Νέα

Τσιγγούνες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.883
Πόντοι
4.546
Αυτό με τα δώρα το έχω ακούσει αρκετές φορές και από άντρες σε γυνάικες. Σε μια φίλη μου ο πρώην της ζήτησε λεφτά για κάποια πράγματα που είχε βάλει στο σπίτι της στο οποίο εκείνος έμενε δυό χρόνια χωρίς νοίκι, δεν του έδωσε τίποτα.
Πρέπει κάποιος να είναι μεγάλος τσίπης για να το κάνει αλλά συμβαίνει.
τα δωρα ειναι δωρα, δεν ειναι δανεικα.... τα υπολοιπα δεκτα...

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
τα δωρα ειναι δωρα, δεν ειναι δανεικα.... τα υπολοιπα δεκτα...
Ρε bro, ο τύπος έμενε στο σπίτι της γκόμενας χωρίς να πληρώνει νοίκι. Έβαλε λεφτά για κάποια πράγματα όπως μεγαλύτερο ψυγείο, πλυντήριο πιάτων κλπ., δε θυμάμαι ακριβώς τώρα, κάτι τέτοιες συσκευές.
Δε ξέρω αν θεωρείται δώρο κάτι τέτοιο, ας πούμε πλήρωσε κάποιες δαπάνες για το χώρο που έμενε. Και όταν χώρισαν της ζήταγε λεφτά γι' αυτά. Πόσο φραγκοφονιάς πρέπει να είναι κάποιος για να ζητάει λεφτά για κάτι τέτοιο;

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.883
Πόντοι
4.546
Ρε bro, ο τύπος έμενε στο σπίτι της γκόμενας χωρίς να πληρώνει νοίκι. Έβαλε λεφτά για κάποια πράγματα όπως μεγαλύτερο ψυγείο, πλυντήριο πιάτων κλπ., δε θυμάμαι ακριβώς τώρα, κάτι τέτοιες συσκευές.
Δε ξέρω αν θεωρείται δώρο κάτι τέτοιο, ας πούμε πλήρωσε κάποιες δαπάνες για το χώρο που έμενε. Και όταν χώρισαν της ζήταγε λεφτά γι' αυτά. Πόσο φραγκοφονιάς πρέπει να είναι κάποιος για να ζητάει λεφτά για κάτι τέτοιο;
εγω μιλησα για τα δωρα.

τα αλλα ειναι οτι και αν συμφωνησανε...

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Λογικά η τσιγγουνιά θα έχει και έντονο ψυχολογικό αντίκτυπο.
Και αυτό το λέω διότι όταν υπάρχει στέρηση η αντίδραση του οργανισμού,
σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική. :sunglasses:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Γενικά οι Λεττονές που είχα είναι οι μεγαλύτερες τσιγγούνες που έχω δει.Αυτή που έφερα Αθήνα το Μάρτιο πήρε σβάρνα όλα τα φτηνομάγαζα στην Πατησίων και την Αιόλου για να αγοράσει ρούχα.Μόλις είδε τις τιμές στην Ερμού έστρεψε πρύμναν.Αμέτρητες ώρες στα φτηνομάγαζα.Για ακριβά εστιατόρια,ρουφτόπ κτλ ούτε που ήθελε να ακούσει.Προτιμούσε φτηνά ταβερνάκια για να της μένουν τα λεφτά.Γενικά πολύ πρακτικές γκόμενες,καμία σχέση με Λευκορρωσίδες,Ρωσίδες κτλ.Βέβαια αυτό σε ξενερώνει λίγο,δεν έχουν το γυναικείο στυλ ξοδέματος,ευζωίας κτλ,δεν ντύνονται υπερπαραγωγή όπως οι Σλάβες.

Μεγαλύτερες απ'τις Σερβες,και γενικά τους Σέρβους,δε νομιζω να υπάρχουν

Και στα φτηνομάγαζα παζάρια θα κάνουν

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
εγω μιλησα για τα δωρα.

τα αλλα ειναι οτι και αν συμφωνησανε...
Tίποτα δεν είχαν συμφωνήσει, αλλά αν βάλεις λεφτά για πέντε συσκευές στο σπίτι που μένεις δεν έχει λογική να ζητήσεις λεφτά μετά γι' αυτό. Συμφωνία σημαίνει κάποιο χαρτί, ο τύπος δε ζήτησε κάτι τέτοιο για να μη ξενερώσει τη γκόμενα γιατί at that given time έμενε στο σπίτι της.
Και όπως και να το δεις να ζητήσεις φράγκα για πλυντήριο, ψυγείο, AC και δε θυμάμαι τι άλλο όταν τόσο καιρό μένεις σώγαμπρος είναι ξεφτίλα. Έμεινες τσάμπα δυο χρόνια, χώρισες, ξέχνα τα peanuts που πλήρωσες και σήκω φύγε κύριος.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ναι και εγώ αυτο πιστευω μερικές φορές η τσιγγουνιά είναι θέμα βιωμάτων.
Σίγουρα.
Πολλές γκόμενες αλλά και άντρες όταν έχουν μεγαλώσει σε οικονομικό στραγγαλισμό,
γίνονται και σκληροί και επικίνδυνοι πολλές φορές. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι και στους οικονομικά ισχυρότερους δεν συμβαίνει.
Συμβαίνει, αλλά με διαφορετικό πρόσημο. Με άλλα κριτήρια αξιολόγησης. :sunglasses:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.937
Πόντοι
3.556
Μεγαλύτερες απ'τις Σερβες,και γενικά τους Σέρβους,δε νομιζω να υπάρχουν

Και στα φτηνομάγαζα παζάρια θα κάνουν

Οι Σέρβες είναι σκληροτράχηλες.Οι Λεττονές είναι πρακτικές.Λέει η άλλη η εικοσάχρονη Λεττονή χρειάζομαι δώρο από εσένα για να αγοράσω φούρνο.
Αυτό δε θα στο πει Σλάβα.Η Σλάβα μπορεί να ζητήσει λεφτά για φορεματάκια,τακούνια,γούνες,εσώρουχα,είδη καλωπισμού,άρωμα,γυαλιά,κινητό,λάπτοπ,ενοίκιο,κοσμήματα,ταξίδια,έκτακτες ανάγκες ακόμα και ποδήλατο,αυτοκίνητο,διαμέρισμα αλλά όχι για τελείως πρακτικά πράγματα που ξενερώνεις.Πάντα το δωράκι της Σλάβας θα είναι κάτι γυναικείο ή για γυναικεία χρήση.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Οι Σέρβες είναι σκληροτράχηλες.Οι Λεττονές είναι πρακτικές.Λέει η άλλη η εικοσάχρονη Λεττονή χρειάζομαι δώρο από εσένα για να αγοράσω φούρνο.
Αυτό δε θα στο πει Σλάβα.Η Σλάβα μπορεί να ζητήσει λεφτά για φορεματάκια,τακούνια,γούνες,εσώρουχα,είδη καλωπισμού,άρωμα,γυαλιά,κινητό,λάπτοπ,ενοίκιο,κοσμήματα,ταξίδια,έκτακτες ανάγκες ακόμα και ποδήλατο,αυτοκίνητο,διαμέρισμα αλλά όχι για τελείως πρακτικά πράγματα που ξενερώνεις.Πάντα το δωράκι της Σλάβας θα είναι κάτι γυναικείο ή για γυναικεία χρήση.
Εχω την εντύπωση ότι οι Σέρβες ως Νότιες Σλάβες και Βαλκάνιες, ταιριάζουν περισσότερο με τους Ελληνες σε σχέση με τους Βόρειους Σλάβους.
Αλλωστε η θρησκεία η φιλοξενία, οι οικογενειακές αξίες και η μουσική παράδοση το μαρτυρούν.
Τώρα αν είναι τσιγγούνες οι Σέρβες δεν το ξέρω. :rockon:

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.230
Πόντοι
8.236
Η τσιγγουνιά είναι παθολογική κατάσταση ,συνήθως πιστεύουν ότι πρέπει τα λεφτά πρέπει να μαζεύεις για μία δύσκολη ώρα ή ότι κάποια στιγμή αυτοί θα έχουν ένα σκασμό λεφτά και θα κάνουν ζωάρα ενώ οι άλλοι θα έχουν φτωχύνει.
Συμφωνώ οτι η τσιγκουνιά ειναι οτι χειρότερο μπορεί να εχει στο χαρακτήρα του ένας άνθρωπος.
Συνήθως οι τσιγκουνηδες ειναι αυτοί που εχουν λεφτά που στερούνται βασικά πράγματα για να μαζεύουν χρήμα κ όταν έρθει η ώρα τους αυτα δεν θα έχουν καμοια σημασία.

Άλλο να μαζεύεις κάποια χρήματα για ωρα ανάγκης κ αλλο να κοιτάς καθε μέρα το λογαριασμό σου μήπως σου λείψει κανένα ευρώ κ στερηθείς βασικά πράγματα για να το αντικαταστήσεις. Εκεί ειναι αρρώστια!!!

Στο παρελθόν ειχα μια γκόμενά σαν ελεύθερη σχέση πιο πολυ. Είχε καλη οικονομική κατάσταση δικη της επιχείρηση με ρούχα μέτοχος σε άλλο μαγαζί κ καλοκαίρι κ υποδοχή σε beach bar. Ήταν τόσο τσιγγούνα που προκαλούσε αηδία.....
Ενα χαρακτηριστικο παράδειγμα ποτ θυμάμαι ειναι το εξης
Μια μερα στο διαμέρισμα της είδα οτι το τηλέφωνο του μπάνιου δεν λειτουργούσε λογω αλάτων. Το ξεβιδωσε κ το τύλιξε με χαρτί εμποτισμένο με ξύδι όλο το βράδυ. Δεν έδωσα σημασία . Την άλλη μέρα της ειπα οτι μπορούσε να αγοράσει ένα viakal ή ένα νέο τηλέφωνο μπάνιο σιγα το κόστος πχ 5-10 ευρω τότε τιμή.
Η απάντηση της ηταν 5 απο εδω 5 απο κει ανεβαίνουν το έξοδα χωρις λογο.... κ υπάρχουν οικονομικές λύσεις για όλα κ με συμβούλεψε κιολας ετσι να σκέφτομαι κ να κανω. Την έστειλα μετα απο λίγο καιρό αν κ αυτη το μεταξύ μας το έβλεπε σοβαρά. Ευτυχώς γλύτωσα!!!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
48
Like
5.402
Πόντοι
7.195
Συμφωνώ οτι η τσιγκουνιά ειναι οτι χειρότερο μπορεί να εχει στο χαρακτήρα του ένας άνθρωπος.
Συνήθως οι τσιγκουνηδες ειναι αυτοί που εχουν λεφτά που στερούνται βασικά πράγματα για να μαζεύουν χρήμα κ όταν έρθει η ώρα τους αυτα δεν θα έχουν καμοια σημασία.

Άλλο να μαζεύεις κάποια χρήματα για ωρα ανάγκης κ αλλο να κοιτάς καθε μέρα το λογαριασμό σου μήπως σου λείψει κανένα ευρώ κ στερηθείς βασικά πράγματα για να το αντικαταστήσεις. Εκεί ειναι αρρώστια!!!

Στο παρελθόν ειχα μια γκόμενά σαν ελεύθερη σχέση πιο πολυ. Είχε καλη οικονομική κατάσταση δικη της επιχείρηση με ρούχα μέτοχος σε άλλο μαγαζί κ καλοκαίρι κ υποδοχή σε beach bar. Ήταν τόσο τσιγγούνα που προκαλούσε αηδία.....
Ενα χαρακτηριστικο παράδειγμα ποτ θυμάμαι ειναι το εξης
Μια μερα στο διαμέρισμα της είδα οτι το τηλέφωνο του μπάνιου δεν λειτουργούσε λογω αλάτων. Το ξεβιδωσε κ το τύλιξε με χαρτί εμποτισμένο με ξύδι όλο το βράδυ. Δεν έδωσα σημασία . Την άλλη μέρα της ειπα οτι μπορούσε να αγοράσει ένα viakal ή ένα νέο τηλέφωνο μπάνιο σιγα το κόστος πχ 5-10 ευρω τότε τιμή.
Η απάντηση της ηταν 5 απο εδω 5 απο κει ανεβαίνουν το έξοδα χωρις λογο.... κ υπάρχουν οικονομικές λύσεις για όλα κ με συμβούλεψε κιολας ετσι να σκέφτομαι κ να κανω. Την έστειλα μετα απο λίγο καιρό αν κ αυτη το μεταξύ μας το έβλεπε σοβαρά. Ευτυχώς γλύτωσα!!!
Ρε αρχοντα... ειχες βρε γυναικα.. ματσωμενη.. με επιχειρήσεις κλπ...
και δεν ηταν και σπάταλη.... (που ειναι οι περισσότερες)... και την σουταρες....
κριμα το κορίτσι...
Για στειλε το τηλεφωνακι της....:grin:
:P

Εγγρ.
12 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
142
Πόντοι
0
Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει διακονιάρα γκόμενα. Από τις σχέσεις μου τουλάχιστον. Τώρα αν ήταν καμιά από τις περαστικές δε πρόλαβα να το διαπιστώσω.
Η τσιγκουνιά είναι ντεκαυλέ. Αν τώρα σας κάτσει τσιγκούνα, τραβήξτε της κάμποσα μανίκια (μιλάμε πάντα για καλά μουνιά) και μετά σουτ.
Το βασικό μύστες μου είναι να είστε εσείς κιμπάρηδες, και σε λεφτά και σε αισθήματα. Αυτό καυλώνει τις γυναίκες!
Να δίνετε χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα (εξαιρούνται μπουρδελουπηρεσίες ε! μη ξεχνάμε γιατι είμαστε εδω!!).

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει διακονιάρα γκόμενα. Από τις σχέσεις μου τουλάχιστον. Τώρα αν ήταν καμιά από τις περαστικές δε πρόλαβα να το διαπιστώσω.
Η τσιγκουνιά είναι ντεκαυλέ. Αν τώρα σας κάτσει τσιγκούνα, τραβήξτε της κάμποσα μανίκια (μιλάμε πάντα για καλά μουνιά) και μετά σουτ.
Το βασικό μύστες μου είναι να είστε εσείς κιμπάρηδες, και σε λεφτά και σε αισθήματα. Αυτό καυλώνει τις γυναίκες!
Να δίνετε χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα (εξαιρούνται μπουρδελουπηρεσίες ε! μη ξεχνάμε γιατι είμαστε εδω!!).
Καλά σίγουρα να είσαι κιμπάρης και γαλαντόμος, αλλά αν η άλλη είναι τερματισμένη τσίπισσα κάπου τσιτώνεις.
Φυσικά αν είναι σε οικονομικές δυσκολίες το καταλαβαίνω, κάνεις τα στραβά μάτια.
Αλλά όταν η άλλη είναι φραγκάτη, κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη και τον μουτζώνεις.
Σίγουρα ο κάθε ένας το βλέπει διαφορετικά και είναι δεκτό. :hi:

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.512
Πόντοι
6.495
''Αν τώρα σας κάτσει τσιγκούνα, τραβήξτε της κάμποσα μανίκια''

man ...θεωρώ πως αμα είναι τσιγκούνα
θα ειναι τσιγκούνα και στο σεξ (μεγάλη πιθανότητα)

μίζερος ανθρωπος ,τσίπης/ ''γύφτος'' οπου και να τον βαλεις ....τσίπης θαναι.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
''Αν τώρα σας κάτσει τσιγκούνα, τραβήξτε της κάμποσα μανίκια''

man ...θεωρώ πως αμα είναι τσιγκούνα
θα ειναι τσιγκούνα και στο σεξ (μεγάλη πιθανότητα)

μίζερος ανθρωπος ,τσίπης/ ''γύφτος'' οπου και να τον βαλεις ....τσίπης θαναι.
Ακριβώς.
Η εμπειρία που είχα με αυτή την τσιγγούνα αυτό δείχνει, ότι ήταν και στο σεξ μονόχνωτη.
Γούσταρε το σεξ αλλά ήταν πολύ πουριτανή. Αρκετά συντηρητική ως προς τα ήθη δηλαδή.
Όταν τα είδα όλα αυτά, έτρεχα να φύγω και όπου με βγάλει. :hi:

• Like
Αντιδράσεις: adakos

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.512
Πόντοι
6.495
Ακριβώς.
Η εμπειρία που είχα με αυτή την τσιγγούνα αυτό δείχνει, ότι ήταν και στο σεξ μονόχνωτη.
Γούσταρε το σεξ αλλά ήταν πολύ πουριτανή. Αρκετά συντηρητική ως προς τα ήθη δηλαδή.
Όταν τα είδα όλα αυτά, έτρεχα να φύγω και όπου με βγάλει. :hi:
γουσταρε το σεξ man ...υπο την προυπόθεση να κανεις εσύ τον ''εργάτη''
να βάλεις εσύ 10
και αυτή Ο

επιβεβαίωση απλά του κανόνα.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
γουσταρε το σεξ man ...υπο την προυπόθεση να κανεις εσύ τον ''εργάτη''
να βάλεις εσύ 10
και αυτή Ο

επιβεβαίωση απλά του κανόνα.
Εννοείται αυτό.
Το αστείο ήταν ότι μετά το σεξ ήθελε πάντα και τσιγάρο για να κουλάρει.
Ούτε τσιγάρα δεν αγόραζε ποτέ, και μου έλεγε δεν καπνίζω μωρέ πολύ, άντε 5-6 τσιγάρα την ημέρα.
Μιλάμε είχα πάθει την πλάκα μου. :rockon:

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.512
Πόντοι
6.495
Εννοείται αυτό.
Το αστείο ήταν ότι μετά το σεξ ήθελε πάντα και τσιγάρο για να κουλάρει.
Ούτε τσιγάρα δεν αγόραζε ποτέ, και μου έλεγε δεν καπνίζω μωρέ πολύ, άντε 5-6 τσιγάρα την ημέρα.
Μιλάμε είχα πάθει την πλάκα μου. :rockon:

επρεπε αφου ήξερες.......... να εχεις μαζι σου ότι πιο φτηνό σε τσιγαρο υπάρχει..ετσι για την περισταση.

στο στρατο με ειχανε γαμησει στην τράκα (μεχρι που με ξεστραβωσανε 2 παλιοί..καλή τους ώρα)
εγώ κάπνιζα camel ...και οι τρακαδόροι το ηξεραν... (οπως ξερετε όλοι οι στρατιωτικές φορμες αγγαρειας εχουν 47 τσέπεςχαχα...) πήρα λοιπον ενα πακετο Ασσο σκέτο άφιλτρο)

μόλις μου ζήταγαν...λοιπόν πρόσφερα με μεγάλη προθυμία τα αφιλτρα που ειχα στην τσέπη στο πετο μου( ενω εγώ κάπνιζα κανονικά τα camel μου που ειχα στην τσεπη στο δεξι γονατο)...και σε 3-4 μέρες ...το κόψανε.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
επρεπε αφου ήξερες.......... να εχεις μαζι σου ότι πιο φτηνό σε τσιγαρο υπάρχει..ετσι για την περισταση.

στο στρατο με ειχανε γαμησει στην τράκα (μεχρι που με ξεστραβωσανε 2 παλιοί..καλή τους ώρα)
εγώ κάπνιζα camel ...και οι τρακαδόροι το ηξεραν... (οπως ξερετε όλοι οι στρατιωτικές φορμες αγγαρειας εχουν 47 τσέπεςχαχα...) πήρα λοιπον ενα πακετο Ασσο σκέτο άφιλτρο)

μόλις μου ζήταγαν...λοιπόν πρόσφερα με μεγάλη προθυμία τα αφιλτρα που ειχα στην τσέπη στο πετο μου( ενω εγώ κάπνιζα κανονικά τα camel μου που ειχα στην τσεπη στο δεξι γονατο)...και σε 3-4 μέρες ...το κόψανε.
Το πρόβλημα ήταν ότι κάνω στριφτό, και εκεί δεν ξέρω τι επιλογές υπάρχουν. Νομίζω δεν υπάρχουν και πολλές.
Καλά ναι στον στρατό εκεί ήταν η κατάσταση ανυπόφορη. :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: adakos

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.785
Πόντοι
40.703
μέσω μιας φίλης βρήκα αυτό...
1000010050.jpg

1000010051.jpg

1000010052.jpg

...από κάποια που δηλώνει-είναι ντέητινγκ κόουτς με συνεδρίες ανά την Ελλάδα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom