barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.540
- Πόντοι
- 5.506
Οχι, ο καθε ενας σαλεμενος που πιστευει οτι θελει δε μπορει να κανει οτι του κατεβει. Αυτος καταργει τη δημοκρατια αποδεδειγμενα καταλαμβανοντας δημοσιο χωρο. Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΤΣΙ αν μπορεις να καταλαβεις. Αλλα αφου δεν πανε να τον μαζεψουν αυτα ειναι τα αποτελεσματα, θα παει και ο επομενος και ο μεθεπομενος.Είναι του Ρούτσι και του κάθε Ρούτσι που κάνει απεργία πείνας επειδή το κράτος έχει καταργήσει τη δημοκρατία.
Χαίρομαι γιατί ενώ από την ελληνική δικαιοσύνη δεν περιμέναμε κάτι...ίσως έρθει λίγη δικαιοσύνη τελικά απέξω....
γιατί ενώ εγώ έχω φτύσει αίμα και έχω ρισκάρει 10 φορές για να βγάλω τα ποσά αυτά αυτά τα αποβράσματα τα έπαιρναν με ένα τηλέφωνο και μια αίτηση. Γαμούσαν και την πραγματική αγροτική παραγωγή στα όρια της εθνικής προδοσίας.
Οπότε ναι....θα χαρώ πάρα πολύ αν η κοβέσι δεν τους αφήσει ούτε σόβρακο που να μην δεσμεύσει. Εγώ δεν έχω να ξέρω κάτι...δεν έχω πάρει κρατικό χρήμα ούτε όταν έδιναν τα τζάμπα λεφτά σε όλους στον κόβιντ. Μόνο πληρώνω.
Δεν το παίζω σωστός και καθωσπρέπει με τα λεφτά του κράτους.
Οσο για τους οπεκεπεδες που εχεις λυσσαξει, καλα να τους κανουν, να τους μαντρωσουν και να τους ξεβρακωσουν. Αλλα αν εσυ πεφτεις απο τα συννεφα ειναι επειδη εισαι μικρος, αυτα γινοταν μια ζωη και τα ιδια γινονται και θα συνεχισουν να γινονται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ, οποιος εχει τη δυνατοτητα ΚΛΕΒΕΙ, οσο μπορει ο καθενας, συγνωμη αν σοκαρεσαι.
Το τι εχει κανει ο καθενας στην πορεια του το ξερει ο ιδιος και το κραταει για τον εαυτο του, ειναι θεμα συνειδησης και αξιων, οπως και το να μην εχει την αναγκη να «φωναζει» για τα επιτευγματα του αλλα αφηνει να μιλουν μονα τους.