Νέα

Τσιγγούνες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Δε νομίζω ότι συμφωνώ με τη γενίκευση bro. Δεν έτυχε να βγω ποτέ με κάποια πολύ πλούσια αλλά γκόμενες οικονομικά άνετες που έχω κάνει παιχνίδι κατά καιρούς σε γενικές γραμμές ήταν large.
Καλά σίγουρα αυτό είναι στον άνθρωπο στην ιδιοσυγκρασία του. Όλα παίζουν βέβαια όταν η άλλη είναι άνετη οικονομικά έχει άλλο αέρα.
Πολλοί το ισχυρίζονται αυτό, ότι οι άνετα οικονομικά άνθρωποι είναι περισσότερο τσίπηδες από τους φτωχότερους.
Ισως τελικά η αλήθεια να κρύβεται κάπου στην μέση. :hi:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.398
Πόντοι
6.256
μια χαρά ανοιχτοχέρες είναι οι γκόμενες

απλά πρέπει να περιμένεις να φτάσουν 60 χρονών και να κληρονομήσουν 3 καράβια για να τις πιάσεις γκόμενες :coffee:

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.883
Πόντοι
4.546
Μία γυναίκα που ξοδεύει ένα σκασμό λεφτά στα δικά της ρούχα αλλά όταν βγαίνει έξω με άντρα θεωρεί δεδομένο ότι ο μαλάκας θα πληρώσει για τα πάντα, δεν είναι τσιγγούνα είναι εκμεταλλεύτρια. Τσιγγούνα είναι αυτή που είναι τσιγγούνα σε όλα, δε βγαίνει έξω, παίρνει ρούχα από τη λαϊκή, δεν αφήνει tip ούτε τα μονόλεπτα.
Η τσιγγουνιά είναι παθολογική κατάσταση ,συνήθως πιστεύουν ότι πρέπει τα λεφτά πρέπει να μαζεύεις για μία δύσκολη ώρα ή ότι κάποια στιγμή αυτοί θα έχουν ένα σκασμό λεφτά και θα κάνουν ζωάρα ενώ οι άλλοι θα έχουν φτωχύνει.

Μου έχει τύχει το εξής σκηνικό. Λεττονή τουρίστρια που γνώρισα από το tinder. Σαν εμφάνιση πολύ μέτρια προς το γυναίκα σαρδέλα. Πολύ περίεργο άτομο, αρνιόταν να μου πει τι δουλειά κάνει, γενικά δεν έλεγε τίποτα για τη ζωή της, ψεκασμένη γιούχου πίστευε ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό τα είχαν φτιάξει για να μας δώσουν νοητική εντολή να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο και όσοι επιζήσουν να πάνε απο καρκίνο και τέτοια.
Τη βγάζω έξω για φαγητό (για όλα πλήρωνα εγώ μέχρι τότε) ,έπρηξε τα παπάρια στα γκαρσόνια με τις ιδιοτροπίες της. Όταν έρχεται ο λογαριασμός είχα μόνο κάρτα. Της ζητάω αν γίνεται να αφήσει τίποτα ψιλά για tips. Μου απαντά ότι δεν πήρε το πορτοφόλι της από το αυτοκίνητο!!!!! Της ξαναλέω ότι δεν εμπιστεύομαι πως αν αφήσω tips με την κάρτα θα πάνε στα γκαρσόνια και έτσι και αλλιώς της είχαν φερθεί τόσο καλά, αν είχε 1-2 ευρώ θα ήταν μία ευγενική χειρονομία. Μου απαντά με απίστευτο θράσος "ε κι αν δεν πάρουν tips τι έγινε δηλαδή, μισθό δεν παίρνουν;"
Μου είχε πρήξει ήδη τα αρχίδια ,την έστειλα πριν καν της πιάσω ούτε το μπούτι. Σε αυτά τα θέματα είμαι αμετακίνητος. Έτσι και δω άτομο να μη σέβεται τους εργαζόμενους ,ξέρω ότι δε θα κάνουμε χωριό με την καμία. Κλάφτηκε ότι είμαι αγενής αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ούτε στην παρέα γουστάρω τσιγγούνηδες. Όποιος δε θέλει να ξοδέψει να κάτσει σπίτι του.
δε πηρε καν το πορτοφολι!

γεια σου χορηγε!

μετα ομως φταιει η "πατριαρχια"

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.561
Πόντοι
7.195
Είχα φέρει για διακοπές πριν τον πόλεμο μια Ρωσίδα μουνάρα την είχα γνωρίσει σε μια επαγγελματική έκθεση .
Μου την έλεγε όταν άφηνα μπουρμπουάρ π.χ 5-10 ευρώ.
Έκανε φοβερά παζάρια όταν πήγε να αγοράσει ρούχα της με δικά την χρήματα.
Η κοπέλα είναι αυτοδημιούργητη και έχει περάσει φτωχικά παιδικά χρόνια .
Έχουμε ακόμα φιλικές σχέσεις και είναι πάντα έτσι.
Σχετικα με το φιλοδώρημα σπυωτην έλεγε εννοείς οτι άφηνες λίγα ή δεν έπερεπε να αφήσεις καθόλου?

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
Καλά σίγουρα αυτό είναι στον άνθρωπο στην ιδιοσυγκρασία του. Όλα παίζουν βέβαια όταν η άλλη είναι άνετη οικονομικά έχει άλλο αέρα.
Πολλοί το ισχυρίζονται αυτό, ότι οι άνετα οικονομικά άνθρωποι είναι περισσότερο τσίπηδες από τους φτωχότερους.
Ισως τελικά η αλήθεια να κρύβεται κάπου στην μέση. :hi:
Kάποιοι απλά καυλώνουν να μαζεύουν λεφτά και να βλέπουν την περιουσία τους να φουσκώνει. Δεν υπάρχει λογική, απλά τους δίνει ικανοποίηση αυτό, είναι σαν χόμπι.
Ήξερα ένα ζευγάρι στην Ελλάδα (όχι μικρούς σε ηλικία) με πολύ μεγάλη περιουσία σε ακίνητα που αντί να απολαύσει τη ζωή που δεν είναι για πάντα εξακολουθούσε να αγοράζει ακίνητα και έκανε τσίπικα παζάρια με έναν αρχιτέκτονα για κόψει μικροποσά από το κόστος κάποιων ανακαινίσεων.
Την ιστορία την ξέρω από τον αρχιτέκτονα.Και δεν είχαν παιδιά, αν είχαν θα μπορούσα να το καταλάβω πιο εύκολα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Kάποιοι απλά καυλώνουν να μαζεύουν λεφτά και να βλέπουν την περιουσία τους να φουσκώνει. Δεν υπάρχει λογική, απλά τους δίνει ικανοποίηση αυτό, είναι σαν χόμπι.
Ήξερα ένα ζευγάρι στην Ελλάδα (όχι μικρούς σε ηλικία) με πολύ μεγάλη περιουσία σε ακίνητα που αντί να απολαύσει τη ζωή δεν είναι για πάντα εξακολουθούσε να αγοράζει ακίνητα και έκανε τσίπικα παζάρια με έναν αρχιτέκτονα για κόψει μικροποσά από το κόστος κάποιων ανακαινίσεων.
Την ιστορία την ξέρω από τον αρχιτέκτονα.Και δεν είχαν παιδιά, αν είχαν θα μπορούσα να το καταλάβω πιο εύκολα.
Ακριβώς.
Και υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις. :thumbsup:

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.561
Πόντοι
206
Εγω ειχα γνωρισει μια που δεν ηταν ακριβως τσιγγουνα αλλα μετρουσε τα παντα. Ποσο κανει αυτο, α οχι θα παρω το αλλο που ειναι πιο φτηνο. Εψαχνε προσφορε σε SM ή σε ρουχα κτλ..... Οταν βγαιναμε παντα μισα -μισα. Οταν συγκατοικισαμε εριξε λεφτα στο σπιτι. Αγορασε κουρτινες, πιατα, διαφορα διακοσμητικα. ποτε ποτε μου εκανε και δωρα. Οχι δεν θυμαμε αν τις ειχα κανει και τι.
Οταν με παρατησε για εναν αλλο που γνωρισε στη δουλεια της, μου τα πηρε ολα οτι ειχε αγορασει. Μεχρι και ρουχα που μου ειχε κανει δωρο. Απορω πως τα κουβαλησε. Εκτοτε εχασα την εμπιστοσυνη μου στις γυναικες.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
Εγω ειχα γνωρισει μια που δεν ηταν ακριβως τσιγγουνα αλλα μετρουσε τα παντα. Ποσο κανει αυτο, α οχι θα παρω το αλλο που ειναι πιο φτηνο. Εψαχνε προσφορε σε SM ή σε ρουχα κτλ..... Οταν βγαιναμε παντα μισα -μισα. Οταν συγκατοικισαμε εριξε λεφτα στο σπιτι. Αγορασε κουρτινες, πιατα, διαφορα διακοσμητικα. ποτε ποτε μου εκανε και δωρα. Οχι δεν θυμαμε αν τις ειχα κανει και τι.
Οταν με παρατησε για εναν αλλο που γνωρισε στη δουλεια της, μου τα πηρε ολα οτι ειχε αγορασει. Μεχρι και ρουχα που μου ειχε κανει δωρο. Απορω πως τα κουβαλησε. Εκτοτε εχασα την εμπιστοσυνη μου στις γυναικες.
Αυτό με τα δώρα το έχω ακούσει αρκετές φορές και από άντρες σε γυνάικες. Σε μια φίλη μου ο πρώην της ζήτησε λεφτά για κάποια πράγματα που είχε βάλει στο σπίτι της στο οποίο εκείνος έμενε δυό χρόνια χωρίς νοίκι, δεν του έδωσε τίποτα.
Πρέπει κάποιος να είναι μεγάλος τσίπης για να το κάνει αλλά συμβαίνει.

Τελευταία τροποποίηση:

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
386
Πόντοι
21
Ναι σίγουρα καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αν πέσεις σε πολύ σπάταλη γυναίκα κάηκες. :rockon:

Μάλλον τα φτωχικά χρόνια που είχε μικρή να την έκαναν οικονομικά να είναι μαζεμένη.
Κάπου αυτό έχει και μια σοβαρή δικαιολογία μπορώ να πω. :rockon:
Ναι και εγώ αυτο πιστευω μερικές φορές η τσιγγουνιά είναι θέμα βιωμάτων.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Περισσότερο έρευνα αγοράς έκανε αυτή από ότι καταλαβαίνω για να αγοράζει φθηνότερα προϊόντα.
Τώρα για το άλλο που έγραψες, ότι στον χωρισμό σου πήρε και τα ρούχα που σου είχε κάνει δώρο αυτό κοινωνικά είναι αισχρό και άγαρμπο.
Τα δώρα από την στιγμή που τα δώσει κάποιος δεν τα παίρνει πίσω. :rockon:

• Like
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.561
Πόντοι
8.296
Ναι σίγουρα καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αν πέσεις σε πολύ σπάταλη γυναίκα κάηκες. :rockon:

Μάλλον τα φτωχικά χρόνια που είχε μικρή να την έκαναν οικονομικά να είναι μαζεμένη.
Κάπου αυτό έχει και μια σοβαρή δικαιολογία μπορώ να πω. :rockon:
οι ανατολικοευρωπαίες που έχουν ζήσει δύσκολα παιδικά χρόνια από οικονομικής άποψης είναι όντως τσιγκούνες ακόμα και σε θέματα
που αφορούν την εμφάνισή τους, όμως αν αγοράσουν κάτι ακριβό φροντίζουν να το μοστράρουν συνέχεια

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
οι ανατολικοευρωπαίες που έχουν ζήσει δύσκολα παιδικά χρόνια από οικονομικής άποψης είναι όντως τσιγκούνες ακόμα και σε θέματα
που αφορούν την εμφάνισή τους, όμως αν αγοράσουν κάτι ακριβό φροντίζουν να το μοστράρουν συνέχεια
Εχει πολύ καλή βάση αυτό που λες. Και όχι μόνο οι Ανατολικοευρωπαίες γκόμενες. Το φαινόμενο αυτό είναι γενικότερο όταν υπάρχει οικονομική ανέχεια.
Και εδώ που τα λέμε έχει και λογική εξήγηση. Οι Ρωσίδες πάντως και ειδικά από Μόσχα η Αγία Πετρούπολη δεν είναι έτσι.
Εχουν έναν αέρα διαφορετικό. Εχουν φοβερή ποζεριά. Γουστάρουν τα ακριβά ρούχα, φαγητά, διακοπές κτλ
Σίγουρα κάποιος βλάκας τα πληρώνει τις περισσότερες φορές βέβαια. Αλλά συνήθως το έχουν στο αίμα τους αυτές. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom