Pitsirikosss
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.528
- Πόντοι
- 2.591
Ναι παίχτη μου ήταν πολυ δύσκολη αποστολήΛυγισες ρε θηρίο;
Ναι παίχτη μου ήταν πολυ δύσκολη αποστολήΛυγισες ρε θηρίο;
Για γράψε μας εντυπωσειςΝαι παίχτη μου ήταν πολυ δύσκολη αποστολή
Τι άλλο να σου πω ρε παίχτη; Είναι μια κοντή ακωλη οριακά 70 άρα έχει μεγάλα βυζιά αλλά είναι χάλια μέχρι και αραίωση στα μαλλιά θυμάμαι είχε!Για γράψε μας εντυπωσεις
Για γράψε μας εντυπωσεις
Χαλαρωτικό μασάζ - Love ListΤι άλλο να σου πω ρε παίχτη; Είναι μια κοντή ακωλη οριακά 70 άρα έχει μεγάλα βυζιά αλλά είναι χάλια μέχρι και αραίωση στα μαλλιά θυμάμαι είχε!
Εάν έχεις αυτό το φετίχ μπορείς να πας να δοκιμάσεις.
Εγώ είναι πρώτη φορά που έκανα πίσω
Η 1η έχει σταματήσει πλέον το άθλημαΧαλαρωτικό μασάζ - Love List
Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με το τηλέφωνο που αναγράφεται στην αγγελία την περασμένη εβδομάδα που ήμουν στην Αθήνα.ελεγε μη διαθέσιμο κάτι τέτοιο τες πα.εχω κάνει μερικά τέτοια κασκαντεριλικια στην μικρή πορνοκαριερα μου.οποιαδηποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντως στην επόμενη επίσκεψη μου και θα ακολουθήσει κριτική -σχόλιο εφόσον καταφέρω να σενευρευθω ερωτικά με το μωρό.
Επίσης έφαγα ακυρω για το σχετικά νεαρό της ηλικίας μου (36) με την συγκεκριμένη κυρία μόλις με ρώτησε ηλικία https://www.erotikes.com/ads/κυρια-57/
Ατιμη που είναι η ζωή ρε παιδιά
Φιλε θέλω να σου σφίξω το χερι σαν αλλος ήρωας που γύρισε απο τον πόλεμο του 40, ειναι τιμή μας που εισαι ανάμεσα μας και κανονικά θα έπρεπε να μαζευτούμε να σου κάνουμε pasillo στην είσοδο της Ναντιας... thank you for your service HEROΓιαγιά Νάντια - κασκαντέρ (εγώ) 1/1.
Κάθομαι και σκέφτομαι και τελικά έχω κάνει μερικά τέτοια κασκαντεριλικια στην ζωή μου.πριν λίγους μήνες ραντεβού στο χώρο της στην αχαρνών.γνωριζα τη περίπου θα συναντούσα μιας και ειχα ξεφυλισει όλο το σάιτ αλλά μου το είπε και ή ίδια στο τηλέφωνο ότι είναι μεγάλη γυναίκα, υπάρχει και στο f/b.η αλήθεια είναι ότι κοντοσταθηκα λίγο μόλις την είδα αλλά η καύλα του μυαλού δεν λύγισε.στον αγώνα εντάξει έκανε προσπάθειες να ευχαριστήσει τον πελάτη με αρκετές και διάφορες στάσεις αλλά μέχρι εκεί παιδιά.τα μαλλιά της έχουν αραίωση το σώμα της χαλαρό βυζάκια ε εντάξει καλά ήταν.ο χώρος της μύριζε κάπως άσχημα σαν από μαγειρική.50€ μια εκτόνωση χωρίς βιασύνες.εβγαλα την καύλα μου και δεν μετανιώνω,σαν λάτρεις του είδους.αν ξαναπήγαινα; ίσως,δεν ξέρω.
Pasillo μετάφραση;Φιλε θέλω να σου σφίξω το χερι σαν αλλος ήρωας που γύρισε απο τον πόλεμο του 40, ειναι τιμή μας που εισαι ανάμεσα μας και κανονικά θα έπρεπε να μαζευτούμε να σου κάνουμε pasillo στην είσοδο της Ναντιας... thank you for your service HERO
Ο τρόπος που υποδέχονται τον πρωταθλητή χειροκροτόντας τονPasillo μετάφραση;
Κι εμένα. Με πλούσιες βυζαρεςΚαμια τετοια γρια οπως αυτη της φωτογραφιας αμα υπαρχει θα με ενδιεφερε
Υπαρχει στην πιατσα χαλκοκονδυληΚαμια τετοια γρια οπως αυτη της φωτογραφιας αμα υπαρχει θα με ενδιεφερε
Πώ ρε πούστη

Τρωφονιου ισόγειοΚαμια τετοια γρια οπως αυτη της φωτογραφιας αμα υπαρχει θα με ενδιεφερε