Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.565
Πόντοι
5.506
με τον εσε θα γινει μαλακια αν φυγει...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.058
Πόντοι
6.756

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.565
Πόντοι
5.506
για εμενα αυτο θα ειναι υποβαθμιση της ομαδας οχι που δεν πηραμε κανα κουλο εξτρεμ η μπακ....
ΤΟΝ ΤΣΙΚΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.511
Πόντοι
28.246
για εμενα αυτο θα ειναι υποβαθμιση της ομαδας οχι που δεν πηραμε κανα κουλο εξτρεμ η μπακ....
ΤΟΝ ΤΣΙΚΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!
Τον Ιουλιο εγραψε ο Ρομανο οτι μας τον γυρεψε η Αλ Σαμπαμπ. Δεν τον δωσαμε τοτε.

Για τωρα δεν ξερω αδερφε αν ξανα ερθουν οι ιδιοι οι αλλοι με κανα δυο τρια παραπάνω τσουβαλια λεφτα.
Απλα σε προετοιμαζω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.511
Πόντοι
28.246
ειχα ξεχασει το καπς ρε συ...δεν ανησυχω καθολου
Μην αγχωνεσαι...

Εχω και κρυο νερακι αν χρειαστεις.

Παρεμπιπτόντως, ειπα οτι εχω σιγουρο οτι θα ξαναανοιξει την υποθεση Ζαφειρη ο χοντρος αλλα ο Ρωσος του μπηκε σφηνα αν πιστεψουμε τα δημοσιευματα. (Του ετριψε στα μουτρα απόψε και και την νεα προταση στα 10,5 + 1,5 μπονους λενε)

Αυτο εννουσα.... Οτι ή απο Εσε ή απο Ορτεγκα θα παρει χρημα και θα σπρώξει εκει... Ειδικα αν εινσι ο Εσε που θα πουληθει.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.795
Πόντοι
4.936
με τον εσε θα γινει μαλακια αν φυγει...
Έχουμε φέρει το αντίγραφο από την Αργεντινή. Επίσης υπάρχει Λιατσικουρας στο 6 και το καλύτερο 6αρι μας από τον Γενάρη και μετά ο Γκαρσία.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.511
Πόντοι
28.246
Έχουμε φέρει το αντίγραφο από την Αργεντινή. Επίσης υπάρχει Λιατσικουρας στο 6 και το καλύτερο 6αρι μας από τον Γενάρη και μετά ο Γκαρσία.
Και επεγα τι ξεχασα....

Με τετοιον Λιατσικουρα, αδερφε... @Τρουμπακη ελα να παμε μαζι στο αεροδρομιο τον Εσε. Ας φερει χρημα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.565
Πόντοι
5.506
εγω δεν θελω να μπω στα μανατζεριστικα βαριεμε....οικονομικα ειναι πολυ καλα ο θρυλος φετος. πηραμε πουλησαμε πριν να αρχισει τιποτα ακομα....
ενα αβανταζ τεραστιο που εχει ακομα ο ολυμπιακος ειναι οι ομιλοι και δεν το λεω οικονομικα.
απο αυτο που ειπες πριν...εγω αραβια δεν θα πηγαινα αν ημουν ο τσικινιο γιατι θα εχανα φραγκα μεν τωρα αλλα για αν εκανα εμφανισεις -που θα κανει- θα τα παρω πολλαπλασια στο μελλον.
η περιπτωση εσε με ιντερ ειναι αλλη φαση

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.565
Πόντοι
5.506
το μοντελο φετος ειναι να δουμε στρωμενη μονταρισμενη ομαδα...προτιμω το οριτζιναν απο το αντιγραφο
Και επεγα τι ξεχασα....

Με τετοιον Λιατσικουρα, αδερφε... @Τρουμπακη ελα να παμε μαζι στο αεροδρομιο τον Εσε. Ας φερει χρημα.
δεν θα τα βαψω μαυρα,ολυμπιακος ειμαι αλλα με εσε εχω παρει ευρωπαικο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.511
Πόντοι
28.246
το μοντελο φετος ειναι να δουμε στρωμενη μονταρισμενη ομαδα...προτιμω το οριτζιναν απο το αντιγραφο

Μια υπενθυμιση. Ολοκληρη η προετοιμασια φετος εγινε χωρις τον Εσε. Χωρις αυτον την ξεκινησε και παρα μια μερα τελείωσε το αρχικο σταδιο της προετοιμασιας ο Βασκος. Ητανε τραυματιας Μια χαρα στρωθηκε η ομαδα.

Πηρες ευρωπαικο, πηρες νταμπλ με Εσε. Παρτου και λεφτα να πλουτισεις ακομα περισσότερο και να εισαι πιο ανετος. (ως συμπληρωμα στο προηγουμενο ποστ σου.) φτανει να τα ακουμπαει ο Βαγγελας οπως τα παιρνει.

Περιμενουν και αλλοι στην σειρα, (Λιατσικουρας, Σιπιονι)

Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.565
Πόντοι
5.506
ενταξει το παρακανεις ρε....
εχει πολυ ψωμι ο λιατσικουρας και ο σιπιονις μεχρι να αποδειξει οτι ειναι εσσε...
ο εσε εχει αποδειξει.
αυτοι απλα ειναι μια σιγουρια οτι δεν μενουμε ξεβρακωτοι καλως να ερθουν τα παιδια αλλα και σεβασμο σε κυπελουχους ευρωπης

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.795
Πόντοι
4.936

Φίλε δεν έγινε η παρθενογένεση με τον Εσε χαλάρωσε. Ένα τρεχαντήρι είναι με μέτρια ανάπτυξη και καθόλου απειλή. Ο Γκαρσία είναι πολύ ανώτερος στο να κάνει παιχνίδι, βασικά όλοι οι κεντρικοί μας σε σύγκριση με αυτον. Δηλαδή δεν ξέρω αν ο Λιατσικουρας λεγόταν Λιατσικουρινιο με αυτά που έχει κάνει τι θα γραφόταν, καλά μην πω για τον Πνευμονιδη.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.615
Πόντοι
10.446
Αν πάρουμε να πάρουμε καλύτερους από αυτούς που ήδη έχουμε.
Σόρρυ, αλλά Κανσελιερι και Ζενον είναι χειρότεροι του Μαρτινς.
Όσο για στόπερ δεν ακούγεται κάτι φοβερό. Για 3ο φορ χέστηκα, θα ανεβάσουμε τον μαύρο από την Β ομάδα
Κανσελιερι κ Ζενον δεν εχω ιδεα τι ρολο βαρανε...ουτε στο μανατζερ δεν τους εχω πετυχει... :grin:
Οπως κι ο αλλος που πηγε στην αεισιχτιρ με 10 μυρια....αλλα θελουμε παικτη που οταν βλεπει αντιπαλο να πηγαινει κατα πανω του και οχι να αρχιζει τις πισωπεταλιες....κ φυσικα να μαρκαρει.... Εναν Καστιγιο ρε παιδακι μου.... :rockon::rockon:
Ο παππους θελει στοπερ στυλ Καρμο, της 1ης χρονιας βεβαιως βεβαιως γιατι περσι τον επαιζε,...
Απο κει και περα την Λιβαρπουλ να κερδισουμε στο Καραϊσκάκης κ δε γαμιεται... :buck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom