Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 521K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.000
Πόντοι
10.131
Όποιος πιστεύει ότι οι 53 οικογένειες πονάνε λιγότερο από τους ''μπροστάρηδες του αγώνα'', είναι τενεκές. Και υπάρχουν πολλοί τενεκέδες.
Τις εχουν γραμμένες τις 53 οικογένειες, μονο της Καρυστινού και του αλβανου εχουν σημασία... γαμησε τους τους αλλους.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.000
Πόντοι
10.131
Το θέμα δεν είναι η χαροκαμενη μανα ή οι οικογένειες

Να είμαστε ρεαλιστές....στην Ελλάδα ειμαστε ...ο σταθμαρχιδης θα την πληρώσει την νύφη
Ειναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ ένοχος, ξέχασε να γυρίσει το κλειδι στην σωστη θεση ειτε απο ανικανότητα ειτε απο αμέλεια και σκότωσε 57 ανθρώπους εννοείται οτι θα την πληρώσει αλλα δεν θα ειναι ο μονος να εισαι σίγουρος.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.784
Πόντοι
16.131
Ξέρω την περιοχή λόγω Ζούμπερι που τριγυρναω......ακόμα έτσι είναι....ρυμοτομια μηδεν

Και με τα τρένα θα γινόταν το κακό γιατί τα είχαν αφήσει στην τύχη τους

Με τα πλοία τα βλέπουμε τα χάλια τους

Κράτος μπουρδελο
προσεχε ομως στα τρενα υπηρχε ασφαλιστικη δικλειδα το συστημα τηλεδιοικησης το οποιο διαχρονικα τρωγανε τα λεφτα και ο μικρος μπουλης λιγες ημερες πριν ειχε βγει στην βουλη και ελεγε μαλακιες για ασφαλη μεταφορα...αν καποιος του ελεγε παπαριες και τις μετεφερε σαφως εχει ευθυνη αυτος ειναι προισταμενος ολων

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.000
Πόντοι
10.131
και που ξέρεις ότι η καρυστιανού δεν μιλάει εκ μέρους των 56 οικογενειών τις ρώτησες?
Αμα μίλαγε εκ μέρους τους τουλάχιστον η μιση απο αυτους θα ηταν δίπλα της στο Σύνταγμα και οχι σπίτια τους.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
24
Like
5.052
Πόντοι
7.195
Τις εχουν γραμμένες τις 53 οικογένειες, μονο της Καρυστινού και του αλβανου εχουν σημασία... γαμησε τους τους αλλους.
Έχει δουλέψει καλά η προπαγάνδα, πουλάει το ''χαροκαμένη μάνα'' και το ''δίκιο του πατέρα που αναζητά την αλήθεια''.
Σχεδόν 3 χρόνια ανακρίσεις, έρευνες, πραγματογνωμοσύνες, καταθέσεις, και μόλις έκλεισε η ανάκριση, ξαναγυρίζουμε πίσω να ψάξουμε μέσω εκταφής για ξυλόλιο.
Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι λάθος η αντιμετώπιση του ''χαροκαμένος είναι- κάντε του το χατήρι'': οι ''εκπτώσεις'' στην αντιμετώπιση έναντι του νόμου μας έχουν φέρει στο χάλι του σήμερα.

Και κάτι ακόμη προς κάθε είδους ανεγκέφαλους που νομίζουν ότι ικανοποιώντας το κάθε παράλογο αίτημα κάθε ''δικαιούμενου χαροκαμένου'' είναι ανθρωπιστές: εύχομαι να μην μπλέξετε ποτέ σε κάποιο υπόθεση με νομικές διαστάσεις όπου απέναντί σας θα είναι κάποιος ''πονεμένος'' που πρέπει να ικανοποιηθεί το αίτημά του. Τότε και μόνο τότε θα καταλάβετε πόσο άδικο μπορεί να καταλήξει στο τέλος όλο αυτό.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.387
Πόντοι
1.056
προσεχε ομως στα τρενα υπηρχε ασφαλιστικη δικλειδα το συστημα τηλεδιοικησης το οποιο διαχρονικα τρωγανε τα λεφτα και ο μικρος μπουλης λιγες ημερες πριν ειχε βγει στην βουλη και ελεγε μαλακιες για ασφαλη μεταφορα...αν καποιος του ελεγε παπαριες και τις μετεφερε σαφως εχει ευθυνη αυτος ειναι προισταμενος ολων
Είχαν διαλυθεί ρε συ όλα τα συστήματα με τις πλημμύρες που έκανε Λάρισα....αυτά τα λίγα που λειτουργουσαν τοπικά

Εγω δεν είπα οτι δεν υπάρχουν ευθύνες....

Απλά είμαι ρεαλιστής και θα την πληρώσει ο σταθμάρχης

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.510
Πόντοι
6.256
Αμα μίλαγε εκ μέρους τους τουλάχιστον η μιση απο αυτους θα ηταν δίπλα της στο Σύνταγμα και οχι σπίτια τους.
και δεν είναι? πως το ξέρεις στις συγκεντρώσεις είσαι εκεί να τους δεις?

επειδή δεν βγαίνουν στην τηλεόραση?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.784
Πόντοι
16.131
Είχαν διαλυθεί ρε συ όλα τα συστήματα με τις πλημμύρες που έκανε Λάρισα....αυτά τα λίγα που λειτουργουσαν τοπικά

Εγω δεν είπα οτι δεν υπάρχουν ευθύνες....

Απλά είμαι ρεαλιστής και θα την πληρώσει ο σταθμάρχης
δεν υπηρχαν συστηματα και ο σταθμαρχης ενας μοχλος του συστηματος ειναι πρεπει αυτη την φορα να την πληρωσουν και αλλοι γ.γ.υπουργειου και καποια στιγμη πρεπει να παει φυλακη και καποιος του συστηματος

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.387
Πόντοι
1.056
και δεν είναι? πως το ξέρεις στις συγκεντρώσεις είσαι εκεί να τους δεις?

επειδή δεν βγαίνουν στην τηλεόραση?
Ήμουν εκεί....όπως και σε όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις των τελευταίων δεκαετιών...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.762
Πόντοι
2.356
Το εγραψα πιο πισω και τα αριστεροψεκασμενα εδω μεσα το κανανε αβαβα! Απο τις 56 οικογένειες μονο 2-3 κανουν φασαρία και η μια ειναι η Καρυστινού που παει καρφί για πολιτικος...
Για να μην πάει άπατη με δικό της κόμμα, στάνταρ θα τη βάλει το τραβέλι επικεφαλής στο επικρατείας.

Επίσης, θα έχουμε και 2ο γύρο τοξικότητας μετά την ανακοίνωση των ποινών - όταν φυσικά γίνει η δίκη. Θα πέσουν όλοι απ' τα σύννεφα όταν ακούσουν για πλημμελήματα, διότι απλά δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά με το κακούργημα και ότι δεν υπήρχε δόλος στο συγκεκριμένο δυστύχημα από τον κόπανο τον σταθμάρχη.

Αλλά οι γνωστοί-άγνωστοι θα αρχίσουν τις παλαβομάρες για κανένα 6μηνο ακόμα, με συγκεντρώσεις και οργίλες ανακοινώσεις για χούντα Μητσοτάκη, που χειραγωγεί τη δικαιοσύνη, τα γνωστά. :jerking:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.960
Ακου βλακακο χαραμοφαη πιτσιρικο, αυτα που εχεις στην κεφαλα σου οσο και να τα πιστευεις ειναι μονο στην κεφαλα σου.

Η Καρυστιανου εφτιαξε μονη της ενα συλλογο, τον διατηρει μονη της και ειναι η μονη που εχει εκτεθει τοσο. Κανα δυο τρεις φωνες ακομη και οι υπολοιποι, η μεγαλη πλειοψηφια, ειναι αυτοι που περηφανα στην ησυχια τους ζουν το δραμα τους μακρυα απο καμερες και δημοσιοτητα.

Το οτι βγηκαν μετα απο τοσο ντορο ενα και δυο εκατομμυρια κοσμος ειναι η συνηθεια του ελληνα, τοσοι εβγαιναν παι στις πλατειες, τοσοι βαρουσαν και τα νταουλια για χαρη του τσιπρα, παρτο χαμπαρι, στην Ελλαδα παντα οι πολλοι ειστε ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΣΑΡΙΑ και απο μυαλο κουκουτσι.

Με τοση προπαγανδα και λιγοι βγηκατε στους δρομους.

Για το Ματι βγηκε κανεις στους δρομους; Για τις φωτιες στην Ηλεια; Για το λεωφορειο με τα παιδακια που αποκεφαλιστηκαν καποτε στα Τεμπη παλι;;

Οχι. Γιατι αυτα τα καργκιοζιλικια τα κανετε ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι αριστερομαλακες τενεκεδες.

Οβερ εντ αουτ.
Η ηλιθια πλειοψηφία είναι εκείνη που πήγε και έδωσε 41% σε εκείνο το απόκομμα που λέγεται νδ.
Ο λαός και οι φωνές πάντα έχουν δίκιο σε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις,η μάζα εδώ απαιτει δικαίωση από μια άνευ των χρόνων συγκάλυψη που έκανε τότε η ΝΔ για πολιτικό της όφελος.
Πολλά ερωτήματα και ζητήματα τα οποία θα παραμείνουν άλυτα για το δυστύχημα που έγινε,αλλά εδώ φτάσανε σε σημείο το ίδιο δικαστικό σώμα να εκτελεί κυβερνητικές εντολές για να μην αποκαλυφθεί το παραμικρό.
Ένας από την αντιπολίτευση αν βρεθεί και πει θα στείλω στα έδρανα του δικαστηρίου τον καραμανλή ως ανεύθυνο υπουργό και μη σωστής διετέλεσαν των καθηκόντων του ακόμα και τον κουλή αν ήταν και αυτός στη συγκάλυψη με το μπάζωμα
Γιατί έγινε το μπάζωμα τόσο γρήγορα?γιατί δεν έκλειναν τον χώρο για πολύ καιρό και να ξεψαχνισουν πιθαμη προς πιθαμη όλο τον ευρύτερο χώρο του δυστυχήματος ακόμα και να έρθουν ιδιώτες εμπειρογνωμες μετά τους κρατικούς ακόμα και από το εξωτερικό για περαιτέρω έρευνα.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.387
Πόντοι
1.056
δεν υπηρχαν συστηματα και ο σταθμαρχης ενας μοχλος του συστηματος ειναι πρεπει αυτη την φορα να την πληρωσουν και αλλοι γ.γ.υπουργειου και καποια στιγμη πρεπει να παει φυλακη και καποιος του συστηματος
Μακάρι αλλά

Δεν....

Ο ένας φυλάει τον άλλον γιατί αλλιώς θα βγαίναν άπλυτα στη φόρα και άμα πεσει το σύστημα θα πέσει ολη η χώρα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.510
Πόντοι
6.256
Εχω πάει.....τον τρέλανα περισσότερο

Εσυ????.....σε Αλβανό ταριχευτη πηγες????

Τέτοιο μυαλό μην πάει στράφι...χαχαχα

Ήμουν εκεί....όπως και σε όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις των τελευταίων δεκαετιών...
εσύ και οι άλλη κωλόμπα του οπεκεπε νομίζετε ότι μπορείτε να λέτε ότι γουστάρετε επειδή είναι ένα ''ανώνυμο'' σαιτ.

Αυτό που έγραψες με την μεγαλύτερη ευκολία "κατούρα την καρυστιανού" εκεί έξω δεν θα τολμούσες ούτε να το ψιθυρίσεις. Όχι μόνο επειδή θα σε έφτυνε και ο τελευταίος άνθρωπος που ξέρεις αλλά επειδή θα έτρωγες μια αγωγή που θα ήταν όλη δική σου και μετά θα κλαιγόσουν σαν κυράτσα για να σε λυπηθούν. Τις μαγκιές τις κρατάς για εδώ που δε σε ξέρει κανένας.

Όμως δεν είναι και τόσο ανώνυμο...καθώς και όταν βγαίνεις από το ίδιο σκουπίδι με πόδια παραμένεις...αυτός που κάνει πλάκα με απελπισμένους ανθρώπους είσαι εσύ δεν είναι ο λογαριασμός σου εδώ.

Άντε να τα πείτε με τα υπόλοιπα καθυστερημένα.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.960
Για να μην πάει άπατη με δικό της κόμμα, στάνταρ θα τη βάλει το τραβέλι επικεφαλής στο επικρατείας.

Επίσης, θα έχουμε και 2ο γύρο τοξικότητας μετά την ανακοίνωση των ποινών - όταν φυσικά γίνει η δίκη. Θα πέσουν όλοι απ' τα σύννεφα όταν ακούσουν για πλημμελήματα, διότι απλά δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά με το κακούργημα και ότι δεν υπήρχε δόλος στο συγκεκριμένο δυστύχημα από τον κόπανο τον σταθμάρχη.

Αλλά οι γνωστοί-άγνωστοι θα αρχίσουν τις παλαβομάρες για κανένα 6μηνο ακόμα, με συγκεντρώσεις και οργίλες ανακοινώσεις για χούντα Μητσοτάκη, που χειραγωγεί τη δικαιοσύνη, τα γνωστά. :jerking:
Τυπε ξεχνάς τη συγκάλυψη, για ποιο λόγο τοσο γρήγορα το μπάζωμα του χώρου?.
Για ποιο λόγο να μην γίνει από ιδιώτες ιστροδικαστες εξετεταδη dňa των σωρων?
Γιατί οι γονείς οποίος ήθελε να μην δει για τελευταία φορά τους σωρούς των παιδιών του?

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.387
Πόντοι
1.056
εσύ και οι άλλη κωλόμπα του οπεκεπε νομίζετε ότι μπορείτε να λέτε ότι γουστάρετε επειδή είναι ένα ''ανώνυμο'' σαιτ.

Αυτό που έγραψες με την μεγαλύτερη ευκολία "κατούρα την καρυστιανού" εκεί έξω δεν θα τολμούσες ούτε να το ψιθυρίσεις. Όχι μόνο επειδή θα σε έφτυνε και ο τελευταίος άνθρωπος που ξέρεις αλλά επειδή θα έτρωγες μια αγωγή που θα ήταν όλη δική σου και μετά θα κλαιγόσουν σαν κυράτσα για να σε λυπηθούν. Τις μαγκιές τις κρατάς για εδώ που δε σε ξέρει κανένας.

Όμως δεν είναι και τόσο ανώνυμο...καθώς και όταν βγαίνεις από το ίδιο σκουπίδι με πόδια παραμένεις...αυτός που κάνει πλάκα με απελπισμένους ανθρώπους είσαι εσύ δεν είναι ο λογαριασμός σου εδώ.

Άντε να τα πείτε με τα υπόλοιπα καθυστερημένα.
Λέμε αυτό που ισχύει και σε όποιον αρέσει

Εχω χάσει ανθρώπους μου σε τροχαία....

Παράφρασα την υπογραφή του αναρχοαπλυτου γαυρουα παπαροτριφτουλα...δεν έχω κάτι εναντίον της μιλφαρας...μαζί της είμαι....αλλά την εκμεταυλεονται πολιτικά...

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.387
Πόντοι
1.056
Τυπε ξεχνάς τη συγκάλυψη, για ποιο λόγο τοσο γρήγορα το μπάζωμα του χώρου?.
Για ποιο λόγο να μην γίνει από ιδιώτες ιστροδικαστες εξετεταδη dňa των σωρων?
Γιατί οι γονείς οποίος ήθελε να μην δει για τελευταία φορά τους σωρούς των παιδιών του?
Γιατί ένας τόπος ατυχήματος να γίνει θέατρο σκιών???

Έχεις πάει στο αεροπορικό ατύχημα της ΗΛΙΟΣ στο Μαρκόπουλο να δεις τι έγινε?????αποκλείστηκε όλος ο τόπος του ατυχήματος

• Like
Αντιδράσεις: barock

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.859
Πόντοι
48.917
Έχουμε ένα πατέρα εννιά μέρες απεργίας πείνας που ζητάει μια εκταφή κ ο δικαστής το αρνείται
Έχουμε ένα υπουργό που λέει ότι δεν έγινε αίτημα ποτέ ..

Αφού δεν έγινε αίτημα γιατί δεν πηγαίνει με κάμερες ο Φλωρίδης να πάρει τον πατέρα να κάνει αίτηση κ ο εισαγγελέας να την εγκρίνει όπως λέει η λογική

Γιατί οι πολιτικοί έχουν μάθει να ψεύδονται διότι αυτή είναι η δουλειάς τους

Ποιος πατέρας θα καθόταν διαμαρτυρόμενος στη μνήμη του παιδιού του λέγοντας ψέματα ότι έχει κάνει αίτηση ένταξης ;;; κανείς

Η λογική λέει ότι ψεύδεται ο Φλωρίδης όταν λέει ότι δεν υπάρχει αίτημα εκταφής

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.510
Πόντοι
6.256
Λέμε αυτό που ισχύει και σε όποιον αρέσει

Εχω χάσει ανθρώπους μου σε τροχαία....

Παράφραση την υπογραφή του του αναρχοαπλυτου γαυρουα παπαροτριφτουλα...δεν έχω κάτι εναντίον της μιλφαρας...μαζί της είμαι....αλλά την εκμεταυλεονται πολιτικά...
Το τι ισχύει και τι όχι δε θα το επιβάλεις εσύ...λέτε τη γνώμη σας.

Και γιατί το αναφέρεις αλλάζει κάτι?

Δεν έκανες μόνο αυτό...σε εμένα μου είπες 10 φορές ''τη γάμαγα, την έγλυφα" κτλπ....τώρα το παίζεις τρελίτσα...αν έχεις @@ πήγαινε με το όνομα σου και γράψε της στα σόσιαλ αυτά που έγραψες εδώ.

για να με προκαλέσεις να σε βρίσω γράφεις τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο σε δυσμενή θέση. Φαντάσου τι ψυχολογικά έχεις

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.960
Γιατί ένας τόπος ατυχήματος να γίνει θέατρο σκιών???

Έχεις πάει στο αεροπορικό ατύχημα της ΗΛΙΟΣ στο Μαρκόπουλο να δεις τι έγινε?????αποκλείστηκε όλος ο τόπος του ατυχήματος
Ωραία πάσα έδωσες
Ναι ο χώρος είχε κλείσει για πάρα πολύ καιρό εκεί δεν περνούσε κουνούπι και πολλοί το συγκρίναν γιατί στα Τέμπη τόσο γρήγορα τα μάζεψαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom