Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 519K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256
kabangu-upset.gif
ποιον δείχνεις?

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.761
Πόντοι
2.306
:grin:

Τον δρόμο της εξόδου δείχνει η κυβέρνηση στον Πρόεδρο του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Χρήστο Παπαδημητρίου
Χατζηδάκης και Μαρινάκης δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για τις δηλώσεις του κ. Παπαδημητρίου - Ίσως να μην είναι στην θέση του έως το τέλος της ημέρας

Για το αν πρέπει να παραιτηθεί ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Χρήστος Παπαδημητρίου ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Το κλίμα είναι βαρύ στην κυβέρνηση όπως ήδη έχει γράψει το newsit.gr και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδημητρίου ίσως να μην είναι στην θέση του έως το τέλος της ημέρας.

Μιλώντας στο OPEN ο Παύλος Μαρινάκης είπε μεταξύ άλλων: «Τα συμπεράσματα είναι δυο: η κυβέρνηση δεν επενέβη σε κανένα σημείο γιατί δεν είχε να συγκαλύψει τίποτα. Δυο μήνες μας είχαν στήσει στη γωνία και μας κατηγορούσαν για συγκάλυψη. Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι όντως γεννώνται πολύ σοβαρά ερωτήματα για την συμπεριφορά του κ. Παπαδημητρίου».

Για το αν πρέπει να παραιτηθεί απάντησε: «Είναι εύλογα τα ερωτήματα δεν είναι δική μου απόφαση. Η συμπεριφορά, οι χειρισμοί οι συνεντεύξεις και η εξωστρέφεια γεννούν εύλογα ερωτήματα και αιτήματα».

Νωρίτερα και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης είπε: «Θεωρώ ότι έχει περιπέσει σε παλινωδίες». Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε: «Με πολύ λίγα λόγια: υπήρξε ένα πόρισμα από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, με εξαίρεση το κομμάτι για την πυρόσφαιρα, είναι ένα σοβαρό πόρισμα και είναι στην κατεύθυνση των προτάσεων/ή υποδείξεων της ευρωπαϊκής επιτροπής για να έχουμε σύγχρονο και ασφαλή σιδηρόδρομο», ανέφερε και πρόσθεσε: «στο θέμα της πυρόσφαιρα, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ τοποθετήθηκε τις τελευταίες ημέρες με έναν τρόπο που δεν μπορείς να τον πεις συνεκτικό και αυτό δημιουργεί πρόβλημα».

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.761
Πόντοι
2.306
Respect στον κ. Μητσοτάκη για τη γρήγορη παρέμβαση του....

Βεβαίως, ο ίδιος ο κ. Παπαδημήτριου επιμένει στην ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης της αιτίας πρόκλησης της πυρόσφαιρας και κάνει επαφές με τον Δημόκριτο και με άλλα πανεπιστήμια, είναι όμως αμφίβολο αν θα προλάβει να ολοκληρώσει αυτές τις επαφές.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256
Κατι λαμογια σαν και εσενα αμαυρώνουν την εικονα των Ελληνων τιμιων επιχειρηματιών
δεν αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη του bou
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στειλε μου δειευθυνση τους δρομους που μοιραζεις φυλαδ.....εεεε της εταιρειας σου να συνεργαστουμε:coffee:
θα σου στείλω μαιλ να στείλεις βιογραφικό να πάει στα spam :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.355
Πόντοι
12.756
θεωρούμε Ευρωπαίος πολίτης δηλαδή? :think:

Το πιο ευκολο ειναι αυτο .. :coffee:
Πηγαινε παρε μια βαρκα απο τα Τζαμπο , μπες στην θαλασσα στο φαληρο , μην απομακρυνθεις πολυ , και τρυπα την βαρκα και εγινες Ευρωπαιος

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256
Το πιο ευκολο ειναι αυτο .. :coffee:
Πηγαινε παρε μια βαρκα απο τα Τζαμπο , μπες στην θαλασσα στο φαληρο , μην απομακρυνθεις πολυ , και τρυπα την βαρκα και εγινες Ευρωπαιος
μπορώ να τρυπήσω τη βάρκα ανοιχτά του πειναρούμπια να δω και κάνα μουνί?

αν την βουλιάξω ανοιχτά της Ιθάκης λες να μου δώσουν και golden visa?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
116.502
Πόντοι
16.631
μπορώ να τρυπήσω τη βάρκα ανοιχτά του πειναρούμπια να δω και κάνα μουνί?

αν την βουλιάξω ανοιχτά της Ιθάκης λες να μου δώσουν και golden visa?
σε δομη φιλοξενιας θα καταντησεις Λεσβο
προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256
Σκαραμαγκα πηγαινε :coffee:
έχει πολλές ευκαιρίες εκεί μετά την αναβίωση των ναυπηγείων