brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.240
- Πόντοι
- 2.606
οι αντρες γιατι δεν παιρνουν γατες σκυλους οταν μεινουν μονοι μετα τα 45 50?σου παει να χαμογελας ..
Οριστε![]()

οι αντρες γιατι δεν παιρνουν γατες σκυλους οταν μεινουν μονοι μετα τα 45 50?σου παει να χαμογελας ..
Οριστε![]()

Αυτό είναι πολύ σημαντικό κύριε PazzFuzz.Οπως, το να φτιαξεις σωμα και εχεις ενα ωραιο στυλ και το πιο δυσκολο και οχι επιφανειακο να χτισεις μια ενδιαφερουσα προσωπικοτητα..
οι αντρες γιατι δεν παιρνουν γατες σκυλους οταν μεινουν μονοι μετα τα 45 50?![]()
Για αυτο βλεπεις νεο κοσμο και αναφερομαι σε ηλικιες 25-35 που μπορει να μην εχει γαμησει απο 3μηνο εως και χρονο+

ο αντρας εχει στην κουλτουρα του τον αγοραίο ερωτα ...οπως καταλαβες εχει εξοδα ..οι αντρες γιατι δεν παιρνουν γατες σκυλους οταν μεινουν μονοι μετα τα 45 50?![]()

εχω να σου δωκω ενα λουτρινο να εχεις στην κατοχη σου και δεν θα σου μαγαριζει και το σπιτιο αντρας εχει στην κουλτουρα του τον αγοραίο ερωτα ...οπως καταλαβες εχει εξοδα ..
η γυναίκα εχει στην κουλτουρα της το συναίσθημα και να νιωθει οτι κατι εχει στην κατοχη της ...ετσι ενεργοποιεί τη φροντιδα ..![]()

δεν χωράμε ..εχω 1 βοα 1 Κινγκ Καλιφόρνια 2 γατες 1 θηριοεχω να σου δωκω ενα λουτρινο να εχεις στην κατοχη σου και δεν θα σου μαγαριζει και το σπιτι![]()

Αυτό κύριε Citizen υποθέτω ότι ήταν αρχαίο τέχνασμα τώρα δεν έχει μεγάλη ισχύ.Φτύσιμο σε όλες τις γκόμενες γυναίκες του περίγυρου και θα μαζεύονται όλες γύρω σας μάγκες εκτός από συγγενικά γυναικεία πρόσωπα φτύσιμο μην ασχολείστε μαζί τους είναι ο μόνος τρόπος να δείτε αν σας γουστάρει αν πραγματικά γουστάρει θα το δείτε όπως και αν δεν γουστάρει πάλι θα το δείτε φτύσιμο μόνο

τι ειναι ποιο ευκολο να κανω τον σκλαβο η τον κροστνρεσερ σε περιπτωση που μου κανουν εξωση και χρειαστω ενα κεραμιδι πανω απ το κεφαλι μουδεν χωράμε ..εχω 1 βοα 1 Κινγκ Καλιφόρνια 2 γατες 1 θηριο
και ελευθερας βοσκης σκλαβους και κροςντρεσερ![]()

εσυ θα κανεις τον συναγερμο ..τι ειναι ποιο ευκολο να κανω τον σκλαβο η τον κροστνρεσερ σε περιπτωση που μου κανουν εξωση και χρειαστω ενα κεραμιδι πανω απ το κεφαλι μου![]()
βαραει συχνα...σε περιπτωση αναγκης οταν θα πατησεις το μπουτον πανικου θα λειπωεσυ θα κανεις τον συναγερμο ..βαραει συχνα...

Ναι έχει αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων και έχουν αλλάξει πολλά αλλά μην ξεχνάμε ότι οι αρχαίοι σε τι θέση είχαν τις γυναίκες και δεν μηλαω για αρχαία Σπάρτη κτλ αρκεί κάποιος να δει τι δύναμη είχαν οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα και τι δικαιώματα από εκεί και πέρα ισχύει ότι είπες αλλά υπάρχει και έκει απάντηση (αν κάνεις παρέα με τρεις χοντρούς θα είσαι ο τέταρτος και αν κάνεις παρέα με τέσσερις μουνοδουλους αδύναμους χαρακτήρες θα είσαι ο πέμπτος) όπως λέει και το σοφό ρητό <πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα πίσω όμως από μια πετυχημένη γυναίκα κρύβεται ένας άνδρας που την παράτησε> οι γυναίκες δεν μπορούν να εξουσιασουν ούτε τους άνδρες ούτε τον υπόλοιπο κόσμο ξεκάθαρα και οι ελάχιστες που το έκαναν Μέρκελ κτλ ο κόσμος πήγε κατά διαόλου αυτά που λέω τα έχει διδάξει η ιστορία δεν τα λέω εγώ ( ζητώ συγγνώμη για το συντακτικό δεν είμαι των γραμμάτων )Αυτό κύριε Citizen υποθέτω ότι ήταν αρχαίο τέχνασμα τώρα δεν έχει μεγάλη ισχύ.
Υπάρχουν τα σόσιαλ που το αναθεωρούν σε κάποιο βαθμό αυτό το επιχείρημα.
Βέβαια όπως το λέτε σε κάποιες γκόμενες ακόμα μπορεί να περνάει.![]()
σοφη η κίνηση σου..σε περιπτωση αναγκης οταν θα πατησεις το μπουτον πανικου θα λειπω![]()

Ναι έχει αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων και έχουν αλλάξει πολλά αλλά μην ξεχνάμε ότι οι αρχαίοι σε τι θέση είχαν τις γυναίκες και δεν μηλαω για αρχαία Σπάρτη κτλ αρκεί κάποιος να δει τι δύναμη είχαν οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα και τι δικαιώματα από εκεί και πέρα ισχύει ότι είπες αλλά υπάρχει και έκει απάντηση (αν κάνεις παρέα με τρεις χοντρούς θα είσαι ο τέταρτος και αν κάνεις παρέα με τέσσερις μουνοδουλους αδύναμους χαρακτήρες θα είσαι ο πέμπτος) όπως λέει και το σοφό ρητό <πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα πίσω όμως από μια πετυχημένη γυναίκα κρύβεται ένας άνδρας που την παράτησε> οι γυναίκες δεν μπορούν να εξουσιασουν ούτε τους άνδρες ούτε τον υπόλοιπο κόσμο ξεκάθαρα και οι ελάχιστες που το έκαναν Μέρκελ κτλ ο κόσμος πήγε κατά διαόλου αυτά που λέω τα έχει διδάξει η ιστορία δεν τα λέω εγώ ( ζητώ συγγνώμη για το συντακτικό δεν είμαι των γραμμάτων )

ο βοας πιανει τιποτα στο παζαρι στο σχιστο αν θα φυγω νυχτα και τα ιχνη μου τα χασεις?σοφη η κίνηση σου..![]()
ελα να τον παρεις να τον πας ...εγω απλα θα αυνανίζομαι λιγο ποιο κει ..ο βοας πιανει τιποτα στο παζαρι στο σχιστο αν θα φυγω νυχτα και τα ιχνη μου τα χασεις?