Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.968
- Πόντοι
- 6.056
Σκεφτόμουν να ανοίξω νέο θέμα, αλλά πιθανόν και αυτό κάνει.
Πρόσφατα χωρισμένος, 39 ετών που θέλει να (ξανά)μπει στο παιχνίδι. Τι κάνουμε;
Να αναφέρω κάποια πράγματα για μένα:
Ετών 39, σχετικά εμφανίσιμος, όχι κούκλος αλλά πάντα περιποιημένος, ντυμένος νορμάλ, αθλούμαι (1.80 68κιλα, όχι γράμμωση αλλά σφιχτός), σταθερή δουλειά. Μικρός ήμουν geek σε στυλ, απουσιολογος, άριστος, υποτροφίες κτλ, αλλά το έχω αλλάξει πολύ.
Όσο ήμουν φοιτητής, δεν είχα ολοκληρωμένη εμπειρία με γυναικα. Γύρισα στην πόλη μου και η πρώτη που έκατσε, την παντρεύτηκα. Αυτή είχε παραπάνω εμπειρία. Κάναμε κ παιδί (9 ετών), αλλά πλέον 15 χρόνια μετά, το διαλυσαμε.
Ερωτικά με την πρώην (νόμιζα) είναι εντάξει. Οργανικά ήμουν σίγουρα, δεν είχα ποτέ έλλειψη όρεξης.
Κοντά στο διαζύγιο, ξεκίνησα μια σχέση με μια παντρεμένη. Εκεί κατάλαβα ότι έχανα πολλά στο σεξ. Δεν είναι ότι έχει γράψει τα χιλιόμετρα και αυτή αλλά σίγουρα περισσότερα από μένα. Είναι όμως η όρεξη για σεξ που κάνει τη διαφορά.
Από τη μία πλευρά είναι φανταστικό, δεν το έχω ξαναζήσει, να δέχεται τα πάντα, να παίρνει σέξυ εσώρουχα για μένα κτλ, αλλά από την άλλη με κομπλάρει σε βαθμό που δεν μπορώ να αποδόσω όπως θα έπρεπε.
Σκέφτομαι διαρκώς τι έχω χάσει και κάνω συγκρίσεις. Το έχει καταλάβει και προσπαθεί να με χαλαρώνει. Αλλά το θέμα είναι να το βρω μόνος.
Αγχώνομαι διαρκώς ότι δεν είμαι αρκετός, ότι αν τη χάσω και αυτή δεν θα ξαναβρώ, ότι θα καταλάβει ότι δεν έχω εμπειρία και θα με αφήσει, ότι δεν ξέρω να την κρατήσω και πολλά ακόμα. Κυρίως μου φαντάζει βουνό να γνωρίσω γυναίκες.
Δεν ξέρω πού και πώς. Ήμουν πάντα κλειστός και ο γάμος με αποτελείωσε. Πλέον άρχισα γυμναστήριο και πηγαίνω σε αθλητικούς συλλόγους (ενώ μέχρι πρότινος ήμουν μονόλυκος), παρέες έχω ελάχιστες και 3/4 είναι δεσμευμένοι.
Και να επανέλθω στο θέμα, πού και πώς μπορείς να γνωρίσεις;
Έχει πλάκα ότι όσες μαθαίνουν για το διαζύγιο και με ξέρουν, μου λένε άντε χαμός θα γίνεται τώρα κτλ αλλά εγώ δεν το πιστεύω στο ελάχιστο...
Σ'αυτές τις ηλικίες,αν δεν παίζουν γνωριμίες στη δουλειά,δύσκολα τα πράματα.
Το ίδιο,αν δεν έχεις τίποτα φίλες/γνωστές/ξαδέρφες να σου γνωρίσουν καμία
Αν μένεις Αθήνα,έχεις κάποιες πιθανότητες και στα σοσιαλ,εκτος Αθήνας δύσκολα