Νέα

«Πρόβλημα» με μικρότερη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Toto82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
Καλησπερα σε όλους.

Εδώ και μερικούς μήνες βγαίνω - μπαίνω - ανά 2/3 Σαβ/κα με μία Πολωνή που κλείνει τα 25 (είμαι35), την γνώρισα το Καλοκαίρι στην Ελλάδα (μένω εξωτερικό) η οποία δούλευε σε εταιρεία για κάποιους μήνες στην Αθήνα.

Έχω βγει από μεγάλη σχέση στις αρχές του προηγούμενου έτους και η γνωριμία της μου έφερε έναν νέο αέρα: ψάχνεται με την ζωή της εν γένει, έχει ενδιαφέροντα, είναι πολύ ομορφη και θα ήθελε να κάνει σχέση και όχι μόνο.

Εγώ βρίσκομαι σε περίοδο αναζήτησης πιο πολύ επαγγελματικής και "βαριές" σχέσεις δεν θα ήθελα να κάνω προς το παρόν.

"Ωραία, πιο είναι το πρόβλημα;"

Η κοπέλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καυλιάρα, τόσο που έχω φτάσει να ξεπερνώ τα όρια μου στο σεξ. Θέλει να γαμιεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σχεδόν όλες οι συζητήσεις μας καταλήγουν πάντα εκεί. Δεν λέω, μου αρέσει το σεξ και μπορώ να γαμάω αρκετά (6-7 φορές το Σ/κ), ενώ τελειώνω τουλαχιστον μισή ώρα μετά το πρώτο γλίστρημα στο μουνί της. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα μαζί μου: συνεχεια μου λεει "είμαι σίγουρη ότι δεν έχω δει όλο το δυναμικό σου, έχεις κι άλλο", ενώ καταλαβαίνω ότι γουστάρει πολύ dominant καταστάσεις απο την πλευρά μου. Ζητάει πράγματα απο εμένα και δεν ξέρω τι να της δώσω, ενώ ταυτόχρονα μου λέει ότι το ευχαριστιέται πολύ. Την τελευταια φορα σε 2 μέρες της έδωσα 3 φορές πίπα από λάστιχο μέχρι κατάποση/facial γιατι δεν ήξερα τι αλλο να κάνω. Μου ζητάει να γαμηθεί στο ντους, στο αμάξι την ώρα που οδηγάω, στη φύση...

Έχω ξεμείνει απο φαντασία, πάντα μου άρεσαν οι δυναμικές γυναίκες, οπότε και στο κρεβάτι υπήρχε πρωτοβουλία και σε αυτό το κομμάτι.

Δεν την έχω πάρει ακόμα από κώλο αλλα δεν είναι και κάτι που με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αν και δεν έχει πρόβλημα.

Μήπως έχω βαρεθεί; Δώστε καμία ιδέα ρε παιδιά; Είναι πρόβλημα δικό μου;

Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία επαφή με αγοραίο έρωτα και τα συναφή, ψιλοσχεσάκιας αλλά με ζωντάνια στο σεξ.
Γιατί βρίσκεις σημαντικό να μας πεις για την προηγούμενη σχέση σου που έχει περάσει ένας χρόνος ?
Αφού την Πολωνέζα τη βλέπεις κάθε 2-3 Σ/Κ μια χαρά είσαι με το σεξ. Πάντως κοίτα να περνάτε και λίγο χρόνο με κάτι άλλο.
Αμα βαρεθείς και δεν μπορείς να ανταποκριθείς, το διαλύεις χωρίς ντροπές, συμβαίνουν αυτά.

Το 82 στο νικ το έβαλες επειδή οι γάβροι πήραν πρωτάθλημα με ανατροπή ?

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
63
Like
20.334
Πόντοι
13.636
Καλοκαίρι πηδουσα μια 18 ουκρανη , που ήρθε για δουλειά, πιπα από άλλο πλανήτη η μικρή.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.023
Πόντοι
3.836
Τύπε μην χαλαστείς…

Την μικρή την έχεις ήδη χάσει…σιγά μην περιμένει εσένα πότε να επιστρέψεις απ το εξωτερικό για να γαμηθει…

Εσύ είσαι 35 και το μυαλό σου τρέχει κ αλλού όπως λες…

Αυτή είναι 25 ,έχει ένα πηγάδι απύθμενο ανάμεσα της και θέλει να το δει να ξεχυλιζει…πράγμα που δεν γίνεται ποτέ!

Κοιτα να ξεκολλάς σιγά σιγά γιατί θα καλεστείς να ξεκολλήσεις μια και καλή …

Ακριβώς τα ίδια μ έτυχαν κ μένα στην ίδια ηλικία με σας και γαμιοταν παράλληλα όπου το ανακάλυψα αργότερα κ εντελώς τυχαία ενώ ήμασταν χωρισμένοι….γαμα τα

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Χαλαρωσε ρε φιλε και απολαυσε το. Η γκομενα φαινεται να γουσταρει, οχι επειδη της κανεις τα τρελα κολπα, αλλα επειδη τα βρισκετε.
Και στην τελικη, αν ειναι να φυγει η γκομενα, θα φυγει. Δεν μπορεις να το αναβαλλεις για παντα. Η φθορα θα ερθει αναποφευκτα. Αν οχι τωρα, αργοτερα.

OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Τσιμπούκι της τον δίνεις με καπότα; :embarrased: :embarrased: :embarrased:
Κατάλαβα... Λες όταν την γλωσσοφιλάω στο γαμήσι μην γλύφω τα προ σπερματικά μου υγρά...
Αυτό από που το συμπεραίνεις φίλε; Γράφω ειδικά ότι απο την τελευταία φορά μου έκανε 3 πίπες ολόσωστες απο το Α μέχρι το Ω. Τι καπότα λες; Είδες κανένα τραμ ηλεκτρικό να περνάει;

OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Φίδι η ιστορία κ μάλιστα Anaconda Αμαζονίου.....
Αν κ λέω αν ισχύει δεν μπορώ να δεχτώ οτι δεν μπορεί να διαχειριστεί ενας αντρας μια 25χρονη κ γενικά μια μικρότερη 10 χρόνια από αυτόν.
Εγω άλλοι πληρώνουν να βρούνε μια 10 + χρονια νεότερη τους.....
Μάλλον δεν κατάλαβες ρε συ τι γράφω. Υπάρχει ένα χάσμα στο drive και στο dom, καμιά ιδέα για το πως να το "παίξω" λίγο καλύτερα ζητάω. Τι φίδια και βόες λες; Να την ξεμουνιάσω γραμμικά 5 φορές σερί το κάνω, στο παιχνίδι ήθελα καμια ιδέα. Ένας τύπος πιο πάνω τα είπε πολύ ωραια!

OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Το να σου αναφέρω να αρχίσεις να ψάχνεις διαφορετικές στάσεις στο σεξ (απο μουνί) νομίζω είναι δεδομένο. Ας υποθέσουμε ότι αυτό το βήμα είσαι διατεθειμένος να το δουλέψεις και να το εξασκήσετε βάζοντας περισσότερη "ζωντάνια" σε όσα ήδη κάνετε. Πάμε όμως να σου απαριθμήσω μερικές ακόμα ιδέες που -γνώμη μου- αν δεν τις υιοθετήσεις, σε λίγο καιρό θα βρεθεί άλλος να της τις δείξει.
  1. Το πιο εύκολο και άμεσο είναι να πας και για κώλο. Το σεξ απο μπροστά το ζήσατε. Εφόσον είναι καυλιάρα, με την σωστή προετοιμασία και χωρίς να γίνεις άτσαλος και αρτσούμπαλος την κάνεις να ενεργοποιήσει άλλες ερωτογενείς ζώνες που όσο και αν γαμάς απο μουνί δεν ξυπνάνε. Προσοχή! Πρέπει να είναι αρκετά καβλωμένη, να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο σπατουλάρισμά, να ξεκινήσεις απαλά με ένα δάχτυλο, μετά με ένα ακόμα και όταν δεις ότι έχει χαλαρώσει τότε και μόνο τότε και αφού της βάλεις λιπαντικό (προτίμησε με βάση τη σιλικόνη και όχι το νερό) μπαίνεις εσύ.
  2. Sexting πριν τη συνάντηση. Αν πρόκειται να βρεθείτε το Σάββατο το απόγευμα π.χ. απο το πρωί ξεκινάς να στέλνεις μηνύματα ή και φωτογραφίες (το Χ πρώην Twitter βοηθάει πολύ να βρείς υλικό μιας και έχει καταντήσει πορνοσάϊτ). Βρίσκεις μπολικό υλικό, γράφεις και τις κατάλληλες λεζάντες και να είσαι σίγουρος ότι θα την έχεις μούσκεμα όλη μέρα.
  3. Ξαφνικό και απρογραμμάτιστο σεξ τύπου ξεπέτας σε μέρη πέρα απο τα κλασσικά σας. Είστε στο αυτοκίνητό σου και πηγαίνετε σε ένα μαγαζί για να φάτε ή για ποτό. Χωρίς να της έχεις πει τίποτα, μπαίνεις σε μια καβάτζα, την αρχίζεις στα γλωσσόφιλα, μετά περνάς απο το λαιμό της, χαιδεύεις στήθος, προχωράς με λίγο δάχτυλο και όταν τη δεις πολύ υγρή της πετάς την πούτσα σου στο στόμα της. Μικρό tip εφόσον είναι όπως λες αχόρταγη: Ρίξε ένα χύσιμο με τσιμπούκι, μετά κουμπώσου και πες της πως θα τη γαμήσεις μετά το φαγητό / ποτό και μόνο αν είναι "καλό κορίτσι". Έτσι βάζεις και το domination στο παιχνίδι με χαλαρό τρόπο. Το ίδιο έχει δοκιμαστεί με επιτυχία (και περισσότερα μουνόζουμα να ρέουν τόσο σε σκαλοπάτια τυχαίας πολυκατοικίας όπου χτυπάς ένα θυροτηλέφωνο και σου ανοίγουν πανεύκολα, όσο και σε ασανσέρ. Εκεί η αδρεναλίνη είναι μεγαλύτερη γιατί έχετε και τον "φόβο" μη σας κάνουν τσακωτούς.
  4. Πηγαίνετε μαζί σε ένα sex shop και δαπανάς ένα ποσό της τάξεως των 150€ - 200€. Δονητές (πάρε ρεαλιστικούς, όχι ψευτοπλαστικούρες) πρωκτικές σφήνες, ερεθιστές κλειτορίδας, μπίλιες, κανένα μαστιγιάκι καμιά μάσκα για τα μάτια και κανένα ακόμα γενικά παιχνίδι που θα σας αρέσει. Σίγουρα με μια πούτσα ακόμα θα περάσει καλύτερα σε σχέση μόνο με τη μια. Σίγουρα με μια σφήνα στον κώλο και εσένα να γαμάς μουνί θα καυλώσει ακόμα περισσότερο.
  5. Πηγαίνετε σε swinger club. Εκεί βέβαια να είσαι προετοιμασμένος και για το ενδεχόμενο να σου βγει αχόρταγη και να στη γαμήσει άλλος. Σαφώς και ως ζευγάρι είναι σωστό να έχετε συνεννοηθεί απο πριν για τα do & don't σας, αλλά με μια καυλιάρα γυναίκα ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει.
  6. Αν κάνεις όλα τα παραπάνω (ή δεν θέλεις γιατί δεν σου βγαίνουν) και δεν την καλύπτεις τότε υπάρχει πάντα η πρόθυμη ομάδα των μελών του bourdela όπου ο μέσος όρος πούτσας είναι άνω των 22cm να ικανοποιήσουν την αδηφάγα Πολωνέζα :grin:
Φίλε τα 1, 2 και 3 τα υιοθετώ/ενισχύω άμεσα! Ωραίος!

OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Γιατί βρίσκεις σημαντικό να μας πεις για την προηγούμενη σχέση σου που έχει περάσει ένας χρόνος ?
Αφού την Πολωνέζα τη βλέπεις κάθε 2-3 Σ/Κ μια χαρά είσαι με το σεξ. Πάντως κοίτα να περνάτε και λίγο χρόνο με κάτι άλλο.
Αμα βαρεθείς και δεν μπορείς να ανταποκριθείς, το διαλύεις χωρίς ντροπές, συμβαίνουν αυτά.

Το 82 στο νικ το έβαλες επειδή οι γάβροι πήραν πρωτάθλημα με ανατροπή ?
Χώρισα αρχές του 25 μετα απο 7 χρόνια σχέση και ίσως να έχει καποια επιρροή. Έπειτα έγινε μια φάση για ένα βράδυ στο ξεκάρφωτο τον Ιούλιο (πρέπει να το γράψω και αυτό, εχει πλάκα) και μετά γνώρισα την Πολωνή.

Το 82 ειναι η χρονιά που κυκλοφόρησε ο αγαπημένος μου δίσκος του συγκροτήματος που περιγράφεται στο πρώτο μισό του νικ.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.101
Πόντοι
746
Να θυμάσαι αν χρειαστείς 11άδα εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε,μπαγασάκο.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.336
Πόντοι
2.746
Αυτό από που το συμπεραίνεις φίλε; Γράφω ειδικά ότι απο την τελευταία φορά μου έκανε 3 πίπες ολόσωστες απο το Α μέχρι το Ω. Τι καπότα λες; Είδες κανένα τραμ ηλεκτρικό να περνάει;
Γράφεις: "Την τελευταία φορά σε 2 μέρες της έδωσα 3 φορές πίπα από λάστιχο μέχρι κατάποση/facia..." και μπερδεύτηκα... Συγγνώμη...

• Like
Αντιδράσεις: Toto82

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
Stop feeding the troll.

Ο τύπος δεν έχει σχέση με αγοραίο έρωτα κατά τα λεγόμενά του.
Αλλά ήρθε στο bourdela.com για να λύσει τα ερωτικά του "προβλήματα";
Που το "πρόβλημα" είναι ότι κουράστηκε να γαμάει μία μουνάρα;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
Stop feeding the troll.

εδω μας λεει οτι δεν εχει παρει κωλο ακομα :tooth: αλλα τα εχουν κανει "ολα παντου και παντα" :tooth:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.101
Πόντοι
746
Ρε εμάς βρήκες να κάνεις καζούρα.

missak 43

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2021
Κριτικές
4
Like
232
Πόντοι
280
Χώρισα αρχές του 25 μετα απο 7 χρόνια σχέση και ίσως να έχει καποια επιρροή. Έπειτα έγινε μια φάση για ένα βράδυ στο ξεκάρφωτο τον Ιούλιο (πρέπει να το γράψω και αυτό, εχει πλάκα) και μετά γνώρισα την Πολωνή.

Το 82 ειναι η χρονιά που κυκλοφόρησε ο αγαπημένος μου δίσκος του συγκροτήματος που περιγράφεται στο πρώτο μισό του νικ.
να της προτεινεις να πατε σε club ανταλλαγης συντροφων...αξια ανικτιμητη! θα σε θυμαται εως τα βαθια γεραματα της πινοντας την βοτκα της καπου στην κρακοβια

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
111
Πόντοι
0
Υπάρχει ένα παλιό Κινέζικο γνωμικό (ή Ινδιάνικο, δε θυμάμαι, μπορεί και Κέλτικο) που λέει :
"Όλοι νομίζουν πως οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ και θέλουν συνέχεια να γαμάνε μέχρι να γνωρίσουν μια γυναίκα που σκέφτεται συνέχεια το σεξ και θέλει να γαμιέται".
Το Σαββατόβραδο έχουμε ένα "μικρό παρτάκι" θέλεις να έρθετε με τη μικρή;;; :wink:
Για πες για το παρτακι!

Ioannis I.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2025
Κριτικές
14
Like
504
Πόντοι
290
Ξαδέρφη περίπου στα 30 έχει; 1 χιλιάρικο στεγνά να βγούμε διπλό ραντεβού συν τα έξοδα όλα (αφού μου κάτσει 1 βράδυ τουλάχιστον - η ξαδέρφη εννοώ - ).

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Toto82

Ioannis I.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2025
Κριτικές
14
Like
504
Πόντοι
290
Τέτοιες "παθήσεις" να είχαν όλες. 486 στάσεις θα της είχα κάνει σε 1200 τοποθεσίες/σκηνικά/σενάρια. Τώρα γράφω και 120 γυναίκα με γυναίκα μυστήρια, σε περίπτωση που παίζει μπαλίτσα σε 2 γήπεδα.

Παιχταρά δεν έχω όμως... Όλες μη και μη και μη...

MPERTOS

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Like
276
Πόντοι
21
Stop feeding the troll.

Αν ειναι φυδι, ειναι μινιμουμ βοας ! Αν ειναι νορμαλ τοτε η ο παιχτης αγχωνεται με σεναρια λογω αγαπουλιασης ή η μικρη ειναι εντελως καμμενη και θα καψει και τους γυρω.
Μαλλον ειναι προλογος για το Κυριακατικο με θεμα, η μικρη θελει παρτουζα με ολη την περιφερια Αττικης !

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.337
Πόντοι
206
Καλησπερα σε όλους.

Εδώ και μερικούς μήνες βγαίνω - μπαίνω - ανά 2/3 Σαβ/κα με μία Πολωνή που κλείνει τα 25 (είμαι35), την γνώρισα το Καλοκαίρι στην Ελλάδα (μένω εξωτερικό) η οποία δούλευε σε εταιρεία για κάποιους μήνες στην Αθήνα.

Έχω βγει από μεγάλη σχέση στις αρχές του προηγούμενου έτους και η γνωριμία της μου έφερε έναν νέο αέρα: ψάχνεται με την ζωή της εν γένει, έχει ενδιαφέροντα, είναι πολύ ομορφη και θα ήθελε να κάνει σχέση και όχι μόνο.

Εγώ βρίσκομαι σε περίοδο αναζήτησης πιο πολύ επαγγελματικής και "βαριές" σχέσεις δεν θα ήθελα να κάνω προς το παρόν.

"Ωραία, πιο είναι το πρόβλημα;"

Η κοπέλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καυλιάρα, τόσο που έχω φτάσει να ξεπερνώ τα όρια μου στο σεξ. Θέλει να γαμιεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σχεδόν όλες οι συζητήσεις μας καταλήγουν πάντα εκεί. Δεν λέω, μου αρέσει το σεξ και μπορώ να γαμάω αρκετά (6-7 φορές το Σ/κ), ενώ τελειώνω τουλαχιστον μισή ώρα μετά το πρώτο γλίστρημα στο μουνί της. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα μαζί μου: συνεχεια μου λεει "είμαι σίγουρη ότι δεν έχω δει όλο το δυναμικό σου, έχεις κι άλλο", ενώ καταλαβαίνω ότι γουστάρει πολύ dominant καταστάσεις απο την πλευρά μου. Ζητάει πράγματα απο εμένα και δεν ξέρω τι να της δώσω, ενώ ταυτόχρονα μου λέει ότι το ευχαριστιέται πολύ. Την τελευταια φορα σε 2 μέρες της έδωσα 3 φορές πίπα από λάστιχο μέχρι κατάποση/facial γιατι δεν ήξερα τι αλλο να κάνω. Μου ζητάει να γαμηθεί στο ντους, στο αμάξι την ώρα που οδηγάω, στη φύση...

Έχω ξεμείνει απο φαντασία, πάντα μου άρεσαν οι δυναμικές γυναίκες, οπότε και στο κρεβάτι υπήρχε πρωτοβουλία και σε αυτό το κομμάτι.

Δεν την έχω πάρει ακόμα από κώλο αλλα δεν είναι και κάτι που με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αν και δεν έχει πρόβλημα.

Μήπως έχω βαρεθεί; Δώστε καμία ιδέα ρε παιδιά; Είναι πρόβλημα δικό μου;

Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία επαφή με αγοραίο έρωτα και τα συναφή, ψιλοσχεσάκιας αλλά με ζωντάνια στο σεξ.
Φαπες, αρπαγμα, την πετας κατω, τη στήνεις στα τεσερα, την ξεκωλιαζεις, βγαινεις απ τον κωλο της και της τα δίνεις στη μαπα, της βαζεις τη μαπα της στον κωλο σου, μετα την κατουρας και τελος της δινεις τσιμπουκι πνιξίματος.
Δεύτερος γύρος, στα τεσερα και της χωνεις το ποδι σου στο στομα της, δαχτυλο στην αλλη τρυπα απ οποια γαμας. Χύσιμο στο λαρυγγι.
Τριτος γύρος: εναλαγη κωλου μουνιού και χερι σου στο στομα της. Φαπες παντου. Χώνεις χερι στο μουνί ενω την ξελαρυγγιάζεις. Αλλαζεις στάσεις και σφυροκοπας δαιμονισμένα ενω παίζεις το μουνί της με το ενα χέρι και το αλλο το εχεις στο στομα της. Χυνεις βαθυα στον κώλο της.

Αντε παλικαρι μου, τι ακαυλίες σε πιάσανε, ξεφτιλισμα στον πούτσο θελει. Αμα δυσκολεύεσαι, πες μου να ερθω να την περιλαβουμε παρέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom