You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.477
- Πόντοι
- 6.256
Για να μιλησουμε και λιγακι σοβαρα....δεν γινεται γαμω τη τρελα μου να εχεις στο ροστερ σου Μουζακιτη,Νασιμεντο,Λιατσικουρα που εβγαλε ματια στα φιλικα,Γιαζιτσι και εσυ να μου ξεκινας τον γαμημενο παλαιμαχο Γκαρθια που δεν μπορει να παρει τα ποδια του και μαρκαρει με τα ματια.
Επισης δεν γινεται να βλεπεις τον Εσε να ειναι ΧΩΜΑ ολο το καλοκαιρι και να μου τον ξεκινας βασικο....
Καλα για τον γελοιο Παντελιδη και την ομαδουλα του που επαιζε με 11 παιχτες στην μεγαλη περιοχη ολο το παιχνιδι και κανανε τους τραυματιες απο το 65ο λεπτο οτι και να πεις ειναι λιγο....παλαιολιθικος προπονητακος που βιαζει το ποδοσφαιρο.
Επισης δεν γινεται να βλεπεις τον Εσε να ειναι ΧΩΜΑ ολο το καλοκαιρι και να μου τον ξεκινας βασικο....
Καλα για τον γελοιο Παντελιδη και την ομαδουλα του που επαιζε με 11 παιχτες στην μεγαλη περιοχη ολο το παιχνιδι και κανανε τους τραυματιες απο το 65ο λεπτο οτι και να πεις ειναι λιγο....παλαιολιθικος προπονητακος που βιαζει το ποδοσφαιρο.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.270
- Πόντοι
- 5.506
μπραβο ρε παιχτη....η ζωη πρεπει νασου δινει και πισω....
Το ματς μύριζε γκέλα ...κεκλεισμένων χωρίς όλες τις μεταγραφές με έναν αντίπαλο που σκίζεται κάθε φορά να σου κόψει βαθμούς με έναν Παντελίδη που έχει μείνει στην εποχή του Χελενιο Χερέρα ...ταμπούρι ναρκες αντιαρματικά οχυρωματικά έργα και μήπως κλέψουμε το ματς...η νίκη σήμερα είναι απόρροια του dna σου συλλόγου και της νοοτροπίας που έχει περάσει ο Μεντι στην ομάδα ....όλοι χρήσιμοι όλοι σε εγρήγορση....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.293
- Πόντοι
- 28.246
Ενάμιση χρόνο και βάλε προπονητή τον έχεις τον Μεντιλιμπαρ και ακόμα να τον μάθεις. Πότε, να ποτέ, δεν ξεκίνησε τους ίδιους παίχτες στα παιχνίδια. Τρεις τέσσερις έχει μόνο στάνταρ.Για να μιλησουμε και λιγακι σοβαρα....δεν γινεται γαμω τη τρελα μου να εχεις στο ροστερ σου Μουζακιτη,Νασιμεντο,Λιατσικουρα που εβγαλε ματια στα φιλικα,Γιαζιτσι και εσυ να μου ξεκινας τον γαμημενο παλαιμαχο Γκαρθια που δεν μπορει να παρει τα ποδια του και μαρκαρει με τα ματια
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.477
- Πόντοι
- 6.256
Στασου μυγδαλα!!!!και επειδη εγω δεν εχω γνωμη ανωτερη του προπονητη του ολυμπιακου λεω να την κανω και να μην ξαναγραψω εδω...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.293
- Πόντοι
- 28.246
Είναι αυτός που τον εκραζες χωρίς να τον έχεις δει πέρυσι ενώ είχε χτυπήσει με ρήξη χιαστού μετά από πέντε λεπτά που μπήκε ως αλλαγή με την ίδια ομάδα αντίπαλο.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.477
- Πόντοι
- 6.256
Δηλαδη δεν θα βαλει τον Γκαρθια με τον Βολο;Ενάμιση χρόνο και βάλε προπονητή τον έχεις τον Μεντιλιμπαρ και ακόμα να τον μάθεις. Πότε, να ποτέ, δεν ξεκίνησε τους ίδιους παίχτες στα παιχνίδια. Τρεις τέσσερις έχει μόνο στάνταρ.

Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.293
- Πόντοι
- 28.246
Ετοιμάσου ψυχολογικα γιατι και στο Τσου Λου σίγουρα δεν θα σου βάλει ξανά τον Μουζακίτη από την αρχή σε κάποια παιχνίδια. Άλλο τόσο δεν θα σου ξεκινήσει και τον Εσε.Δηλαδη δεν θα βαλει τον Γκαρθια με τον Βολο;![]()
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 108.675
- Πόντοι
- 46.423
Είναι αυτός που τον εκραζες χωρίς να τον έχεις δει πέρυσι ενώ είχε χτυπήσει με ρήξη χιαστού μετά από πέντε λεπτά που μπήκε ως αλλαγή με την ίδια ομάδα αντίπαλο.
Και σήμερα τον αποθεώνω.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
Τρομερό αριστερό πόδι και στα φιλικά είχα πεί ότι φέτος θα πάρει τη θέση του Φορτούνη.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.433
- Πόντοι
- 16.746
Για να μιλησουμε και λιγακι σοβαρα....δεν γινεται γαμω τη τρελα μου να εχεις στο ροστερ σου Μουζακιτη,Νασιμεντο,Λιατσικουρα που εβγαλε ματια στα φιλικα,Γιαζιτσι και εσυ να μου ξεκινας τον γαμημενο παλαιμαχο Γκαρθια που δεν μπορει να παρει τα ποδια του και μαρκαρει με τα ματια.

Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.477
- Πόντοι
- 6.256
Σκασε πουστη!!!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.293
- Πόντοι
- 28.246
Πρώτα βλέπουμε και μετά κρινουμεΚαι σήμερα τον αποθεώνω.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
Τρομερό αριστερό πόδι και στα φιλικά είχα πεί ότι φέτος θα πάρει τη θέση του Φορτούνη.
Το πρόβλημα είναι ότι εκρινες χωρίς να δεις. Μα τίποτα δεν είδες πέρυσι. Δεν μπορούσε να σου δείξει.
Αν τελικά τον πουλήσει, που δεν νομίζω. Αν ζητήσει κάτω από 8 είναι μαλακας ο Μαρινάκης. Είναι μεγάλη παιχτουρα. Το μόνο που με καίει με αυτόν είναι μην κάνει τίποτα μαλακισμένα Τουρκικά. Αυτά που κοροϊδεύουμε δηλαδή.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.477
- Πόντοι
- 6.256
Δεν πάει πουθενά ο Τουρκαλας... έχουμε Ορτέγκα και Εσε να πουλήσουμε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις