Νέα

Γριές πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
3.906
Πόντοι
446
Ερώτημα προς τους συναγωνιστές:
Υπάρχει Καμία καλή κυρία gilfογκράννυ 60+ για καλό και ποιοτικό γαμήσι, επι πληρωμή φυσικά, που είναι ή ακόμα καλύτερα δεν είναι του χώρου και δέχεται ραντεβού στο σπίτι ή σε ξενοδοχείο?
Όποιος έχει κάτι τέτοιο μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα!
Ευχαριστώ

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
3.906
Πόντοι
446
Εσύ πήγες με καμμία η μόνο καβλαντα....
Φυσικά και πήγα και συνεχίζω να πηγαίνω φίλε μου @BisexualWannabe αλλά χρειάζεται να ψάχνουμε και να βρίσκουμε καινούργιες κυρίες για την συνέχιση της καβλοπεριπέτειας…!
Εσυ φίλε μου καλέ έχεις βρει κάτι καινούργιο που να θες να το μοιραστείς μαζί μου;
Αν έχεις κάτι αξιόλογο σε ώριμο 50+ και άνω σε περιμένω στην προσωπική…

Alex_713

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2016
Like
250
Πόντοι
21
Αυτη φαίνεται άλογα. Δεν έχω ιδέα από υπηρεσίες όμως
Τεραστιος κωλος. Αντεχει δυνατες στροφες και φχαριστιεσαι κοπανημα. Την ειχα πετυχει πολυ παλια στο μαμπα. Εχει παρεα και κατι αλλες σαυρο γριες για ακομα πιο καλτ καταστασεις.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Αξίζει πλέον? Γιατί δηλώνει 40 αρκετά χρόνια :)
Δεν εχω ιδεα αλλα δε θα δινα 50ρι στουντιακο σε μια γρια,χωρια που χω φαει φολα απο αλλη τανα εκει μεσα.40 παιζει να ταν το 2000.Εχει κριτικες παντως πολλες εδω.

Καλυτερα να την παρεις τηλ μεσω αγγελιας να ρωτησεις και κλεινεις αν σε ψησει.Πιστευω θα ναι παλι το στουντιο ο χωρος της αλλα δε θα χει περιθωριο να σε φαει στο χρονο-υπηρεσιες ετσι.

Εσύ πήγες με καμμία η μόνο καβλαντα....
Πηγε ως τα νηματα τριτοτεταρτων 'εσκορτ' να συνεχισει το κεντημα.

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
137
Πόντοι
0
Για Χαρούλα γκιλφ από Βύρωνα ξέρουμε κάτι;

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.996
Πόντοι
2.836
Για την ιστορία,δυνατή πιπα...deep throat και κατάποση,κολο εύκολα...καλο παιδί αλλα γέρασε...πολλά χρόνια στο κουρμπετι
Καλημέρα συναγωνιστή. Μήπως ξέρεις τί €€ ζητάει για ραντεβού;

Differsex69

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Τεραστιος κωλος. Αντεχει δυνατες στροφες και φχαριστιεσαι κοπανημα. Την ειχα πετυχει πολυ παλια στο μαμπα. Εχει παρεα και κατι αλλες σαυρο γριες για ακομα πιο καλτ καταστασεις.
Τι είδους καταστάσεις δηλαδή με τη παρέα της; λεσβιακο; αυταρχικο;

8inches

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Κριτικές
10
Like
398
Πόντοι
290
Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάπου στο Μεταξουργείο duo με γιαγιάδες;
Δύο σπιτάκια που ήξερα με γιαγιάδες, βέβαια στην φυλής πέριξ από τι διαβάζω εδώ μέσα κλείσανε (η αποσυρθηκανε). και κατά την τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα τον Νοέμβριο είτε ήταν κλειστά ή ήταν άλλες.μονες τους βέβαια η καθεμία όχι ντούο.δυστηχως δεν ξέρω να σου πω

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Παιδιά εάν ψάχνετε για γιαγιάδες έχει κάποιες προς Λιοσίων μεριά. Τροφωνίου και Εξηκίου έχω πετύχει πολλές φορές αν και δεν είναι στα γούστα μου ομολογώ!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom