Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.381
- Πόντοι
- 1.056
Όχι....συμφωνώ πραγματικάΈχω μια αμυδρή εντύπωση ότι τρολλάρεις μαν![]()
Όχι....συμφωνώ πραγματικάΈχω μια αμυδρή εντύπωση ότι τρολλάρεις μαν![]()
δεν ειναι τοξο ειναι βελος ξεκιναμε απο εκει τυχαρπαστεδηλαδή το ασημένιο τόξο δεν είναι τρολιά υπάρχει πράγματι?![]()

ασημένιο το πέτυχα τουλάχιστον ή από την πολυκαιρία έχει γίνει μπρούτζινο?δεν ειναι τοξο ειναι βελος ξεκιναμε απο εκει τυχαρπαστε
δευτερον ναι υπαρχει πραγματικα![]()

Για 8 χλμ πάνω και κάτωκαι βεβαια ξερουμε ρε παλιομαλακα πορωμενε ,γιατι ειναι κυβερνηση ο ανικανος των καρτελ,αν δεν ηταν αυτοι οι μουλοι το κέντρο παρακολούθησης κυκλοφορίας ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ....ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ,ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ....ΝΑ ομως που τελικα οταν λογω βλαβης τα τρενα μπηκαν σε μονη αναγκαστικα λογω βλαβης αυτη η σημαντικη δικλειδα ασφαλειας δεν υπηρχε....και ουτε βεβαια υπηρχε η τηλεδιοικηση που θα εγκαινιαζε ο αρχιδης την επομενη μερα......ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ κέντρο παρακολούθησης κυκλοφορίας ΔΔ
τα παντα εχεις πετυχει εδω μεσα οι αναλυσεις σου ειναι επιπεδου Στρατφορ,γκολμαν κλπασημένιο το πέτυχα τουλάχιστον ή από την πολυκαιρία έχει γίνει μπρούτζινο?![]()

μετά τον κωστόπουλο είχατε πελώρια ανάγκη μερικές νέες ιδέες να σας ξεβλαχιέψουντα παντα εχεις πετυχει εδω μεσα οι αναλυσεις σου ειναι επιπεδου Στρατφορ,γκολμαν κλπ![]()

σε στηριζωμετά τον κωστόπουλο είχατε πελώρια ανάγκη μερικές νέες ιδέες να σας ξεβλαχιέψουν![]()
καλή η στήριξη αλλά πρέπει να κάνεις και δωρεάσε στηριζω
στειλε ιβαν να σου καταθεσω 2000καλή η στήριξη αλλά πρέπει να κάνεις και δωρεά

έχω εύκαιρο αλβανικό ewalletστειλε ιβαν να σου καταθεσω 2000![]()
αν στειλεις Χαρτοπολεμο με το υβριδικο σπιτι μου θα σου δωσω 2500 εσενα και 500 σε αυτονέχω εύκαιρο αλβανικό ewallet
αν δεν βολεύει έχω εύκαιρο παιδί με μηχανάκι να περάσει να τα πάρει![]()

άσε ρε πονηρέ που έχεις 3Κ έτσι χύμα στο σπίτι ποιος είσαι ο Λάκης ?αν στειλεις Χαρτοπολεμο με το υβριδικο σπιτι μου θα σου δωσω 2500 εσενα και 500 σε αυτον![]()
τα εχω σε θυριδα μια ωρα πριν εργασιμες ωρες μου το λες και παω και τα σηκωνωάσε ρε πονηρέ που έχεις 3Κ έτσι χύμα στο σπίτι ποιος είσαι ο Λάκης ?![]()
για θυρίδα του πολίτη στο gov.gr σε κόβωτα εχω σε θυριδα μια ωρα πριν εργασιμες ωρες μου το λες και παω και τα σηκωνω

βλεπεις γιατι θα μεινεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μικροαπατεωνισκος;για θυρίδα του πολίτη στο gov.gr σε κόβω![]()
έχει κάνει 3 χιλ είσπραξη και με ευρώοι εισπράξεις της ημέρες του λάκη. σε δραχμές.
έχω τις αμφιβολίες μουβλεπεις γιατι θα μεινεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μικροαπατεωνισκος;
σου χαριζουν λεφτα και μαλακιζεσαι
ποιο ιβαν ρε χαμενε;σου λεω στειλτο να στα βαλω,σου δινω εναλλακτικη με Χαρτοπολεμο και μαλακιζεσαιέχω τις αμφιβολίες μου
για να πιστέψω στείλε δείγμα πχ τα 1.500 στο ιβαν