You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε μαρκαλέψει κομμώτρια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ντουνταράς (Kaizerbet)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 123
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.734
- Πόντοι
- 3.296
ααα οποτε η κομμώτρια ειναι για pet ..

dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.951
- Πόντοι
- 36.036
Για περισσότερες διευκρινίσεις ρωτήστε τον δάσκαλο - νηματοθέτηααα οποτε η κομμώτρια ειναι για pet ..![]()

Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.734
- Πόντοι
- 3.296
αναστατώθηκα...Για περισσότερες διευκρινίσεις ρωτήστε τον δάσκαλο - νηματοθέτη![]()

Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 46.619
- Πόντοι
- 11.146
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.734
- Πόντοι
- 3.296
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 46.619
- Πόντοι
- 11.146
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.334
- Πόντοι
- 456
ξερεις ποσα μαρκαλεμενα εχουμε φαει μεχρι τωρα ......?....οταν αντι να το φας, το πηδας![]()
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.546
- Πόντοι
- 3.846
Εσύ ΓΚΡ απέναντι στης Μικρής το νήμα γιατί είδα ότι χρησιμοποιείς εκφράσεις μου όπως το ΨΨ & το κλανίδι...Για περισσότερες διευκρινίσεις ρωτήστε τον δάσκαλο - νηματοθέτη![]()
Κανόνισε να έχουμε ιστορίες
Οι καθυστερημένοι μόνο στα χωριά πηδάνε γίδες και προβατίνες απ' όσο ξέρω. Τέσπα στο θέμα της κομμώτριας, αυτά είναι τελείως παράνομα και επικίνδυνα πράγματα. Θυμάμαι πολύ πρόσφατα μια είδηση για κομμωτήριο στον Ασπρόπυργο, δεν θυμάμαι καλά αν ήταν αλλού. Τα παλιά χρόνια υπήρχαν στην Ιωάννου Δροσοπούλου που την ημέρα ήταν κομμωτήρια και το βράδυ είχαν μισάνοιχτη πόρτα και κόκκινο φως. Ποτέ δεν μπήκα μέσα σε τέτοιο να πω την αλήθεια...
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.546
- Πόντοι
- 3.846
Η συμπεριφορά σου είναι εντελώς απαράδεκτη κι έτσι σου ρίχνω κίτρινη κάρτα, γιατί η κόκκινη θα ήταν οριστική και αμετάκλητη.VEGAN..![]()
Αν σταματήσεις το κάπνισμα τότε μπορεί να βρεθούμε να σε κεράσω έναν καφέ και το ανάλογο δωράκι...
Έχει ενημερωθεί η κομμώτρια μην ανησυχείς, πλέον κάθε μήνα θα έχει έξτρα €μβα$μα, τα υπόλοιπα θα βγουν στη φορά όταν αποφασίσουμε και οι δύο...
Να δω όμως τότε τις αντιδράσεις σας ότι με παράτησε ή την έδιωξα κλπ
Συνημμένα
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.734
- Πόντοι
- 3.296
παμε παλι ...Η συμπεριφορά σου είναι εντελώς απαράδεκτη κι έτσι σου ρίχνω κίτρινη κάρτα, γιατί η κόκκινη θα ήταν οριστική και αμετάκλητη.
Αν σταματήσεις το κάπνισμα τότε μπορεί να βρεθούμε να σε κεράσω έναν καφέ και το ανάλογο δωράκι...
Έχει ενημερωθεί η κομμώτρια μην ανησυχείς, πλέον κάθε μήνα θα έχει έξτρα €μβα$μα, τα υπόλοιπα θα βγουν στη φορά όταν αποφασίσουμε και οι δύο...
Να δω όμως τότε τις αντιδράσεις σας ότι με παράτησε ή την έδιωξα κλπ
καλημερα δασκαλε και στο κιλοτακι μου τα νευρα σου ...αμα σου περασουν τα ξανα λεμε...
ΥΓ..
χαίρομαι που επεστρεψες

Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.546
- Πόντοι
- 3.846
Κάτσε γιατί θα περνάς και για μαλάκα...παμε παλι ...
καλημερα δασκαλε και στο κιλοτακι μου τα νευρα σου ...αμα σου περασουν τα ξανα λεμε...
ΥΓ..
χαίρομαι που επεστρεψες![]()
Ορίστε τεντώνω τις αρίδες μου μετά το τρέξιμο στο βουνό...
Έχω και επαγγελματικές επιγονατίδες αλλά προς το παρόν πάμε χαλαρά τρεις μέρες άνευ καπνίσματος...
Πίνω μια μπύρα Fix και λιάζομαι στα γρήγορα έχει μπάλα σε μισή ώρα.
Κόψε το κάπνισμα και θα τα βρούμε, όλα τα θηλυκά με λαχταράνε, αλλά αν δεν δώσει σήμα η Βασίλισσα δεν απλώνω χέρι πουθενά!!!
Συνημμένα
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 21.284
- Πόντοι
- 4.646
μ α΄ρεσεις....που σέβεσαι τα ιερά και τα όσια της οικογενειαςΔεν ξερω αν μετραει, την κουνιαδα μου τοτε ειταν 16 χρονων, σπουδαστρια στου Αμαραντου, κι εγω φανταρος. Οχι δεν την "μαρκαλεψα" γλυφομουνι της εκανα κι εκεινη μου τον επαιζε. Εχαμε κι ενα σεβας, εκεινη την εποχη, οχι οπως τωρα, που δεν σεβομαστε τιποτα
aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 206
Η κουνιαδα δεν ειναι οικογενεια, συγγενης εξ ανγχιστειας ειναι, οποτε τις πηδαμε αφοβα. Μετα και η οικογενεια μια μικρη κοινωνια ειναι που καποια μελη της εκμεταλευονται, αλλα μελη τηςμ α΄ρεσεις....που σέβεσαι τα ιερά και τα όσια της οικογενειας
σωστός...συγγενικό μουνί παντοτινό γαμήσι....παλαιό γνωμικόΗ κουνιαδα δεν ειναι οικογενεια, συγγενης εξ ανγχιστειας ειναι, οποτε τις πηδαμε αφοβα. Μετα και η οικογενεια μια μικρη κοινωνια ειναι που καποια μελη της εκμεταλευονται, αλλα μελη της
Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 64.387
- Πόντοι
- 12.056
Είχα καψούρα μια κομμώτρια,
Μετά έμεινα καραφλος
Μετά έμεινα καραφλος

Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.546
- Πόντοι
- 3.846
Υπάρχει κι εναλλακτική λύση: βρείτε ένα κωλ γκέρλ από εδώ μέσα να σας κουρέψει και στην πραγματικότητα...
Έτσι κι αλλιώς κουρεμένοι δεν είμαστε;
Από το θέμα της τιμής και πόσο μάλλον αν είναι ακριβούτσικο....
Έτσι κι αλλιώς κουρεμένοι δεν είμαστε;
Από το θέμα της τιμής και πόσο μάλλον αν είναι ακριβούτσικο....
Η πρώην κομμώτρια μου (τώρα πάω σε κουρέα), κοντή, στρουμπουλή, όχι χοντρή, με βυζαρες, οπότε πήγαινα για κούρεμα με ακουμπούσε με τα βυζια συνέχεια στο κεφάλι όταν με κουρευε.
Σημείωση ότι το κομμωτήριο ήταν παράνομη γιάφκα αποθήκη πισω από το σπίτι.
Ε τι να κάνω και εγώ μια μέρα τον έβγαλα έξω κάτω από την ρόμπα και της λέω δες τι έκανες με τις βυζαρες σου που με ακουμπάς...
Η ψωλα τον άρπαξε αμέσως και ακολούθησε ξεσκισμα δυνατό.
Από τότε συνέχεια φρόντιζα να κανονίζω ραντεβού σε μη ώρες αιχμής να ρίχνω και ένα άδειασμα στην κομμώτρια.
Αλλά την σταμάτησα γιατί ήταν χωρισμένη με παιδί και είχε αρχίσει να πρήζει μπάλες με δεσμεύσεις κλπ και δεεεεεν.....
Σημείωση ότι το κομμωτήριο ήταν παράνομη γιάφκα αποθήκη πισω από το σπίτι.
Ε τι να κάνω και εγώ μια μέρα τον έβγαλα έξω κάτω από την ρόμπα και της λέω δες τι έκανες με τις βυζαρες σου που με ακουμπάς...
Η ψωλα τον άρπαξε αμέσως και ακολούθησε ξεσκισμα δυνατό.
Από τότε συνέχεια φρόντιζα να κανονίζω ραντεβού σε μη ώρες αιχμής να ρίχνω και ένα άδειασμα στην κομμώτρια.
Αλλά την σταμάτησα γιατί ήταν χωρισμένη με παιδί και είχε αρχίσει να πρήζει μπάλες με δεσμεύσεις κλπ και δεεεεεν.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις