ναι οκ για οποιον θέλει για όποιον δεν θέλει βάζει καπόταΕχει αναφερθει για καργα ακαποτα
τηλέφωνο έχουμε τελικά?
ναι οκ για οποιον θέλει για όποιον δεν θέλει βάζει καπόταΕχει αναφερθει για καργα ακαποτα
Φυσικά και πήγα και συνεχίζω να πηγαίνω φίλε μου @BisexualWannabe αλλά χρειάζεται να ψάχνουμε και να βρίσκουμε καινούργιες κυρίες για την συνέχιση της καβλοπεριπέτειας…!Εσύ πήγες με καμμία η μόνο καβλαντα....
Τεραστιος κωλος. Αντεχει δυνατες στροφες και φχαριστιεσαι κοπανημα. Την ειχα πετυχει πολυ παλια στο μαμπα. Εχει παρεα και κατι αλλες σαυρο γριες για ακομα πιο καλτ καταστασεις.Αυτη φαίνεται άλογα. Δεν έχω ιδέα από υπηρεσίες όμως
στουντιο κων/λεως 13
Αξίζει πλέον? Γιατί δηλώνει 40 αρκετά χρόνιαστουντιο κων/λεως 132
Δεν εχω ιδεα αλλα δε θα δινα 50ρι στουντιακο σε μια γρια,χωρια που χω φαει φολα απο αλλη τανα εκει μεσα.40 παιζει να ταν το 2000.Εχει κριτικες παντως πολλες εδω.Αξίζει πλέον? Γιατί δηλώνει 40 αρκετά χρόνια![]()
Πηγε ως τα νηματα τριτοτεταρτων 'εσκορτ' να συνεχισει το κεντημα.Εσύ πήγες με καμμία η μόνο καβλαντα....
Δεν αξίζει πλέον!!!Αξίζει πλέον? Γιατί δηλώνει 40 αρκετά χρόνια![]()
Πατσαβούρα χοντρή υπηρεσιες καλές για γούστα μόνο ..Για Χαρούλα γκιλφ από Βύρωνα ξέρουμε κάτι;
Υπάρχει κάπου διαφήμιση της ή FB?Πατσαβούρα χοντρή υπηρεσιες καλές για γούστα μόνο ..
ΒαιμπερΥπάρχει κάπου διαφήμιση της ή FB?
Καλημέρα συναγωνιστή. Μήπως ξέρεις τί €€ ζητάει για ραντεβού;Για την ιστορία,δυνατή πιπα...deep throat και κατάποση,κολο εύκολα...καλο παιδί αλλα γέρασε...πολλά χρόνια στο κουρμπετι
πως την βρισκουμε στο viber? εχει τηλ? αν ξερεις στειλε pmΒαιμπερ
Εχουμε βαιμπερ?Βαιμπερ
Τι είδους καταστάσεις δηλαδή με τη παρέα της; λεσβιακο; αυταρχικο;Τεραστιος κωλος. Αντεχει δυνατες στροφες και φχαριστιεσαι κοπανημα. Την ειχα πετυχει πολυ παλια στο μαμπα. Εχει παρεα και κατι αλλες σαυρο γριες για ακομα πιο καλτ καταστασεις.
Δύο σπιτάκια που ήξερα με γιαγιάδες, βέβαια στην φυλής πέριξ από τι διαβάζω εδώ μέσα κλείσανε (η αποσυρθηκανε). και κατά την τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα τον Νοέμβριο είτε ήταν κλειστά ή ήταν άλλες.μονες τους βέβαια η καθεμία όχι ντούο.δυστηχως δεν ξέρω να σου πωΚαλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάπου στο Μεταξουργείο duo με γιαγιάδες;
γηροκομείο ΑθηνώνΚαλησπέρα σε όλους.
Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάπου στο Μεταξουργείο duo με γιαγιάδες;