Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ααα οποτε η κομμώτρια ειναι για pet ..

Για περισσότερες διευκρινίσεις ρωτήστε τον δάσκαλο - νηματοθέτηααα οποτε η κομμώτρια ειναι για pet ..![]()

αναστατώθηκα...Για περισσότερες διευκρινίσεις ρωτήστε τον δάσκαλο - νηματοθέτη![]()

ξερεις ποσα μαρκαλεμενα εχουμε φαει μεχρι τωρα ......?....οταν αντι να το φας, το πηδας![]()
Εσύ ΓΚΡ απέναντι στης Μικρής το νήμα γιατί είδα ότι χρησιμοποιείς εκφράσεις μου όπως το ΨΨ & το κλανίδι...Για περισσότερες διευκρινίσεις ρωτήστε τον δάσκαλο - νηματοθέτη![]()
Η συμπεριφορά σου είναι εντελώς απαράδεκτη κι έτσι σου ρίχνω κίτρινη κάρτα, γιατί η κόκκινη θα ήταν οριστική και αμετάκλητη.VEGAN..![]()
παμε παλι ...Η συμπεριφορά σου είναι εντελώς απαράδεκτη κι έτσι σου ρίχνω κίτρινη κάρτα, γιατί η κόκκινη θα ήταν οριστική και αμετάκλητη.
Αν σταματήσεις το κάπνισμα τότε μπορεί να βρεθούμε να σε κεράσω έναν καφέ και το ανάλογο δωράκι...
Έχει ενημερωθεί η κομμώτρια μην ανησυχείς, πλέον κάθε μήνα θα έχει έξτρα €μβα$μα, τα υπόλοιπα θα βγουν στη φορά όταν αποφασίσουμε και οι δύο...
Να δω όμως τότε τις αντιδράσεις σας ότι με παράτησε ή την έδιωξα κλπ

Κάτσε γιατί θα περνάς και για μαλάκα...παμε παλι ...
καλημερα δασκαλε και στο κιλοτακι μου τα νευρα σου ...αμα σου περασουν τα ξανα λεμε...
ΥΓ..
χαίρομαι που επεστρεψες![]()
μ α΄ρεσεις....που σέβεσαι τα ιερά και τα όσια της οικογενειαςΔεν ξερω αν μετραει, την κουνιαδα μου τοτε ειταν 16 χρονων, σπουδαστρια στου Αμαραντου, κι εγω φανταρος. Οχι δεν την "μαρκαλεψα" γλυφομουνι της εκανα κι εκεινη μου τον επαιζε. Εχαμε κι ενα σεβας, εκεινη την εποχη, οχι οπως τωρα, που δεν σεβομαστε τιποτα
Η κουνιαδα δεν ειναι οικογενεια, συγγενης εξ ανγχιστειας ειναι, οποτε τις πηδαμε αφοβα. Μετα και η οικογενεια μια μικρη κοινωνια ειναι που καποια μελη της εκμεταλευονται, αλλα μελη τηςμ α΄ρεσεις....που σέβεσαι τα ιερά και τα όσια της οικογενειας
σωστός...συγγενικό μουνί παντοτινό γαμήσι....παλαιό γνωμικόΗ κουνιαδα δεν ειναι οικογενεια, συγγενης εξ ανγχιστειας ειναι, οποτε τις πηδαμε αφοβα. Μετα και η οικογενεια μια μικρη κοινωνια ειναι που καποια μελη της εκμεταλευονται, αλλα μελη της