Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 519K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.380
Πόντοι
1.056
απο την ζιμενς θα πανε αυτοι τελικα....νεμεσις
GoBAz53WMAAmaog.jpeg
Τι θες να πει ο κατασκευαστής????

Ο εθνικός μιζαδορος εκ Γερμανίας????

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
και επέλεξαν τρένα....χαχαχα
Transportation of large amounts of fuel to storage facilities across the Supreme Allied Commander Europe (SACEUR) area of responsibility faces similar challenges. Due to the limited number of military pipelines on NATO’s eastern flank, this is primarily done via rail and road. Since military fuel transportation assets are limited, the armed forces—including in a crisis—tend to rely on commercial capabilities.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.868
Πόντοι
6.256
Θα γινόταν ατύχημα αν ο μλκας ο σταθμαρχης δεν είχε μπερδέψει την πουτσα με την βούρτσα????

Γνωρίζετε ότι κάτω από ενα υπουργό υπάρχουν υφυπουργοί,γενικοί γραμματείς, διευθυντές οργανισμών (όπως ο οσε) διευθυντές τμημάτων,τμηματαρχες, προϊστάμενοι τμημάτων κλπ μέχρι να φτάσει στον απλό κλειδουχο???

Απλά δεν μας συμφέρει πραγματικά η αποδοση Ευθυνών και να λυθεί το πρόβλημα.....ότι τα τρένα συνεχίζουν να πηγαίνουν τυφλά και μόνο με ασυρμάτους και ιδιωτικά κινητά
Mαλιστα.Ποσοι απο τους απο "κατω" βρεθηκαν ενωπιον συνεπειων και ευθυνων?Τι απεγιναν τα μυρια που φαγωθηκαν για την υλοποιηση της συμβασης?Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερω αν υπηρχε καν ασυρματος να λειτουργει.Ψαχνανε κινητα λεει για να επικοινωνησουν μεταξυ τους.Βεβαια οτι εγιναν ατυχηματα το προηγουμενο διαστημα χωρις να θρηνησουμε θυματα δεν το ηξερε κανενας εκ των τμηματαρχων,προϊσταμενων κλπ.Ελλαδα 3-0 στο ημιχρονο:confused::confused::confused::coffee:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.479
Πόντοι
506
απο την ζιμενς θα πανε αυτοι τελικα....νεμεσις
GoBAz53WMAAmaog.jpeg
διαψευδει κατηγορηματικά οτι προκάλεσαν...είναι εντελώς ηλίθια πρόταση όποιο σάιτ και αν τη χρησιμοποίησε από τη στιγμή που είναι αδύνατο να αποδειχθεί ή να αποκλειστεί κάτι στο 100%, εικασίες γίνονται, προσωμοιώσεις μπας και φτάσουν κοντά στην αλήθεια, τέτοια πρόταση διάψευσης είναι γελοία και δε νομίζω η ζιμενς να το είπε έτσι.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.380
Πόντοι
1.056
Transportation of large amounts of fuel to storage facilities across the Supreme Allied Commander Europe (SACEUR) area of responsibility faces similar challenges. Due to the limited number of military pipelines on NATO’s eastern flank, this is primarily done via rail and road. Since military fuel transportation assets are limited, the armed forces—including in a crisis—tend to rely on commercial capabilities.
Δεν μου λέει αυτό τίποτα....αποδείξεις υπάρχουν????

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί....
Δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.972
Πόντοι
10.131
Ακουσατε τα ηχητικά που οι σταθμάρχες ανταλλάσσουν εντολές οχι με τον τρόπο που προβλέπεται βαση κανονισμού αλλα με τον τροπο που τους βολεύει!!;; Και λεει ο ενας στον αλλο ελα να τα κάνουμε βαση κανονισμού λογω του δυστυχήματος για να μην βρούμε κανα μπελα... λογικά μετα απο τοσο καιρό θα εχουν επανέλθει σε αυτο που τους βολεύει και στα αρχιδια τους ο κανονισμός!

Το ψαρι στο δημόσιο δεν βρωμάει απο το κεφάλι αλλα δυστυχώς απο την ουρα, ειναι διαβρωμένο σε ολοι την κλίμακα απο κλητήρα μεχρι διευθυντη.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.380
Πόντοι
1.056
Mαλιστα.Ποσοι απο τους απο "κατω" βρεθηκαν ενωπιον συνεπειων και ευθυνων?Τι απεγιναν τα μυρια που φαγωθηκαν για την υλοποιηση της συμβασης?Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερω αν υπηρχε καν ασυρματος να λειτουργει.Ψαχνανε κινητα λεει για να επικοινωνησουν μεταξυ τους.Βεβαια οτι εγιναν ατυχηματα το προηγουμενο διαστημα χωρις να θρηνησουμε θυματα δεν το ηξερε κανενας εκ των τμηματαρχων,προϊσταμενων κλπ.Ελλαδα 3-0 στο ημιχρονο:confused::confused::confused::coffee:
Συμφωνώ απόλυτα....σε αργία ο σταθμαρχης μέχρι να τελεσιδικισει απόφαση δικαστηρίου....θα χει πάρει σύνταξη...αντί να απολυθεί άμεσα αυτός ο προϊστάμενος του ο τμηματαρχης του ο διευθυντής του σταθμού κλπ....απόλυση πρώτα και μετά εάν δικαιωθούν να αποζημιωθούν....δεν μιλώ για προεδρο όσε και διοικητικό συμβούλιο γιατί πήραν τον πουλο

Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
1.873
Πόντοι
216
Θα γινόταν ατύχημα αν ο μλκας ο σταθμαρχης δεν είχε μπερδέψει την πουτσα με την βούρτσα????
Θα γινόταν ατύχημα αν είχε ολοκληρωθεί η (αμαρτωλή) σύμβαση 717 και υπήρχε σύστημα τηλεδιοίκησης, ακόμη και αν ο σταθμάρχης έκανε λάθος;
Ρητορική η ερώτηση...

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.868
Πόντοι
6.256
Συμφωνώ απόλυτα....σε αργία ο σταθμαρχης μέχρι να τελεσιδικισει απόφαση δικαστηρίου....θα χει πάρει σύνταξη...αντί να απολυθεί άμεσα αυτός ο προϊστάμενος του ο τμηματαρχης του ο διευθυντής του σταθμού κλπ....απόλυση πρώτα και μετά εάν δικαιωθούν να αποζημιωθούν....δεν μιλώ για προεδρο όσε και διοικητικό συμβούλιο γιατί πήραν τον πουλο
Περιπου,ο αλλος εγινε ceo της ευαθ:confused::confused::confused:

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.380
Πόντοι
1.056
Θα γινόταν ατύχημα αν είχε ολοκληρωθεί η (αμαρτωλή) σύμβαση 717 και υπήρχε σύστημα τηλεδιοίκησης, ακόμη και αν ο σταθμάρχης έκανε λάθος;
Ρητορική η ερώτηση...
Μπορεί να γινόταν γιατί μετά τα Τέμπη έγιναν δυστυχήματα Ελβετία και Ολλανδία που είχαν φουλ συστήματα ενεργά

Μπορεί και να μην γινόταν...το πιο πιθανό

Άνθρωποι φτιάχνουν τα μηχανήματα και τα συστήματα ασφαλείας...

Ατελής όντα....τέλειος μόνο ο Κύριος ο Θεός.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Περιπου,ο αλλος εγινε ceo της ευαθ:confused::confused::confused:
Θα μας πνιξειιιιιιιιιι

Καμία σωτηρία

Ευτυχώς δεν είμαι Θεσσαλονίκη χαχαχα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256
Τελικά εσύ έχεις πρόβλημα αντίληψης δεν εξηγείται αλλιώς.
Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, στο μπου.κομ είμαστε, αλλά κάποιοι έχουμε και πτυχία και καθημερινά εφαρμόζουμε ότι έχουμε μάθει με κανόνες και σεβασμό στην επιστήμη μας.
Εσύ μπορεί να θεωρείς δευτερεύον ζήτημα το να βγαίνει ο κάθε αγράμματος ή ο κάθε σαλτιμπάγκος και να κάνει το μαύρο άσπρο με τις υποδείξεις των αφεντικών του και να διαμορφώνει την κοινή γνώμη για πράγματα που βλέπει μόνο σε ταινίες.
Το ίδιο έγινε και πριν 3 χρόνια με τα εμβόλια.
Μπορεί να μην σε απασχολεί ότι όποιος τόλμησε πριν 1,5 μήνα να πει ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες έχουν κάνει απίστευτα λάθη να τρώει κράξιμο από συναδέλφους του γιατί ήταν φως φανάρι ότι ο Κούλης και η κυβέρνηση μπάζωσαν το ξυλόλιο του λαθρέμπορα.
Μπορεί να μη σε απασχολεί τί άκουσε η μάνα του μηχανοδηγού από κανάλια, πουτάνας γιούς δημοσιογράφους και πουτάνας γιούς πολιτικούς αρχηγούς να υποννοούν για το παιδί της.
Μπορεί να μην σε απασχολούν όλα αυτά για να έχεις τη συνείδησή σου ήσυχη για την επόμενη μπαρούφα που θα σου αραδιάσει κάποιος και εσύ θα τρέξεις να την υιοθετήσεις.
Και είναι δικαίωμά σου να διαδηλώσεις για οτιδήποτε σε πνίγει και σε αδικεί, δίπλα όμως σε κάποια παλαβή με μωβ μαλλί που εκείνη την ημέρα κατέβηκε για να διεκδικήσει δωρεάν σερβιέτες στις ανδρικές τουαλέτες, στον Αχμέτ που θέλει χαρτιά-διαμέρισμα-επίδομα-δικαίωμα ψήφου, στη βίγκαν λεσβία που διαδήλωσε γιατί οι ανεμογεννήτριες διαταράσουν τον κύκλο γοννιμοποίησης της πεταλούδας της Πίνδου, τον πρασινοφρουρό που θέλει να διορίσει το γιό του στον ΟΣΕ αλλά τώρα έκανε κουμάντο η γαλάζια συμμορία και δεν μπορεί να περιμένει μερικά χρόνια να έρθει ξανά η σειρά του, τη Ζωή που θέλει να κυβερνήσει και να μας πάει στη δραχμή αλλά ντρέπεται να μας το πει ανοιχτά, του Βελόπκυ που ο κακός Κούλης έστειλε εναντίον του κ. Πούτιν τα υπερόπλα BMP-1 και άλλαξε την πορεία του πολέμου στην Ουκρανία, ταυτόχρονα δημιουργώντας κανό άμυνας στα νησιά, τον κάθε καρμοίρη που δεν του κάθεται η γειτόνισσα.
Και μάντεψε, μπορεί εσύ να πήγες για τα παιδιά που σκοτώθηκαν, η κάμερα όμως σε έγραψε σαν παρουσία πίσω από τα πανώ τους, έγινες κομάτι της δικής του αφήγησης, τους έδωσες δύναμη και τους νομιμοποίησες να λένε εμένα κατακάθι γιατί έχω αντίθετη άποψη.

Αυτοί για τα παιδιά δεν πήγανε όμως. Ούτε για το καλό της χώρας. Γιατί έγιναν πολύ χειρότερα δεινά λίγα χρόνια πιο πριν αλλά έτυχε να κυβερνάνε άλλοι τότε, οπότε δε οργάνωσε κανείς τους τέτοια κινητοποίηση.
Αλλά τώρα ήρθε η ώρα του αντίλογου. Και αυτοί οι υβριστές των νεκρών πρέπει να λογοδοτήσουν. Πρέπει να αποδομηθούν όμως πρώτα στα μάτια της κοινωνίας. Για να μην υπάρξει συνέχεια σε αυτό τον κατήφορο. Και αν αυτοί οι κρετίνοι είναι εις γνώσην τους αυτοφοράκηδες να φάνε γερή καμπάνα προς παραδειγματισμό.
Και αυτά πρέπει να γίνουν πριν ξεκινήσει η δίκη. Να μην υπάρχουν σκιές από τις μαλακίες που αράδιασαν στον κόσμο 2 χρόνια τώρα. Γιατί αν σε ένα υποθετικό σενάριο φάει βαρια ποινή ο σταθμάρχης, η μαλάκω της ΡΑΣ και όλη η διοίκηση του ΟΣΕ και δεν ξέρω γω ποιός από τους πολιτικούς που θα κριθούν εμπλεκόμενοι και αθωωθεί ο τριμαλάκας ο Τριαντόπουλος ο κοσμάκης θα πει ότι το παρακράτος αθώωσε αυτούς που μπάζωσαν τα στοιχεία.
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ σύριζα και δεν θα ψήφιζα ούτε πασοκ ούτε νδ ούτε σύριζα κανένα από τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να ψηφίσω ΝΔ αλλά δεν μπορώ διότι δεν το σηκώνει η συνείδηση μου όπως λες....καθώς εγώ ανθρώπους που φέρθηκαν όπως φέρθηκαν μετά το ατύχημα δεν θέλω ούτε να τους κατουρήσω.

Και δεν μιλάω για τα ξυλόλια...έγινε προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης, έγινε προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα της καρυστιανού, έγινε προσπάθεια να μας πείσουν ότι υπάρχει τηλεδιοίκηση....και το κυριότερο...δεν σεβάστηκαν ούτε τα απομεινάρια των παιδιών τα έστειλαν άρον άρον σε χωματερή. Δεν με νοιάζει (αρχικά) αν το έκαναν επειδή πλησίαζαν εκλογές. Το έκαναν.

Λοιπόν...δεν με ενδιαφέρει τι έχει στο κεφάλι του ο κάθε ένας μαλάκας από αυτούς που αναφέρεις...μαζί με αυτούς υπάρχουν και τα ανρθωπάκια που δεν ενδιαφέρονται για τον θάνατο 60 παιδιών μη και αποσταθεροποιηθεί η χώρα και δεν πάνε καλά οι δουλίστες τους και γιαυτό φανατίζονται υπερ της κυβέρνησης. Όλους αυτούς...αντιπολίτευση και κυβέρνηση...τους κατουράω.

Εμένα με ενδιαφέρει ότι γκρεμίζουν τα πάντα....την έννοια της αλήθειας...της δικαιοσύνης...της ενημέρωσης...της αξιοπρέπειας προς τους νεκρούς ακόμα...αυτά για εμένα είναι πιο σημαντικά από τον κάθε μαλάκα πραγματογνώμονα. Ας φάνε ότι καμπάνες θέλουν

Εγώ θέλω να επιληφθεί δικαιοσύνη και για τα πολιτικά και για τα διοικητικά πρόσωπα. Και ναι πήγα και διαδήλωσα και στα @@ μου αν μαζί μου ήταν και άλλου που διαδήλωναν για τα δικά τους....προτιμώ αυτό παρά να μείνω ανθρωπάκι που για ένα κομμάτι ψωμί γίνομαι ξεφτίλας.

Δικαιοσύνη σημαίνει να πληρώσουν (με ποινικές ευθύνες) αυτοί που πρέπει όχι μόνο ο σταθμάρχης.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.380
Πόντοι
1.056
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ σύριζα και δεν θα ψήφιζα ούτε πασοκ ούτε νδ ούτε σύριζα κανένα από τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να ψηφίσω ΝΔ αλλά δεν μπορώ διότι δεν το σηκώνει η συνείδηση μου όπως λες....καθώς εγώ ανθρώπους που φέρθηκαν όπως φέρθηκαν μετά το ατύχημα δεν θέλω ούτε να τους κατουρήσω.

Και δεν μιλάω για τα ξυλόλια...έγινε προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης, έγινε προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα της καρυστιανού, έγινε προσπάθεια να μας πείσουν ότι υπάρχει τηλεδιοίκηση....και το κυριότερο...δεν σεβάστηκαν ούτε τα απομεινάρια των παιδιών τα έστειλαν άρον άρον σε χωματερή. Δεν με νοιάζει (αρχικά) αν το έκαναν επειδή πλησίαζαν εκλογές. Το έκαναν.

Λοιπόν...δεν με ενδιαφέρει τι έχει στο κεφάλι του ο κάθε ένας μαλάκας από αυτούς που αναφέρεις...μαζί με αυτούς υπάρχουν και τα ανρθωπάκια που δεν ενδιαφέρονται για τον θάνατο 60 παιδιών μη και αποσταθεροποιηθεί η χώρα και δεν πάνε καλά οι δουλίστες τους και γιαυτό φανατίζονται υπερ της κυβέρνησης. Όλους αυτούς...αντιπολίτευση και κυβέρνηση...τους κατουράω.

Εμένα με ενδιαφέρει ότι γκρεμίζουν τα πάντα....την έννοια της αλήθειας...της δικαιοσύνης...της ενημέρωσης...της αξιοπρέπειας προς τους νεκρούς ακόμα...αυτά για εμένα είναι πιο σημαντικά από τον κάθε μαλάκα πραγματογνώμονα. Ας φάνε ότι καμπάνες θέλουν

Εγώ θέλω να επιληφθεί δικαιοσύνη και για τα πολιτικά και για τα διοικητικά πρόσωπα. Και ναι πήγα και διαδήλωσα και στα @@ μου αν μαζί μου ήταν και άλλου που διαδήλωναν για τα δικά τους....προτιμώ αυτό παρά να μείνω ανθρωπάκι που για ένα κομμάτι ψωμί γίνομαι ξεφτίλας.

Δικαιοσύνη σημαίνει να πληρώσουν (με ποινικές ευθύνες) αυτοί που πρέπει όχι μόνο ο σταθμάρχης.
Συμφωνώ και επαυξάνω

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
14.016
Πόντοι
2.606
. Στα Τεμπη ξέρουμε γιατί τράκαραν μετωπικά τα τρένα.
και βεβαια ξερουμε ρε παλιομαλακα πορωμενε ,γιατι ειναι κυβερνηση ο ανικανος των καρτελ,αν δεν ηταν αυτοι οι μουλοι το κέντρο παρακολούθησης κυκλοφορίας ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ....ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ,ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ....ΝΑ ομως που τελικα οταν λογω βλαβης τα τρενα μπηκαν σε μονη αναγκαστικα λογω βλαβης αυτη η σημαντικη δικλειδα ασφαλειας δεν υπηρχε....και ουτε βεβαια υπηρχε η τηλεδιοικηση που θα εγκαινιαζε ο αρχιδης την επομενη μερα......ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ κέντρο παρακολούθησης κυκλοφορίας ΔΔ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018