Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.476
- Πόντοι
- 6.256
α ναι το ξέχασαποιο ιβαν ρε χαμενε;σου λεω στειλτο να στα βαλω,σου δινω εναλλακτικη με Χαρτοπολεμο και μαλακιζεσαι![]()
έχω άγχος γιατί δεν έχω ξανά βγάλει τόσα πολλά λεφτά γιαυτό

α ναι το ξέχασαποιο ιβαν ρε χαμενε;σου λεω στειλτο να στα βαλω,σου δινω εναλλακτικη με Χαρτοπολεμο και μαλακιζεσαι![]()

στειλε ιβαν να σε φτιαξωα ναι το ξέχασα
έχω άγχος γιατί δεν έχω ξανά βγάλει τόσα πολλά λεφτά γιαυτό![]()
ALB0000000000000000000000001στειλε ιβαν να σε φτιαξω
ενταξει στα στελνωALB0000000000000000000000001
Η πυροσφαιρα των 100μ από τι έγινε, από τις μπύρες η τις βαλβολινες, έλαια, που βρέθηκαν κατά 80% αθικτρς??Απαντήσεις και όχι θεωρίες
Σας έβαλα το δελτίο ειδήσεων του open στις 2/3
Και το βίντεο του ανδρουλάκη στις 1/3
Στο βίντεο του ανδρουλάκη του λέει ο αξιωματικός υπηρεσίας θα απομακρύνουμε τα βαγόνια
Στο δελτίο του open έχει γερανούς που απομακρύνουν βαγόνια
Και λέει ο ανταποκριτής
Ότι ρίχνουνε χώματα γιατι υπάρχουν λάσπες και δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι γερανοί
Ο τριαντόπουλος πήγε στις 3/3
Το παραμύθι συνεχίζεται
Το πόρισμα του εδοασάμ στη σελίδα 112 λέει ότι η πυροσβεστική ζήτησε γερανούς από τις 4:00 το πρωί μετά το δυστύχημα
Και όσοι δεν καταλαβαίνουν αγγλικά έβαλα και την καθημερινή που το λέει και στα ελληνικά
Το πόρισμα του εδοσάμ λέει ότι δεν υπήρχε κεντρική καθοδήγηση
Απερρίφθη η αίτηση οτι ηταν λαθος οι πραγματογνωμοσύνες για τα βίντεο
Υπάρχουνε πάνω από 8 εμπειρογνώμονες που λένε διαφορετικά πράγματα
Για την πυρόσφαιρα
Κατά τα άλλα
Φταίει η κυβέρνηση
Που βέβαια φταίει
Στο μερίδιο που τις αναλογεί
Και πάντα φταίει μία κυβέρνηση όταν γίνεται ένα θανατηφόρο δυστύχημα
Έχει πολιτική ευθύνη
Που την ανέλαβε ο καραμανλής και παραιτήθηκε
Και έχω γράψει επανειλημμένα εναντίον του καραμανλή με τις γνωστές μου επιφυλάξεις και βαριέμαι να ξαναλέω
Και αν τα δικαστήρια κρίνουν
Ότι υπάρχει ποινική ευθύνη
Να τον καταδικάσει
Οποιονδήποτε
Και μετά τι θα γίνει;
Ο τσοβόλας καταδικάστηκε από το ειδικό δικαστήριο
Και το πασοκ παραιτη σε όλους τους βουλευτές του και έκανε επαναληπική εκλογή
Στη β αθήνας και βγήκε ο τσοβόλας βουλευτής
Ο νίκος παππάς καταδικάστηκε με 13 Ο
Και διετέλεσε και προσωρινός πρόεδρος του συριζα
Η δούρου ήταν υπόδικος
Και βέβαια αθώθηκε πρωτόδικα
Και παρόλα αυτά ήταν υποψήφια βουλευτής
Όσο ήταν υπόδικος
Ενώ θυμίζω ούτε ο βουλγαράκης ήταν υποψήφιος
Βουλευτής ούτε ο ρουσόπουλος όσο δεν είχε τελειώσει υπόθεση που κατηγορείτο
Μόλις τέλειωσε τότε έγινε υποψήφιος βουλευτής
Και εξελέγη
Τέλος τώρα αρχίζει ο αγώνας
μάλλον εκ παραδρομής αντί για λεφτά έστειλες το βίδεο της λιόλιουενταξει στα στελνω
Εσυ πρέπει νάσαι πολύ χαζός τυπεΟτι σας γραφει ο Νταιμας, αναλυτικοτατα και με καθε στοιχειο, σας εχει βιασει τον εγκεφαλο.
ΨΕΚΙΑ.
αυτο εχει λυθει τυπε το ειπαν τα νδσκυλα απο μπουκαλα υγραεριου που υπηρχε στο κυλικειοΗ πυροσφαιρα των 100μ από τι έγινε, από τις μπύρες η τις βαλβολινες, έλαια, που βρέθηκαν κατά 80% αθικτρς??
Γιατί νομίζεις ότι έγινε αυθημερόν το μπάζωμα ξεκινώντας από τα χαράματα και ενώ τα καμένα κορμιά και μέλη των θυμάτων κάπνιζαν ακόμη;;αποδείξεις υπάρχουν????
Λόγω βλακειας???Γιατί νομίζεις ότι έγινε αυθημερόν το μπάζωμα ξεκινώντας από τα χαράματα και ενώ τα καμένα κορμιά και μέλη των θυμάτων κάπνιζαν ακόμη;;
Ούτε 40 μέτρα δεν ήταν.Η πυροσφαιρα των 100μ από τι έγινε, από τις μπύρες η τις βαλβολινες, έλαια, που βρέθηκαν κατά 80% αθικτρς??
Το βρήκες!!! Μπράβο!! Αυτό ήταν.Λόγω επίσκεψης προέδρου της δημοκρατίας???
Τύπε οι θεωρίες συνωμοσίας δεν θα υπήρχαν σήμερα αν το παχύδερμο δεν έδινε ρητές εντολές για το γρήγορο μπάζωμα.... ανεπίτρεπτο και εγκληματικό...λες και τρακαρανε πατίνι με βρωμοπαπο...57 άνθρωποι χάθηκαν σε μια στιγμή και οι γαμημενοι φταίνε....και αντί να κάνουν τα πάντα για να βρεθεί τι φταίει,από την πρυωρα κάνουν τα πάντα για να τους σιχαθεί μέχρι και η μάνα τους....είτε από ανικανότητα είτε από δόλο ,οι μουλοι είναι επικίνδυνοι για την χώρα και τους ανθρώπους της....είναι μια βιομηχανία παραγωγής συνεχών τραγωδιών....αλήτες,κυνικοί, επικίνδυνοι...Λόγω βλακειας???
Λόγω επίσκεψης προέδρου της δημοκρατίας???
Λόγω του χατζηπετρη...
Κάτσε να μυρισω τα νύχια μου...σνιφ σνιφ
Δεν ξέρω ρε φίλε....εγώ κοιτώ το δάσος όχι το δέντρο
Οι θεωρίες συνομωσιας έβλαψαν την χώρα όχι η βλακεια που μας δέρνει....
Τεσπα εγώ είπα την άποψή μου
Δικό σας
Τι σημασία έχει ρε μεγάλε το οχτώ χλμ...δηλαδή δεν έπρεπε τα μπουρδέλα να έχουν κανόνες ασφαλούς λειτουργίας δηλαδή,από το 2020 είχαν αφήσει τα τρένα να κινούνται επί της ουσίας στα τυφλά....επί των ημερών τους ξηλώθηκαν και οι τελευταίες δικλείδες ασφαλείας...τα αποτελέσματα τα είδαμε δυστυχώς όλοι ...Για 8 χλμ πάνω και κάτω
Μάλιστα
Σαράντα τυπε να είναι οι ώρες τους στη συμμορία που κυβερνά...Ούτε 40 μέτρα δεν ήταν.
Έχει σημασία....ήταν μόνο για τον σταθμό της Λάρισας κσι για να κάνει εγκαίνια ο ΤσίπραςΤι σημασία έχει ρε μεγάλε το οχτώ χλμ...δηλαδή δεν έπρεπε τα μπουρδέλα να έχουν κανόνες ασφαλούς λειτουργίας δηλαδή,από το 2020 είχαν αφήσει τα τρένα να κινούνται επί της ουσίας στα τυφλά....επί των ημερών τους ξηλώθηκαν και οι τελευταίες δικλείδες ασφαλείας...τα αποτελέσματα τα είδαμε δυστυχώς όλοι ...
Δυστυχώς και οι προηγούμενοι τα τελευταία 50 χρόνια είναι ακριβώς τα ίδια σκατα....δες πως αντιμετωπισαν καταστροφές οι κυβερνήσεις μετά το 74....καλά και πριν το 74 χειρότερα ήτανΤύπε οι θεωρίες συνωμοσίας δεν θα υπήρχαν σήμερα αν το παχύδερμο δεν έδινε ρητές εντολές για το γρήγορο μπάζωμα.... ανεπίτρεπτο και εγκληματικό...λες και τρακαρανε πατίνι με βρωμοπαπο...57 άνθρωποι χάθηκαν σε μια στιγμή και οι γαμημενοι φταίνε....και αντί να κάνουν τα πάντα για να βρεθεί τι φταίει,από την πρυωρα κάνουν τα πάντα για να τους σιχαθεί μέχρι και η μάνα τους....είτε από ανικανότητα είτε από δόλο ,οι μουλοι είναι επικίνδυνοι για την χώρα και τους ανθρώπους της....είναι μια βιομηχανία παραγωγής συνεχών τραγωδιών....αλήτες,κυνικοί, επικίνδυνοι...