Νέα

«Πρόβλημα» με μικρότερη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Toto82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
743
Πόντοι
301
Φιλε Νηματοθετη ανησυχεις λες και πατε για σχεση. εκτος αν θελεις βεβαια.

thegrimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2019
Κριτικές
6
Like
186
Πόντοι
280
Δοκίμασε να κάτσετε ο ένας απέναντι από τον άλλο και να αυνανίζεστε. Πάρε το κινητό της και δώστης το να σε βγάλει βίντεο την ώρα που την πηδάς ιεραποστολικό, για να έχει pov υλικό, για να όταν σε σκέφτεται και θέλει να το παίξει. Επισκεφτείτε μαζί ένα sex shop να πάρετε ό,τι γουστάρετε. Αντί για σπίτι, κλείσε ένα δωμάτιο, θεματικό ακόμα καλύτερο σε ημιδιαμονής. Εγώ παρατήρησα ότι με έφτιαχνε πολύ περισσότερό όταν πήγαινα με την κοπέλα μου σε δωμάτια, από όταν το κάναμε στο σπίτι μου. Βέβαια, όλα αυτά αν είσαι σε mood και όρεξη, αν δεν σου βγαίνει αυτή την περίοδο να είσαι εκεί συνέχεια, μην το πιέσεις, γιατί δεν υπάρχει λόγος να ζοριστείς ή να ξενερώσεις νωρίς, βάλε όρια.

• Like
Αντιδράσεις: Toto82

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.942
Πόντοι
3.656
Μήπως έχω βαρεθεί; Δώστε καμία ιδέα ρε παιδιά; Είναι πρόβλημα δικό μου;

Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία επαφή με αγοραίο έρωτα και τα συναφή, ψιλοσχεσάκιας αλλά με ζωντάνια στο σεξ.

τυπε πιστευω οτι αν αγορασεις ενα κομπρεσερ την την γαμας αθε μερα με αυτο ισως να ικανοποιηθει τελικα,και να γλυτωσεις και εσυ το εμφραγμα :confused::confused::confused:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.371
Πόντοι
6.796
Καλα δε της εχεις σκισει ακομα το κωλαντερο;;;

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
857
Πόντοι
301
* Εν τω μεταξύ, (αν είναι αλήθεια το ποστ), η μικρή αυτή τη στιγμή σε κάποιο πολωνέζικο φόρουμ: Αγαπητό Cosmopolitan, τα έχω με 35άρη Έλληνα και θέλω να τον παντρευτώ. Τι άλλο να κάνω για να τον κρατήσω; *

OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Καλημέρα...ενημέρωση.

Πέρασα τις τελευταίες 48 ώρες μαζί της. Αρκετοί από εδώ θεωρούν πραγματικά απίθανο να υπάρχει κάποιος που γαμάει χωρίς χορηγίες και πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας επειδή ζητάω γνώμη - πιο - έμπειρων μαχητών σε ιδιαίτερες συνθήκες. Anyway...1-2 τύποι τα είπαν ωραία και εφάρμοσα κάποιες συμβουλές.

Η μάχη ξεκίνησε την Παρασκευή αργά το βράδυ με (καρα)ξέσκισμα, αφού είχα φορτώσει για πάνω απο 20 μέρες, ενώ επιθύμησε να τα πάρει όλα δια της στοματικής κοιλότητας, αφού της έσκισα το μουνάκι και δεν την πάλευε άλλο.

Μην τα πολυλογώ, την 3η ή 4η φορά (6 στο σύνολο), της άνοιξα όμορφα και ωραία (και εύκολα) το κωλαράκι και μετά απο κανένα 15λεπτο στα 4 στο πιπί, την πήρα επιτέλους κι έτσι. Γλίστρημα 9,5/10 (της το έχουν ξαναπάρει 100 τα 100). Πάει κι αυτό...

Είχε προηγηθεί πάλι ιδια συζήτηση όσο της μαγείρευα "κάτι κρύβεις", "ξέρω θες κι αλλα και δεν μου τα λες", μέχρι και τι τσόντες μου άρεσαν με ρωτούσε. Με λίγα λόγια, και με "τα πολλά", κατάλαβα ότι θέλει να δει πιο πολλές αγριάδες. "Θα το χεις" της είπα, και το έκανα. Με το στυλ μου, εντάξει, δεν θα γίνουμε και γορίλες. Το τι χαστούκι και φάπα έφαγε δεν περιγράφεται, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, στα όρθια ανάποδα deep throat, βουρκώματα, δεν λεω αλλα γιατι κάποιοι νομίζουν ότι λέω ανακόντες για να καυλώνουν, άλλη όρεξη δεν είχα...

Να πω και ένα ευχαριστώ γιατι κάποιοι απάντησαν σοβαρά και έδωσαν έμπνευση να περάσουμε ένα απίθανο Σ/κ και να "δω" καινούρια όρια κι εγώ και το μωρό.

ΥΓ. Την άλλη φορα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει και βρακάκι με vibrator. Μου το είχε ξαναπεί, αλλά τωρα δεν το γλιτώνω..

Καλή εβδομαδα.

Τελευταία τροποποίηση:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
756
Πόντοι
246
Tετοιες γυναικες ειναι for a fun but not a long ride..
Ειχα αναλογη περιπτωση πριν 5 χρονια ..Να την εχω πηδηξει 5 φορες σε ενα βραδυ,να πεφτω μετα την 5η φορα στο πλαι να ξαποστασω και μετα απο 5 λεπτα να τη βλεπω να χει παρει το δονητη και να συνεχιζει μονη της διπλα μου..

Εφοσον γουσταρει το submissive ειναι must να της παρεις τον κωλο..
Ακομα και να μη σε τρελαινει η ιδεα,ειναι η απολυτη υποταγη να την εχεις στα 4 και να βαρας ακαποτο πισω πορτα..

Επισης δοκιμασε ακραιο στοματικο τυπου facefucking,να σου κανει anal rimming,κατουρημα ενω ειναι στα γονατα μπροστα σου στο ντουζ κλπ..

Το να προσθεσεις επισης αλλα ατομα στη φαση δεν ειναι κακη ιδεα,ισως ειναι απ τις λιγες ευκαιριες που θα εχεις με real life γκομενα κ οχι πληρωμενο..
Ετσι κ αλλιως απ οτι καταλαβα δεν ειναι για κατι παραπανω η τυπισσα με βαση τα λεγομενα σου..(με την εννοια να κανεις κατι πιο σοβαρο τυπου σχεση κλπ).

• Like

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.337
Πόντοι
206
Καλημέρα...ενημέρωση.

Πέρασα τις τελευταίες 48 ώρες μαζί της. Αρκετοί από εδώ θεωρούν πραγματικά απίθανο να υπάρχει κάποιος που γαμάει χωρίς χορηγίες και πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας επειδή ζητάω γνώμη - πιο - έμπειρων μαχητών σε ιδιαίτερες συνθήκες. Anyway...1-2 τύποι τα είπαν ωραία και εφάρμοσα κάποιες συμβουλές.

Η μάχη ξεκίνησε την Παρασκευή αργά το βράδυ με (καρα)ξέσκισμα, αφού είχα φορτώσει για πάνω απο 20 μέρες, ενώ επιθύμησε να τα πάρει όλα δια της στοματικής κοιλότητας, αφού της έσκισα το μουνάκι και δεν την πάλευε άλλο.

Μην τα πολυλογώ, την 3η ή 4η φορά (6 στο σύνολο), της άνοιξα όμορφα και ωραία (και εύκολα) το κωλαράκι και μετά απο κανένα 15λεπτο στα 4 στο πιπί, την πήρα επιτέλους κι έτσι. Γλίστρημα 9,5/10 (της το έχουν ξαναπάρει 100 τα 100). Πάει κι αυτό...

Είχε προηγηθεί πάλι ιδια συζήτηση όσο της μαγείρευα "κάτι κρύβεις", "ξέρω θες κι αλλα και δεν μου τα λες", μέχρι και τι τσόντες μου άρεσαν με ρωτούσε. Με λίγα λόγια, και με "τα πολλά", κατάλαβα ότι θέλει να δει πιο πολλές αγριάδες. "Θα το χεις" της είπα, και το έκανα. Με το στυλ μου, εντάξει, δεν θα γίνουμε και γορίλες. Το τι χαστούκι και φάπα έφαγε δεν περιγράφεται, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, στα όρθια ανάποδα deep throat, βουρκώματα, δεν λεω αλλα γιατι κάποιοι νομίζουν ότι λέω ανακόντες για να καυλώνουν, άλλη όρεξη δεν είχα...

Να πω και ένα ευχαριστώ γιατι κάποιοι απάντησαν σοβαρά και έδωσαν έμπνευση να περάσουμε ένα απίθανο Σ/κ και να "δω" καινούρια όρια κι εγώ και το μωρό.

ΥΓ. Την άλλη φορα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει και βρακάκι με vibrator. Μου το είχε ξαναπεί, αλλά τωρα δεν το γλιτώνω..

Καλή εβδομαδα.
Εύγε, εις ανώτερα. Το θέμα είναι να σε καυλωνει, να τη βρίσκεις μαζί της και να βγάζεις τα γουστα σου και τα δικά της.

• Like

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
Στις Πολωνεζες αρέσουν πολύ τα male dominations όπως τα αποκαλούν.Μου ζητάγανε να τις χτυπάω,να τις πνίγω με το χερι στο λαιμό,να τις τραβάω τα μαλλιά να τις δένω και αλλα πολλά πιο εξτριμ.Ξεκωλιασμα,deep throat,face fucking όλα αυτά τους αρέσουν πολύ.Επίσης παρτουζες καυλωνουν οταν σε βλέπουν να γαμας αλλες γυναίκες.Η αλλη μου έλεγε αν με πας στο πολωνικο εστιατόριο στην Αθήνα θα σου κανω πιπα στην τουαλέτα.Η αλλη έλεγε θα σε πάρω με το αμάξι από το Γκντανσκ και στη διαδρομή για Ολστυν εχει πολλές λίμνες και δάση.Μου αρέσει το σεξ στα δάση οπότε θα κάνουμε στάσεις συχνά.Η αλλη είχε έρθει ξεβρακωτη από τη Βαρσοβία για να τον φάει χωρίς καθυστέρηση.Γενικα τις αρέσει το ostry sex το πικάντικο σεξ με ανωμαλίες και πολλές ειναι sub.Εχει αρκετές νυμφομανείς που θέλουν διαρκώς πούτσο.Τις αρέσει το ξεφτίλισμα να κυλιουνται στη λάσπη σα γουρούνια.Ειναι ίσως οι πιο υποτακτικες Σλαβες και σιγουρα οι πιο σεξουαλικές με τη μεγαλύτερη libido.O,τι έχω δει σε τσόντα το έχω κάνει με Πολωνεζες και τα πιο εξτριμ σκηνικά που υπάρχουν.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.324
Πόντοι
6.795
αν ξέρει να μαγειρεύει, να σιδερώνει και να δένει γραβάτα μη διανοηθείς να τη χάσεις.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
Αυτές συνήθως έχουν παράλληλα και Πολωνούς και άλλους ξένους γκομενους,δεν αφήνουν ψωλή να πάει χαμένη.Οι Πολωνεζες κεντραρουν παντα στο κρεβατι,τα υπόλοιπα βόλτες κτλ ειναι διακοσμητικά.
Αν γαμάς απλά κάποια στιγμή θα πάρει το χέρι σου και θα το βάλει στο λαιμό της να την πνίξεις,θα σου δώσει τα μαλλιά της κώτσο να τα τραβάς,θα ζητήσει να τη δείρεις ή να τη μαστιγώσεις ή θα ξαπλώσει στο κρεβάτι αναποδα με το κεφάλι να κρέμεται για face fucking.Η θα ζητήσει να χυσεις στα μάτια της,να την κατουρησεις,να πηδηξεις την ξαδέρφη της κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
big brother omg GIF by Big Brother After Dark.gif

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
841
Πόντοι
81
Χαίρομαι που βοήθησα. Αν χρειαστείς περισσότερες συμβουλές, για να πας σε άλλο level, σφύρα.
Θέλεις δουλίτσα ακόμα, αλλά αν έχεις όρεξη (που με μια τέτοια γκόμενα είναι αφύσικο να μην έχεις), θα εξασκήσεις το μυαλό σου ώστε να κάνεις πράξη αυτά που θα πλανάρεις εγκεφαλικά.

• Like
OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Ι
Αυτές συνήθως έχουν παράλληλα και Πολωνούς και άλλους ξένους γκομενους,δεν αφήνουν ψωλή να πάει χαμένη.Οι Πολωνεζες κεντραρουν παντα στο κρεβατι,τα υπόλοιπα βόλτες κτλ ειναι διακοσμητικά.
Αν γαμάς απλά κάποια στιγμή θα πάρει το χέρι σου και θα το βάλει στο λαιμό της να την πνίξεις,θα σου δώσει τα μαλλιά της κώτσο να τα τραβάς,θα ζητήσει να τη δείρεις ή να τη μαστιγώσεις ή θα ξαπλώσει στο κρεβάτι αναποδα με το κεφάλι να κρέμεται για face fucking.Η θα ζητήσει να χυσεις στα μάτια της,να την κατουρησεις,να πηδηξεις την ξαδέρφη της κτλ.
Ό,τι γράφεις φίλε.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
Ι

Ό,τι γράφεις φίλε.

Μια φορά είχα πεταχτεί από Βερολίνο στο Πόζναν το 2008 για μια μέρα και η άλλη η εικοσάχρονη ήρθε από το χωριό της στο Πόζναν να με βρει.Μετά το γαμήσι στο ξενοδοχείο ανοίγει το στόμα,αρχίζει να παίζει με τη γλώσσα,βγάζει έναν αναπτήρα και γλύφει τη φλόγα.Ηθελε να της κάψω τα βυζιά.
Είναι πολύ ανωμαλιάρες οι Πόλκες.Η άλλη το 2003 ήρθε στο πρώτο ραντεβού Λεπτοκαρυά στην ταβέρνα με πετσέτα.Λέω τι τη θέλει την πετσέτα.Πίνουμε ένα κρασί,κάνουμε βόλτα παραλία,απλώνει την πετσέτα και κάθεται με τον κώλο πάνω στον πούτσο.Ηταν βράδυ και δε μας βλέπανε.Μετά γύρισε στο ενοικιαζόμενο χαμογελώντας με τα χύσια πάνω στα βυζιά,περπατάγαμε στα σκοτάδια βέβαια.Οταν την αποχαιρέτησα συνάντησα άλλες δυο Πολωνέζες μουνα΄ρες από τη Γκντύνια που είχαμε ραντεβού στο κεντρικό καφέ.Γενικά άμα ήσουνα κάτω των 35 η Πολωνία ήταν παράδεισος,έχουν τεράστια όρεξη για σεξ και θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα.
Βέβαια πιο exhibinionists είναι οι Τσέχες,διαβάζει η άλλη εφημερίδα στο μπαλκόνι και έχει το μουνί έξω να αερίζεται η έρχεται ξεβράκωτη στο ραντεβού και της αρέσει να της βάζεις δάχτυλο κρυφά μέσα στον κόσμο,στη θάλασσα ή στην παραλία,στο τρένο,στο καράβι κτλ,αυτά δεν τα κάνουν τόσο οι Πολωνέζες.
Τσέχες,Πολωνέζες δεν ήθελαν ποτέ καπότα ενώ οι Ρωσίδες θέλουν πάντα.Πολωνία όμως απαγορεύονται οι εκτρώσεις ενώ Τσεχία επιτρέπονται οπότε αν μείνει Πολωνέζα έγγυος πρέπει να πάει Τσεχία ή Γερμανία είναι tricky κατάσταση και θέλει προσοχή.
Επίσης πολλές Πολωνέζες σου γνωρίζουν τις φίλες τους να γαμήσεις και όλες οι φίλες φλερτάρουνε.Η άλλη που είχα τρία χρόνια μου έστειλε να γαμήσω τη φίλη της που ήταν οχτώ μηνών έγγυος.Γενικά παίζει πολλή παρτούζα όπως και Ουκρανία βέβαια.

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.340
Πόντοι
6.236
Πιπί;;; :rolleyes:

OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Μια φορά είχα πεταχτεί από Βερολίνο στο Πόζναν το 2008 για μια μέρα και η άλλη η εικοσάχρονη ήρθε από το χωριό της στο Πόζναν να με βρει.Μετά το γαμήσι στο ξενοδοχείο ανοίγει το στόμα,αρχίζει να παίζει με τη γλώσσα,βγάζει έναν αναπτήρα και γλύφει τη φλόγα.Ηθελε να της κάψω τα βυζιά.
Είναι πολύ ανωμαλιάρες οι Πόλκες.Η άλλη το 2003 ήρθε στο πρώτο ραντεβού Λεπτοκαρυά στην ταβέρνα με πετσέτα.Λέω τι τη θέλει την πετσέτα.Πίνουμε ένα κρασί,κάνουμε βόλτα παραλία,απλώνει την πετσέτα και κάθεται με τον κώλο πάνω στον πούτσο.Ηταν βράδυ και δε μας βλέπανε.Μετά γύρισε στο ενοικιαζόμενο χαμογελώντας με τα χύσια πάνω στα βυζιά,περπατάγαμε στα σκοτάδια βέβαια.Οταν την αποχαιρέτησα συνάντησα άλλες δυο Πολωνέζες μουνα΄ρες από τη Γκντύνια που είχαμε ραντεβού στο κεντρικό καφέ.Γενικά άμα ήσουνα κάτω των 35 η Πολωνία ήταν παράδεισος,έχουν τεράστια όρεξη για σεξ και θέλουν να τα δοκιμάσουν όλα.
Βέβαια πιο exhibinionists είναι οι Τσέχες,διαβάζει η άλλη εφημερίδα στο μπαλκόνι και έχει το μουνί έξω να αερίζεται η έρχεται ξεβράκωτη στο ραντεβού και της αρέσει να της βάζεις δάχτυλο κρυφά μέσα στον κόσμο,στη θάλασσα ή στην παραλία,στο τρένο,στο καράβι κτλ,αυτά δεν τα κάνουν τόσο οι Πολωνέζες.
Τσέχες,Πολωνέζες δεν ήθελαν ποτέ καπότα ενώ οι Ρωσίδες θέλουν πάντα.Πολωνία όμως απαγορεύονται οι εκτρώσεις ενώ Τσεχία επιτρέπονται οπότε αν μείνει Πολωνέζα έγγυος πρέπει να πάει Τσεχία ή Γερμανία είναι tricky κατάσταση και θέλει προσοχή.
Επίσης πολλές Πολωνέζες σου γνωρίζουν τις φίλες τους να γαμήσεις και όλες οι φίλες φλερτάρουνε.Η άλλη που είχα τρία χρόνια μου έστειλε να γαμήσω τη φίλη της που ήταν οχτώ μηνών έγγυος.Γενικά παίζει πολλή παρτούζα όπως και Ουκρανία βέβαια.
Nα τη η εμμονή με την καπότα. Όλες τις εξετάσεις της μου έφερε που έκανε τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να με πείσει. Ό,τι λες έχεις πέσει μέσα! Εντωμεταξύ απεχθάνονται τους Πολωνούς, λέει δεν τις γαμάνε καθόλου και την ψάχνουν για αλλού. Επίσης, στην Πολωνία οι Έλληνες έχουν φοβερή υστεροφημία σαν γαμιάδες 10 με τόνο.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
Nα τη η εμμονή με την καπότα. Όλες τις εξετάσεις της μου έφερε που έκανε τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να με πείσει. Ό,τι λες έχεις πέσει μέσα! Εντωμεταξύ απεχθάνονται τους Πολωνούς, λέει δεν τις γαμάνε καθόλου και την ψάχνουν για αλλού. Επίσης, στην Πολωνία οι Έλληνες έχουν φοβερή υστεροφημία σαν γαμιάδες 10 με τόνο.

Οι Πολωνοί τις γαμάνε.Εχουν παράλληλες σχέσεις με Πολωνούς.Οι Πολωνοί όμως είναι απαιτητικοί,τις λένε δε θα κάνεις αυτό,θα κάνεις αυτό,τις κριτικάρουν κτλ και τις σπάνε τα νεύρα.Θέλουν κάτι πιο χαλαρό,όχι τόσο πίεση και στρες.Υστερα οι Πολωνοί τις φέρονται υποτιμητικά τις αποκαλούν mala(μικρούλα),dupa(κωλαράκι) κτλ είναι πολύ φειδωλοί στα κοπλιμέντα και κάνουν πολύ λίγα δώρα οπότε γουστάρουν Μεσόγειο που τις γλύφουν συνέχεια τι μουνάρες είναι.
Οι Ελληνες δεν έχουν φήμη γαμιάδων στην Πολωνία αλλά οτι είναι πάτερ φαμίλιες και παντρεύονται Πολωνέζες.Εχουν γίνει πάρα πολλοί επιτυχημένοι μικτοί γάμοι στα 50s-00s και αυτό εδραίωσε τη φήμη του Ελληνα.
Η άλλη σκέφεται ο Ιταλιάνος είναι τζιτζιφιόγκος σκέφτεται μόνο πώς θα με γαμήσει ο μαφιόζος με φιγούρα,ενώ ο Ελλην είναι σοβαρός θέλει να με παντρευτεί.Οπότε έχεις τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χάρη στη θυσία των προγενέστερων.

Τελευταία τροποποίηση:

Gheorghe Hagi

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
21
Like
4.720
Πόντοι
8.595
Φιλε κλασικη Πολωνη. Εχω μια αεροσυνοδο Πολωνέζα που ζει αγγλια και ερχεται ελλαδα σιγουρα δυο τριημερα τον μηνα και βρισκοματε και ανεβαινω και εγω καθε 2 μηνες για καμια βδομαδα περιπου.
Είναι άρρωστες αδερφέ. Σλαβες θελουν ο αντρας να βαραει οσο γαμάει. Τελειως dom καταστάσεις. Ειμαι τύπος που φοραει φορμες συνήθως και με την παρτυ της ειμαι μονο με τζιν συνεχεια για να εχω ετοιμη ζωνη για να την κανω λουρι στο λαιμό της.
Φτυσίματα στη μούρη και στομα. Δεν μπορουν αλλιως φίλε. Μονο ετσι χυνουν με ξεφτίλισμα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom