Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.309
Πόντοι
2.606
ελα να τον παρεις να τον πας ...εγω απλα θα αυνανίζομαι λιγο ποιο κει ..:coffee:
μπορω να κανω παραδιπλα τον κακολντ συζυγο να γραφω με την καμερα αλλα δυσκολο να βρουμε κανα τυφλο καλοθελητη να κανει τον επιβητορα

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.423
Πόντοι
206
Όπως δεν υφίσταται και γυναικοκτονια υφίσταται ανθρωποκτονία εκτός και αν οι γυναίκες δεν είναι άνθρωποι και είναι ποιο αδύναμες και χρήζουν ειδικής προστασίας και ειδικής μεταχείρισης και δεν μπορούν να κάνουν ότι και οι άνδρες οικοδομη ταξί λεωφορεία και άλλες εργασίες κτλ και φυσικά πρέπει να αντιμετωπίζονται
Διαφορετικά η ισότητα δεν έχει φύλο ο ψευτοφεμηνησμος δεν είναι λύση πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει όλο και κάποιοι αδύναμοι θα τον υποστηρίζουν για να λένε ότι γαμανε κτλ και ότι έχουν γυναίκες γκόμενες τριγύρω τους

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.287
μπορω να κανω παραδιπλα τον κακολντ συζυγο να γραφω με την καμερα αλλα δυσκολο να βρουμε κανα τυφλο καλοθελητη να κανει τον επιβητορα
θα σου βαλω μασκα και δεν θα φοβάται :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.309
Πόντοι
2.606
θα σου βαλω μασκα και δεν θα φοβάται :coffee:
αν ειναι να κανω τη θεμιδα βρες κανα βρακι στρινγκ να μην με κοβει στον καβαλο μπαι δε γουει θα πληρωθω παραπανω για το ανδραγαθημα ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.684
Πόντοι
16.631
αν ειναι να κανω τη θεμιδα βρες κανα βρακι στρινγκ να μην με κοβει στον καβαλο μπαι δε γουει θα πληρωθω παραπανω για το ανδραγαθημα ?
βοηθησε με να βρω γκομενα ρε μουνη

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.287
τα φωτα τα θελεις ανοιχτά η κλειστά..το ποστο σου ειναι έτοιμο:coffee:

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.597
Πόντοι
26.435

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.287

sad vicente fernandez GIF

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Σιγά μην ήταν και οι 12 Άθλοι του Ηρακλή ρε bro πριν 20 χρόνια να έχεις μια γκόμενα αν ήσουν σε ΓΕΛ, πριν 70 μπορεί.

Πριν 20+ χρόνια,στα ΓΕΛ γαμιόντουσαν ελάχιστες σε σχέση με τώρα.Οσες το καναν ήταν είτε με εξωσχολικούς,είτε με τους πιο δημοφιλείς του σχολείου.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Έχουν κάνει roll over σε όλα τα νήματα που έχουν να κάνουν με γυναίκες και λένε ακριβώς τα ίδια παντού.

Ισχύει ότι ισχύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής: Αν απλά κάθεσαι στη γωνιά σου, δεν προσπαθείς καθόλου και το μόνο που κάνεις είναι να κατηγορείς τους άλλους για την κατάντια σου, δε θα καταφέρεις ποτέ τίποτα.

Όλα με αγώνα κατακτιούνται. Αν θέλεις τη μουνάρα, φρόντισε να μπορείς να της δώσεις αυτό που θέλει. Αλλιώς γιατί να σου κάτσει;

Όλοι εσείς οι μίζεροι δεν παραδέχεστε ότι εσείς φταίτε για τη μοναξιά σας, εσείς διώχνετε τις γυναικες. Το ξέρω γιατί έχω πέσει και εγώ σε αυτή τη λούμπα λόγω κατάθλιψης. Προσπάθησα πολύ, αγωνίστηκα και επανήλθα. Δεν περίμενα να με σώσουν οι φίλοι (ποιοι φίλοι;) και να αλλάξει η κοινωνία.

Σε πεισαν και σένα οι γυναίκες οτι φταις εσυ αν είσαι μόνος;

Οτι πρέπει να κάνεις...αγώνες για να γίνεις όπως σε θέλουν αυτές;

Και το ότι το φυσιολογικό είναι...να κάθονται αυτές στη γωνία και περνάνε απλά τους υποψήφιους απο οντισιόν;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.697
Πόντοι
456
Σε πεισαν και σένα οι γυναίκες οτι φταις εσυ αν είσαι μόνος;
Μιλούσα χτες με "φίλη" στο φβ που είχα χρόνια να μιλήσω και μου έδινε την εντύπωση ότι με κατηγορούσε που είμαι μόνος. Την ξέχεσα στο τέλος και της απαγόρεψα να κρίνει και να συγκρίνει τη δική μου ζωή με τη δική της και με ποιο δικαίωμα άλλωστε;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Εχουν πάρα πολλές ευκαιρίες οι γυναίκες για γνωριμίες.
Τα σόσιαλ ενός 50άρη άντρα είναι κενά δεν έχουν σχεδόν τίποτα.
Μια γυναίκα 50 χρονών, βομβαρδίζεται στην κυριολεξία από άντρες όλων των ηλικιών.
Τώρα τι άντρες είναι αυτοί είναι άλλο θέμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τους προτιμούν, και μένουν μόνες τους.

Δεν έχει σημασια τι είναι,άντρες είναι,και μόνο που βλέπουν τον βομβαρδισμό οι άλλες,ο ναρκισσισμός τους είναι στα ύψη.Σου λέει,ακομα μετράω..σε 100αδες

Και ο άντρας άμα τον βομβαρδίζουν κάθε μέρα γυναίκες στα σόσιαλ,την ίδια ψυχολογία θα έχει.Αλλά ο άντρας άμα πάρει 1 φολοου ή 1 like απο γυναίκα,θα χεστεί απ'τη χαρά του

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Μιλούσα χτες με "φίλη" στο φβ που είχα χρόνια να μιλήσω και μου έδινε την εντύπωση ότι με κατηγορούσε που είμαι μόνος. Την ξέχεσα στο τέλος και της απαγόρεψα να κρίνει και να συγκρίνει τη δική μου ζωή με τη δική της και με ποιο δικαίωμα άλλωστε;

Όχι μόνο οι γυναίκες.Και τα 'σκυλάκια τους'.Και μάλλον οι δεύτεροι,είναι χειρότεροι

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Δεν έχει σημασια τι είναι,άντρες είναι,και μόνο που βλέπουν τον βομβαρδισμό οι άλλες,ο ναρκισσισμός τους είναι στα ύψη.Σου λέει,ακομα μετράω..σε 100αδες

Και ο άντρας άμα τον βομβαρδίζουν κάθε μέρα γυναίκες στα σόσιαλ,την ίδια ψυχολογία θα έχει.Αλλά ο άντρας άμα πάρει 1 φολοου ή 1 like απο γυναίκα,θα χεστεί απ'τη χαρά του
Σίγουρα έτσι είναι δεν το συζητάμε καν αυτό.
Απορώ με το γεγονός που κάποιοι τα βλέπουν εντελώς επιδερμικά.
Η ψυχολογία στα ερωτικά θέματα για να ανέβει θέλει ανταπόκριση, όταν υπάρχει βαράει ταβάνι διαφορετικά είναι πολύ χαμηλή. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom