tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.469
- Πόντοι
- 6.256
Πες τα ντε !μου έχει πει τις προτιμήσεις σου και τι θες να σου κάνει
Πες τα ντε !μου έχει πει τις προτιμήσεις σου και τι θες να σου κάνει
Ρε @ ήταν αυτό? Το πέρασα για στραγαλιΈχεις στο πμ σου.
Το αριστερό μου @
ΜΑΛΑΚΑ ΒΙΤΑΜΑ
Ε ρε βίτσια η Λακου, μάλλον από τότε με τα τραβελια που έψαχνε στην Ηλιουπολη του έχει μείνει.Γουστάρω
![]()
καμορα φασιστες με πουλημενους τους δικσστικους, που εισαι εσκομπαρ να δεις εδω που καταφεραν να κυβερνησουν , οταν εσυ δεν τα καταφερες εκει
ε ναι...σταμάτα να διαβάζεις κάνε λίγο γαργάρα τα @@ του μάκη και του φραπέΚάπου εδώ σταματάς να διαβάζεις και πας παρακάτω.....

Ποια πολιτική εκμετάλλευση ρε τύπε, δυκεωσοινι ψάχνουν τα παιδγια, τη δίκη τους δικαιοσύνη βέβαια αλλά αυτό είναι μικρής σημασίας.Ενημερωτικά....σε 4,5 μήνες συμπληρωνονται 3 χρόνια από το σιδηροδρόμικο ατύχημα
Στα νεκροταφεία κανονική εκταφή βάση νόμου γίνεται στα 3 χρόνια....στον ρουτσι τον πατέρα του παιδιού το χει πει κανένας????(δεν ξέρω αν είναι χριστιανός βέβαια....αναρωτιέμαι)
Ή και αυτό γίνεται πολιτική εκμετάλλευση????
Αίτημα εκταφής μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. Μόνο ένα εξώδικο το οποίο δεν έχει καμία νομική υπόσταση για κάτι τέτοιο. Συν του ότι ζητούν από την κυβέρνηση επειδή έτσι θέλει η χαροκαμένη και υποψήφια ΠΘ να παρανομήσουν και να υποδείξουν στην δικαιοσύνη τι να πράξει όπως τους βολεύει. Ο άνθρωπος έχει χάσει το παιδί του και μια χούφτα καθίκια οπορτουνιστές παίζουν την ζωή του στα ζάρια....τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ?
οι γονείς Ασλανίδης και κάποιος άλλος που δεν θυμάμαι όνομα είχαν ζητήσει πριν 1 χρόνο εκταφή
και τώρα αυτός στο Σύνταγμα
Και έχεις τα λοβοτομημένα κοπρο- πασοκουλόσκυλα να λένε "τι να δούνε ,κόκκαλα?''
Άσχετα με τις πολιτικέςς σκοπιμότητες ,αν η κυβέρνηση ήταν καθαρή θα έλεγε ΝΑΙ κάντε εκταφή ,όπως τοποθετήθηκε και ο Σαμαράς
Ειδικά στη περίπτωση του απεργού ΔΕΝ υπάρχει καμιά δικαιολογία να μην γίνει εκταφή
Σε Αττική στα 3 χρόνια γίνονται υποχρεωτικές εκταφές στα περισσότερα κοιμητήρια
ελα ρε, 15 μερες;περασαν 15 μερες χωρις βαρβατο σκανδαλο και βγηκαν οι βοθροι απο τα λαγουμια....

Από βόθρους στα νήματα ξερεις εσύπερασαν 15 μερες χωρις βαρβατο σκανδαλο και βγηκαν οι βοθροι απο τα λαγουμια....
αν η κυβέρνηση έκανε τη δουλειά της σωστά , αν δεν είχε τίποτα παράνομο να κρύψειΑίτημα εκταφής μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. Μόνο ένα εξώδικο το οποίο δεν έχει καμία νομική υπόσταση για κάτι τέτοιο. Συν του ότι ζητούν από την κυβέρνηση επειδή έτσι θέλει η χαροκαμένη και υποψήφια ΠΘ να παρανομήσουν και να υποδείξουν στην δικαιοσύνη τι να πράξει όπως τους βολεύει. Ο άνθρωπος έχει χάσει το παιδί του και μια χούφτα καθίκια οπορτουνιστές παίζουν την ζωή του στα ζάρια....
DNA....πως βρήκανε οτι ειναι 57 θύματα....κάποιοι άνθρωποι ήταν διαμελισμενοι και καμμενοι από την σύγκρουσηΚαι πώς έγινε η ταυτοποίηση των πτωμάτων;

Γιατί στη Μάνδρα ? Πώς πνίγηκαν οι άνθρωποι ?επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα ξερεις ποσα χρονια ηταν ετσι οι δρομοι στο ματι?? παρα πολλα....απο τοτε που εγινε οτι εγινε αλλαξε κατι ???? οχι οποτε ηταν λογικο οτι καποια στιγμη θα γινοτανε η μαλακια ...
Δεν ζητουν σκετη εκταφη. Ζητουν ταυτοποιηση DNA και τοξικολογικες εξετασεις που για να τις κανει ενα εργαστηριο χρειαζεται εντολη εισαγγελεα.Ενημερωτικά....σε 4,5 μήνες συμπληρωνονται 3 χρόνια από το σιδηροδρόμικο ατύχημα
Στα νεκροταφεία κανονική εκταφή βάση νόμου γίνεται στα 3 χρόνια....στον ρουτσι τον πατέρα του παιδιού το χει πει κανένας????(δεν ξέρω αν είναι χριστιανός βέβαια....αναρωτιέμαι)
Ή και αυτό γίνεται πολιτική εκμετάλλευση????
μόνο κλεφτοΦλωρίδη ?Είπε ο τυπος που ψηφιζει Φλωριδη και τον γαμησαν ολοι οι γονεις διασυροντας τον
Εμένα δεν θα με μπλέκεις με κανέναν άλλο. Και δεν χλεύασα ή κορόιδεψα ποτέ την Καρυστιανού. Κατάλαβες γαμώ το σπιτάκι σου;Ακόμα μιλάτε και απαντάτε στους @Fullspoonmoon και σε αυτούς που έκαναν like από κάτω @pokahontas @Anemodoura και στους υπόλοιπους @mallias20 @barock @LION-974 @Rand0m1 που συνέχισαν να χλευάζουν και να κάνουν αστειάκια με την κ. Καρυστιανού μια μάνα που έχασε το παιδί της και εκπροσωπεί όχι όλους αλλά πολλούς από τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους στα Τέμπη;
Απορώ που υπάρχουν ακόμα εδώ μέσα...