Νέα

Πώς να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.677
Πόντοι
456
ισχύει 100%

αποφύγετε να λέτε τα γκομενικά σας με γυναίκες φίλες σας. Τις πιάνει η ζήλια/ανταγωνισμός για τις άλλες γυναίκες στάζουν φαρμάκι λένε μαλακίες, μας εκνευρίζουν και είναι διπλό το κακό: 1) απομακρύνονται ως "φίλες" 2) "καίγεται" η πιθανότητα από φίλη να μεταπηδήσει σε sex partner.

Αντίθετα, αν έχετε γαμησει καλά μια γκόμενα και είχατε καλό σοσιαλ μαζί της όχι όμως σχέση μα ελεύθερη σχέση, τότε παίζει πάρα πολύ και άλλον να έχει ακόμα και σοβαρή σχέση να έχει να κάθεται να την γαμάτε. Αυτό το επιβεβαιώνω προσωπικα. Απλά κανονίστε να σας θεωρεί μια πολύ καλή καβατζα/διάλειμμα από την ρουτίνα της.
Σε αυτήν την περίπτωση παίζει να ήταν υποστηρίκτρια μιας φίλης της που με γούσταρε, αλλά ήταν ντιπ χαζή για να την δω σοβαρά.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.374
Πόντοι
2.916
ενώ εμας δε μας ενδιαφέρει αν έχει χρήμα
Mεγάλος μύθος. Όταν είναι για σχέση (με εξαίρεση κάποιους λίγους που έχουν τόσο χρήμα ώστε να μην τους ενδιαφέρει) εννοείται και οι άνδρες κοιτάζουν το χρήμα.
Πολλοί έχουν αφήσει γκόμενες ανώτερες σαν εμφάνιση ή χαρακτήρα για να πάρουν κάποια πιο άσχημη αλλά φορτωμένη.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.292
Πόντοι
16.235
Mεγάλος μύθος. Όταν είναι για σχέση (με εξαίρεση κάποιους λίγους που έχουν τόσο χρήμα ώστε να μην τους ενδιαφέρει) εννοείται και οι άνδρες κοιτάζουν το χρήμα.
Πολλοί έχουν αφήσει γκόμενες ανώτερες σαν εμφάνιση ή χαρακτήρα για να πάρουν κάποια πιο άσχημη αλλά φορτωμένη.
Aυτοι είναι ψωμολυσες,φτωχομπινεδες με γυναικεία ψυχολογία...δεν είναι άνδρες αλλά γκόμενες που κατουράνε όρθιες.Μιλαω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους όπως είπες έχουν αφήσει ανώτερης εμφάνισης γυναίκες για άλλες με κατώτερη εμφάνιση αλλά φραγκάτες.
Το πράγμα αλλάζει για περιπτώσεις όπου χωρίς πρότερη γκόμενο-κατάσταση απλώς προέκυψε μια φραγκατη...ξέρω πολλές περιπτώσεις όπου για αυτούς η πλούσια ήταν η πρώτη τους .Όλοι όσοι ξέρω στην περίπτωση αυτήν ανέβηκαν κοινωνικά και οικονομικά...όμως απλώς δεν είχαν επιλογή...ήταν είτε πλούσιος γάμος είτε μοναξιά.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.374
Πόντοι
2.916
Αυτό οι γυναίκες το κάνουν,όχι οι άντρες

@tellystalone6969 ξέρεις τέτοια παραδείγματα;
Τύπε εννοείται το κάνουν και οι άνδρες τύπε σε δύο περιπτώσεις. Αν δεν το έχεις δει δεν έχεις εμπειρία ζωής γιατί είναι είναι πολύ κοινό.
1) Τύποι τεμπέληδες που κάνουν σοβαρή σχέση/ παντρεύονται και βολεύονται/ ζουν με λεφτά/ σπίτι/ περιουσία κλπ. της γκόμενας ή του πεθερού/ πεθεράς κλπ.
2) Τύποι εργατικοί που θέλουν οικογένεια και σκέφτονται υπολογιστικά.
Και εσύ αν είχες π.χ. εισόδημα 2Κ/ μήνα π.χ. και είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε μια με εμφάνιση 8 ευχάριστη αλλά τεμπέλα και ξέρεις ότι δε θα φέρει φράγκο στο σπίτι και μία με εμφάνιση 6 που θα φέρει άλλα 2Κ τη δεύτερη 90% θα διάλεγες believe me.
Γιατί στην 1η περίπτωση θα είσαι στη μιζέρια ενώ στη 2η θα βγαίνει άνετα η εξίσωση, με πιάνεις πιστεύω.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Και εσύ αν είχες π.χ. εισόδημα 2Κ/ μήνα π.χ. και είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε μια με εμφάνιση 8 ευχάριστη αλλά τεμπέλα και ξέρεις ότι δε θα φέρει φράγκο στο σπίτι και μία με εμφάνιση 6 που θα φέρει άλλα 2Κ τη δεύτερη 90% θα διάλεγες believe me.
Γιατί στην 1η περίπτωση θα είσαι στη μιζέρια ενώ στη 2η θα βγαίνει άνετα η εξίσωση, με πιάνεις πιστεύω.

Γιατί,στη δεύτερη περίπτωση δε θα βρεθείς στη μιζέρια;Όταν θα την βλέπεις με τον καιρό να γίνεται πιο μπάζο;Και θα αναπολείς τις στιγμές με τη μουνάρα...

Εγώ πάντως σε τέτοιο δίλημμα,θα έμενα με το 8αρι χωρις να παντρευτώ

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.374
Πόντοι
2.916
Γιατί,στη δεύτερη περίπτωση δε θα βρεθείς στη μιζέρια;Όταν θα την βλέπεις με τον καιρό να γίνεται πιο μπάζο;Και θα αναπολείς τις στιγμές με τη μουνάρα...

Εγώ πάντως σε τέτοιο δίλημμα,θα έμενα με το 8αρι χωρις να παντρευτώ

Ρε bro άμα είναι για καυλάντα για λίγο καιρό, όλοι με την πιο ωραία θα μέναμε. Χαίρω πολύ Χαιρόπουλος. Σου λέω για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια, παιδιά κλπ. και ζυγίζουν πολυπαραμετρικά τα πράγματα.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.616
Πόντοι
456
Λοιπόν εντάξει νομίζω ήρθε η ώρα να γράψω μάγκες κι εγώ το πρόβλημα μου. Είμαι 18, δεν σας στέλνω φωτό μου αλλά σας λέω ότι σε γενικές γραμμές πέρα από λίγη τρίχα που έχω, το σώμα μου είναι γυμνασμενο και το πρόσωπο μου αρκετά εμφανίσιμο. Γενικά είμαι δύσκολος στα γούστα μου, δηλαδή μου αρέσουν εξίσου όμορφα κορίτσια, με ωραίο πρόσωπο και και σέξυ λεπτό σώμα, όπως εγώ δηλαδή. Υπάρχουν κάποια κορίτσια που μου αρέσουν απ'τή περιοχή μου, κάτι 15χρονα μεν είναι αλλά είναι πολύ όμορφες ακριβώς αυτό που θέλω αλλά έχουν άλλες παρέες και λογικά δεν τους αρέσω, από το λύκειο μου άρεσε μια κοπέλα στην ηλικία μου, ξέρω περίπου που μένει και που βγαίνει αλλά δε παίζει και αυτή να ενδιαφέρεται. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι με κοπέλα, φασωμα δηλαδή και όλα αυτά, θεωρείτε ότι έχω αργήσει? Να πω την αλήθεια και εγώ τώρα έχω αρχίσει να ψάχνομαι σοβαρά γιατί πιο πριν είχα πανελλήνιες και ακόμα πιο πριν με καραντινες και όλα αυτά το άφησα εντελώς. Θέλω να είναι 15-18, δε θέλω μεγαλύτερες κοπέλες γενικά, νιώθω κάπως περίεργα. Λέτε να φταίει η περιοχή που μένω και στην Αθήνα να είναι πολύ πιο εύκολα με νέες παραστάσεις και γνωριμίες? Τώρα με τούς λιγους φίλους που έχω η πάμε για μπάνιο το απόγευμα εδώ στη παραλία μας η βγαίνουμε στη πλατεία της Σαρωνίδας και μιζεριαζουμε σαν τους φλώρους. Δε ξέρω τι κάνω πραγματικά, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο δύσκολο και ότι έχω πολλές επιλογές αλλά θέλω τη βοήθεια σας! Σήμερα πήγαμε σε ένα μπιτσομπαρο στην Ανάβυσσο, κάτι 30αριδες και 40αριδες ήταν, στην ηλικία μας τίποτα, ακόμα και κάποιες 20αρες με γκόμενους ήταν. Πείτε μου ιδέες, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω, όλοι έχουν κάνει και από κάτι και εγώ με την τους φίλους καθόμαστε και τους κοιτάμε. Θα σας πω και κάποια άλλα στη πορεία αν συνεχιστεί η κουβέντα.
Μονο και Μονο που εισαι 18 στις μερες μας......... Αστο ! Η (Γκομενες) της Ηλικιας σου Ψαχνουν Χορηγο κατα 98%..... Εσυ Αν σου κατσει καμια Θα ειναι Λαχειο.... Αλλιως θες Πραγματικο Λαχειο :wink: :grin::cheesy::cheesy::cheesy:.
Κοιτα Αγορι μου της σπουδες σου την Δουλεια σου ! Χτισε ενα Μελλον !!!! ΚΑι ΟΛΑ θα ερθουν............ ΜΗ Σκας για αυτα απο τα 18.....

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Στην περίπτωση που κάποιος άντρας, παντρευτεί γυναίκα ευκατάστατη νομίζοντας ότι έλυσε το πρόβλημα του κάνει τραγικό λάθος.
Δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να περάσει καλά μαζί της. Και στον έγγαμο βίο, αλλά και στην σεξουαλική ζωή.
Οι γυναίκες που έχουν χρήματα κατά περίεργο και πολύπλοκο τρόπο, τους άντρες τους έχουν πολύ χαμηλά στην εκτίμηση τους.
Όπως τα σκυλάκια, που τα βάζουν σε ένα ζεστό χαλάκι. :hi:

Κοχύλι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
1.413
Πόντοι
201
Ρώτησα το τσατ τζι πι τι :coffee:

Θες απλή, πρακτική αλήθεια; Πάμε
Πώς να βρεις γκόμενα (ρεαλιστικά):
  1. Φρόντισε τον εαυτό σου
    • Καθαριότητα, βασικό στυλ (όχι απαραίτητα ακριβά).
    • Λίγη γυμναστική βοηθάει πολύ στην αυτοπεποίθηση.
  2. Βγες από το σπίτι
    • Παρέες, καφέδες, μπαρ, σχολή, δουλειά, χόμπι.
    • Αν δεν γνωρίζεις κόσμο, δεν γίνεται μαγικά.
  3. Μίλα – μη φοβάσαι την απόρριψη
    • Απλό άνοιγμα:
      «Γεια, μου φάνηκες ενδιαφέρουσα και είπα να μιλήσω»
    • Αν φάς άκυρο, δεν πέθανες. Όλοι τρώνε.
  4. Μην το παίζεις άλλος
    • Να είσαι ο εαυτός σου, όχι “μάγκας” ή “μυστήριος”.
    • Χιούμορ > δήθεν σοβαροφάνεια.
  5. Άκου περισσότερο απ’ όσο μιλάς
    • Οι κοπέλες θέλουν να νιώθουν άνετα και ενδιαφέρον.
  6. Χρησιμοποίησε apps (αν θες)
    • Tinder / Bumble κτλ, αλλά:
      • Καλές φωτογραφίες
      • Όχι απελπισμένα μηνύματα
  7. Μην το έχεις αυτοσκοπό
    • Όταν κυνηγάς απεγνωσμένα, φαίνεται.
    • Ζήσε τη ζωή σου → οι γνωριμίες έρχονται πιο φυσικά.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056

2. Βγες από το σπίτι
    • Απλό άνοιγμα:
  4. Μην το παίζεις άλλος
      • Καλές φωτογραφίες

Άμα ρωτήσει γυναίκα το τσατ τζι πι τι 'πως να βρω άντρα',τι της λέει;

-Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.Οι άντρες θα έρχονται,και θα έρχονται,και θα έρχονται.Εσυ απλά θα κάνεις swipe right or swipe left

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706

2. Βγες από το σπίτι
    • Απλό άνοιγμα:
  4. Μην το παίζεις άλλος
      • Καλές φωτογραφίες
:heavymetalbig:

Κοχύλι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
1.413
Πόντοι
201
Άμα ρωτήσει γυναίκα το τσατ τζι πι τι 'πως να βρω άντρα',τι της λέει;

-Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.Οι άντρες θα έρχονται,και θα έρχονται,και θα έρχονται.Εσυ απλά θα κάνεις swipe right or swipe left
Έκανα την αντίστοιχη ερώτηση :coffee:

1️⃣ Ξεκαθάρισε τι ψάχνεις​

Πριν ψάξεις «πού», σκέψου:

• σχέση ή κάτι χαλαρό;
  • ηλικία περίπου;
  • αξίες (οικογένεια, δουλειά, τρόπος ζωής);
    Αν δεν το ξέρεις εσύ, δύσκολα θα το βρει ο άλλος.

2️⃣ Πού να γνωρίσεις άντρες (ρεαλιστικά)​

• Κύκλος φίλων: πες ανοιχτά ότι είσαι διαθέσιμη.
  • Δραστηριότητες: γυμναστήριο, χορός, πεζοπορία, σεμινάρια, μαθήματα.
  • Δουλειά / networking (με προσοχή).
  • Dating apps (αν χρησιμοποιηθούν σωστά): λίγα matches, καλό φιλτράρισμα, όχι ατελείωτο chatting.
  • Καθημερινότητα: καφέ, βόλτα, ταξίδια – ένα απλό χαμόγελο ανοίγει συζήτηση.

3️⃣ Τι κάνει μια γυναίκα ελκυστική (στην πράξη)​

• Αυτοπεποίθηση, όχι τελειότητα.
  • Καθαρά όρια (δεν τα δέχεσαι όλα).
  • Ενδιαφέρον για τον άλλον, όχι συνέντευξη.
  • Να δείχνεις ότι θέλεις, όχι ότι χρειάζεσαι.

4️⃣ Τι να αποφύγεις​

• Κυνηγητό σε άντρα που δεν δείχνει ενδιαφέρον.
  • «Θα αλλάξει».
  • Να συμβιβάζεσαι από φόβο μοναξιάς

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.232
Πόντοι
19.321
Έκανα την αντίστοιχη ερώτηση :coffee:

1️⃣ Ξεκαθάρισε τι ψάχνεις​

Πριν ψάξεις «πού», σκέψου:

• σχέση ή κάτι χαλαρό;
  • ηλικία περίπου;
  • αξίες (οικογένεια, δουλειά, τρόπος ζωής);
    Αν δεν το ξέρεις εσύ, δύσκολα θα το βρει ο άλλος.

• Dating apps (αν χρησιμοποιηθούν σωστά): λίγα matches, καλό φιλτράρισμα, όχι ατελείωτο chatting.

3️⃣ Τι κάνει μια γυναίκα ελκυστική (στην πράξη)​

• Αυτοπεποίθηση, όχι τελειότητα.
  • Καθαρά όρια (δεν τα δέχεσαι όλα).
  • Ενδιαφέρον για τον άλλον, όχι συνέντευξη.
  • Να δείχνεις ότι θέλεις, όχι ότι χρειάζεσαι.

4️⃣ Τι να αποφύγεις​

• Κυνηγητό σε άντρα που δεν δείχνει ενδιαφέρον.
  • «Θα αλλάξει».
  • Να συμβιβάζεσαι από φόβο μοναξιάς
Τελικά βρέθηκε ή να ανησυχούμε;;; :coffee:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Έκανα την αντίστοιχη ερώτηση

Κύριε κοχύλι οι πολύ ωραίες και αξιόλογες γυναίκες στην κατηγορία, πού να γνωρίσεις άντρες,
μόνο μέσω καθημερινότητας καφέ, βόλτα, ταξίδια κτλ τις κάνουν δεκτές.
-Από δουλειά, dating apps, δραστηριότητες, κύκλος φίλων συνήθως παίζει Β' Εθνική.
Πάντα αναφέρομαι στην Ελλάδα. :hi:

localuser

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Σκεφτόμουν να ανοίξω νέο θέμα, αλλά πιθανόν και αυτό κάνει.

Πρόσφατα χωρισμένος, 39 ετών που θέλει να (ξανά)μπει στο παιχνίδι. Τι κάνουμε;

Να αναφέρω κάποια πράγματα για μένα:
Ετών 39, σχετικά εμφανίσιμος, όχι κούκλος αλλά πάντα περιποιημένος, ντυμένος νορμάλ, αθλούμαι (1.80 68κιλα, όχι γράμμωση αλλά σφιχτός), σταθερή δουλειά. Μικρός ήμουν geek σε στυλ, απουσιολογος, άριστος, υποτροφίες κτλ, αλλά το έχω αλλάξει πολύ.

Όσο ήμουν φοιτητής, δεν είχα ολοκληρωμένη εμπειρία με γυναικα. Γύρισα στην πόλη μου και η πρώτη που έκατσε, την παντρεύτηκα. Αυτή είχε παραπάνω εμπειρία. Κάναμε κ παιδί (9 ετών), αλλά πλέον 15 χρόνια μετά, το διαλυσαμε.

Ερωτικά με την πρώην (νόμιζα) είναι εντάξει. Οργανικά ήμουν σίγουρα, δεν είχα ποτέ έλλειψη όρεξης.

Κοντά στο διαζύγιο, ξεκίνησα μια σχέση με μια παντρεμένη. Εκεί κατάλαβα ότι έχανα πολλά στο σεξ. Δεν είναι ότι έχει γράψει τα χιλιόμετρα και αυτή αλλά σίγουρα περισσότερα από μένα. Είναι όμως η όρεξη για σεξ που κάνει τη διαφορά.

Από τη μία πλευρά είναι φανταστικό, δεν το έχω ξαναζήσει, να δέχεται τα πάντα, να παίρνει σέξυ εσώρουχα για μένα κτλ, αλλά από την άλλη με κομπλάρει σε βαθμό που δεν μπορώ να αποδόσω όπως θα έπρεπε.
Σκέφτομαι διαρκώς τι έχω χάσει και κάνω συγκρίσεις. Το έχει καταλάβει και προσπαθεί να με χαλαρώνει. Αλλά το θέμα είναι να το βρω μόνος.

Αγχώνομαι διαρκώς ότι δεν είμαι αρκετός, ότι αν τη χάσω και αυτή δεν θα ξαναβρώ, ότι θα καταλάβει ότι δεν έχω εμπειρία και θα με αφήσει, ότι δεν ξέρω να την κρατήσω και πολλά ακόμα. Κυρίως μου φαντάζει βουνό να γνωρίσω γυναίκες.

Δεν ξέρω πού και πώς. Ήμουν πάντα κλειστός και ο γάμος με αποτελείωσε. Πλέον άρχισα γυμναστήριο και πηγαίνω σε αθλητικούς συλλόγους (ενώ μέχρι πρότινος ήμουν μονόλυκος), παρέες έχω ελάχιστες και 3/4 είναι δεσμευμένοι.

Και να επανέλθω στο θέμα, πού και πώς μπορείς να γνωρίσεις;

Έχει πλάκα ότι όσες μαθαίνουν για το διαζύγιο και με ξέρουν, μου λένε άντε χαμός θα γίνεται τώρα κτλ αλλά εγώ δεν το πιστεύω στο ελάχιστο...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.516
Πόντοι
486

μην ξεχνάμε επίσης οτι μπορεί να πέσεις σε "ζόρικη" οικονομικά και να αναγκάζεσαι να πληρώνεις τα πάντα εσύ.... Γιατί υπάρχουν και πιο άνετες οικονομικά που θα βάλουν και αυτές το χέρι στην τσέπη που και που....

Για σχέση πάντα μιλάμε έτσι.....

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706

Ετών 39, σχετικά εμφανίσιμος, όχι κούκλος αλλά πάντα περιποιημένος, ντυμένος νορμάλ, αθλούμαι (1.80 68κιλα, όχι γράμμωση αλλά σφιχτός), σταθερή δουλειά. Μικρός ήμουν geek σε στυλ, απουσιολογος, άριστος, υποτροφίες κτλ, αλλά το έχω αλλάξει πολύ.

Όσο ήμουν φοιτητής, δεν είχα ολοκληρωμένη εμπειρία με γυναικα. Γύρισα στην πόλη μου και η πρώτη που έκατσε, την παντρεύτηκα. Αυτή είχε παραπάνω εμπειρία. Κάναμε κ παιδί (9 ετών), αλλά πλέον 15 χρόνια μετά, το διαλυσαμε.

Ερωτικά με την πρώην (νόμιζα) είναι εντάξει. Οργανικά ήμουν σίγουρα, δεν είχα ποτέ έλλειψη όρεξης.

Κοντά στο διαζύγιο, ξεκίνησα μια σχέση με μια παντρεμένη. Εκεί κατάλαβα ότι έχανα πολλά στο σεξ. Δεν είναι ότι έχει γράψει τα χιλιόμετρα και αυτή αλλά σίγουρα περισσότερα από μένα. Είναι όμως η όρεξη για σεξ που κάνει τη διαφορά.

Από τη μία πλευρά είναι φανταστικό, δεν το έχω ξαναζήσει, να δέχεται τα πάντα, να παίρνει σέξυ εσώρουχα για μένα κτλ, αλλά από την άλλη με κομπλάρει σε βαθμό που δεν μπορώ να αποδόσω όπως θα έπρεπε.
Σκέφτομαι διαρκώς τι έχω χάσει και κάνω συγκρίσεις. Το έχει καταλάβει και προσπαθεί να με χαλαρώνει. Αλλά το θέμα είναι να το βρω μόνος.

Αγχώνομαι διαρκώς ότι δεν είμαι αρκετός, ότι αν τη χάσω και αυτή δεν θα ξαναβρώ, ότι θα καταλάβει ότι δεν έχω εμπειρία και θα με αφήσει, ότι δεν ξέρω να την κρατήσω και πολλά ακόμα. Κυρίως μου φαντάζει βουνό να γνωρίσω γυναίκες.

Δεν ξέρω πού και πώς. Ήμουν πάντα κλειστός και ο γάμος με αποτελείωσε. Πλέον άρχισα γυμναστήριο και πηγαίνω σε αθλητικούς συλλόγους (ενώ μέχρι πρότινος ήμουν μονόλυκος), παρέες έχω ελάχιστες και 3/4 είναι δεσμευμένοι.

Έχει πλάκα ότι όσες μαθαίνουν για το διαζύγιο και με ξέρουν, μου λένε άντε χαμός θα γίνεται τώρα κτλ αλλά εγώ δεν το πιστεύω στο ελάχιστο...
Δυστυχώς κύριε localuser οι περισσότεροι χωρισμένοι αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν.
Διακρίνω μια μικρή έλλειψη αυτοπεποίθησης, θέλει δυναμισμό η κάθε ερωτική γνωριμία. :hi:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.055
Πόντοι
3.556

Φίλε, ξεκίνα να δουλεύεις την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχεις και όλα τα άλλα θα έρθουν με τη σειρά τους...
Και συμβουλή ενός έτερου διαζευγμένου. Μην ξαναπαντρευτείς ποτέ. Γλέντα τις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom