Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Έχω μια φιλη που είναι 50 με κορμί θάνατος και φάτσα μέτρια
Βγήκε με 30+ σε 1.5 χρόνο
Είναι και στο Facebook dating
Ξέρεις τι ψάχνει ;

Να είναι 6pack
Να τον έχει 18 αληθινά
Να της τα ακουμπάει
Να μην παίζει το μάτι του

Ξέρεις τι παίρνει ;

Τα αρχίδια μου x2 και είναι το θέμα όταν βγαίνουμε παρέα μεγάλη να την ξεφτιλίζουμε στην καζούρα

Γαμησε μας με την αυτολύπηση

Δόξα τον Θεό ακόμα και στα 46 μου έχω πέραση, απλά εγώ είμαι πάρα πολύ καλά με την 2η σύζυγο και δεν ψάχνομαι.

Μην μας ζαλίζεται όλη μέρα με το τι θέλουν οι πριγκίπισσες που χαλβαδιάζεται και κοντεύεις 18.000 μηνύματα σε 4 χρόνια
Πολύ χρόνο τρως σε forums
Γιατί θυμώνετε κύριε Akamoid79 ?

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
κάθε άλλο

2 είναι τα τινά

Είτε θα είσαι κούκλος και θα γαμας σχετικά εύκολα

Είτε θα είσαι με πολύ χοντρό πορτοφόλι και θα γαμας επι πληρωμή

Έχω φίλο σαν τον Γουντι Άλεν εμφανισιακά τον λες και δίδυμο αδερφό του

Μεγάλος μουνάκιας από τις εποχές που έβαζε αγγελίες για γνωριμίες και όλο με κάτι πριν την Σταρ Ελλάς κυκλοφορούσε με το ανάλογο μηνιάτικο (γιατι τις είχε με μηνιάτικο)

Οπότε κάντε ένα κόπο και πείτε… που ανήκω ;
:heavymetalbig:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.398
Πόντοι
2.916
Σιγα το κατόρθωμα εν έτει 2025 να γαμάει κάποιος στα 16,5

Θα'ταν κατόρθωμα 20+ χρόνια πριν (για οσους δεν ήταν στα επαλ)
Σιγά μην ήταν και οι 12 Άθλοι του Ηρακλή ρε bro πριν 20 χρόνια να έχεις μια γκόμενα αν ήσουν σε ΓΕΛ, πριν 70 μπορεί.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Και εγώ με τον κύριο Spieler είχα έρθει σε λεκτική ρήξη.
Λέγοντας εγώ ότι οι μαθητές δεν έχουν γκόμενες στην πλειοψηφία τους. :hi:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.112
Πόντοι
456
Γιατί το λέτε αυτό κύριε ?
Πάντα υπάρχουν περιθώρια στις ερωτικές σχέσεις.
Θέλει όμως να είμαστε δραστήριοι και δυναμικοί. :hi:
Είμαι πολύ στενοχώρημενος. Μια σχέση κατάφερα να κάνω και την άφησα να φύγει με την συμπεριφορά μου. Μόλις τα φτιάξουμε έφυγα για 10 μήνες σε νησί για δουλειά. Εν τω μεταξύ είχα αγοράσει σπίτι για εκμετάλλευση και δεν της έθεσα καν το θέμα να μείνει αυτή μιας και είχε οικονομική δυσκολία. Έκανε όμως υπομονή και με περίμενε να γυρίσω. Στο μεταξύ λίγο πριν τελειώσει το 10μηνο έχασα τον πατέρα μου και ήμουν χάλια. Δεν ήθελα να παω να μείνω μαζί της. Και ξεκίνησαν τα μαλωματα. Κράτησε με πολλές δυσκολίες άλλους 10 μήνες. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να την ακολουθήσω. Δεν την βοήθησα ούτε μια φορά στα οικονομικά. Τώρα τα σκέφτομαι και λέω πόσο θα είχε ξενερώσει μαζί μου. Αν μου δινόταν μια ευκαιρία να ζούσα για λίγο μαζί της θα το χειριζομουν αλλιώς. Δεν θέλει ούτε να με δει. Σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει την τελευταία φορά που βγήκαμε. Και αυτό ήταν. Θύμωσα στο τέλος επειδή είχε περίοδο και είχε αίμα στο σεξ. Έφυγα θυμωμένος και αυτή ξενέρωσε.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.112
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν ο νηματοθέτης βρήκε γκόμενα τελικά. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ, είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με το περιβάλλον που κινείσαι.

- Ανήλικος: Σχολείο, αγγλικά, φροντιστήριο, παρέες, κορίτσια που ψάχνουν τις πρώτες εμπειρίες. Αν την ψάχνεις και δεν είσαι για τον πούτσο θα βρεις. Συνήθως σύντομες σχέσεις, αλλά μες στην καύλα.
- 20-30: Η καλύτερη εποχή. Βιολογικά και από άποψη χρόνου. Φοιτητής ή εργαζόμενος, βγαίνεις ,γκομενάκια μες στην καύλα, σε παίρνει να χτυπήσεις και μεγαλύτερες που ψάχνονται με τεκνά, εδώ κάνεις τις πρώτες πιο σοβαρές σχέσεις. Και φαροφύλακας να είσαι σε αυτή την ηλικία θα γνωρίσεις.
- 30-40: Εδώ σε βλέπουν όλες σαν γαμπρό. Αρχίζουν οι συνομήλικες και θέλουν σοβαρές σχέσεις, αρχίζουν οι παρέες και γίνονται ζευγαροπαρέες, αν δε μπορείς να βρεις από τη δουλειά σου, όλο και κάποια θα γνωρίσεις από social ,κανένα χόμπι, κανένα πάρτι, διακοπές.
- 40-50: Εδώ αρχίζουν τα δύκολα. Οι συνομήλικες είτε έχουν παντρευτεί είτε έχουν χαλάσει, όλες θέλουν μόνο γάμο. Οι παρέες έχουν σπάσει ,ή θα μεγαλώνουν παιδιά ή θα δουλεύουν πολύ. Εδώ τώρα θέλει κυρίως social, dating apps και κυρίως τύχη. Μπορεί να βρεις αλλά θα γίνεται όλο και πιο δύσκο
Μια σχέση έκανα στα 44 και την έχασα. Τώρα στα 47 είναι πολύ αργά. Όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι

• Λύπη
Αντιδράσεις: Nubic

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Είμαι πολύ στενοχώρημενος. Μια σχέση κατάφερα να κάνω και την άφησα να φύγει με την συμπεριφορά μου. Μόλις τα φτιάξουμε έφυγα για 10 μήνες σε νησί για δουλειά. Εν τω μεταξύ είχα αγοράσει σπίτι για εκμετάλλευση και δεν της έθεσα καν το θέμα να μείνει αυτή μιας και είχε οικονομική δυσκολία. Έκανε όμως υπομονή και με περίμενε να γυρίσω. Στο μεταξύ λίγο πριν τελειώσει το 10μηνο έχασα τον πατέρα μου και ήμουν χάλια. Δεν ήθελα να παω να μείνω μαζί της. Και ξεκίνησαν τα μαλωματα. Κράτησε με πολλές δυσκολίες άλλους 10 μήνες. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να την ακολουθήσω. Δεν την βοήθησα ούτε μια φορά στα οικονομικά. Τώρα τα σκέφτομαι και λέω πόσο θα είχε ξενερώσει μαζί μου. Αν μου δινόταν μια ευκαιρία να ζούσα για λίγο μαζί της θα το χειριζομουν αλλιώς. Δεν θέλει ούτε να με δει. Σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει την τελευταία φορά που βγήκαμε. Και αυτό ήταν. Θύμωσα στο τέλος επειδή είχε περίοδο και είχε αίμα στο σεξ. Έφυγα θυμωμένος και αυτή ξενέρωσε.
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άντρες κάνουμε τραγικά λάθη. Το ίδιο κάνατε και εσείς κύριε miloss.
Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει και να χάνουμε την τόλμη και το θάρρος μας.
Και γιατί δεν κάνετε επαναπροσέγγιση ? Πολλές κοπέλες κολακεύονται με το να τις πολιορκούν επίμονα.
Στην περίπτωση που έχετε χαθεί με την συγκεκριμένη, οφείλετε να κοιτάξετε μπροστά και να συνεχίσετε την ερωτική σας διαδρομή.
Δεν χάθηκαν οι γυναίκες. Αλλά ούτε και οι ευκαιρίες κατάκτηση τους. Οι ερωτικές γνωριμίες δεν έχουν ηλικία. :rockon:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Οι γυναίκες...τι;

Δεν έχουν ευκαιρίες;

Δηλαδή...τα σοσιαλ ενος 50+...έχουν περισσότερη κίνηση απο μιας 50+;

Οι γυναίκες...ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ.Όχι...δεν έχουν
Εχουν πάρα πολλές ευκαιρίες οι γυναίκες για γνωριμίες.
Τα σόσιαλ ενός 50άρη άντρα είναι κενά δεν έχουν σχεδόν τίποτα.
Μια γυναίκα 50 χρονών, βομβαρδίζεται στην κυριολεξία από άντρες όλων των ηλικιών.
Τώρα τι άντρες είναι αυτοί είναι άλλο θέμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τους προτιμούν, και μένουν μόνες τους. :rockon:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.221
Πόντοι
6.246
Από ότι βλέπω… είχαμε το

" Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες; "​

Τώρα οι γνωστοί άγνωστοι κάνουν roll over σε αυτό το νήμα…

Δεν έχετε βαρεθεί την αυτολύπηση…?

Και ότι οι άντρες έχουν μεγάλο θέμα στο να βρουν γκομενα ή να γαμήσουν…!

Άμα έχεις φάτσα όμορφη, δεν είσαι κάνα ταγάρι, είσαι fit και έχεις και πουτσάρα
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις γκόμενες να γαμάς !

Άμα έχεις genetics γιατί η μάνα του καθενός έκανε διασταύρωση με ασβό…
Εεεεεε κατέβασε τα standard σου

By the way…γιος στα 16.5 (και η φάτσα ανάλογη γιατί έχει η σύζυγος και γαμώ τα genetics)
Δεν έχουμε θέμα μην δεν βρίσκει γκόμενες, θέμα έχουμε για το αν θα διαβάζει και δεν καυλαντίζει μαζί τους…όλη την ώρα
Και αυτές δεν είναι τίποτα παράταιρες, αντιθέτως είναι όπως λέει και η μάνα του
Βγάλε την πούτσα σου να στην φιλήσω με τέτοιο μουνί που κυκλοφορείς…!

Δηλαδή άμα μεγαλώσει τι θα αλλάξει, θα γαμαει ο Λαλάκης ποιο πολλές γιατί θα έχει παραπάνω μαρούλι από τους άλλους και θα είναι μπάζο…?

Όλες ψάχνουν 6pack , πουτσάραδες και να τους τα ακουμπάνε
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ…!!!! Γιατί αυτοί δεν είναι ποτέ με 1 γκομενα
Έχουν κάνει roll over σε όλα τα νήματα που έχουν να κάνουν με γυναίκες και λένε ακριβώς τα ίδια παντού.

Ισχύει ότι ισχύει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής: Αν απλά κάθεσαι στη γωνιά σου, δεν προσπαθείς καθόλου και το μόνο που κάνεις είναι να κατηγορείς τους άλλους για την κατάντια σου, δε θα καταφέρεις ποτέ τίποτα.

Όλα με αγώνα κατακτιούνται. Αν θέλεις τη μουνάρα, φρόντισε να μπορείς να της δώσεις αυτό που θέλει. Αλλιώς γιατί να σου κάτσει;

Όλοι εσείς οι μίζεροι δεν παραδέχεστε ότι εσείς φταίτε για τη μοναξιά σας, εσείς διώχνετε τις γυναικες. Το ξέρω γιατί έχω πέσει και εγώ σε αυτή τη λούμπα λόγω κατάθλιψης. Προσπάθησα πολύ, αγωνίστηκα και επανήλθα. Δεν περίμενα να με σώσουν οι φίλοι (ποιοι φίλοι;) και να αλλάξει η κοινωνία.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.221
Πόντοι
6.246
Εχουν πάρα πολλές ευκαιρίες οι γυναίκες για γνωριμίες.
Τα σόσιαλ ενός 50άρη άντρα είναι κενά δεν έχουν σχεδόν τίποτα.
Μια γυναίκα 50 χρονών, βομβαρδίζεται στην κυριολεξία από άντρες όλων των ηλικιών.
Τώρα τι άντρες είναι αυτοί είναι άλλο θέμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τους προτιμούν, και μένουν μόνες τους. :rockon:
Μη γενικεύεις. Αν δεις σε dating sites έχει 50ρες που δεν τις ακουμπά ούτε ο αέρας.

Αυτό που ισχύει είναι ότι η πενηντάρα θέλει σχέση. Ο πιτσιρικάς όμως δεν τη βλέπει σαν σχέση, θέλει μόνο να γαμήσει. Ο νεότερος άντρας έχει επιλογές, αν θέλει σοβαρή σχέση θα την κάνει με συνομήλικη για να κάνουν παιδιά ή έστω να έχουν κοινά να μιλάνε και τη μεγαλύτερη θα τη θυμάται όποτε δε βρίσκει να γαμήσει καμιά άλλη. Και θα την παρατήσει αν βρει καμιά καλύτερη.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Μη γενικεύεις. Αν δεις σε dating sites έχει 50ρες που δεν τις ακουμπά ούτε ο αέρας.

Αυτό που ισχύει είναι ότι η πενηντάρα θέλει σχέση. Ο πιτσιρικάς όμως δεν τη βλέπει σαν σχέση, θέλει μόνο να γαμήσει. Ο νεότερος άντρας έχει επιλογές, αν θέλει σοβαρή σχέση θα την κάνει με συνομήλικη για να κάνουν παιδιά ή έστω να έχουν κοινά να μιλάνε και τη μεγαλύτερη θα τη θυμάται όποτε δε βρίσκει να γαμήσει καμιά άλλη. Και θα την παρατήσει αν βρει καμιά καλύτερη.
Ε καλά αυτά εννοούνται κύριε Nubic έχετε δίκιο.
Πάντα αναφέρομαι σε γκόμενες που βλέπονται. Οι πιτσιρικάδες λογικό είναι να το κάνουν αυτό. :hi:

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.017
Πόντοι
4.546
Οι Έλληνες προτιμάνε να'χουν κάποια να τους πρήζει,παρα να'ναι μπακούρια
θα ηθελες πολυ...
1000 φορες μπακουρι και να πρηζεις 100 διαφορετικες

τα λες αυτα γιατι δεν εκανες ποτε σχεση...
οταν δεις ποσο μαλακισμενα θα σου φερθουν (αν και εσενα σου αξιζει) τοτε θα πειστεις οτι ολα ηταν μεσα στο μυαλο σου σε ενα ροζ συννεφακι που εκανε ΠΑΦ με την πρωτη κλανια που θα φας απο το υπερκεκτιμημενο σου μουνετο

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.248
Γιατί λες άνθρωποι και δεν λες μονο άντρες;

Εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ γυναίκα να λεει οτι νιώθει μοναξιά,μονο απο άντρες το ακούω
O αντρας εχει τα αρχιδια να παραδεχτει οτι νιωθει μοναξια ...Η γυναικα θα το καλύψει με χιλια πραγματα και θα κανει οτι χρειαστεί να μην το νιωσει ...ομως μάταιο η ζωη ειναι σκακι και για τους 2 ...οποτε οταν λείπει ο βασιλιας η βασίλισσα η παρτιδα ελαβε τελος ...
και ξεκιναει το τάβλι:coffee:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
O αντρας εχει τα αρχιδια να παραδεχτει οτι νιωθει μοναξια ...Η γυναικα θα το καλύψει με χιλια πραγματα και θα κανει οτι χρειαστεί να μην το νιωσει ...ομως μάταιο η ζωη ειναι σκακι και για τους 2 ...οποτε οταν λείπει ο βασιλιας η βασίλισσα η παρτιδα ελαβε τελος ...
Α μην το λέτε αυτό κυρία Magi, υπάρχουν και γυναίκες που το παραδέχονται.
Και κάποιες είναι και ωραίες. :hi:

• Like
Αντιδράσεις: Magi

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.273
Πόντοι
2.606
δωσε μας τη σοφια σου ημουν ετοιμος να παω σε λαιφκοουτς:tooth:

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.248
δωσε μας τη σοφια σου ημουν ετοιμος να παω σε λαιφκοουτς:tooth:
σου παει να χαμογελας ..

Οριστε
big cats tiger GIF by Head Like an Orange

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
116
Πόντοι
0
Λοιπον το πραγμα εχει ως εξης. Εννοειται ο καθενας ειναι διαφορετικος και τα βλεπει αλλιως τα πραγματα.. Μια ιδεα ειναι να χωνεις τακτικα ρδελα δηλαδη τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα. Επειτα βγαινεις εξω πινεις πολυ και σκαναρεις ολες τις γκομενες γυρω σου απο την πιο ωραια στην λιγοτερο. Εφοσον εχεις πιει πολυ πεφτουν οι αναστολες σου και αρχιζεις να χωνεσαι, ας παρεις και την πιο ασχημη ή τουλαχιστον καποια που δεν ειναι αποκρουστικη.. Αυτη η μεθοδος ιδανικα λειτουργει οταν βγενεις μονος σε ορθαδικα με κοσμο που χορευει γιατι ως γνωστον το ποτο και ο χορος ανεβαζει το κεφι και τις καυλες.. Αφου κανεις αυτα τα δυο για καμποσο καιρο η ανεση σου στο πεσιμο και στην επικοινωνια λεκτικα και σωματικα με τη γυναικα θα ανεβει. Επειτα μπορεις να αποφασισεις τι θες στη ζωη σου δηλαδη να συνεχισεις ετσι να περνας καλα και να εισαι σε θεση να χτυπας ολο και πιο δυνατα γκομενακια (αυτο δεν ειναι απαραιτητο) - ο σκοπος ειναι να διασκεδαζεις ή να βρεις τελικα το θαρρος να προσσεγιζεις την κοπελα που πραγματικα σου αρεσει για καποια σχεση . Επισης οσο εχεις επαφες με γυναικες εξω απο ρδελα εφοσον σου αρεσει αυτο το παιχνιδι θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις με τον ευατο σου ετσι ωστε να τα καταφερνεις καλυτερα. Οπως, το να φτιαξεις σωμα και να εχεις ενα ωραιο στυλ και το πιο δυσκολο και οχι επιφανειακο να χτισεις μια ενδιαφερουσα προσωπικοτητα..

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom