Νέα

Τσιγγούνες γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρίστων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
17
Like
5.885
Πόντοι
2.046
Τα μουνια είναι κομπιουτερακια ...

Όλες εκμεταλευονται όποιον βρουν ... γιαυτό δεν ξεχωρίζουμε σχέσεις, πουτανες, έρωτες, συζύγους...

αλλη σου τα παιρνει σε μετρητά...
αλλη σου τα παίρνει με εξόδους, διακοπες και δώρα ...
άλλη σου τα παίρνει με διαζύγια...

Όλες πουτανες είναι ... γαματε και τον πουλο ... για να μη προλάβουν να σας ξεζουμισουν ...!

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Τα μουνια είναι κομπιουτερακια ...

Όλες εκμεταλευονται όποιον βρουν ... γιαυτό δεν ξεχωρίζουμε σχέσεις, πουτανες, έρωτες, συζύγους...

αλλη σου τα παιρνει σε μετρητά...
αλλη σου τα παίρνει με εξόδους, διακοπες και δώρα ...
άλλη σου τα παίρνει με διαζύγια...

Όλες πουτανες είναι ... γαματε και τον πουλο ... για να μη προλάβουν να σας ξεζουμισουν ...!
Ακριβώς.
Αν και για να είμαι δίκαιος, δεν μου είχε ζητήσει κάτι το ιδιαίτερο η μεγάλης αξίας.
Αλλωστε είχε χρήματα δεν ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.
Απλά ο τρόπος ζωής της και οι συνήθειες της μου προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση.
Αλλά ευτυχώς ήταν σύντομη γνωριμία και ησύχασα. :rockon:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
τι έπαθες και θύμωσες @John_282 ? την ήξερες?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.317
Πόντοι
456
Μία γυναίκα που ξοδεύει ένα σκασμό λεφτά στα δικά της ρούχα αλλά όταν βγαίνει έξω με άντρα θεωρεί δεδομένο ότι ο μαλάκας θα πληρώσει για τα πάντα, δεν είναι τσιγγούνα είναι εκμεταλλεύτρια. Τσιγγούνα είναι αυτή που είναι τσιγγούνα σε όλα, δε βγαίνει έξω, παίρνει ρούχα από τη λαϊκή, δεν αφήνει tip ούτε τα μονόλεπτα.
Η τσιγγουνιά είναι παθολογική κατάσταση ,συνήθως πιστεύουν ότι πρέπει τα λεφτά πρέπει να μαζεύεις για μία δύσκολη ώρα ή ότι κάποια στιγμή αυτοί θα έχουν ένα σκασμό λεφτά και θα κάνουν ζωάρα ενώ οι άλλοι θα έχουν φτωχύνει.

Βασικά η τσιγκουνιά είναι αρρώστια. Θεωρώ πως το τελευταίο που έγραψες περί "ζωάρας" δεν ισχύει. Απλά είναι φοβισμένοι άνθρωποι που μαζεύουν χρήμα μην τους "κάτσει κανένα κακό".

Είχα μια τέτοια γκόμενα η οποία ήταν τόσο στερημένη που έκανε σαν μικρό παιδί όταν πηγαίναμε βόλτες. Οι δικοί της είχαν κληρονομήσει πολλά σπίτια από τους γονείς τους αλλά ήταν παλιά αρχοντόσπιτα που θέλουν πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με ένα "τσιμεντένιο". Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μαζεύουν δραχμή δραχμή και να μη χαλάνε τίποτα. Είχα πάει σπίτι της και εκτός του ότι ήταν ψυγείο είχαν μόνο μια λάμπα στο σαλόνι. Δεν έβλεπες τίποτα. Βγήκαμε αρκετές φορές και τελικά μας χώρισαν διότι η κοπέλα άρχισε να "σπαταλάει" χρήμα. Ποια η σπατάλη; Ο καφές στο πλαστικό και η τυρόπιτα απ' έξω.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.409
Πόντοι
4.546
τι έπαθες και θύμωσες @John_282 ? την ήξερες?
Δεν έχω ιδέα ποια είναι,αλλά αυτό που έκανες είναι απαράδεκτο.Έγραψες:

τελικά της φέρθηκα τοοοοοοσο πουστηκα στο τέλος, τους γάμησα ομαδικά σαν σπίτι και σαν παρέα και πήρα το αίμα μου πίσω

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Δεν έχω ιδέα ποια είναι,αλλά αυτό που έκανες είναι απαράδεκτο.Έγραψες:

τελικά της φέρθηκα τοοοοοοσο πουστηκα στο τέλος, τους γάμησα ομαδικά σαν σπίτι και σαν παρέα και πήρα το αίμα μου πίσω
επειδή δεν έχω όρεξη να με υπερασπίζομαι συνέχεια για το αν έχω δίκιο, άδικο, πόσο δίκιο ή άδικο έχω ούτε και να γράφω συνέχεια για τα εσώψυχά μου στο bou θα σου πω ότι είπε ο Χριστούλης..."Μάχαιρα έδωσες Μάχαιρα θα λάβεις"
και για να καταλάβεις...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.979
Πόντοι
3.436
Παιδιά όπως λέει κ το ρητό τα Σάβανα δεν έχουν τσέπες,δεν θα πάρουμε τίποτα μαζί,καλό δεν είναι η τσιγγουνια αλλά να ζούμε αξιοπρεπώς μέχρι εκει που φτάνει η τσέπη μας πάντα.
Τώρα σε σχέσεις με γκόμενές κ φιλίες γενικά πρέπει να μάθει κάποιος να διαχειρίζεται κάποιες καταστάσεις, ναι να πληρώσει μια δύο φορές, αλλά μετά θα πρέπει να ξηλωθει κ αλλος κ όχι να υπάρχει εκμετάλλευση.
Έβγαινα παλιά με μια παρέα πλήρωσα μια δυο, λεω δικά μου, πως λέμε... κ μετά το θεωρούσαν δεδομένο ότι θα πλήρωνα εγώ κ έκαναν τους ανηξερους όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε.
Εκεί θα πρέπει να τους βάλεις χέρι, δεν είναι εύκολο πάντα για όλους, θα πρεπει να σπάσεις αυγά, μπορεί να τσακωθείς.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.020
Πόντοι
6.246
Παιδιά όπως λέει κ το ρητό τα Σάβανα δεν έχουν τσέπες,δεν θα πάρουμε τίποτα μαζί,καλό δεν είναι η τσιγγουνια αλλά να ζούμε αξιοπρεπώς μέχρι εκει που φτάνει η τσέπη μας πάντα.
Τώρα σε σχέσεις με γκόμενές κ φιλίες γενικά πρέπει να μάθει κάποιος να διαχειρίζεται κάποιες καταστάσεις, ναι να πληρώσει μια δύο φορές, αλλά μετά θα πρέπει να ξηλωθει κ αλλος κ όχι να υπάρχει εκμετάλλευση.
Έβγαινα παλιά με μια παρέα πλήρωσα μια δυο, λεω δικά μου, πως λέμε... κ μετά το θεωρούσαν δεδομένο ότι θα πλήρωνα εγώ κ έκαναν τους ανηξερους όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε.
Εκεί θα πρέπει να τους βάλεις χέρι, δεν είναι εύκολο πάντα για όλους, θα πρεπει να σπάσεις αυγά, μπορεί να τσακωθείς.
Παίκτη έχω συνανστραφεί και εγώ σαν φοιτητής τέτοιους καραγκιόζηδες. Εδώ και χρόνια δε λέμε ούτε καλημέρα. Αυτό που έμαθα από την εμπειρία είναι ότι αυτοί δεν είναι φίλοι, είναι παράσιτα. Κολλάνε για να πάρουν από εσένα είτε τα κεράσματα ,είτε κονέ με γκόμενες, είτε οτιδήποτε και όταν χρειαστείς εσύ βοήθεια που σε είδα που σε ξέρω. Κάτι τέτοια μουνόπανα τους κόβεις όσο πιο νωρίς γίνεται.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Πολύ σωστό.
Αν και πολλές φορές τυχαίνει, μέχρι να γνωρίσουμε την γκόμενα κάπως καλά να χρειάζεται ένα σχετικό χρονικό διάστημα.
Στην αρχή κανείς δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Αργότερα αρχίζει και αντιλαμβάνεται καλύτερα την όλη κατάσταση.
Αλλά όπως και να έχει, αυτό που λες για την διαχείριση και τον έλεγχο είναι σωστό. :rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.836
Πόντοι
2.886
Μία γυναίκα που ξοδεύει ένα σκασμό λεφτά στα δικά της ρούχα αλλά όταν βγαίνει έξω με άντρα θεωρεί δεδομένο ότι ο μαλάκας θα πληρώσει για τα πάντα, δεν είναι τσιγγούνα είναι εκμεταλλεύτρια. Τσιγγούνα είναι αυτή που είναι τσιγγούνα σε όλα, δε βγαίνει έξω, παίρνει ρούχα από τη λαϊκή, δεν αφήνει tip ούτε τα μονόλεπτα.
Η τσιγγουνιά είναι παθολογική κατάσταση ,συνήθως πιστεύουν ότι πρέπει τα λεφτά πρέπει να μαζεύεις για μία δύσκολη ώρα ή ότι κάποια στιγμή αυτοί θα έχουν ένα σκασμό λεφτά και θα κάνουν ζωάρα ενώ οι άλλοι θα έχουν φτωχύνει.

Μου έχει τύχει το εξής σκηνικό. Λεττονή τουρίστρια που γνώρισα από το tinder. Σαν εμφάνιση πολύ μέτρια προς το γυναίκα σαρδέλα. Πολύ περίεργο άτομο, αρνιόταν να μου πει τι δουλειά κάνει, γενικά δεν έλεγε τίποτα για τη ζωή της, ψεκασμένη γιούχου πίστευε ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό τα είχαν φτιάξει για να μας δώσουν νοητική εντολή να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο και όσοι επιζήσουν να πάνε απο καρκίνο και τέτοια.
Τη βγάζω έξω για φαγητό (για όλα πλήρωνα εγώ μέχρι τότε) ,έπρηξε τα παπάρια στα γκαρσόνια με τις ιδιοτροπίες της. Όταν έρχεται ο λογαριασμός είχα μόνο κάρτα. Της ζητάω αν γίνεται να αφήσει τίποτα ψιλά για tips. Μου απαντά ότι δεν πήρε το πορτοφόλι της από το αυτοκίνητο!!!!! Της ξαναλέω ότι δεν εμπιστεύομαι πως αν αφήσω tips με την κάρτα θα πάνε στα γκαρσόνια και έτσι και αλλιώς της είχαν φερθεί τόσο καλά, αν είχε 1-2 ευρώ θα ήταν μία ευγενική χειρονομία. Μου απαντά με απίστευτο θράσος "ε κι αν δεν πάρουν tips τι έγινε δηλαδή, μισθό δεν παίρνουν;"
Μου είχε πρήξει ήδη τα αρχίδια ,την έστειλα πριν καν της πιάσω ούτε το μπούτι. Σε αυτά τα θέματα είμαι αμετακίνητος. Έτσι και δω άτομο να μη σέβεται τους εργαζόμενους ,ξέρω ότι δε θα κάνουμε χωριό με την καμία. Κλάφτηκε ότι είμαι αγενής αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ούτε στην παρέα γουστάρω τσιγγούνηδες. Όποιος δε θέλει να ξοδέψει να κάτσει σπίτι του.

Καλά ρε τύπε,
δεν κατάλαβες από την αρχή, ότι η γυναίκα αυτή είναι πολύ προβληματική ;

Απ' ότι περιγρα΄φεις, σου είπε ένα σωρό παλαβά, πριν την πας για φαγητό.

Ήταν και μέτρια σε εμφάνιση, σαρδέλα την είπες ! :2funny:

Από τα γραφόμενα σου, πρέπει μάλλον να είσαι πενηντάρης
και πας σε στούντιο, οι κριτικές σου δεν περιλαμβάνουν έσκορτ.
Έχεις εμπειρία.
Αφού σου είπε τρελά από την αρχή, έπρεπε να μην ασχοληθείς μαζί της.

Δεν πειράζει, ασχολήσου με άλλες, που να μην είναι τόσο τσιγκούνες !

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ​

Όταν έφτανες πενήντα την παλιά την εποχή Σου φωνάζαν όλοι γέρο άντε και καλή ψυχή
Τώρα όμως στα πενήντα είσαι άπιαστο πουλί Έχεις πείρα στην αγάπη έχεις τέχνη στο φιλί
Ο πενηντάρης, ο πενηντάρης είναι ένας νέος της εποχής Κυκλοφοράει σαν εικοσάρης, κι είναι ωραίος σαν εραστής

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736
Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι "Αν έχετε γνωρίσει ανοιχτοχέρα γκόμενα".

• Χαχα
Αντιδράσεις: trimis
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι "Αν έχετε γνωρίσει ανοιχτοχέρα γκόμενα".
Χαχαχα ωραίο.
Όχι εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν αρκετές γκόμενες που είναι λάρτζ.
Είναι αυτό που λέμε που θα πέσεις. Ρουλέτα είναι βασικά. :rockon:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
Μια φορά είχα καλέσει για φαγητό μια γκόμενα και έφερε ένα κρασί από αυτά που αγοράζουν οι φοιτητές με 3-4 λίρες από τα Tesco. Η συγκεκριμένη είχε αρκετά καλή δουλειά, ξεφτίλα να φέρει κάτι τέτοιο, καλύτερα ας μην έφερνε τίποτα.

OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Μια φορά είχα καλέσει για φαγητό μια γκόμενα και έφερε ένα κρασί από αυτά που αγοράζουν οι φοιτητές με 3-4 λίρες από τα Tesco. Η συγκεκριμένη είχε αρκετά καλή δουλειά, ξεφτίλα να φέρει κάτι τέτοιο, καλύτερα ας μην έφερνε τίποτα.
Ε ναι αυτή η γκόμενα ήταν καθαρά τσίπισσα.
Και η πλάκα είναι τελικά, ότι όσα περισσότερα χρήματα έχει κάποιος η κάποια τόσο μεγαλύτερος Σκρούτζ είναι.

Σκρούτζ..png

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.339
Πόντοι
2.746

Μου έχει τύχει το εξής σκηνικό. Λεττονή τουρίστρια που γνώρισα από το tinder. Σαν εμφάνιση πολύ μέτρια προς το γυναίκα σαρδέλα. Πολύ περίεργο άτομο, αρνιόταν να μου πει τι δουλειά κάνει, γενικά δεν έλεγε τίποτα για τη ζωή της, ψεκασμένη γιούχου πίστευε ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό τα είχαν φτιάξει για να μας δώσουν νοητική εντολή να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο και όσοι επιζήσουν να πάνε απο καρκίνο και τέτοια.
Τη βγάζω έξω για φαγητό (για όλα πλήρωνα εγώ μέχρι τότε) ,έπρηξε τα παπάρια στα γκαρσόνια με τις ιδιοτροπίες της. Όταν έρχεται ο λογαριασμός είχα μόνο κάρτα. Της ζητάω αν γίνεται να αφήσει τίποτα ψιλά για tips. Μου απαντά ότι δεν πήρε το πορτοφόλι της από το αυτοκίνητο!!!!! Της ξαναλέω ότι δεν εμπιστεύομαι πως αν αφήσω tips με την κάρτα θα πάνε στα γκαρσόνια και έτσι και αλλιώς της είχαν φερθεί τόσο καλά, αν είχε 1-2 ευρώ θα ήταν μία ευγενική χειρονομία. Μου απαντά με απίστευτο θράσος "ε κι αν δεν πάρουν tips τι έγινε δηλαδή, μισθό δεν παίρνουν;"
Μου είχε πρήξει ήδη τα αρχίδια ,την έστειλα πριν καν της πιάσω ούτε το μπούτι. Σε αυτά τα θέματα είμαι αμετακίνητος. Έτσι και δω άτομο να μη σέβεται τους εργαζόμενους ,ξέρω ότι δε θα κάνουμε χωριό με την καμία. Κλάφτηκε ότι είμαι αγενής αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ούτε στην παρέα γουστάρω τσιγγούνηδες. Όποιος δε θέλει να ξοδέψει να κάτσει σπίτι του.
Οι Λετονοί είναι Γερμανοί, τουλάχιστον σαν φύλο, όπως Γερμανοί είναι σχεδόν όλοι στις χώρες της Βαλτικής... Όμως ανήκοντας στο πρώην Ανατολικό Μπλοκ, έχουν τα "κουσούρια" και τα κατάλοιπα της νοοτροπίας αυτών των χωρών... Ένα από αυτά είναι και η συνομοσιολογία... Σε αυτήν επιδίδονται κυρίως οι Ρωσίδες και Ουκρανές... Όχι όμως ότι συνομοσιολόγοι δεν υπάρχουν παντού...

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.923
Πόντοι
3.556
Γενικά οι Λεττονές που είχα είναι οι μεγαλύτερες τσιγγούνες που έχω δει.Αυτή που έφερα Αθήνα το Μάρτιο πήρε σβάρνα όλα τα φτηνομάγαζα στην Πατησίων και την Αιόλου για να αγοράσει ρούχα.Μόλις είδε τις τιμές στην Ερμού έστρεψε πρύμναν.Αμέτρητες ώρες στα φτηνομάγαζα.Για ακριβά εστιατόρια,ρουφτόπ κτλ ούτε που ήθελε να ακούσει.Προτιμούσε φτηνά ταβερνάκια για να της μένουν τα λεφτά.Γενικά πολύ πρακτικές γκόμενες,καμία σχέση με Λευκορρωσίδες,Ρωσίδες κτλ.Βέβαια αυτό σε ξενερώνει λίγο,δεν έχουν το γυναικείο στυλ ξοδέματος,ευζωίας κτλ,δεν ντύνονται υπερπαραγωγή όπως οι Σλάβες.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
Αρίστων

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Γενικά οι Λεττονές που είχα είναι οι μεγαλύτερες τσιγγούνες που έχω δει.Αυτή που έφερα Αθήνα το Μάρτιο πήρε σβάρνα όλα τα φτηνομάγαζα στην Πατησίων και την Αιόλου για να αγοράσει ρούχα.Μόλις είδε τις τιμές στην Ερμού έστρεψε πρύμναν.Αμέτρητες ώρες στα φτηνομάγαζα.Για ακριβά εστιατόρια,ρουφτόπ κτλ ούτε που ήθελε να ακούσει.Προτιμούσε φτηνά ταβερνάκια για να της μένουν τα λεφτά.Γενικά πολύ πρακτικές γκόμενες,καμία σχέση με Λευκορρωσίδες,Ρωσίδες κτλ.Βέβαια αυτό σε ξενερώνει λίγο,δεν έχουν το γυναικείο στυλ.
:heavymetalbig:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.923
Πόντοι
3.556
Και οι Πολωνέζες βέβαια το πάνε σε άλλο επίπεδο οικονομίας.Μία που έχω αγοράζει ρούχα από τη λαική,μου έδειχνε ενθουσιασμένη πώς βρήκε μπλούζα 3 ευρώ,παπούτσια 10 ευρώ κτλ.Μου λέει εμείς οι Πολωνέζες συμφέρουμε,είμαστε οικονομικές.Οντως ισχύει αυτό σε αρκετό βαθμό.
Και άλλες παλιά που με φιλοξενούσαν στα σπίτια τους Πολωνία μιλάμε για άγριο επίπεδο οικονομίας.Και μια Ουκρανέζα που με είχε φιλοξενήσει Λβωφ,μιλάμε πήγα με 1000 ευρώ και γύρισα μετά από δεκαήμερο με 900.Δεν ξόδευε τίποτα απολύτως.
Βέβαια οι Ελληνίδες σχολιάζουνε νομίζω οι Πολωνέζες έχουν κάπως φτηνιάρικη εμφάνιση,΄αμα δουν βέβαια Ρωσίδα λένε κοίτα τι τσάντα και παπούτσια έχει αυτή,θα είναι καμιά βιζιτού,μαδάει τους άντρες κανονικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
Ε ναι αυτή η γκόμενα ήταν καθαρά τσίπισσα.
Και η πλάκα είναι τελικά, ότι όσα περισσότερα χρήματα έχει κάποιος η κάποια τόσο μεγαλύτερος Σκρούτζ είναι.
Δε νομίζω ότι συμφωνώ με τη γενίκευση bro. Δεν έτυχε να βγω ποτέ με κάποια πολύ πλούσια αλλά γκόμενες οικονομικά άνετες που έχω κάνει παιχνίδι κατά καιρούς σε γενικές γραμμές ήταν large.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom