Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 23 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήμουν μεσημεριάτικα Μετάξι, δεν είδα κάτι καινούργιο, σε αρκετά δεν μπαίνω ούτε για βόλτα γιατί με τις αναδουλειές πολλές φορές παίζουν νεύρα με τις τσατσάδες κτλ και δεν γουστάρω.
Από τη μικρή μου βόλτα πάντως κατέληξα Μ Αλεξάνδρου 28 υπόγειο που βρήκα την Αννούλα που το τρώει το φαί της! Γλυκό η αλήθεια πρόσωπο ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζιά, καλοσυνάτη ματιά! Με επιφύλαξη την είχα γαμήσει ίσως πριν από 2 χρόνια! Μην τα πολυλέω, μπήκα! Είχα καιρό να πάω με φάση bbw και μου θύμιζε έντονα Τζούλια από Διδύμου!
Το πρόγραμμα της Αννούλας φουλ ΠΛΗΝ κώλου! Μπήκε στο δωμάτιο (είχε και σουξέ πριν από μένα είχε δωμάτιο, μετά από μένα είχε πάλι) χαμογελαστή! Δεκτική σε χουφτώματα και γλυψίματα, τα βυζιά της ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ να χαθείς μέσα! Πίπα ακάποτη πολύ καλή σχεδόν βαθιά, έντονη, μ έφτιαξε πολύ γρήγορα, την πήρα στα 4 και ιεραποστολικά! Αντέχει δυνατό γαμήσι, φαίνεται να της αρέσει, το ζει ή έτσι φαίνεται, το παίρνει ΟΛΟ μέσα της ζορίζεται γουστάρει και συνεχίζει! Το τέλος ήρθε στο στόμα της! Για συναγωνιστές που θέλουν που και που να γαμάνε και καμιά bbw στο 10άρικο η φαγανή μας Αννούλα είναι μια άψογη επιλογή που όπως η ίδια είπε θα δουλεύει εκεί τα πρωινά! Καλές βόλτες σε όλους μας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.074
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quaresma 2.0, ThE, Pa Luki Luk και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού