Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.240
Πόντοι
2.606
σου παει να χαμογελας ..

Οριστε
big cats tiger GIF by Head Like an Orange
οι αντρες γιατι δεν παιρνουν γατες σκυλους οταν μεινουν μονοι μετα τα 45 50?:coffee:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Οπως, το να φτιαξεις σωμα και εχεις ενα ωραιο στυλ και το πιο δυσκολο και οχι επιφανειακο να χτισεις μια ενδιαφερουσα προσωπικοτητα..
Αυτό είναι πολύ σημαντικό κύριε PazzFuzz.
Αλλά οι περισσότεροι Ελληνες, δεν προσπαθούν για το καλύτερο και τα θέλουν όλα έτοιμα.
Οι γκόμενες τα βλέπουν όλα αυτά και τους απωθούν με σπρωξιές από δίπλα τους.
Και ειδικά οι νέες γκόμενες. :sunglasses:

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
116
Πόντοι
0
Για αυτο βλεπεις νεο κοσμο και αναφερομαι σε ηλικιες 25-35 που μπορει να μην εχει γαμησει απο 3μηνο εως και χρονο+

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
116
Πόντοι
0
ΕΙναι η μαλθακοτητα γενικως που μαστιζει γυρω μας

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.218
οι αντρες γιατι δεν παιρνουν γατες σκυλους οταν μεινουν μονοι μετα τα 45 50?:coffee:
ο αντρας εχει στην κουλτουρα του τον αγοραίο ερωτα ...οπως καταλαβες εχει εξοδα ..

η γυναίκα εχει στην κουλτουρα της το συναίσθημα και να νιωθει οτι κατι εχει στην κατοχη της ...ετσι ενεργοποιεί τη φροντιδα ..:coffee:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Φτύσιμο σε όλες τις γκόμενες γυναίκες του περίγυρου και θα μαζεύονται όλες γύρω σας μάγκες εκτός από συγγενικά γυναικεία πρόσωπα φτύσιμο μην ασχολείστε μαζί τους είναι ο μόνος τρόπος να δείτε αν σας γουστάρει αν πραγματικά γουστάρει θα το δείτε όπως και αν δεν γουστάρει πάλι θα το δείτε φτύσιμο μόνο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.240
Πόντοι
2.606
ο αντρας εχει στην κουλτουρα του τον αγοραίο ερωτα ...οπως καταλαβες εχει εξοδα ..

η γυναίκα εχει στην κουλτουρα της το συναίσθημα και να νιωθει οτι κατι εχει στην κατοχη της ...ετσι ενεργοποιεί τη φροντιδα ..:coffee:
εχω να σου δωκω ενα λουτρινο να εχεις στην κατοχη σου και δεν θα σου μαγαριζει και το σπιτι :coffee:

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Μια γυναίκα γεννιέται με μια δύναμη και έχει αξία σχεδόν όλες οι γυναίκες θα ασκήσουν οποιαδήποτε μορφή βίας (λεκτική σωματική σεξουαλική κτλ)και επιλογές ένας άνδρας γεννιέται χωρίς να έχει τίποτα πρέπει να αποδείξει τα πάντα και πάντα πρέπει να τα αποδεικνύει σχεδόν μέχρι το τέλος της ζωής του φτύσιμο ξεκάθαρα ευγενικο πάντα φτύσιμο πείτε όχι στις ψευτοφεμηνηστριες ναι στη ισότητα και στην ισοτιμία των δύο φύλων σε όλα πείτε όχι ξεκάθαρα ευγενικά και φτυστε της και μαζευτούν γύρω σας ολες

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.218
εχω να σου δωκω ενα λουτρινο να εχεις στην κατοχη σου και δεν θα σου μαγαριζει και το σπιτι :coffee:
δεν χωράμε ..εχω 1 βοα 1 Κινγκ Καλιφόρνια 2 γατες 1 θηριο

και ελευθερας βοσκης σκλαβους και κροςντρεσερ :coffee:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Φτύσιμο σε όλες τις γκόμενες γυναίκες του περίγυρου και θα μαζεύονται όλες γύρω σας μάγκες εκτός από συγγενικά γυναικεία πρόσωπα φτύσιμο μην ασχολείστε μαζί τους είναι ο μόνος τρόπος να δείτε αν σας γουστάρει αν πραγματικά γουστάρει θα το δείτε όπως και αν δεν γουστάρει πάλι θα το δείτε φτύσιμο μόνο
Αυτό κύριε Citizen υποθέτω ότι ήταν αρχαίο τέχνασμα τώρα δεν έχει μεγάλη ισχύ.
Υπάρχουν τα σόσιαλ που το αναθεωρούν σε κάποιο βαθμό αυτό το επιχείρημα.
Βέβαια όπως το λέτε σε κάποιες γκόμενες ακόμα μπορεί να περνάει. :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.240
Πόντοι
2.606
δεν χωράμε ..εχω 1 βοα 1 Κινγκ Καλιφόρνια 2 γατες 1 θηριο

και ελευθερας βοσκης σκλαβους και κροςντρεσερ :coffee:
τι ειναι ποιο ευκολο να κανω τον σκλαβο η τον κροστνρεσερ σε περιπτωση που μου κανουν εξωση και χρειαστω ενα κεραμιδι πανω απ το κεφαλι μου:coffee:

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.218
τι ειναι ποιο ευκολο να κανω τον σκλαβο η τον κροστνρεσερ σε περιπτωση που μου κανουν εξωση και χρειαστω ενα κεραμιδι πανω απ το κεφαλι μου:coffee:
εσυ θα κανεις τον συναγερμο ..:coffee: βαραει συχνα...

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.415
Πόντοι
206
Αυτό κύριε Citizen υποθέτω ότι ήταν αρχαίο τέχνασμα τώρα δεν έχει μεγάλη ισχύ.
Υπάρχουν τα σόσιαλ που το αναθεωρούν σε κάποιο βαθμό αυτό το επιχείρημα.
Βέβαια όπως το λέτε σε κάποιες γκόμενες ακόμα μπορεί να περνάει. :hi:
Ναι έχει αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων και έχουν αλλάξει πολλά αλλά μην ξεχνάμε ότι οι αρχαίοι σε τι θέση είχαν τις γυναίκες και δεν μηλαω για αρχαία Σπάρτη κτλ αρκεί κάποιος να δει τι δύναμη είχαν οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα και τι δικαιώματα από εκεί και πέρα ισχύει ότι είπες αλλά υπάρχει και έκει απάντηση (αν κάνεις παρέα με τρεις χοντρούς θα είσαι ο τέταρτος και αν κάνεις παρέα με τέσσερις μουνοδουλους αδύναμους χαρακτήρες θα είσαι ο πέμπτος) όπως λέει και το σοφό ρητό <πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα πίσω όμως από μια πετυχημένη γυναίκα κρύβεται ένας άνδρας που την παράτησε> οι γυναίκες δεν μπορούν να εξουσιασουν ούτε τους άνδρες ούτε τον υπόλοιπο κόσμο ξεκάθαρα και οι ελάχιστες που το έκαναν Μέρκελ κτλ ο κόσμος πήγε κατά διαόλου αυτά που λέω τα έχει διδάξει η ιστορία δεν τα λέω εγώ ( ζητώ συγγνώμη για το συντακτικό δεν είμαι των γραμμάτων )

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ναι έχει αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων και έχουν αλλάξει πολλά αλλά μην ξεχνάμε ότι οι αρχαίοι σε τι θέση είχαν τις γυναίκες και δεν μηλαω για αρχαία Σπάρτη κτλ αρκεί κάποιος να δει τι δύναμη είχαν οι γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα και τι δικαιώματα από εκεί και πέρα ισχύει ότι είπες αλλά υπάρχει και έκει απάντηση (αν κάνεις παρέα με τρεις χοντρούς θα είσαι ο τέταρτος και αν κάνεις παρέα με τέσσερις μουνοδουλους αδύναμους χαρακτήρες θα είσαι ο πέμπτος) όπως λέει και το σοφό ρητό <πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα πίσω όμως από μια πετυχημένη γυναίκα κρύβεται ένας άνδρας που την παράτησε> οι γυναίκες δεν μπορούν να εξουσιασουν ούτε τους άνδρες ούτε τον υπόλοιπο κόσμο ξεκάθαρα και οι ελάχιστες που το έκαναν Μέρκελ κτλ ο κόσμος πήγε κατά διαόλου αυτά που λέω τα έχει διδάξει η ιστορία δεν τα λέω εγώ ( ζητώ συγγνώμη για το συντακτικό δεν είμαι των γραμμάτων )
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom