Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 521K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
12.994
Πόντοι
3.936

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.960
Οι εμπορικές αμαξοστοιχιες έχουν πάντα επικίνδυνα φορτία....καύσιμα υγρά και αέρια...οχήματα...όπλα βόμβες κλπ

Τίποτα δεν μεταφέρεται παράνομα.....μυστικά μπορεί αν είναι στρατιωτικό υλικό...
Ναι αλλά γνωρίζουν τι μεταφέρουν δεν μπορεί να το μεταφέρουν έτσι,εδώ ένα βανακι έχεις και λέει για ποια χρήση το έχεις τι μεταφέρεις και για που,ολόκληρο τρένο και δεν ήξεραν,εδώ καλα καλα οι μηχανοδηγοι όταν μεταφέρουν επικυνδινο φορτίο πρέπει να το ξέρουν να πάρουν επιπλέον μέτρα προστασιας ακόμα και μυστικά όπλα εφόσον έγινε αυτό το Άμυνας το υπουργείο έπρεπε να προβεί σε δηλώσεις
Όμως η αμαξοστοιχία μετέφερε σιγουρα παράνομα υλικά εφλεκτα η ακόμα και εκρηκτικά

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.387
Πόντοι
1.056
Ναι αλλά γνωρίζουν τι μεταφέρουν δεν μπορεί να το μεταφέρουν έτσι,εδώ ένα βανακι έχεις και λέει για ποια χρήση το έχεις τι μεταφέρεις και για που,ολόκληρο τρένο και δεν ήξεραν,εδώ καλα καλα οι μηχανοδηγοι όταν μεταφέρουν επικυνδινο φορτίο πρέπει να το ξέρουν να πάρουν επιπλέον μέτρα προστασιας ακόμα και μυστικά όπλα εφόσον έγινε αυτό το Άμυνας το υπουργείο έπρεπε να προβεί σε δηλώσεις
Όμως η αμαξοστοιχία μετέφερε σιγουρα παράνομα υλικά εφλεκτα η ακόμα και εκρηκτικά
Ο οσε σίγουρα γνωρίζει....τώρα εάν ήταν στρατιωτικό υλικό δεν νομίζω να είναι υποχρεωμενο το υπουργείο να κάνει δήλωση

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.589
Πόντοι
6.536
Δικαιοσυνη θελουν οι ανθρωποι οχι να ριξουν την Κουλα αλλα στην Κολομβια της Ευρωπης φυσικα και δεν υπαρχει δικαιοσυνη.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.762
Πόντοι
2.306
Τύπος Θέμης Σοφός θα μπορούσε να σπαμάρει 4 λέξεις Κωνσταντοπούλου, Ψεκ , σταθμάρχης και εργαλειοποίηση....:think:

Αντί για αυτό, αναφέρει τα παρακάτω;;;

Ο κ. Σοφός μιλώντας στο OPEN ξεκαθάρισε ότι το αίτημα του κ. Ρούτσι αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, το οποίο παραβιάζεται από τις διαρκείς και αδικαιολόγητες αρνήσεις των αρχών. Αναλυτικά, ανέφερε ότι «προσχωρώ χωρίς καμία αμφιβολία στη βασιμότητα του αιτήματος του κ. Ρούτσι για την εκταφή της σορού του παιδιού του. Γιατί είναι και νόμιμο και βάσιμο και ηθικώς επιβεβλημένο να γίνει εκταφή.»

Συνέχισε, τονίζοντας ότι «καταρχάς είναι ένα δικαίωμα που έρχεται από το άρθρο 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Το δικαίωμα στη ζωή είναι προστατευόμενο δικαίωμα και είναι προστατευόμενο δικαίωμα κάθε πολίτη να πληροφορηθεί τα αίτια θανάτου κάποιου συγγενούς του και σε αυτό εδράζεται το αίτημα της εκταφής.»

Ακόμα, εξήγησε: «Έχει ενσωματωθεί στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Στο άρθρο 201 λέει ότι επιτρέπεται και προβλέπεται η λήψη γενετικού υλικού για να ταυτοποιηθεί ο δράστης και φυσικά επιτρέπονται οι βιοχημικές εξετάσεις και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Το άρθρο 251 υποχρεώνει την ανακριτική αρχή να διενεργήσει όλες τις ανακριτικές πράξεις για τη διαλεύκανση».

«Τοξικολογικές εξετάσεις δεν διενεργήθηκαν από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, το γνωρίζουν όλοι αυτό;» ρώτησε. «Ο κ. Ρούτσι σωστά ζητεί την εκταφή του παιδιού του» υπογράμμισε.

«Τι απάντησε ο κ. ανακριτής; Ότι έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι κατηγορούμενοι και δεν συντρέχει λόγος για εκταφή. Αυτό που ζητεί ο κ. Ρούτσι είναι στην απανθρακωμένη σορό του παιδιού του να δουν από την εκταφή αν υπάρχουν στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να συνδεθούν με την ύπαρξη καύσιμης ύλης ώστε με τον τρόπο αυτόν να διευρυνθεί ο κύκλος των υπόπτων για την τέλεση άλλου είδους πράξεων» κατέληξε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.446
Πόντοι
5.506
Η ηλιθια πλειοψηφία είναι εκείνη που πήγε και έδωσε 41% σε εκείνο το απόκομμα που λέγεται νδ.
Ο λαός και οι φωνές πάντα έχουν δίκιο σε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις,η μάζα εδώ απαιτει δικαίωση από μια άνευ των χρόνων συγκάλυψη που έκανε τότε η ΝΔ για πολιτικό της όφελος.
Πολλά ερωτήματα και ζητήματα τα οποία θα παραμείνουν άλυτα για το δυστύχημα που έγινε,αλλά εδώ φτάσανε σε σημείο το ίδιο δικαστικό σώμα να εκτελεί κυβερνητικές εντολές για να μην αποκαλυφθεί το παραμικρό.
Ένας από την αντιπολίτευση αν βρεθεί και πει θα στείλω στα έδρανα του δικαστηρίου τον καραμανλή ως ανεύθυνο υπουργό και μη σωστής διετέλεσαν των καθηκόντων του ακόμα και τον κουλή αν ήταν και αυτός στη συγκάλυψη με το μπάζωμα
Γιατί έγινε το μπάζωμα τόσο γρήγορα?γιατί δεν έκλειναν τον χώρο για πολύ καιρό και να ξεψαχνισουν πιθαμη προς πιθαμη όλο τον ευρύτερο χώρο του δυστυχήματος ακόμα και να έρθουν ιδιώτες εμπειρογνωμες μετά τους κρατικούς ακόμα και από το εξωτερικό για περαιτέρω έρευνα.
images

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.222
Πόντοι
446
Αν δεν μπορείς να την γαμήσεις την καρυστιανου τότε κατούρα την.

Ακόμα μιλάτε και απαντάτε στους @Fullspoonmoon και σε αυτούς που έκαναν like από κάτω @pokahontas @Anemodoura και στους υπόλοιπους @mallias20 @barock @LION-974 @Rand0m1 που συνέχισαν να χλευάζουν και να κάνουν αστειάκια με την κ. Καρυστιανού μια μάνα που έχασε το παιδί της και εκπροσωπεί όχι όλους αλλά πολλούς από τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους στα Τέμπη;

Απορώ που υπάρχουν ακόμα εδώ μέσα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.446
Πόντοι
5.506
Ακόμα μιλάτε και απαντάτε στους @Fullspoonmoon και σε αυτούς που έκαναν like από κάτω @pokahontas @Anemodoura και στους υπόλοιπους @mallias20 @barock @LION-974 @Rand0m1 που συνέχισαν να χλευάζουν και να κάνουν αστειάκια με την κ. Καρυστιανού μια μάνα που έχασε το παιδί της και εκπροσωπεί όχι όλους αλλά πολλούς από τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους στα Τέμπη;

Θα μας διώξεις εσύ μωρή Πίπα;

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.387
Πόντοι
1.056

Να απευθυνθείς στον κολεγκα σου τον παπαροτριφτουλα που εχει τέτοια υπογραφή

Εγω εκανα μια παράφραση για να ελαφρύνει το κλίμα σε ενα νημα του μπου.....

Όποιος κατάλαβε....

Εγω δεν έβρισα κανέναν δεν προσβαλα κανέναν ακόμα και αν κάποιοι χωρίς επιχειρήματα το έκαναν γιατί δεν τους αρέσει ο αντίλογος....

Δημοκρατικό τόξο
ΠΑΣΟΚ σύριζα ΚΚΕ και τα παρακλάδια τους....ούτε την συζήτηση δεν αντέχουν

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.387
Πόντοι
1.056
Και αυτος ο πουτανας γιος μιλαει για ανατροφες :tooth:
Ευτυχως μας αφησαν να κανουμε εκταφη στην δικια σου και την περασαμε ενα χερι ολοκληρη διμοιρια πριν δωσουμε τα κοκαλα στα σκυλια.
Τραβα αυτοκτονα,
ποσα χρονια σου εμειναν; 3; 4; Γιατι ζοριζεσαι πορνογερακο; Μια βαθια ανασα και πηδα απο τον πεμπτο, δεν θα πονεσει :coffee:

Π
Ενώ αυτό είναι τρομερό ποστ.....

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.960
Άντε πες το στην Έλενα, περιμένει τηλέφωνο σου..... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Δώσε μου σε πμ το τηλέφωνο σου να της το δώσω,μου έχει πει τις προτιμήσεις σου και τι θες να σου κάνει
Εγώ θα πληρώσω τα μεταφορικά της εκεί στη Ρόδο που εισαι εεεε Κρήτη συγγνώμη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.446
Πόντοι
5.506
Δώσε μου σε πμ το τηλέφωνο σου να της το δώσω,μου έχει πει τις προτιμήσεις σου και τι θες να σου κάνει
Εγώ θα πληρώσω τα μεταφορικά της εκεί στη Ρόδο που εισαι εεεε Κρήτη συγγνώμη
Έχεις στο πμ σου.

Το αριστερό μου @

ΜΑΛΑΚΑ ΒΙΤΑΜΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom