελτιωθεί λίγο. Της τραβάω το χέρι που τον κρατάει συνέχεια μπας και το πάρει λίγο βαθύτερα. Της λέω κιόλας να τον πάρει πιο βαθιά αλλά τίποτα. Τα ίδια χάλια. Σκέφτομαι ότι δεν θα χύσω και αρχίζω να σκεφτομαι τρόπο να χύσω. Κλείνω τα μάτια και φαντασιώνομαι ότι τσιμπουκώνω παντρεμενο μιλφάκι που έχω καμακώσει στον δρόμο. Σκεφτομαι ότι το πιπωνω και οτι της λέω αφού ο άντρας σου δεν σε τσιμπουκώνει, θα σε τσιμπουκωσω εγώ. Ρε φίλε ούτε εγώ το περίμενα να τα καταφέρω να τελειώσω. Και όμως μετά από λίγο άρχισα να χυνω στο στόμα της. Ακόμα κι αυτό όμως κατάφερε να το χαλάσει. Με το που βγήκαν τα πρώτα χυσια, την έβγαλε από το στόμα της και τα υπόλοιπα έπεσαν στην κοιλιά μου. Είμαι πολύ ευγενικός όμως και δεν της είπα τίποτα. Σκουπιστηκα με το μωρομαντηλο που μου έδωσε και αφού ντύθηκε και έφυγε, σηκώθηκα κι εγώ να ξεπλυθω. Φεύγοντας σκεφτόμουνα τι μαλακία έκανα που δεν άκουσα το ένστικτό μου, αλλά τις μαλακίες που έλεγαν διάφοροι στις κριτικές και στις ενημερώσεις. Ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες μου δεν θα την πρότεινα σε κανέναν για οποιοδήποτε λόγο. Η πίπα της είναι πραγματικά για κλάματα και είναι πεταμένα λεφτά. Καλύτερα τραβήξτε μια μαλακία στο σπίτι σας. Άλλωστε κι εγώ κάτι παρόμοιο έκανα. Ήταν σαν να τσιμπουκωνω την γυναίκα μου μετά από 30 χρόνια γάμου και για να τελειώσω φανταζόμουν κάποια άλλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
117
Likes:
14.367
Πόντοι:
18.106
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 pipinokinigos28, maradona7, paparotriftoulas και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Αντριάννα είναι ψηλή (1,75+) και ηλικίας 55+ (ίσως και 60+). Σώμα πολύ καλό για την ηλικία της(σε σιλουέτα και κιλά βάζει κάτω τις περισσότερες 40άρες), βυζί 3άρι σιλικονάτο και μαλλί ξανθό(περούκα είναι). Προσωπικά, πηγαίνω για το τσιμπούκι της το οποίο είναι καταπληκτικό! Γλύφει λίγο τα αρχίδια και μετά αρχίζει το πάνω-κάτω χωρίς χέρι και χωρίς σταματημό μέχρι την κορύφωση. Και ενώ θα πίστευε κάποιος ότι ένα ξερό πάνω-κάτω θα ήταν βαρετό, η εφαρμογή του στόματος στο πέος είναι τέτοια που το ευχαριστιέσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Κατά τ'άλλα, επιτρέπει ελεύθερα πιασίματα και είναι πολύ φιλική και πρόθυμη. Ο χώρος καθαρός και ο τσάτσος έχει τυπική συμπεριφορά.
Να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται πως η Αντριάννα θα είναι στο Αχιλλέως 16 από Τρίτη 3 Νοεμβρίου (με ενημέρωσε από μόνη της).

Αυτά τα ολίγα, καλή συνέχεια συναγωνιστές!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
225
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, nsbowler, perseas και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (6) |
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περισσότερο για το παλμαρέ και από περιέργεια, είπα να περάσω από την Αντριάνα το μεσημέρι της Κυριακής, κατά τις 13:00. Ο μαυριδερός τσάτσος μου παρουσίασε την γκιλφάρα, ενώ 3 αλλοδαποί που ήταν στο υπόγειο σαλόνι, αποχώρησαν. Εγώ είπα θα μπω και με έβαλε στο δωμάτιο. Η Αντριάνα, γνωστή στους περισσότερους, είναι 60+, ξανθιά, με μαλλί πιασμένο πίσω (λογικά πρόκειται για περούκα), αρκετά ψηλή, σώμα νταρντανέ, βυζιά 3αρια σιλικονάτα. Φορούσε ένα διχτυωτό κορμάκι, που δεν το έβγαλε, απλώς το ανέβασε κατά την συνουσία. Με το που μπήκε άρχισε τα γλυκόλογα και τα κοπλιμένα, ενώ ξάπλωσε δίπλα μου και επιδόθηκε σε χάδια και φιλιά στο σώμα. Η πίπα της είναι ακά, με πολλή γλώσσα και αρχιδογλείψιμο. Τη σφυροκόπησα σε 3 στάσεις και τελείωσα πισωκολλητά. Λόγω των κριτικών που είχα διαβάσει, απέφυγα τα πολλά χάδια (επ’ ουδενί στα ψεύτικα μαλλιά της). Πάντως, το προσπαθεί ακόμα, δεν έδειξε να φυλάγεται, όπως άλλες τάνες της ηλικίας της. Δηλαδή, γουστάρει ακόμα πούτσο και ειδικά στην πίπα παίρνει καλό βαθμό (όχι άριστο). Παραμονή στο δωμάτιο 9-10 λεπτά. Ο τσάτσος αμίλητος, άλλωστε δεν άκουσα άλλο κόσμο, όσο ήμουν μέσα. Η Αντριάνα μπορεί να γέρασε, αλλά το προσπαθεί σε μεγάλο βαθμό να σε ικανοποιήσει, με όλα τα αρνητικά της ηλικίας της. Για ένα καλό ξεφόρτωμα ενδείκνυται, πάντως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.561
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Μάκης Τσατσαρίδης, perseas και 1 ακόμα μέλος
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κοπέλα η ΑΝΔΡΙΆΝΑ γνωστή απο Διδύμου από ιασωνος κλπ η κοπελιά είναι Κ Α Θ Α Ρ Ο Τ Α Τ Η ευγενική είναι στα 50 ΠΟΛΥ καλή στο γαμήσι ... ξέρει τι ζητά ο πελάτης είναι δυναμική με πρωτοβουλίες όταν πρέπει , και παθητική όταν απαιτητε , στο ακαποτο (το μόνο που λείπει είναι να τα καταπιεί ΑΡΙΣΤΗ ) το σώμα της ΑΡΙΣΤΟ για την η λ ι κ ί α της γράφει...... το πρόσωπο της είναι ΛΙΓΟ σπασμένο λόγο πλαστικών επεμβάσεων κλπ αλλά στο σώμα και στην πείρα βάζει κάτω ΠΟΛΛΕΣ.
Αρνητικά είναι ότι πότε δεν έδωσε κώλο ,αν και πελάτης χρόνια τώρα , δεν βιάζεται και τιμά τα $$$$ με το παραπάνω .
Είναι στα στανταράκια .Χμμμ;Ναι!Ασάλιωτα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sxistis
Σχόλια (0) |
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7