Νέα

Έχετε μαρκαλέψει κομμώτρια;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.733
Πόντοι
3.296
1737715898622.png

:coffee: :coffee:
ααα οποτε η κομμώτρια ειναι για pet ..:coffee:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.539
Πόντοι
3.846
Για περισσότερες διευκρινίσεις ρωτήστε τον δάσκαλο - νηματοθέτη :coffee:
Εσύ ΓΚΡ απέναντι στης Μικρής το νήμα γιατί είδα ότι χρησιμοποιείς εκφράσεις μου όπως το ΨΨ & το κλανίδι...
Κανόνισε να έχουμε ιστορίες :sunglasses: έχω πάρει τα βουνά μπας και πέσουν οι ορμόνες, ανεβάζω βίντεο αργότερα έχει και ποδοσφαίρου ανάγνωσμα...

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.326
Πόντοι
456
Οι καθυστερημένοι μόνο στα χωριά πηδάνε γίδες και προβατίνες απ' όσο ξέρω. Τέσπα στο θέμα της κομμώτριας, αυτά είναι τελείως παράνομα και επικίνδυνα πράγματα. Θυμάμαι πολύ πρόσφατα μια είδηση για κομμωτήριο στον Ασπρόπυργο, δεν θυμάμαι καλά αν ήταν αλλού. Τα παλιά χρόνια υπήρχαν στην Ιωάννου Δροσοπούλου που την ημέρα ήταν κομμωτήρια και το βράδυ είχαν μισάνοιχτη πόρτα και κόκκινο φως. Ποτέ δεν μπήκα μέσα σε τέτοιο να πω την αλήθεια...

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.539
Πόντοι
3.846
Η συμπεριφορά σου είναι εντελώς απαράδεκτη κι έτσι σου ρίχνω κίτρινη κάρτα, γιατί η κόκκινη θα ήταν οριστική και αμετάκλητη.
Αν σταματήσεις το κάπνισμα τότε μπορεί να βρεθούμε να σε κεράσω έναν καφέ και το ανάλογο δωράκι...
Έχει ενημερωθεί η κομμώτρια μην ανησυχείς, πλέον κάθε μήνα θα έχει έξτρα €μβα$μα, τα υπόλοιπα θα βγουν στη φορά όταν αποφασίσουμε και οι δύο...
Να δω όμως τότε τις αντιδράσεις σας ότι με παράτησε ή την έδιωξα κλπ

Συνημμένα

• VID_20250125_120327.mp4
    77,8 MB · Εμφανίσεις: 0

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.733
Πόντοι
3.296
Η συμπεριφορά σου είναι εντελώς απαράδεκτη κι έτσι σου ρίχνω κίτρινη κάρτα, γιατί η κόκκινη θα ήταν οριστική και αμετάκλητη.
Αν σταματήσεις το κάπνισμα τότε μπορεί να βρεθούμε να σε κεράσω έναν καφέ και το ανάλογο δωράκι...
Έχει ενημερωθεί η κομμώτρια μην ανησυχείς, πλέον κάθε μήνα θα έχει έξτρα €μβα$μα, τα υπόλοιπα θα βγουν στη φορά όταν αποφασίσουμε και οι δύο...
Να δω όμως τότε τις αντιδράσεις σας ότι με παράτησε ή την έδιωξα κλπ
παμε παλι ...

καλημερα δασκαλε και στο κιλοτακι μου τα νευρα σου ...αμα σου περασουν τα ξανα λεμε...

ΥΓ..
χαίρομαι που επεστρεψες :happy::happy::happy:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.539
Πόντοι
3.846
παμε παλι ...

καλημερα δασκαλε και στο κιλοτακι μου τα νευρα σου ...αμα σου περασουν τα ξανα λεμε...

ΥΓ..
χαίρομαι που επεστρεψες :happy::happy::happy:
Κάτσε γιατί θα περνάς και για μαλάκα...
Ορίστε τεντώνω τις αρίδες μου μετά το τρέξιμο στο βουνό...
Έχω και επαγγελματικές επιγονατίδες αλλά προς το παρόν πάμε χαλαρά τρεις μέρες άνευ καπνίσματος...
Πίνω μια μπύρα Fix και λιάζομαι στα γρήγορα έχει μπάλα σε μισή ώρα.
Κόψε το κάπνισμα και θα τα βρούμε, όλα τα θηλυκά με λαχταράνε, αλλά αν δεν δώσει σήμα η Βασίλισσα δεν απλώνω χέρι πουθενά!!!

Συνημμένα

• IMG_20250125_134733.jpg
    IMG_20250125_134733.jpg
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 53
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

gejgi

Μέγας
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.326
Πόντοι
4.655
Δεν ξερω αν μετραει, την κουνιαδα μου τοτε ειταν 16 χρονων, σπουδαστρια στου Αμαραντου, κι εγω φανταρος. Οχι δεν την "μαρκαλεψα" γλυφομουνι της εκανα κι εκεινη μου τον επαιζε. Εχαμε κι ενα σεβας, εκεινη την εποχη, οχι οπως τωρα, που δεν σεβομαστε τιποτα
μ α΄ρεσεις....που σέβεσαι τα ιερά και τα όσια της οικογενειας

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.164
Πόντοι
206
μ α΄ρεσεις....που σέβεσαι τα ιερά και τα όσια της οικογενειας
Η κουνιαδα δεν ειναι οικογενεια, συγγενης εξ ανγχιστειας ειναι, οποτε τις πηδαμε αφοβα. Μετα και η οικογενεια μια μικρη κοινωνια ειναι που καποια μελη της εκμεταλευονται, αλλα μελη της

gejgi

Μέγας
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.326
Πόντοι
4.655
Η κουνιαδα δεν ειναι οικογενεια, συγγενης εξ ανγχιστειας ειναι, οποτε τις πηδαμε αφοβα. Μετα και η οικογενεια μια μικρη κοινωνια ειναι που καποια μελη της εκμεταλευονται, αλλα μελη της
σωστός...συγγενικό μουνί παντοτινό γαμήσι....παλαιό γνωμικό

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.539
Πόντοι
3.846
Υπάρχει κι εναλλακτική λύση: βρείτε ένα κωλ γκέρλ από εδώ μέσα να σας κουρέψει και στην πραγματικότητα...
Έτσι κι αλλιώς κουρεμένοι δεν είμαστε;
Από το θέμα της τιμής και πόσο μάλλον αν είναι ακριβούτσικο....

Dq1

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
Η πρώην κομμώτρια μου (τώρα πάω σε κουρέα), κοντή, στρουμπουλή, όχι χοντρή, με βυζαρες, οπότε πήγαινα για κούρεμα με ακουμπούσε με τα βυζια συνέχεια στο κεφάλι όταν με κουρευε.
Σημείωση ότι το κομμωτήριο ήταν παράνομη γιάφκα αποθήκη πισω από το σπίτι.
Ε τι να κάνω και εγώ μια μέρα τον έβγαλα έξω κάτω από την ρόμπα και της λέω δες τι έκανες με τις βυζαρες σου που με ακουμπάς...
Η ψωλα τον άρπαξε αμέσως και ακολούθησε ξεσκισμα δυνατό.
Από τότε συνέχεια φρόντιζα να κανονίζω ραντεβού σε μη ώρες αιχμής να ρίχνω και ένα άδειασμα στην κομμώτρια.
Αλλά την σταμάτησα γιατί ήταν χωρισμένη με παιδί και είχε αρχίσει να πρήζει μπάλες με δεσμεύσεις κλπ και δεεεεεν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom