Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (4 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.540
Πόντοι
5.506
Είναι του Ρούτσι και του κάθε Ρούτσι που κάνει απεργία πείνας επειδή το κράτος έχει καταργήσει τη δημοκρατία.

Χαίρομαι γιατί ενώ από την ελληνική δικαιοσύνη δεν περιμέναμε κάτι...ίσως έρθει λίγη δικαιοσύνη τελικά απέξω....

γιατί ενώ εγώ έχω φτύσει αίμα και έχω ρισκάρει 10 φορές για να βγάλω τα ποσά αυτά αυτά τα αποβράσματα τα έπαιρναν με ένα τηλέφωνο και μια αίτηση. Γαμούσαν και την πραγματική αγροτική παραγωγή στα όρια της εθνικής προδοσίας.

Οπότε ναι....θα χαρώ πάρα πολύ αν η κοβέσι δεν τους αφήσει ούτε σόβρακο που να μην δεσμεύσει. Εγώ δεν έχω να ξέρω κάτι...δεν έχω πάρει κρατικό χρήμα ούτε όταν έδιναν τα τζάμπα λεφτά σε όλους στον κόβιντ. Μόνο πληρώνω.

Δεν το παίζω σωστός και καθωσπρέπει με τα λεφτά του κράτους.
Οχι, ο καθε ενας σαλεμενος που πιστευει οτι θελει δε μπορει να κανει οτι του κατεβει. Αυτος καταργει τη δημοκρατια αποδεδειγμενα καταλαμβανοντας δημοσιο χωρο. Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΤΣΙ αν μπορεις να καταλαβεις. Αλλα αφου δεν πανε να τον μαζεψουν αυτα ειναι τα αποτελεσματα, θα παει και ο επομενος και ο μεθεπομενος.

Οσο για τους οπεκεπεδες που εχεις λυσσαξει, καλα να τους κανουν, να τους μαντρωσουν και να τους ξεβρακωσουν. Αλλα αν εσυ πεφτεις απο τα συννεφα ειναι επειδη εισαι μικρος, αυτα γινοταν μια ζωη και τα ιδια γινονται και θα συνεχισουν να γινονται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, οποιος εχει τη δυνατοτητα ΚΛΕΒΕΙ, οσο μπορει ο καθενας, συγνωμη αν σοκαρεσαι.

Το τι εχει κανει ο καθενας στην πορεια του το ξερει ο ιδιος και το κραταει για τον εαυτο του, ειναι θεμα συνειδησης και αξιων, οπως και το να μην εχει την αναγκη να «φωναζει» για τα επιτευγματα του αλλα αφηνει να μιλουν μονα τους.

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Τσολιάς ο βλακομπαροκ χαχαχα
Τι αλλο θα ακούσουμε

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.407
Πόντοι
5.506
Οχι, ο καθε ενας σαλεμενος που πιστευει οτι θελει δε μπορει να κανει οτι του κατεβει. Αυτος καταργει τη δημοκρατια αποδεδειγμενα καταλαμβανοντας δημοσιο χωρο. Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΤΣΙ αν μπορεις να καταλαβεις. Αλλα αφου δεν πανε να τον μαζεψουν αυτα ειναι τα αποτελεσματα, θα παει και ο επομενος και ο μεθεπομενος.

Οσο για τους οπεκεπεδες που εχεις λυσσαξει, καλα να τους κανουν, να τους μαντρωσουν και να τους ξεβρακωσουν. Αλλα αν εσυ πεφτεις απο τα συννεφα ειναι επειδη εισαι μικρος, αυτα γινοταν μια ζωη και τα ιδια γινονται και θα συνεχισουν να γινονται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, οποιος εχει τη δυνατοτητα ΚΛΕΒΕΙ, οσο μπορει ο καθενας, συγνωμη αν σοκαρεσαι.

Το τι εχει κανει ο καθενας στην πορεια του το ξερει ο ιδιος και το κραταει για τον εαυτο του, ειναι θεμα συνειδησης και αξιων, οπως και το να μην εχει την αναγκη να «φωναζει» για τα επιτευγματα του αλλα αφηνει να μιλουν μονα τους.
ποσοι σε γαμησαν στον θαλαμο ρε? πες αληθεια...

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.538
Πόντοι
10.446

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.390
Πόντοι
6.256

Αυτός που αδικείται φωνάζει...αυτός που κάνει ρεμούλες δεν μιλάει πολύ και σιγοντάρει το καθεστώς που του παρέχει την δυνατότητα να κλέψει.

Όταν κάνουν τα κόμματα μετά τις εκλογές ομιλίες θα πας να τους πεις πατάς το μνημείο δεν είναι εδώ μέρος για να γιορτάσεις τη νίκη σου? είσαι ηλίθιος?

Αυτή είναι η διαφορά μας....δε το έχεις καταλάβει? εσύ θεωρείς πιο σημαντικό να χλευάσεις και να σχολιάσεις τον ρούτσι...και όχι τους οπεκεπεδες που υποστηρίζεις τα αφεντιλά τους....έχεις φάει τις ώρες σου εδώ να σε ξεφτιλίζουν όλοι....δεν είδα να έχεις να πεις οτιδήποτε στο θρεντ του οπεκεπε

αυτό λέει και τι είμαι εγώ και τι είσαι εσύ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.554
Σαλαμενος αυτός που έχασε το παιδί του από κυβερνητική ανυπαρξία αλλά και συγκάλυψη του σκανδαλου και ζητά να μαθευτεί η αληθεια?
Η δημοκρατία καταργείται όταν η ίδια η κυβέρνηση κάνει συγκάλυψη χωρίς να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους και δεν λέμε για σταθμάρχη αλλά για υπουργούς.
Να τον μαζέψουν?αν μαζέψουν με τη βία τον ρουτσι θα βουλιάξει το σύνταγμα νομίζεις δεν ήθελαν να το κάνουν αλλά φοβούνται την κοινωνική αντίδραση θα τα σπάσουν όλα και καλά θα κάνουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.540
Πόντοι
5.506
Αυτός που αδικείται φωνάζει...
Οποιος φωναζει δε σημαινει πως εχει παντα δικιο. Να θυμασαι πως οι αδειοι τενεκεδες κανουν παντα την περισσοτερη φασαρια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.540
Πόντοι
5.506
Σαλαμενος αυτός που έχασε το παιδί του από κυβερνητική ανυπαρξία αλλά και συγκάλυψη του σκανδαλου και ζητά να μαθευτεί η αληθεια?
Η δημοκρατία καταργείται όταν η ίδια η κυβέρνηση κάνει συγκάλυψη χωρίς να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους και δεν λέμε για σταθμάρχη αλλά για υπουργούς.
Να τον μαζέψουν?αν μαζέψουν με τη βία τον ρουτσι θα βουλιάξει το σύνταγμα νομίζεις δεν ήθελαν να το κάνουν αλλά φοβούνται την κοινωνική αντίδραση θα τα σπάσουν όλα και καλά θα κάνουν.
Ναι πανιβλακα, ο ανθρωπος ειναι σαλεμενος, αν κανεις ποτε παιδι ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, θα καταλαβεις περιπου πως μπορει να νιωθει αυτος ο ανθρωπος.

Τα υπολοιπα περι δημοκρατιας και σπασίματος δεν τα σχολιαζω, μπορεις ελευθερα να τα βαλεις στον πατο σου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.390
Πόντοι
6.256
Οποιος φωναζει δε σημαινει πως εχει παντα δικιο. Να θυμασαι πως οι αδειοι τενεκεδες κανουν παντα την περισσοτερη φασαρια.
ωραία μαλακία η γενίκευση σου αλλά στο θέμα αυτό δεν ταιριάζει

ο άνθρωπος έχασε το παιδί του από εγκληματική αμέλεια του κράτους....έχε αδικηθεί έτσι και αλλιώς

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.407
Πόντοι
5.506
Ναι πανιβλακα, ο ανθρωπος ειναι σαλεμενος, αν κανεις ποτε παιδι ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, θα καταλαβεις περιπου πως μπορει να νιωθει αυτος ο ανθρωπος.

Τα υπολοιπα περι δημοκρατιας και σπασίματος δεν τα σχολιαζω, μπορεις ελευθερα να τα βαλεις στον πατο σου.
ο καραμανλης σου εχει ριξει κανα πουτσο?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.390
Πόντοι
6.256
Ο μπαρμπαπηδουλας ή ο Καραμάνης αυτοκτόνησε;
τον μπαρμπαπήδουλα δεν τον ήθελε ούτε ο θάνατος τύπε τόσο καραγκιόζης ήταν

δεν μπορεί να αυτοκτονήσει απλά γίνεται restart και γυρίζει πίσω

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
τον μπαρμπαπήδουλα δεν τον ήθελε ούτε ο θάνατος τύπε τόσο καραγκιόζης ήταν

δεν μπορεί να αυτοκτονήσει απλά γίνεται restart και γυρίζει πίσω
Αυτός έλεγε ότι τον επαιζε 10 φορές την ημέρα
Ηταν και γέρος μπορεί να ψόφησε απο την πολύ μαλουμπα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.686
Πόντοι
6.256
Αφηνω αυτο εδω για τον «απεργο φρουτων».
Αφηνω και εγω αυτο εδω για τον πισωγλεντζε πουτανοπαρακαλακια....

1702666155664.png

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.857
Πόντοι
9.931
δεν είναι σωστός αυτός τύπε γάμησε τα

να είχαμε χίλιους χασάπηδες και φραπέδες και μάκιδες ανάμεσα μας να πήγαινε μπροστά η χώρα :wanker::wanker::wanker:
Ετσι τυπε χτυπα τα ολα μαζι στο μπλέντερ απεργία πείνας για τα Τεμπη μαζι με free Palestine, χασαπηδες, φραπέδες και οτι αλλο γουστάρεις, αλλα να ξέρεις αυτο που θα βγει δεν πίνετε.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.364
Πόντοι
3.246
Αυτός έλεγε ότι τον επαιζε 10 φορές την ημέρα
Ηταν και γέρος μπορεί να ψόφησε απο την πολύ μαλουμπα
Τον πρεσάριζαν δυνατά νίκ του τότε και κατέληγε να βρίζει μάνες, λογικά μπάνιο, έβγαζε πολύ κακοψυχία όταν ζοριζόταν.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.390
Πόντοι
6.256
Ετσι τυπε χτυπα τα ολα μαζι στο μπλέντερ απεργία πείνας για τα Τεμπη μαζι με free Palestine, χασαπηδες, φραπέδες και οτι αλλο γουστάρεις, αλλα να ξέρεις αυτο που θα βγει δεν πίνετε.
Δεν είδα την ενέργεια που ξοδεύεις εδώ να σχολιάζεις έναν δυστυχισμένο άνθρωπο να την ξοδεύεις σχολιάζοντας τον χασάπη και τον μάκη...γιαυτό στο έγραψα.

Εγώ ξέρω ότι την χώρα δεν θα την καταστρέψει ο ρούτσι που κρατάει την σημαία της παλαιστίνης

θα την καταστρέψει ο μακης και ο χασάπης και όσοι τους ψηφίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom