Νέα

Τσιγγούνες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί παίκτες μου να έχετε γνωρίσει κάποια γκόμενα που είναι υπερβολικά τσιγγούνα.
Και όταν λέω τσιγγούνα, να σκέφτεται να αγοράσει ακόμα και ένα κιλό ψωμί. Και δεν είναι ότι δεν είχε χρήμα.
Είχα μια τέτοια γνωριμία και πραγματικά δεν το πίστευα. Βέβαια υπάρχει και περίπτωση να ήταν κάτι το παθολογικό.
Τι να πω δεν ξέρω. :hi:

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί παίκτες μου να έχετε γνωρίσει κάποια γκόμενα που είναι υπερβολικά τσιγγούνα.
Και όταν λέω τσιγγούνα, να σκέφτεται να αγοράσει ακόμα και ένα κιλό ψωμί. Και δεν είναι ότι δεν είχε χρήμα.
Είχα μια τέτοια γνωριμία και πραγματικά δεν το πίστευα. Βέβαια υπάρχει και περίπτωση να ήταν κάτι το παθολογικό.
γαμησετα... ημουν σε σχεση καποια στιγμη με καποια που ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ απο την τσεπη της οταν πχ βγαιναμε εξω για ποτο φαι κλπ εκτος απο ενα ευτελες δωρο γενεθλιων... και ολα αυτα σε περιοδο που δεν εργαζομουν ενω αντιθετα αυτη εργαζοταν κανονικα. ψωνια (ρουχα και διαφορα για την παρτη της) καθε δευτερη βδομαδα

εννοειται την ειχα πεθανει στο κερατο πριν την αφησω... και εννοειται οτι μετα τον πρωτο μηνα εκοψα τα "πολλα πολλα" τα εξω με τετοια συμπεριφορα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
είναι έτσι μια φίλη της αδερφής μου...και δεν το κάνει γιατί δεν έχει λεφτά, θα έλεγα πως κρατιέται και καλά οικονομικά. είναι άνθρωποι που έτσι τους βγαίνει. Μιλάμε η τύπισσα κάνει χαρά αν την καλούνε κάπου γιατί θα φάει τζάμπα, την άλλη φορά της πήγαν δώρο ένα κρασί και το γκουγκλαρε να δει πόσο εκανε. Αν ήταν καλό θα το επινε, αν όχι θα το έδινε ως δωρο. Στα γκομενικά της δε, πέφτει από looser σε ανώμαλο! Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω γιατί δεν έχω κάνει σχέση μαζί της! :2funny: Είναι πάντως κανόνας, αν θες λεφτά, δεν ξοδεύεις αυτά που εχεις. Ως ένα σημείο τους καταλαβαίνω γιατί δε με θεωρώ τσιγκούνη μα και εγώ χαλάω πάντα με μέτρο, μα από ένα σημείο και μετά καταντά παθολογικό.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Όλες οι γκόμενες που έχουμε πάρε δώσε και γαμάμε είναι τσιγγούνες όταν έχουν να κάνουν με εμάς
Δεν έχεις και άδικο. :rockon:
γαμησετα... ημουν σε σχεση καποια στιγμη με καποια που ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ απο την τσεπη της οταν πχ βγαιναμε εξω για ποτο φαι κλπ εκτος απο ενα ευτελες δωρο γενεθλιων... και ολα αυτα σε περιοδο που δεν εργαζομουν ενω αντιθετα αυτη εργαζοταν κανονικα. ψωνια (ρουχα και διαφορα για την παρτη της) καθε δευτερη βδομαδα

εννοειται την ειχα πεθανει στο κερατο πριν την αφησω... και εννοειται οτι μετα τον πρωτο μηνα εκοψα τα "πολλα πολλα" τα εξω με τετοια συμπεριφορα.
Καλά της έκανες. Δεν αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές. :rockon:

είναι έτσι μια φίλη της αδερφής μου...και δεν το κάνει γιατί δεν έχει λεφτά, θα έλεγα πως κρατιέται και καλά οικονομικά. είναι άνθρωποι που έτσι τους βγαίνει. Μιλάμε η τύπισσα κάνει χαρά αν την καλούνε κάπου γιατί θα φάει τζάμπα, την άλλη φορά της πήγαν δώρο ένα κρασί και το γκουγκλαρε να δει πόσο εκανε. Αν ήταν καλό θα το επινε, αν όχι θα το έδινε ως δωρο. Στα γκομενικά της δε, πέφτει από looser σε ανώμαλο! Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω γιατί δεν έχω κάνει σχέση μαζί της! :2funny: Είναι πάντως κανόνας, αν θες λεφτά, δεν ξοδεύεις αυτά που εχεις. Ως ένα σημείο τους καταλαβαίνω γιατί δε με θεωρώ τσιγκούνη μα και εγώ χαλάω πάντα με μέτρο, μα από ένα σημείο και μετά καταντά παθολογικό.
Στα γκομενικά ναι λογικό είναι να πέφτει στην λουζεριά των αντρών. Λογικά είναι και στα αισθήματα αυτές οι γκόμενες τσιγγούνες. :rockon:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Δεν έχεις και άδικο. :rockon:

Καλά της έκανες. Δεν αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές. :rockon:

Στα γκομενικά ναι λογικό είναι να πέφτει στην λουζεριά των αντρών. Λογικά είναι και στα αισθήματα αυτές οι γκόμενες τσιγγούνες. :rockon:
ναι, δεν έχει καλό όνομα στις σχέσεις της

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Αν τα λεφτά πρέπει να δουλέψει για να τα βγάλει,ναι

Με τα λεφτά συζυγων,χορηγών,πυρφορων μια χαρά ανοιχτοχέρα είναι

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.742
Πόντοι
456
Είναι θέμα τσιγκουνιάς ή προτεραιοτήτων;
Μια γειτόνισσα προτιμάει να τρώει όλη μέρα τσίχλες για να μην πεινάει, και να αγοράζει 80€ κολάν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια γειτόνισσα προτιμάει να τρώει όλη μέρα τσίχλες για να μην πεινάει και να αγοράζει 80€ κολάν..

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Αν τα λεφτά πρέπει να δουλέψει για να τα βγάλει,ναι

Με τα λεφτά συζυγων,χορηγών,πυρφορων μια χαρά ανοιχτοχέρα είναι
Αυτή που είχα γνωρίσει δεν δούλευε όλη μέρα αραχτή και λάιτ ήταν .
Σύζυγο δεν είχε, χορηγό δεν είχε, τώρα για πυρφόρους λογικά θα είχε αρκετούς χωρίς να το ξέρω αυτό με σιγουριά.
Εμενε σε ένα σπίτι που της είχε δώσει ο γέρος της. Και μάλιστα της πλήρωνε και όλους τους λογαριασμούς.
Βασικά είχε καλό σχετικά εισόδημα απο οικογενειακή επιχείρηση, που την δούλευε ο αδελφός της. :rockon:
Μια γειτόνισσα προτιμάει να τρώει όλη μέρα τσίχλες για να μην πεινάει, και να αγοράζει 80€ κολάν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια γειτόνισσα προτιμάει να τρώει όλη μέρα τσίχλες για να μην πεινάει και να αγοράζει 80€ κολάν..
Και αυτή στο φαγητό αγόραζε ελάχιστα πράγματα απο τροφή. Και μου έλεγε ότι κάνει δίαιτα.
Αλλα πράγματα δεν την είχα δεί ποτέ να αγοράζει τίποτα. Μα τίποτα απολύτως. :rockon:

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
Είναι ένα προσόν που το εκτιμάς μόνο όταν παντρευτείς.

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195
όπα, άλλο τσιγγούνης άλλο γύφτος.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
386
Πόντοι
21
Είχα φέρει για διακοπές πριν τον πόλεμο μια Ρωσίδα μουνάρα την είχα γνωρίσει σε μια επαγγελματική έκθεση .
Μου την έλεγε όταν άφηνα μπουρμπουάρ π.χ 5-10 ευρώ.
Έκανε φοβερά παζάρια όταν πήγε να αγοράσει ρούχα της με δικά την χρήματα.
Η κοπέλα είναι αυτοδημιούργητη και έχει περάσει φτωχικά παιδικά χρόνια .
Έχουμε ακόμα φιλικές σχέσεις και είναι πάντα έτσι.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Είναι ένα προσόν που το εκτιμάς μόνο όταν παντρευτείς.
Ναι σίγουρα καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αν πέσεις σε πολύ σπάταλη γυναίκα κάηκες. :rockon:
Είχα φέρει για διακοπές πριν τον πόλεμο μια Ρωσίδα μουνάρα την είχα γνωρίσει σε μια επαγγελματική έκθεση .
Μου την έλεγε όταν άφηνα μπουρμπουάρ π.χ 5-10 ευρώ.
Έκανε φοβερά παζάρια όταν πήγε να αγοράσει ρούχα της με δικά την χρήματα.
Η κοπέλα είναι αυτοδημιούργητη και έχει περάσει φτωχικά παιδικά χρόνια .
Έχουμε ακόμα φιλικές σχέσεις και είναι πάντα έτσι.
Μάλλον τα φτωχικά χρόνια που είχε μικρή να την έκαναν οικονομικά να είναι μαζεμένη.
Κάπου αυτό έχει και μια σοβαρή δικαιολογία μπορώ να πω. :rockon:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.436
Πόντοι
2.046
Αντρες και Γυναικες το ιδιο ειναι στην τσιγγουνια. Εχω δει τυπο να μετραει τα δεκαλεπτα οταν ειναι να πληρωσει σε παρεα και οταν παιζει στοιχημα η ειναι σε καζινο φευγουν πενηνταευρα! Τυπισα να σκεφτεται να δωσει 50 λεπτα για να παρει ενα νερο και τελικα να το παιρνει απο το σουπερ πιο φτηνα.. αλλα οταν αγοραζει ρουχα ολα μαρκα!

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Αντρες και Γυναικες το ιδιο ειναι στην τσιγγουνια. Εχω δει τυπο να μετραει τα δεκαλεπτα οταν ειναι να πληρωσει σε παρεα και οταν παιζει στοιχημα η ειναι σε καζινο φευγουν πενηνταευρα! Τυπισα να σκεφτεται να δωσει 50 λεπτα για να παρει ενα νερο και τελικα να το παιρνει απο το σουπερ πιο φτηνα.. αλλα οταν αγοραζει ρουχα ολα μαρκα!
Καλά ναι σίγουρα, έχει και άντρες φοβερούς και τρομερούς Σκρούτζ.
Πολύ σωστό.
Σκρουτζ.png

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Οποίος είναι τσιγκούνης στην τσέπη είναι και στην καρδιά. Προσπαθώ να μένω μακριά από τέτοιους ανθρώπους.
Ακριβώς.
Μόνο μιζέρια έχουν και πικρόχολα σχόλια.
Και έχω την εντύπωση ότι είναι και γρουσούζηδες αυτοί οι άνθρωποι. :rockon:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Φίλος άκου παμε για φαγητό με μια γκόμενα σε γνωστό μαζί παραγγείλαμε ο καθένας τι ήθελε,έκοψε ξεχωριστή απόδειξη για τον καθένα ήταν μιλημενο,,δεν πήρε πρέφα,ήρθε η ώρα για πληρωμή έρχεται το γκαρσονι λέει στην κύρια τα 25€ τα δικά σου λέει δεν έχω πληρώνω τα δικά μου και έφυγα τι έγινε μετά δεν ξέρω, αχαχαχαχ,τι είπα σας το στριγκ σου ενέχυρο αχαχαχαχα
είχα μια γκόμενα Ελληνίδα, με είχε ξενερώσει, βασικά την είχα για να έχω γκόμενα. ήμουν, κάτσε να θυμηθώ...20! Αυτή 18. Ήταν τσιγκούνα του κερατά...Δεν έδινε τίποτα στη σχέση μας τίποτα και όταν βγαίναμε καφέ, φαι και ποτό τα έβαζα όλα εγώ. Καλύτερα να χα γκόμενο παρά αυτήν! τελικά της φέρθηκα τοοοοοοσο πουστηκα στο τέλος, τους γάμησα ομαδικά σαν σπίτι και σαν παρέα και πήρα το αίμα μου πίσω. Μιλάμε εκμετάλλευση του κερατά.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.927
Πόντοι
6.246
Μία γυναίκα που ξοδεύει ένα σκασμό λεφτά στα δικά της ρούχα αλλά όταν βγαίνει έξω με άντρα θεωρεί δεδομένο ότι ο μαλάκας θα πληρώσει για τα πάντα, δεν είναι τσιγγούνα είναι εκμεταλλεύτρια. Τσιγγούνα είναι αυτή που είναι τσιγγούνα σε όλα, δε βγαίνει έξω, παίρνει ρούχα από τη λαϊκή, δεν αφήνει tip ούτε τα μονόλεπτα.
Η τσιγγουνιά είναι παθολογική κατάσταση ,συνήθως πιστεύουν ότι πρέπει τα λεφτά πρέπει να μαζεύεις για μία δύσκολη ώρα ή ότι κάποια στιγμή αυτοί θα έχουν ένα σκασμό λεφτά και θα κάνουν ζωάρα ενώ οι άλλοι θα έχουν φτωχύνει.

Μου έχει τύχει το εξής σκηνικό. Λεττονή τουρίστρια που γνώρισα από το tinder. Σαν εμφάνιση πολύ μέτρια προς το γυναίκα σαρδέλα. Πολύ περίεργο άτομο, αρνιόταν να μου πει τι δουλειά κάνει, γενικά δεν έλεγε τίποτα για τη ζωή της, ψεκασμένη γιούχου πίστευε ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό τα είχαν φτιάξει για να μας δώσουν νοητική εντολή να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο και όσοι επιζήσουν να πάνε απο καρκίνο και τέτοια.
Τη βγάζω έξω για φαγητό (για όλα πλήρωνα εγώ μέχρι τότε) ,έπρηξε τα παπάρια στα γκαρσόνια με τις ιδιοτροπίες της. Όταν έρχεται ο λογαριασμός είχα μόνο κάρτα. Της ζητάω αν γίνεται να αφήσει τίποτα ψιλά για tips. Μου απαντά ότι δεν πήρε το πορτοφόλι της από το αυτοκίνητο!!!!! Της ξαναλέω ότι δεν εμπιστεύομαι πως αν αφήσω tips με την κάρτα θα πάνε στα γκαρσόνια και έτσι και αλλιώς της είχαν φερθεί τόσο καλά, αν είχε 1-2 ευρώ θα ήταν μία ευγενική χειρονομία. Μου απαντά με απίστευτο θράσος "ε κι αν δεν πάρουν tips τι έγινε δηλαδή, μισθό δεν παίρνουν;"
Μου είχε πρήξει ήδη τα αρχίδια ,την έστειλα πριν καν της πιάσω ούτε το μπούτι. Σε αυτά τα θέματα είμαι αμετακίνητος. Έτσι και δω άτομο να μη σέβεται τους εργαζόμενους ,ξέρω ότι δε θα κάνουμε χωριό με την καμία. Κλάφτηκε ότι είμαι αγενής αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ούτε στην παρέα γουστάρω τσιγγούνηδες. Όποιος δε θέλει να ξοδέψει να κάτσει σπίτι του.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Μία γυναίκα που ξοδεύει ένα σκασμό λεφτά στα δικά της ρούχα αλλά όταν βγαίνει έξω με άντρα θεωρεί δεδομένο ότι ο μαλάκας θα πληρώσει για τα πάντα, δεν είναι τσιγγούνα είναι εκμεταλλεύτρια. Τσιγγούνα είναι αυτή που είναι τσιγγούνα σε όλα, δε βγαίνει έξω, παίρνει ρούχα από τη λαϊκή, δεν αφήνει tip ούτε τα μονόλεπτα.
Η τσιγγουνιά είναι παθολογική κατάσταση ,συνήθως πιστεύουν ότι πρέπει τα λεφτά πρέπει να μαζεύεις για μία δύσκολη ώρα ή ότι κάποια στιγμή αυτοί θα έχουν ένα σκασμό λεφτά και θα κάνουν ζωάρα ενώ οι άλλοι θα έχουν φτωχύνει.

Μου έχει τύχει το εξής σκηνικό. Λεττονή τουρίστρια που γνώρισα από το tinder. Σαν εμφάνιση πολύ μέτρια προς το γυναίκα σαρδέλα. Πολύ περίεργο άτομο, αρνιόταν να μου πει τι δουλειά κάνει, γενικά δεν έλεγε τίποτα για τη ζωή της, ψεκασμένη γιούχου πίστευε ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό τα είχαν φτιάξει για να μας δώσουν νοητική εντολή να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο και όσοι επιζήσουν να πάνε απο καρκίνο και τέτοια.
Τη βγάζω έξω για φαγητό (για όλα πλήρωνα εγώ μέχρι τότε) ,έπρηξε τα παπάρια στα γκαρσόνια με τις ιδιοτροπίες της. Όταν έρχεται ο λογαριασμός είχα μόνο κάρτα. Της ζητάω αν γίνεται να αφήσει τίποτα ψιλά για tips. Μου απαντά ότι δεν πήρε το πορτοφόλι της από το αυτοκίνητο!!!!! Της ξαναλέω ότι δεν εμπιστεύομαι πως αν αφήσω tips με την κάρτα θα πάνε στα γκαρσόνια και έτσι και αλλιώς της είχαν φερθεί τόσο καλά, αν είχε 1-2 ευρώ θα ήταν μία ευγενική χειρονομία. Μου απαντά με απίστευτο θράσος "ε κι αν δεν πάρουν tips τι έγινε δηλαδή, μισθό δεν παίρνουν;"
Μου είχε πρήξει ήδη τα αρχίδια ,την έστειλα πριν καν της πιάσω ούτε το μπούτι. Σε αυτά τα θέματα είμαι αμετακίνητος. Έτσι και δω άτομο να μη σέβεται τους εργαζόμενους ,ξέρω ότι δε θα κάνουμε χωριό με την καμία. Κλάφτηκε ότι είμαι αγενής αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ούτε στην παρέα γουστάρω τσιγγούνηδες. Όποιος δε θέλει να ξοδέψει να κάτσει σπίτι του.
Ετσι είναι.
Στην δική μου περίπτωση, αυτή που είχα γνωρίσει ήταν τσιγγούνα σε όλα. Αλλά δεν την γνώριζα και πολύ καιρό.
Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι θα ήταν τόσο τσίπισσα. Και εννοείται ότι δεν της ζήτησα να μου δώσει χρήματα η κάτι άλλο.
Απλά όσο εξελίσσονταν η γνωριμία έβλεπα πράγματα και δεν το πίστευα. Αναρωτιόμουν ότι δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο τσιγγούνα. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom