Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
έχει πολλές ευκαιρίες εκεί μετά την αναβίωση των ναυπηγείων
Γιατι δεν εχεις δουλεια ;; και μπαινουν μετά οι αλλοι και σου λενε οτι εισαι άνεργος

έχει πολλές ευκαιρίες εκεί μετά την αναβίωση των ναυπηγείων

εκεί που άλλοι βλέπουν δουλειά εγώ βλέπω ευκαιρίεςΓιατι δεν εχεις δουλεια ;; και μπαινουν μετά οι αλλοι και σου λενε οτι εισαι άνεργος![]()
τον Αχιλλεα;έχει μείνει κενή η θέση του προέδρου
δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Καραμανλή
ναιτον Αχιλλεα;
ΔΕΝ στηριζω
Απαντάει ο φίλος σας ο λακαφώσηςΗ πυροσφαιρα των 100μ από τι έγινε, από τις μπύρες η τις βαλβολινες, έλαια, που βρέθηκαν κατά 80% αθικτρς??
γιατί τι είσαι κανένας κουμουνιστής?ΔΕΝ στηριζω
ΕΛΛΗΝ,ΔΕΞΙΟΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΗΣγιατί τι είσαι κανένας κουμουνιστής?
συχνάζεις και στα εργατικά κέντρα του ΚΚΕ με άλλους μισθωτούςΕΛΛΗΝ,ΔΕΞΙΟΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

προτιμω να αυτοτιμωρηθω με σεπουκουσυχνάζεις και στα εργατικά κέντρα του ΚΚΕ με άλλους μισθωτούς![]()

Σε δομές "φιλοξενούνται" έλληνες ιθαγενείς κατατρεγμένοι από σεισμούς κ Ντανιελ τύποι...σε δομη φιλοξενιας θα καταντησεις Λεσβο
προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
για συνδικαλιστή σε κόβωπροτιμω να αυτοτιμωρηθω με σεπουκου![]()

μεγαλη μπιζνα οι μκο,ενοικιασεις σπιτιων κλπ Παπαδημουληδες κλπΣε δομές "φιλοξενούνται" έλληνες ιθαγενείς κατατρεγμένοι από σεισμούς κ Ντανιελ τύποι...
Οι "παράτυποι" μόνο σε Χοτελια της "Μαρεβας"
Μυστη μου έχεις λαλήσει και συ με την κυβέρνηση της καρδιάς σου ε;
Κοιτα τι πιστεύω εγώ...μεγαλη μπιζνα οι μκο,ενοικιασεις σπιτιων κλπ Παπαδημουληδες κλπ
ΟΛΟΙ ειναι στο κολπο
πες μου ποια κυβερνηση διαχρονικα δεν βουτηξε στο μελιΚοιτα τι πιστεύω εγώ...
Να είσαι κυβέρνηση και να δείχνεις "αντιπολιτευτικό" κόμμα είναι υγιές,θα λεγα εγώ.
Να είσαι όμως κυβέρνηση και να σαι χωμένος στα σκατα ως κυβερνητικός ...είναι καθαρά ελληνικό και ΝΔημοκρατικο
Τι να σου πω!πες μου ποια κυβερνηση διαχρονικα δεν βουτηξε στο μελι
εγω θυμαμαι απο πολυ παλια..Τι να σου πω!
Αφου Δυο είναι οι κυβερνήσεις εδώ και 50 χρόνια.
Με εξαίρεση που μπήκε ο ΣΥΡΙΖΑ για 5 χρόνια.
Αλλά τυπε τέτοιον πλουτισμό σε δύο με τρία χρόνια σε στελέχη της όπως Κικίλιας,Πλεύρης και Χατζηδακης δεν ξαναθυμάμαι.
Και δεν αναφέρω καν πρωθυπουργό,που το χουμε καταπιεί πως είναι λογικό να θησαυρίσει αλλά στελέχη