eimaiogiatros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 743
- Πόντοι
- 301
Φιλε Νηματοθετη ανησυχεις λες και πατε για σχεση. εκτος αν θελεις βεβαια.
Τον πιέζει να παντρευτεί η μάνα του τύπεΦιλε Νηματοθετη ανησυχεις λες και πατε για σχεση. εκτος αν θελεις βεβαια.
Μήπως έχω βαρεθεί; Δώστε καμία ιδέα ρε παιδιά; Είναι πρόβλημα δικό μου;
Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία επαφή με αγοραίο έρωτα και τα συναφή, ψιλοσχεσάκιας αλλά με ζωντάνια στο σεξ.
Εύγε, εις ανώτερα. Το θέμα είναι να σε καυλωνει, να τη βρίσκεις μαζί της και να βγάζεις τα γουστα σου και τα δικά της.Καλημέρα...ενημέρωση.
Πέρασα τις τελευταίες 48 ώρες μαζί της. Αρκετοί από εδώ θεωρούν πραγματικά απίθανο να υπάρχει κάποιος που γαμάει χωρίς χορηγίες και πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας επειδή ζητάω γνώμη - πιο - έμπειρων μαχητών σε ιδιαίτερες συνθήκες. Anyway...1-2 τύποι τα είπαν ωραία και εφάρμοσα κάποιες συμβουλές.
Η μάχη ξεκίνησε την Παρασκευή αργά το βράδυ με (καρα)ξέσκισμα, αφού είχα φορτώσει για πάνω απο 20 μέρες, ενώ επιθύμησε να τα πάρει όλα δια της στοματικής κοιλότητας, αφού της έσκισα το μουνάκι και δεν την πάλευε άλλο.
Μην τα πολυλογώ, την 3η ή 4η φορά (6 στο σύνολο), της άνοιξα όμορφα και ωραία (και εύκολα) το κωλαράκι και μετά απο κανένα 15λεπτο στα 4 στο πιπί, την πήρα επιτέλους κι έτσι. Γλίστρημα 9,5/10 (της το έχουν ξαναπάρει 100 τα 100). Πάει κι αυτό...
Είχε προηγηθεί πάλι ιδια συζήτηση όσο της μαγείρευα "κάτι κρύβεις", "ξέρω θες κι αλλα και δεν μου τα λες", μέχρι και τι τσόντες μου άρεσαν με ρωτούσε. Με λίγα λόγια, και με "τα πολλά", κατάλαβα ότι θέλει να δει πιο πολλές αγριάδες. "Θα το χεις" της είπα, και το έκανα. Με το στυλ μου, εντάξει, δεν θα γίνουμε και γορίλες. Το τι χαστούκι και φάπα έφαγε δεν περιγράφεται, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, στα όρθια ανάποδα deep throat, βουρκώματα, δεν λεω αλλα γιατι κάποιοι νομίζουν ότι λέω ανακόντες για να καυλώνουν, άλλη όρεξη δεν είχα...
Να πω και ένα ευχαριστώ γιατι κάποιοι απάντησαν σοβαρά και έδωσαν έμπνευση να περάσουμε ένα απίθανο Σ/κ και να "δω" καινούρια όρια κι εγώ και το μωρό.
ΥΓ. Την άλλη φορα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει και βρακάκι με vibrator. Μου το είχε ξαναπεί, αλλά τωρα δεν το γλιτώνω..
Καλή εβδομαδα.
Ό,τι γράφεις φίλε.Αυτές συνήθως έχουν παράλληλα και Πολωνούς και άλλους ξένους γκομενους,δεν αφήνουν ψωλή να πάει χαμένη.Οι Πολωνεζες κεντραρουν παντα στο κρεβατι,τα υπόλοιπα βόλτες κτλ ειναι διακοσμητικά.
Αν γαμάς απλά κάποια στιγμή θα πάρει το χέρι σου και θα το βάλει στο λαιμό της να την πνίξεις,θα σου δώσει τα μαλλιά της κώτσο να τα τραβάς,θα ζητήσει να τη δείρεις ή να τη μαστιγώσεις ή θα ξαπλώσει στο κρεβάτι αναποδα με το κεφάλι να κρέμεται για face fucking.Η θα ζητήσει να χυσεις στα μάτια της,να την κατουρησεις,να πηδηξεις την ξαδέρφη της κτλ.
Ι
Ό,τι γράφεις φίλε.
Πιπί;;;Μην τα πολυλογώ, την 3η ή 4η φορά (6 στο σύνολο), της άνοιξα όμορφα και ωραία (και εύκολα) το κωλαράκι και μετά απο κανένα 15λεπτο στα 4 στο πιπί, την πήρα επιτέλους κι έτσι. Γλίστρημα 9,5/10 (της το έχουν ξαναπάρει 100 τα 100). Πάει κι αυτό...
Nα τη η εμμονή με την καπότα. Όλες τις εξετάσεις της μου έφερε που έκανε τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να με πείσει. Ό,τι λες έχεις πέσει μέσα! Εντωμεταξύ απεχθάνονται τους Πολωνούς, λέει δεν τις γαμάνε καθόλου και την ψάχνουν για αλλού. Επίσης, στην Πολωνία οι Έλληνες έχουν φοβερή υστεροφημία σαν γαμιάδες 10 με τόνο.Μια φορά είχα πεταχτεί από Βερολίνο στο Πόζναν το 2008 για μια μέρα και η άλλη η εικοσάχρονη ήρθε από το χωριό της στο Πόζναν να με βρει.Μετά το γαμήσι στο ξενοδοχείο ανοίγει το στόμα,αρχίζει να παίζει με τη γλώσσα,βγάζει έναν αναπτήρα και γλύφει τη φλόγα.Ηθελε να της κάψω τα βυζιά.
Είναι πολύ ανωμαλιάρες οι Πόλκες.Η άλλη το 2003 ήρθε στο πρώτο ραντεβού Λεπτοκαρυά στην ταβέρνα με πετσέτα.Λέω τι τη θέλει την πετσέτα.Πίνουμε ένα κρασί,κάνουμε βόλτα παραλία,απλώνει την πετσέτα και κάθεται με τον κώλο πάνω στον πούτσο.Ηταν βράδυ και δε μας βλέπανε.Μετά γύρισε στο ενοικιαζόμενο χαμογελώντας με τα χύσια πάνω στα βυζιά,περπατάγαμε στα σκοτάδια βέβαια.Οταν την αποχαιρέτησα συνάντησα άλλες δυο Πολωνέζες μουνα΄ρες από τη Γκντύνια που είχαμε ραντεβού στο κεντρικό καφέ.Γενικά άμα ήσουνα κάτω των 35 η Πολωνία ήταν παράδεισος,έχουν τεράστια όρεξη για σεξ και θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα.
Βέβαια πιο exhibinionists είναι οι Τσέχες,διαβάζει η άλλη εφημερίδα στο μπαλκόνι και έχει το μουνί έξω να αερίζεται η έρχεται ξεβράκωτη στο ραντεβού και της αρέσει να της βάζεις δάχτυλο κρυφά μέσα στον κόσμο,στη θάλασσα ή στην παραλία,στο τρένο,στο καράβι κτλ,αυτά δεν τα κάνουν τόσο οι Πολωνέζες.
Τσέχες,Πολωνέζες δεν ήθελαν ποτέ καπότα ενώ οι Ρωσίδες θέλουν πάντα.Πολωνία όμως απαγορεύονται οι εκτρώσεις ενώ Τσεχία επιτρέπονται οπότε αν μείνει Πολωνέζα έγγυος πρέπει να πάει Τσεχία ή Γερμανία είναι tricky κατάσταση και θέλει προσοχή.
Επίσης πολλές Πολωνέζες σου γνωρίζουν τις φίλες τους να γαμήσεις και όλες οι φίλες φλερτάρουνε.Η άλλη που είχα τρία χρόνια μου έστειλε να γαμήσω τη φίλη της που ήταν οχτώ μηνών έγγυος.Γενικά παίζει πολλή παρτούζα όπως και Ουκρανία βέβαια.
Nα τη η εμμονή με την καπότα. Όλες τις εξετάσεις της μου έφερε που έκανε τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να με πείσει. Ό,τι λες έχεις πέσει μέσα! Εντωμεταξύ απεχθάνονται τους Πολωνούς, λέει δεν τις γαμάνε καθόλου και την ψάχνουν για αλλού. Επίσης, στην Πολωνία οι Έλληνες έχουν φοβερή υστεροφημία σαν γαμιάδες 10 με τόνο.