Βαθμολογίες αξιολογητών

20 κριτικές
1-3 αστέρια
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.2(20)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.3(20)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.6(20)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.8(20)
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.5(20)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη προηγούμενη Δευτέρα στη 1η βάρδια, εδώ και πολλους μήνες από τότε που στον οίκο μεταφέρθηκαν και οι κοπέλες που δούλευαν Κολωνού 53 και Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 έχει δημιουργηθεί μια ομάδα από μεγάλο κοπέλες που δουλεύουν εδώ, στο δεξιά στη κουρτίνα κσι στο αριστερά το 28α αριστερά, σήμερα πέτυχα εδώ την Αλινα που δουλεύε στο 28α αριστερά αλλά είχα καιρό να τη πετύχω σε τσάρκα μου.
Πρόκειται για μια μιλφ με καστανοκοκκινο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα και 2άρι βυζί, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κάνω διευκρίνηση διότι άλλες φορές που την έχω πετύχει ανακοινώνεται τελειωτικό σώμα.
Πλήρωσα κσι πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα, ήρθε αμέσως μίας και δεν υπήρχε άλλος.
Αφού άρχισε να μου λέει ότι μυρίζω υπέροχα και ότι πολλοί έρχονται και βρωμάνε σε σημείο οι κοπέλες να προτιμούν τούς ξένους από τούς Έλληνες (ρε τι ακούμε κάθε φορά...)μου έσκασε γλωσσοφιλα και ανταποκριθηκα ,άρχισε να τρίβει τα αρχίδια και το πούτσο μου και γω το μουνάκι της, συνεχίσαμε για αρκετή ώρα, μου είπε να ξαπλώσω, ξεκίνησε αργά αργά να με φιλάει από το λαιμό μέχρι τα αρχίδια, αφού περιποιηθηκε τα αρχίδια,πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της, πίπα πολύ καλή, υγρή βαθιά και για αρκετήώρα όπωςστα προκαταρκτικά, τη σταμάτησα για να μη χυσω και της είπα να μου φορέσει προφυλακτικό και να ξαπλώσει, αφού έγλυψα για λίγο το μουνι της μπήκα μέσα της, τον πήρε βαθιά δεν άλλαξα στάση μίας και ήταν καλά, όταν έφτασε η ώρα να χυσω της είπα να τον πάρει στο στόμα κάτι που έκανε.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 15-16 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση και βιασύνη (δεν είχε στη πιάτσα καθόλου κόσμο),και ήταν μια υπερτιμια κατάθεση σε ένα μιλφακι με καλή διάθεση.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μπράβο σε αυτούς που ασχολούνται με τον οίκο γιατί είχε προκύψει κάποιο θέμα (μάλλον αποχέτευση σε ξέρω)και ο οίκος για 5-6 μέρες βρομουσε αφόρητα, απορούσα πώς δούλευαν, σήμερα ήταν όλα όπως πρώτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
179.734
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kolokopeas, sotosdep2, spor48 και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εβδομάδα εξτρά άδειας απο τη δουλειά, και είπα να περάσω το βράδυ με παλιάς κοπής μπουρδελότσαρκα, ξεκινώντας απο Μετάξι και όπου με βγάλει.
Μετά απο κάμποση περιήγηση, και απανωτές δόσεις απογοήτευσης απο την τραγική γενικότερη κατάσταση παρακμής που επικρατεί, περισσότερο μέσα στα σπίτια παρά έξω, κατέληξα στο υπόγειο... δεν ήταν καν στις επιλογές "για αργότερα" αλλά, βλέποντας τι παίζει, αποφάσισα να ρίξω τα χοντρά σε ένα ακά τελειωτικό τσιμπούκι πριν πάω για άλλα.
"κοπέλα" η Ναταλί. Τα εισαγωγικά στη λέξη κοπέλα, λόγω ηλικίας, που πρέπει να κόντευε τα 70, ένα σκελετωμένο Gilf, με όμως αρκετή τσαχπινιά και κουράγιο, για την ηλικία της.
Αντικειμενικά, αν την έβλεπα στο δρόμο, ούτε στις μεγαλύτερες καύλες μου δεν θα σκεφτόμουν καν "να την είχα τώρα στο κρεβάτι", αλλά το είχα βάλει σκοπό να μην αλλάξω περιοχή άχυστος, ήταν και το μοναδικό, ακόμα και ανάμεσα στα παραοσιακά τσιμπουκάδικα της περιοχής που ανακοίνωνε τελειωτικό στο πρόγραμμα και δεν το σκέφτηκα. Έδωσα το κόκκινο και πέρασα. Χώρος, για τα δεδομένα της περιοχής ικανοποιητικά καθαρός, σεντόνια με ελάχιστα σημάδια απο προηγούμενες επισκέψεις. Χρόνος αναμονής αρκετός, αν και είχα περάσει εαυτόν απο αυστηρή αποστείρωση πριν βγω απο το σπίτι, για να πλύνω τον μικρό, όπου και παρατήρησα πλήρη έλλειψη απο τασάκια... γαμώ τη γκαντεμιά μου, ούτε να ανάψω τσιγάρο περιμένοντας δε μπορούσα...
Εν τέλει, αν και δεν υπήρχε άλλος πελάτης στο δωμάτιο, η Ναταλία έκανε κανένα δεκάλεπτο να έρθει, οπότε έφαγα περίπου 6 λεπτά να περιμένω σαν την άδικη κατάρα... και, ελαφρώς ξενερωμένος, σε βαθμό που σκεφτόμουν να ανοίξω την πόρτα, γυμνός, και να υπενθυμίσω οτι είμαι κι εγώ εδώ. Με τα πολλά, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Ναταλί... προς τιμήν της, δεν ντράπηκε να βγάλει το κορμάκι που φορούσε. Εκτιμώ τη γυναίκα που είναι συμφιλιωμένη με το σώμα και την ηλικία της.
Στα του αγώνα τώρα... τυπικά, για επίπεδο περιοχής προκαταρτικά, με λίγα χαδάκια, φιλάκια σε ρώγες, το κλασικό στήσιμο ανάμεσα στα πόδια μου για να μη φτάνω να πιάσω τίποτα και πλήρης αδιαφορία για το αν θέλω σκούφο ή όχι όταν κατέβηκε προς τα κάτω. Πίπα τυπική, ουδέτερη, οριακά αδιάφορη, αλλά τίμια, χωρίς χέρι και χωρίς δόντι. Ελαφρώς μονότονη, με οριακό παιχνίδισμα γλώσσαςγύρω απο το κεφάλι καμιά-δυό φορές. Την άφησα να κάνει παιχνίδι, για μερικά λεπτά, και όταν με κοίταξε, απλά της έκανα νόημα να συνεχίσει. Καμία αλλαγή σε βάθος, τεχνικί και παιχνίδισμα, αλλά, μόλις έφτασα στο σημείο μηδέν, και φώναξα "χύνω", της άρπαξα το κεφάλι και την έσπρωξα να τον πάρει όλο στο στόμα... και, προς ευχάριστή μου έκπληξη, δεν αντιστάθηκε. Παίζει να κατάπιε την πρώτη ριπή, αλλά παράπονο μηδέν. Με το ίδιο τσαχπίνικο χαμόγελο που είχε όταν κατέβηκα τις σκάλες, με το ίδιο με χαιρέτησε πριν φύγει, αφου πήγε να τα φτύσει στο νιπτήρα. Κλασσικά, μου έδωσε μωρομάντηλα να σκουπιστώ και βγήκε να μου πεί "ευχαριστώ" την ώρα που έφευγα.
Σε γενικές γραμμές, για το ξεφόρτωμα που ήθελα, παράπονο δεν έχω. Να ξαναπάω, σύντομα τουλάχιστον, όχι πολύ πιθανό, αλλά δεν το έκλαψα το δεκάρικο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
1.563
Πόντοι:
216
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Ημεδαπος , n.smirni76 και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά την κριτική του @EvilPlasma αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ την Αννούλα μας.
Πολλά πράγματα από αυτά που έγραψε μ'αρέσουν και εμένα και όλα είναι όπως τα λέει.
Κατεβαίνω κάτω λοιπόν, μου λέει η τσατσά το πρόγραμμα όλα αυτά που ήθελα να ακούσω και εγώ και στο τέλος μου λέει την μαγική λέξη, Άννα. Ωπ, εδώ είμαστε σκέφτομαι. Βγαίνει χαμογελαστή την βλέπω, αυτή είναι.
Χαριτωμένη είναι. Όλο χαρά εγώ είχα ήδη ψηθεί. Δεν βιάστηκε να γυρίσει αμέσως πίσω. Μου'πε ευγενικά πάμε και μετά μπήκε μέσα.
Άφου έκανα κάποιες ερωτήσεις στην τσατσά να σιγουρευτώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Άννα, είμαι και λίγο επιλεκτικός πανάθεμά με, έδωσα το δεκάρικο και μου έδειξε σε ποιό δωμάτιο να πάω.
Βρισκότανε όπως μπαίνεις στα αριστερά σου η δεξιά πόρτα. Όταν μπήκα δεν μου πολυάρεσε, υπάρχουν και καλύτερα στο Μεταξουργείο. Και τον φωτισμό τον προτιμούσα λιγότερο φωτεινό με κάποιο χρώμα όπως στα υπόλοιπα, όχι τόσο φωτεινό. Γενικά δεν μου άρεσε αλλά σε υπόγειο του Μεταξουργείου είμασταν, έπρεπε να το περιμένω. Αν ξανά περάσω απο'κεί σίγουρα θα δοκιμάσω τα υπόλοιπα δωμάτια.
Δεν μπήκε στο δωμάτιο σύντομα, ενώ δεν υπήρχε κανένας στο σαλόνι ούτε ήταν σε δωμάτιο πριν, που με χάλασε λίγο αυτό. Σκεφτόμουν θα μπει κανένας μετά και θα αρχίσει η τσατσά να χτυπάει πόρτα. Που έτσι και έγινε στην πορεία... Ήθελα να ευχαριστηθώ με την ησυχία μου το δεκάλεπτό μου. Αλλά δεν τους απασχολούν αυτά.
Μπαίνει μέσα χαμογελαστή, νιώθεις την θετική της ενέργεια. Φαίνεται καλή κοπέλα. Στα 30κάτι της θά'νε για όσους κολλάνε στις ηλικίες. Έρχεται πάνω μου, με αρχίζει παντού στα φιλάκια, πρόσωπο, σώμα και σιγά σιγά κατέβαινε πιο κάτω. Μου'δωσε να νιώσω και τα ωραία της μεγάλα βυζιά πάνω στο σώμα μου και να τα πιάσω χαιδέψω φιλήσω ρουφήξω. Ρωτάει πως την προτιμάς την πίπα με ή χωρίς και στην καθαρίζει με μωρομάντηλο. Κάνει αυτά που σου αρέσαν και είναι δεκτική. Σε αφήνει να παίρνεις πρωτοβουλίες και δεν βιαζόταν σε τίποτα. Μ'άφησε να της γλείψω το γατάκι της όσο ήθελα και όπως ήθελα σχεδόν. Μού'κανε μία φορά παρατήρησει αν και άργησε να την κάνει, "μην ρουφάς μόνο γλύφε", το είπε ευγενικά, καθόλου ενοχλημένα. Μπορεί μετά να ξέφευγα να έκανα πάλι τα δικά μου λίγο, αλλά δεν είπε κάτι.
Μου πρότεινε σεξάκι αλλά ήθελα ένα 69 ακόμα, να γευτούμε ο ένας τον άλλον μαζί. Να νιώσω και την κορμάρα της γύρω απ'το πρόσωπό μου. Το πήγαινε σιγά μέχρι που χτύπησε η τσατσά την πόρτα επειδή μπήκε ένας κύριος που έψαχνε παρτούζα. Μετά με άρχισε στο γρήγορο τσιμπούκι. Αντί να της απαντήσει κανονικά. Απάντησε στην τσατσά κάνοντας έναν ήχο ουγού μπουκωμένη. Δεν παίζει να την άκουσε η τσατσά αλλά μ'άρεσε όπως το έκανε. Δεν τον έβγαλε καν συνέχιζε. Πωπω καύλα το κορίτσι.. Δεν νομίζω να είχαν περάσει τα 10 λεπτά αλλά κατάλαβα δεν θα προλάβω να γαμήσω εκείνη την στιγμή οπότε προσπάθησα να χαλαρώσω, να μην κρατιέμαι πολύ και να καταθέσω στο υπέροχό της στόμα. Δεν ήθελα να τσακωθούν μετά. Δεν το μετανιώνω ότι δεν γάμησα διότι πέρασα καλά μαζί της. Νομίζω δεν βιάστηκε αμέσως να τα φτύσει. Μου αρέσει αυτή η σκέψη που ακόμα τα κράταγε και τα ένιωθε. Μου προσέφερε κι'άλλο χαρτί αλλά της είπα μου φτάνει, και πριν φύγει με ενημέρωσε ότι δουλεύει καθημερινά απ'τις 12 το πρωί με 6 το απόγευμα αν δεν κάνω λάθος.
Εγώ άργησα να βγω απ'το δωμάτιο. Παίζει νά'κανα και 5 λεπτά μέχρι να πλυθώ καλά και να ντυθώ. Η τσατσά ακόμα έψαχνε για δεύτερο κορίτσι στα διπλανά μπουρδέλα. Άνετα προλαβαίναμε να ολοκληρώσουμε κανονικά αντί αμέσως να μας ενοχλήσει. Όταν βγήκα δεν φαινόμουν καλά απ'την κουζίνα τους αλλά κατάλαβε η Άννα ότι έφευγα και έκανε το κόπο να τραβηχτεί και να με αποχαιρετήσει χαμογελαστή όπως πάντα. Μετράω και αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Μπορούσε να με αγνοήσει. Σου δίνει και αυτή η πράξη λίγο χαρά.
Όπως καταλάβατε την τσατσά δεν την συμπάθησα, αλλά η Άννα σίγουρα άξιζε και θα ξαναπεράσω μαζί της κάποια στιγμή στο μέλλον και ελπίζω να απόκτησω την εξίσου καλή εμπειρία.
Όλα αυτά που περάσαμε είναι προσωπικά και είπα πολλές λεπτομέρειες αλλά με καλό σκοπό. Το κοριτσί αξίζει πελάτες. Και ούτε εσείς θέλω να πέσετε σε θόλες. Το έχω πάθει, δεν νιώθεις ωραία, σου χαλάει η μέρα ενώ εμένα μου την έφτιαξε απ'το πρωί.
Ελπίζω να βοήθησα και αν την διαλέξετε να περάσετε και εσείς καλά όπως πέρασα και εγώ και καλύτερα κιόλας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
NewGuy69
Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
117
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Επιρρεπής, Πρυτανης, Dsar263 και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (4) |
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήμουν μεσημεριάτικα Μετάξι, δεν είδα κάτι καινούργιο, σε αρκετά δεν μπαίνω ούτε για βόλτα γιατί με τις αναδουλειές πολλές φορές παίζουν νεύρα με τις τσατσάδες κτλ και δεν γουστάρω.
Από τη μικρή μου βόλτα πάντως κατέληξα Μ Αλεξάνδρου 28 υπόγειο που βρήκα την Αννούλα που το τρώει το φαί της! Γλυκό η αλήθεια πρόσωπο ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά, καλοσυνάτη ματιά! Με επιφύλαξη την είχα γαμήσει ίσως πριν από 2 χρόνια! Μην τα πολυλέω, μπήκα! Είχα καιρό να πάω με φάση bbw και μου θύμιζε έντονα Τζούλια από Διδύμου!
Το πρόγραμμα της Αννούλας φουλ ΠΛΗΝ κώλου! Μπήκε στο δωμάτιο (είχε και σουξέ πριν από μένα είχε δωμάτιο, μετά από μένα είχε πάλι) χαμογελαστή! Δεκτική σε χουφτώματα και γλυψίματα, τα βυζιά της ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ να χαθείς μέσα! Πίπα ακάποτη πολύ καλή σχεδόν βαθιά, έντονη, μ έφτιαξε πολύ γρήγορα, την πήρα στα 4 και ιεραποστολικά! Αντέχει δυνατό γαμήσι, φαίνεται να της αρέσει, το ζει ή έτσι φαίνεται, το παίρνει ΟΛΟ μέσα της ζορίζεται γουστάρει και συνεχίζει! Το τέλος ήρθε στο στόμα της! Για συναγωνιστές που θέλουν που και που να γαμάνε και καμιά bbw στο 10άρικο η φαγανή μας Αννούλα είναι μια άψογη επιλογή που όπως η ίδια είπε θα δουλεύει εκεί τα πρωινά! Καλές βόλτες σε όλους μας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
87
Likes:
9.894
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quaresma 2.0, ThE, Pa Luki Luk και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Απογευματινή βόλτα, έχοντας ελάχιστο χρόνο στην διάθεσή μου. Λόγω απουσίας 2-3 που είχα στον νου μου καταλήγω εδώ. Δουλεύουν 2 κορίτσια, η Ναταλί ο σκελετός από Μ.Α 15 και η Ιουλία από Κολωνού 53. Κάτι μου έλεγε να μην περάσω αλλά την πάτησα. Άλλη φορά θα ακούω το ένστικτό μου. Μπαίνω πρώτη φορά και είναι στο σαλόνι και της παρουσιάζει η τσατσά. Φεύγω και μετά από λίγο ξαναγυρίζω να ρωτήσω το όνομα της δεύτερης κοπέλας που ήταν πιο τσουπωτή. Μου λέει Ιουλία και θυμάμαι πώς την έχω πάρει στο Κολωνού 53 αλλά δεν είχα περάσει καλά. Μπαίνω στο διπλανό με την κουρτίνα που Δουλεύουν Αλεξάνδρα και Αναστασία. Η Αλεξάνδρα έχει δωμάτιο και επειδή βιάζομαι λέω δεν πάει στα κομμάτια θα τσιμπουκωσω την Ναταλί να τελειώνουμε. Τόσες κριτικές καλές έχω διαβάσει για τα τσιμπουκια της δεν μπορεί να μην είναι καλή. Λέω στον εαυτό μου, κάνε την υπέρβαση και περνα κι ας μην είναι του γούστου σου. Πληρωνω και περνάω δωμάτιο. Μετά από λίγο έρχεται και η Ναταλί και αφού λέμε δυο κουβέντες ξεκινάει το μπαλαμουτι. Τριβεται λίγο πάνω μου. Έχει ανύπαρκτα βυζάκια αλλά οι ρώγες πετάχτηκαν. Αυτό ήταν και το μόνο θετικό. Την χαϊδεύω λίγο και πιάνω όλο κοκκαλα. Δεν πάει στον διάολο ας δούμε τι ψάρια πιάνει στο τσιμπούκι. Μιλάμε για τσιμπούκι απαράδεκτο. Όση ώρα τον εγλειφε δεν πήρε στο στόμα ούτε τον μισόν. Μόνο το κεφαλάκι εγλειφε. Δεν φτάνει που δεν ήξερε να κάνει καθόλου στο δίλεπτο σταματάει και μου λέει. Πάμε με;; Που να πάμε κοπέλας μου;; Αν δοκιμάσω να στον βάλω είναι σίγουρο οτι θα μου πέσει. Της λέω ότι θέλω μόνο πίπα και δεν θέλω σεξ. Συνεχίζει να κρατάει μόνο το κεφαλάκι στο στόμα και να κουνάει το κορμί της. Προσπαθώ να κάνω κάτι μπας και βελτιωθεί λίγο. Της τραβάω το χέρι που τον κρατάει συνέχεια μπας και το πάρει λίγο βαθύτερα. Της λέω κιόλας να τον πάρει πιο βαθιά αλλά τίποτα. Τα ίδια χάλια. Σκέφτομαι ότι δεν θα χύσω και αρχίζω να σκεφτομαι τρόπο να χύσω. Κλείνω τα μάτια και φαντασιώνομαι ότι τσιμπουκώνω παντρεμενο μιλφάκι που έχω καμακώσει στον δρόμο. Σκεφτομαι ότι το πιπωνω και οτι της λέω αφού ο άντρας σου δεν σε τσιμπουκώνει, θα σε τσιμπουκωσω εγώ. Ρε φίλε ούτε εγώ το περίμενα να τα καταφέρω να τελειώσω. Και όμως μετά από λίγο άρχισα να χυνω στο στόμα της. Ακόμα κι αυτό όμως κατάφερε να το χαλάσει. Με το που βγήκαν τα πρώτα χυσια, την έβγαλε από το στόμα της και τα υπόλοιπα έπεσαν στην κοιλιά μου. Είμαι πολύ ευγενικός όμως και δεν της είπα τίποτα. Σκουπιστηκα με το μωρομαντηλο που μου έδωσε και αφού ντύθηκε και έφυγε, σηκώθηκα κι εγώ να ξεπλυθω. Φεύγοντας σκεφτόμουνα τι μαλακία έκανα που δεν άκουσα το ένστικτό μου, αλλά τις μαλακίες που έλεγαν διάφοροι στις κριτικές και στις ενημερώσεις. Ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες μου δεν θα την πρότεινα σε κανέναν για οποιοδήποτε λόγο. Η πίπα της είναι πραγματικά για κλάματα και είναι πεταμένα λεφτά. Καλύτερα τραβήξτε μια μαλακία στο σπίτι σας. Άλλωστε κι εγώ κάτι παρόμοιο έκανα. Ήταν σαν να τσιμπουκωνω την γυναίκα μου μετά από 30 χρόνια γάμου και για να τελειώσω φανταζόμουν κάποια άλλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
127
Likes:
15.905
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 pipinokinigos28, maradona7, paparotriftoulas και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με την Χριστίνα είχα ξαναπάει άλλες δυο τρεις φορές στο παρελθόν.
Είναι εμφανισημη κοπέλα δεν λέω και στο σεξ τα κάνει όλα σοστα μπορώ να πω δεν κάνει κάτι λάθος.
Αυτό που τις λιπει κατά την γνομη μου είναι η προστυχια.
Δεν είναι ούτε η σημετοχη ούτε τα έξτρα ούτε τα λόγια.
Είναι να ότι είναι ένα καλό κορίτσι για σπίτι και οικογένεια.
Δεν σου βάζει τόσο δα υποψία ότι σε κάποια φάση μπορεί και να γουστάρει ότι μπορεί να ξεφύγει.
Κατά λάθος βρέθηκε σ αυτή τη δουλειά που αν και έχει τα τυπικά προσόντα δεν έχει το ταλέντο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Atridis
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
137
Likes:
7.001
Πόντοι:
11.971
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Carl Barton, Ημεδαπος και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Χριστίνα παίζει την τελευταία βδομάδα πρωινή και απογευματινή βάρδια στο Μ.Α. 28 υπόγειο.
Πρόκειται για μία Ρωσσίδα, γύρω στα 28 περίπου. Είναι μαυρομάλλα, με 1,5άρια βυζιά, σχετικά καλό κορμί με δέρμα απαλό στην αφή.
Τα άκρα της περιποιημένα. Το σαλονάρισμα της είναι σοβαρό και ψιλοβαριεστημένο. Το πρόγραμμα της απλό στα 10€.
Σήμερα είπα, δε γαμιέται, και έδωσα το 10άρικο.
Δεν είχε καθόλου κόσμο, ούτε το σαλόνι, ούτε τα δωμάτια. Οπότε γδύθηκα και μετά από 3 λεπτά ήρθε η Χριστίνα.

Μπάινει στο δωμάτιο, λέει ένα "γεια,τι κάνεις" και έρχεται δίπλα μου ξεκινώντας να κάνει κάτι σαν μασάζ στην ψωλή κρατώντας της από την βάση της,
ώστε να φορέσει καπότα ύστερα από μισό λεπτό. Ευτυχώς ξέρει να περνάει καπότα, γιατί τις τελευταίες μέρες, με έχουνε κάνει κιμά με τα νύχια τους μερικές...
Ξεκίνησε μία πίπα ψιλομονότονη σε αργό τέμπο, συνεχίζοντας αυτή την τεχνική "μασάζ" στον κορμό, έκανε και λίγο παιχνίδι στο πουτσοκέφαλο και μετά από 1,5 λεπτό σταματάει και με ρωτάει πως να στηθεί.

Την βάζω ιεραποστολικό με πλήρη απουσία συμμετοχής. Στα βαθιά μπασίματα μπορούσα να ακούσω μόνο ένα πνιχτό βογγητό και αυτό ήταν όλο.
Δεν φίλησα, δεν έγλειψα, δεν έκανα καμία απολύτως άλλη κίνηση σε εκείνη την στάση παρά μόνο 2-3 εναλλαγές. Φυσικά μηδέν eye contact.

Tης λέω να γυρίσει στα τέσσερα και τουλάχιστον στήθηκε καλά. Έβαλε το μαξιλάρι από κάτω. Ο κώλος της στα τέσσερα είναι μια χαρά. Είναι σφριγηλός στην αφή και είχε και μία μικρή διαφορά στο χρώμα από το μαύρισμα του καλοκαιριού. Εννοείται ξανά χωρίς καμία συμμετοχή, 3-4 λεπτά σπρώξιμο και σε αυτή τη στάση και έχυσα μέσα της. Το μόνο που έκανε είναι ότι δεν βιάστηκε να βγει και έκανε 4-5 κυκλικές κινήσεις με την λεκάνη της στο τελείωμα.

Προσωπικά δεν θα ξαναπεράσω με την Χριστίνα γιατί είναι σούπερ τυπική με μηδέν συμμετοχή. Αν τα φτιάξει αυτά τα ξαναλέμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.306
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, sweeper, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (3) |
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η κατάθεση έγινε την Κυριακή στην 3η βάρδια λίγο μετά τις 12 το βράδυ.
Την Κάρμεν την είχα ξαναδεί άλλες 2-3 φορές, αλλά δεν είχα πάρει το ρίσκο του 10άρικου γιατί στο σαλόνι φαίνεται βαριεστημένη όπως ορθά δηλώνει και η κριτική του Dmtrsxxx.
Η Κάρμεν είναι μία μελαχρινή ρωσσίδα ίσως λίγο κάτω από τα 40 και σίγουρα πάνω από τα 35.
Το πρόσωπο της ολίγον τι σπασμένο, είναι πετίτ, και το κορμί της καλοδιατηρημένο, χωρίς ίχνος λίπους, και πολύ απαλό στην υφή.
Γάμπες απαλές και βυζί 1,5άρι.

Μπήκε μέσα και κατάλαβα πως δεν μιλάει καθόλου Αγγλικά και Ελληνικά παρά ελαχιστότατες λέξεις.
Με ρώτησε αν είμαι Έλληνας και μου πέρασε κατευθείαν καπότα.
Η πίπα της αργή και απαλή και την χάιδευα στο κορμί της. Καλή σχέση με την καθαριότητα η κυρία, μιας και μύριζε ωραία και τα μαλλιά της head & shoulders Ναι!
Καθώς ο πούτσος μου μεγάλωνε στο στόμα της, όλο και ξεδίπλωνε το προφυλακτικό σαν παγωτό πύραυλο που θέλει να φτάσει στο κάτω κομμάτι με την σοκολάτα.
Πήγα να της βάλω χέρι στο μουνάκι αλλά γέλασε και μου είπε ότι έχει βάλει τζελ με τα πολύ φτωχά ρωσσοαγγλικά της.

Πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου πήρε μιά βαθιά ανάσα βλέποντας με τέρμα καβλωμένο και σάλιωσε το μουνί της.
Αρκετά σφιχτή αίσθηση ενώ ζοριζόταν εμφανώς από την έκφραση του προσώπου της, όντας συνηθισμένη σε πιο μικρά Πακιστανικά πακέτα.
Την πήδαγα με βαθιά μπασίματα και μετά από 4-5 λεπτά της είπα να γυρίσει στα τέσσερα.

Δεύτερη βαθιά ανάσα για την Κάρμεν, αλλά στήθηκε χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να κλέβει.
Εκεί έφαγε σφυροκόπημα καλό. Έβαλε το κεφάλι κάτω και βόγγαγε δυνατά.

Έχυσα βαθιά μέσα της και έμεινα μέχρι να στραγγίξω τελείως. Βγήκα και γύρισε, σχεδόν έπεσε πάνω μου και κάτι μου είπε προφανώς για την πούτσα που μόλις έφαγε.
Γέλασα και της έδειξα με τα χέρια μου ότι είναι μικρούλη, πως κάνεις έτσι, ενώ σηκώθηκα να πάω να πετάξω την καπότα.
Αυτή ακόμα στο κρεββάτι μου έδειχνε την κοιλιά της και κάτι έλεγε στην γλώσσα της. Γέλασα δυνατά γιατί είχανε πλάκα οι χειρονομίες της καθώς ντυνόταν για να φύγει.

Με αργό βηματισμό κατευθύνθηκε προς την πόρτα στέλνοντας μου ένα φιλάκι από μακριά.

Δείχνει βαριεστημένη γενικά στο σαλόνι, αλλά μέσα δεν είναι τόσο μουντρούχα. Δεν είναι και η χαρά προσώποποιημένη, αλλά δεν έκανε και κάτι που να ενόχλησε, ίσα ίσα τον έφαγε αδιαμαρτύρητα χωρίς να κλέβει.
Το δωμάτιο ξεπερνα τα όρια της αθλιότητας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2022
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.306
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 sweeper, The Keeper, olddog και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κατεβηκα στο υπογειο οπου βρηκα μια παλια γνωριμη, την Καρμεν.
Για οσους την θυμουνται ειχε ξαναδουλεψει πριν 4-5 χρονια στο Ιασωνος 32 ευθεια οπως και στο Μεγαλου Αλεξανδρου 28 ισογειο.
Προκειται για ενα ομορφο αδυνατο μιλφακι 37-40 ετων περιπου με σκουροχρωμο δερμα.
Εχει ελκυστικο σεξι μουτρακι με ομορφο μικρο στητο κωλι, βυζι 1,5αρι με μεγαλες ρωγες.
Τα μαλλια της ειναι ισια μακρια και το χρωμα τους σκουρο καστανο.
Το προγραμμα της απλο.
Γνωριζει μονο Ρωσσικα και Τουρκικα και η επικοινωνια ειναι δυσκολη.
Στο σαλονι η Καρμεν βγαινει βαριεστημενη, μπορει να ειναι η αρχη της βαρδιας και να δειχνει ηδη κουρασμενη.
Ηρθε στο δωματιο περπατωντας αργα και βαριεστημενα.
Γδυθηκε και ξαπλωσε στο κρεβατι οπου δεχθηκε τα φιλια μου στο κορμι της και τα ποδια της.
Δεν της εγλειψα το μουνι γιατι ειχε βαλει κρεμα.
Μου περασε καποτα και μου εκανε μια αργη πιπα βαριεστημενη χωρις καποιο ενδιαφερον και σχεδον καμμια ηδονικοτητα.
Την εβαλα στα τεσσερα οπου της εριξα δυνατο σφυροκοπημα με την Καρμεν να βογγα δυνατα.
Δεν εχω παραπονο, εκατσε και τον εφαγε σαν κυρια χωρις να κλεψει καθολου.
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου την γαμησα ξανα δυνατα ενω αυτη με ειχε αγκαλιασει με τα χερια της.
Τα ποδια της διαπλατα ανοιχτα την γαμουσα οσο δυνατα μπορουσα.
την εχυσα τερμα μεσα της οπου στραγγιξα μεχρι τελους.

Ντυθηκε και εφυγε αργα και βαριεστημενα απο το δωματιο.

Συμπερασματικα η Καρμεν ειναι ενα ομορφο μιλφ με καλο κορμι.
Αν δε δωσεις σημασια στο πολυ βαριεστημενο στυλ της θα την γαμησεις οσο δυνατα θες με καμμια σχεδον συμμετοχη.
Ειναι ενα ομορφο κομοδινο δηλαδη κατι που εμενα προσωπικα δε με ενοχλει, μιας και τη γυναικα
στο δωματιο τη θελω για να τη γαμησω και οχι να την πιασω γκομενα.
Επισης δεν κλεβει και αντεχει δυνατο γαμησι, η αισθηση του αδοιου της καλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρμεν
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
5 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
482
Likes:
56.889
Πόντοι:
39.662
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, sweeper, hustler και 6 άλλα μέλη
Σχόλια (1) |
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Τρελὲς καῦλες μὲ ὁδήγησαν στὸ Μετάξι, ὅπου καὶ βρέθηκα πάλι, ἀναζητῶντας στανταράκια μου. Ἡ ἀπουσία τους ὅμως μὲ ὤθησε στὴν περιπλάνηση. Ἡ περιπλάνηση, ἔλεγε ὁ Κώστας Ἀξελός, εἶναι ἡ συνθήκη τῆς ἀνθρώπινης ὕπαρξης, ἡ μοῖρα τοῦ ἀνθρώπου. Οὐσιαστικά, ὁ Ἀξελὸς μὲ τὴν «Πλανητικὴ σκέψη» του ἀπαντοῦσε στὸν δάσκαλό του, Μάρτιν Χάϊντεγκερ. Ὁ Γερμανὸς ἀπὸ τὴν ἄλλη, ἔβλεπε ὅτι ἡ κατ'ἐξοχὴν ἀνθρώπινη ἰδιότητα εἶναι ἡ διαμονή, δηλαδὴ ἡ συμφιλίωση καὶ σύνδεση μὲ ἕναν σταθερὸ τόπο.

Θέλοντας νὰ βγάλω τίς ἀναφερθεῖσες παπαριὲς ἀπὸ τὸ κεφάλι μου, ὥδευσα στὸ ὑπόγειο της Μεγάλου Ἀλεξάνδρου. Ἐκεῖ περίμενε μιὰ νόστιμη μελαχρινὴ νεαρά, μὲ κανονικὸ ἀδύνατο σῶμα καὶ μαῦρο μακρὺ μαλλί. Φαινόταν χαμηλῶν τόνων καὶ μὲ ὡραῖο χαμόγελο. Ὁ τρόπος μὲ τὸν ὁποῖον ἡ ἄτιμη βγαίνει στὸ σαλόνι δὲν σὲ προϊδεάζει γιὰ αὐτὰ ποὺ κάνει μέσα. Γιὰ αὐτὸ τὸν λόγο ἔδωσα τὸ 10άρικο στὴν ὑπηρεσία καὶ μπῆκα στὸ δωμάτιο. Ἡ Τζούλια ἦρθε σὲ σωστὸ χρόνο ἀλλὰ ἔδειχνε μαγκωμένη.

Ἀκολουθεῖ ἡ συνομιλία:

-«Ἀπὸ ποῦ εἶσαι;»
-«Βενετσουέλα», ἀπαντᾶ (λάθος προφορά).
-«Ὡραία», τῆς λέω. Μόνο ποὺ τώρα ἀρχίζω νὰ τὴ ρωτάω ἀπὸ ποῦ εἶναι στήν... ὑποτιθέμενη γλῶσσα της. Ἐκείνη δὲν καταλαβαίνει Χριστό. Συνεχίζω νὰ τῆς μιλάω. Ἐνῶ κατόπιν τῆς προτείνω νὰ πᾶμε καὶ γιὰ καφέ. Στὰ ἱσπανικὰ βέβαια. Ἔχει βραχυκυκλώσει, καθὼς δὲν καταλαβαίνει κουβέντα. Παίρνει μορφασμοὺς ἀπορίας καὶ μὲ ρωτάει στὰ ἀγγλικὰ «what... what...». Τὸ ἀφήνω νὰ περάσει.

Πάω νὰ τὴν χαϊδέψω ἀλλὰ ἐξακολουθεῖ νὰ εἶναι μαζεμένη σὲ σημεῖο ἄμυνας. Ὅταν μπῆκε, εἶχε ἤδη ἀνοίξει τὸ προφυλακτικὸ καὶ ἤθελε νά μου τὸ βάλει. Δὲν γαμιέται, λέω; Οὕτως ἢ ἄλλως σηκωμένος ἤμουν. Ἀρχίζει μιὰ πίπα, καλὴ ὁμολογουμένως καὶ ἔρχομαι σὲ πλήρη στύση. Τὸ διχτυωτὸ κορμάκι δὲν τὸ βγάζει. Οὖτε τὸ σουτιέν. Ἐπίσης δὲν ἀφήνει φιλιὰ πουθενά. Τῆς ζητάω νὰ κάτσει στὰ τέσσερα ἀλλὰ κάνει πὼς δὲν καταλαβαίνει. Ἐπιμένω. Τελικὰ στήνεται. Πραγματικά, ἡ αἴσθηση πολὺ καλή. Ἀλλὰ εἶναι ἡ μόνη θετικὴ στιγμὴ τῆς συνεύρεσης. Ἡ Τζούλια ἔχει πάντοτε κλειστὰ πόδια, ἀρχίζει νὰ κουλουριάζεται καὶ σὲ λίγο βρίσκεται σχεδὸν καθιστῆ. Ἄν καὶ ἔχουν περάσει 3 λεπτὰ ἀπὸ τότε ποὺ μπῆκε στὸ δωμάτιο, ἀναφωνεῖ νευρικὰ καὶ ἐπίμονα: «ἄντε!», «ἄντε, τελείωνε ρὲ φίλε!», δείχνοντάς μου ἕνα νοητὸ ρολόι στὸν καρπό της. Κάπου ἐκεῖ ἀρχίζω νὰ πέφτω ἀλλὰ δὲν πτοοῦμαι. Μυρίζομαι τί πάει νὰ γίνει, ὅμως ἀπὸ ἕνα σημεῖο καὶ μετὰ εἶναι ἀργά. Εἶναι ἐξ ὁλοκλήρου καθιστή, μὲ κλειστὰ πόδια καὶ κουλουριασμένη. Καθότι ἀπρόθυμη νὰ συνεργαστεῖ, τῆς λέω νὰ σηκωθεῖ νὰ φύγει. Στὸ σημεῖο αὐτό, νὰ τονίσω ὅτι εἶμαι χαμηλῶν ρυθμῶν στὸ σέξ, ὁπότε ἡ κοπέλα δὲν ζορίστηκε. Εἶναι, ἁπλῶς, ἡ τακτική της.

Ὅσο γιὰ τὴν καταγωγὴ καὶ τὴν γλῶσσα, αὐτὰ νὰ τὰ διαβάζουν κάποιοι φωστῆρες τῆς ἡμερήσιας ἐνημέρωσης. Ἐκεῖνοι ποὺ μοῦ ἔλεγαν εἰρωνικὰ καὶ μὲ θράσος ὅτι ἡ ἀνταπόκριση τῆς κοπέλας στὴν ἱσπανικὴ γλῶσσα δὲν εἶναι κριτήριο γιὰ νὰ καταλάβεις ποιά λέει ἀλήθεια καὶ ποιά ψεύδεται! Χαχαχα!

Χωρὶς νὰ βιάζεται, λοιπόν, φοράει τὰ παπούτσια της καὶ μὲ νάζι μοῦ κάνει νόημα σὲ στὶλ «Τί νὰ κάνουμε; Ὁ χρόνος!». Τῆς ἀπαντῶ στὰ ἱσπανικά: «Ἔμ βέβαια ὁ χρόνος! Εἶναι καὶ ὁ χρόνος!» (Ἐκείνη καίγεται πάλι).
Βγαίνω ἔξω, ἐπιστρέφοντας στὴν ρέουσα καθημερινότητα. Κατακόκκινος πιὰ καὶ μὲ τὰ ἀρχίδια πρησμένα, παραδίδομαι στὶς σκέψεις μου:
«Ἡ καθημερινότητα δὲν εἶναι παρὰ αὐτὸ τὸ ''μεταξύ'' γέννησης καὶ θανάτου Εἶναι». (Μάρτιν Χάϊντεγκερ, «Εἶναι καὶ Χρόνος», μετάφραση Γιάννης Τζαβάρας, σ. 428)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
The Keeper
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.627
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 Milfomaniac, sweeper, pipinokinigos28 και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (4) |
20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2