You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.507
- Πόντοι
- 28.246
Ολοι εχουν την τιμη τους, αδερφε. Καλως ή κακως...με τον εσε θα γινει μαλακια αν φυγει...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.058
- Πόντοι
- 6.756
Ναι,δε βλέπεις τι γινεται αδελφέ.με τον εσε θα γινει μαλακια αν φυγει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο νασιμεντο το κενό του?Ολοι εχουν την τιμη τους, αδερφε. Καλως ή κακως...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.507
- Πόντοι
- 28.246
Τον Ιουλιο εγραψε ο Ρομανο οτι μας τον γυρεψε η Αλ Σαμπαμπ. Δεν τον δωσαμε τοτε.για εμενα αυτο θα ειναι υποβαθμιση της ομαδας οχι που δεν πηραμε κανα κουλο εξτρεμ η μπακ....
ΤΟΝ ΤΣΙΚΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!
Για τωρα δεν ξερω αδερφε αν ξανα ερθουν οι ιδιοι οι αλλοι με κανα δυο τρια παραπάνω τσουβαλια λεφτα.
Απλα σε προετοιμαζω.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.507
- Πόντοι
- 28.246
Για ξανα ριχτο ρε αδερφε, δεν σε έπιασα.Ο νασιμεντο το κενό του?
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.563
- Πόντοι
- 5.506
ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΣΕ ΡΕΓια ξανα ριχτο ρε αδερφε, δεν σε έπιασα.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.507
- Πόντοι
- 28.246
Εχεις Σιπιονι, ηρεμησε...ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΣΕ ΡΕ
Σε νιωθω.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.563
- Πόντοι
- 5.506
ειχα ξεχασει το καπς ρε συ...δεν ανησυχω καθολουΕχεις Σιπιονι, ηρεμησε...
Σε νιωθω.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.507
- Πόντοι
- 28.246
Μην αγχωνεσαι...ειχα ξεχασει το καπς ρε συ...δεν ανησυχω καθολου
Εχω και κρυο νερακι αν χρειαστεις.
Παρεμπιπτόντως, ειπα οτι εχω σιγουρο οτι θα ξαναανοιξει την υποθεση Ζαφειρη ο χοντρος αλλα ο Ρωσος του μπηκε σφηνα αν πιστεψουμε τα δημοσιευματα. (Του ετριψε στα μουτρα απόψε και και την νεα προταση στα 10,5 + 1,5 μπονους λενε)
Αυτο εννουσα.... Οτι ή απο Εσε ή απο Ορτεγκα θα παρει χρημα και θα σπρώξει εκει... Ειδικα αν εινσι ο Εσε που θα πουληθει.
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.787
- Πόντοι
- 4.936
Έχουμε φέρει το αντίγραφο από την Αργεντινή. Επίσης υπάρχει Λιατσικουρας στο 6 και το καλύτερο 6αρι μας από τον Γενάρη και μετά ο Γκαρσία.με τον εσε θα γινει μαλακια αν φυγει...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.507
- Πόντοι
- 28.246
Και επεγα τι ξεχασα....Έχουμε φέρει το αντίγραφο από την Αργεντινή. Επίσης υπάρχει Λιατσικουρας στο 6 και το καλύτερο 6αρι μας από τον Γενάρη και μετά ο Γκαρσία.
Με τετοιον Λιατσικουρα, αδερφε... @Τρουμπακη ελα να παμε μαζι στο αεροδρομιο τον Εσε. Ας φερει χρημα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.563
- Πόντοι
- 5.506
εγω δεν θελω να μπω στα μανατζεριστικα βαριεμε....οικονομικα ειναι πολυ καλα ο θρυλος φετος. πηραμε πουλησαμε πριν να αρχισει τιποτα ακομα....
ενα αβανταζ τεραστιο που εχει ακομα ο ολυμπιακος ειναι οι ομιλοι και δεν το λεω οικονομικα.
απο αυτο που ειπες πριν...εγω αραβια δεν θα πηγαινα αν ημουν ο τσικινιο γιατι θα εχανα φραγκα μεν τωρα αλλα για αν εκανα εμφανισεις -που θα κανει- θα τα παρω πολλαπλασια στο μελλον.
η περιπτωση εσε με ιντερ ειναι αλλη φαση
ενα αβανταζ τεραστιο που εχει ακομα ο ολυμπιακος ειναι οι ομιλοι και δεν το λεω οικονομικα.
απο αυτο που ειπες πριν...εγω αραβια δεν θα πηγαινα αν ημουν ο τσικινιο γιατι θα εχανα φραγκα μεν τωρα αλλα για αν εκανα εμφανισεις -που θα κανει- θα τα παρω πολλαπλασια στο μελλον.
η περιπτωση εσε με ιντερ ειναι αλλη φαση
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.563
- Πόντοι
- 5.506
το μοντελο φετος ειναι να δουμε στρωμενη μονταρισμενη ομαδα...προτιμω το οριτζιναν απο το αντιγραφοΈχουμε φέρει το αντίγραφο από την Αργεντινή. Επίσης υπάρχει Λιατσικουρας στο 6 και το καλύτερο 6αρι μας από τον Γενάρη και μετά ο Γκαρσία.
δεν θα τα βαψω μαυρα,ολυμπιακος ειμαι αλλα με εσε εχω παρει ευρωπαικοΚαι επεγα τι ξεχασα....
Με τετοιον Λιατσικουρα, αδερφε... @Τρουμπακη ελα να παμε μαζι στο αεροδρομιο τον Εσε. Ας φερει χρημα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.058
- Πόντοι
- 6.756
Ασε μας ρε αδελφέ έχει σιπιονι και μαλακιες,πλάκα μας κανειςΕχεις Σιπιονι, ηρεμησε...
Σε νιωθω.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.507
- Πόντοι
- 28.246
Μια υπενθυμιση. Ολοκληρη η προετοιμασια φετος εγινε χωρις τον Εσε. Χωρις αυτον την ξεκινησε και παρα μια μερα τελείωσε το αρχικο σταδιο της προετοιμασιας ο Βασκος. Ητανε τραυματιας Μια χαρα στρωθηκε η ομαδα.το μοντελο φετος ειναι να δουμε στρωμενη μονταρισμενη ομαδα...προτιμω το οριτζιναν απο το αντιγραφο
δεν θα τα βαψω μαυρα,ολυμπιακος ειμαι αλλα με εσε εχω παρει ευρωπαικο
Πηρες ευρωπαικο, πηρες νταμπλ με Εσε. Παρτου και λεφτα να πλουτισεις ακομα περισσότερο και να εισαι πιο ανετος. (ως συμπληρωμα στο προηγουμενο ποστ σου.) φτανει να τα ακουμπαει ο Βαγγελας οπως τα παιρνει.
Περιμενουν και αλλοι στην σειρα, (Λιατσικουρας, Σιπιονι)
Τελευταία τροποποίηση:
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.563
- Πόντοι
- 5.506
ενταξει το παρακανεις ρε....
εχει πολυ ψωμι ο λιατσικουρας και ο σιπιονις μεχρι να αποδειξει οτι ειναι εσσε...
ο εσε εχει αποδειξει.
αυτοι απλα ειναι μια σιγουρια οτι δεν μενουμε ξεβρακωτοι καλως να ερθουν τα παιδια αλλα και σεβασμο σε κυπελουχους ευρωπης
εχει πολυ ψωμι ο λιατσικουρας και ο σιπιονις μεχρι να αποδειξει οτι ειναι εσσε...
ο εσε εχει αποδειξει.
αυτοι απλα ειναι μια σιγουρια οτι δεν μενουμε ξεβρακωτοι καλως να ερθουν τα παιδια αλλα και σεβασμο σε κυπελουχους ευρωπης
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.787
- Πόντοι
- 4.936
Φίλε δεν έγινε η παρθενογένεση με τον Εσε χαλάρωσε. Ένα τρεχαντήρι είναι με μέτρια ανάπτυξη και καθόλου απειλή. Ο Γκαρσία είναι πολύ ανώτερος στο να κάνει παιχνίδι, βασικά όλοι οι κεντρικοί μας σε σύγκριση με αυτον. Δηλαδή δεν ξέρω αν ο Λιατσικουρας λεγόταν Λιατσικουρινιο με αυτά που έχει κάνει τι θα γραφόταν, καλά μην πω για τον Πνευμονιδη.το μοντελο φετος ειναι να δουμε στρωμενη μονταρισμενη ομαδα...προτιμω το οριτζιναν απο το αντιγραφο
δεν θα τα βαψω μαυρα,ολυμπιακος ειμαι αλλα με εσε εχω παρει ευρωπαικο
Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.615
- Πόντοι
- 10.446
Κανσελιερι κ Ζενον δεν εχω ιδεα τι ρολο βαρανε...ουτε στο μανατζερ δεν τους εχω πετυχει...Αν πάρουμε να πάρουμε καλύτερους από αυτούς που ήδη έχουμε.
Σόρρυ, αλλά Κανσελιερι και Ζενον είναι χειρότεροι του Μαρτινς.
Όσο για στόπερ δεν ακούγεται κάτι φοβερό. Για 3ο φορ χέστηκα, θα ανεβάσουμε τον μαύρο από την Β ομάδα
Οπως κι ο αλλος που πηγε στην αεισιχτιρ με 10 μυρια....αλλα θελουμε παικτη που οταν βλεπει αντιπαλο να πηγαινει κατα πανω του και οχι να αρχιζει τις πισωπεταλιες....κ φυσικα να μαρκαρει.... Εναν Καστιγιο ρε παιδακι μου....

Ο παππους θελει στοπερ στυλ Καρμο, της 1ης χρονιας βεβαιως βεβαιως γιατι περσι τον επαιζε,...
Απο κει και περα την Λιβαρπουλ να κερδισουμε στο Καραϊσκάκης κ δε γαμιεται...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις