Διαγραμμένο μέλος 1866
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 7.195
Γιατί βρίσκεις σημαντικό να μας πεις για την προηγούμενη σχέση σου που έχει περάσει ένας χρόνος ?Καλησπερα σε όλους.
Εδώ και μερικούς μήνες βγαίνω - μπαίνω - ανά 2/3 Σαβ/κα με μία Πολωνή που κλείνει τα 25 (είμαι35), την γνώρισα το Καλοκαίρι στην Ελλάδα (μένω εξωτερικό) η οποία δούλευε σε εταιρεία για κάποιους μήνες στην Αθήνα.
Έχω βγει από μεγάλη σχέση στις αρχές του προηγούμενου έτους και η γνωριμία της μου έφερε έναν νέο αέρα: ψάχνεται με την ζωή της εν γένει, έχει ενδιαφέροντα, είναι πολύ ομορφη και θα ήθελε να κάνει σχέση και όχι μόνο.
Εγώ βρίσκομαι σε περίοδο αναζήτησης πιο πολύ επαγγελματικής και "βαριές" σχέσεις δεν θα ήθελα να κάνω προς το παρόν.
"Ωραία, πιο είναι το πρόβλημα;"
Η κοπέλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καυλιάρα, τόσο που έχω φτάσει να ξεπερνώ τα όρια μου στο σεξ. Θέλει να γαμιεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σχεδόν όλες οι συζητήσεις μας καταλήγουν πάντα εκεί. Δεν λέω, μου αρέσει το σεξ και μπορώ να γαμάω αρκετά (6-7 φορές το Σ/κ), ενώ τελειώνω τουλαχιστον μισή ώρα μετά το πρώτο γλίστρημα στο μουνί της. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα μαζί μου: συνεχεια μου λεει "είμαι σίγουρη ότι δεν έχω δει όλο το δυναμικό σου, έχεις κι άλλο", ενώ καταλαβαίνω ότι γουστάρει πολύ dominant καταστάσεις απο την πλευρά μου. Ζητάει πράγματα απο εμένα και δεν ξέρω τι να της δώσω, ενώ ταυτόχρονα μου λέει ότι το ευχαριστιέται πολύ. Την τελευταια φορα σε 2 μέρες της έδωσα 3 φορές πίπα από λάστιχο μέχρι κατάποση/facial γιατι δεν ήξερα τι αλλο να κάνω. Μου ζητάει να γαμηθεί στο ντους, στο αμάξι την ώρα που οδηγάω, στη φύση...
Έχω ξεμείνει απο φαντασία, πάντα μου άρεσαν οι δυναμικές γυναίκες, οπότε και στο κρεβάτι υπήρχε πρωτοβουλία και σε αυτό το κομμάτι.
Δεν την έχω πάρει ακόμα από κώλο αλλα δεν είναι και κάτι που με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αν και δεν έχει πρόβλημα.
Μήπως έχω βαρεθεί; Δώστε καμία ιδέα ρε παιδιά; Είναι πρόβλημα δικό μου;
Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία επαφή με αγοραίο έρωτα και τα συναφή, ψιλοσχεσάκιας αλλά με ζωντάνια στο σεξ.
Αφού την Πολωνέζα τη βλέπεις κάθε 2-3 Σ/Κ μια χαρά είσαι με το σεξ. Πάντως κοίτα να περνάτε και λίγο χρόνο με κάτι άλλο.
Αμα βαρεθείς και δεν μπορείς να ανταποκριθείς, το διαλύεις χωρίς ντροπές, συμβαίνουν αυτά.
Το 82 στο νικ το έβαλες επειδή οι γάβροι πήραν πρωτάθλημα με ανατροπή ?
αλλα τα εχουν κανει "ολα παντου και παντα"