Διαγραμμένο μέλος 254351
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 581
- Πόντοι
- 86
εμένα λέει κυρ παντελή μπάτσο και ακροδεξιό φασίστα της νδ ρε τύπε έλεος πάρε στροφές![]()
μουνάκι είσαι σάπιος, γέλα όσο θες
εμένα λέει κυρ παντελή μπάτσο και ακροδεξιό φασίστα της νδ ρε τύπε έλεος πάρε στροφές![]()
εχω την εντυπωση πως εισαγεις αυτοκινητα παντως απο βουλγαρια ελλαδα για τα προς το ζην....ετσι το γραφω ως εντυπωση ρε παιδι μου....κλόζερ κλείστο, άντε καμιά βόλτα να πάρεις φρέσκο αέρα και ξαναέλα αύριο γιατί διαβάζεις ό,τι θες
Τριάντα+ χρονών είναι ρε ΛάκηΗ W124 ανήκει στα παλιά μου λες ; ή μήπως είναι εξαίρεση ;
Απλά είναι μουνόπανα οι πρώην φίλοι μου !
Γαμημένοι .
Γιατι, ποιος σου ειπε οτι ο λακης εχει;;;; Τρια χρονια τωρα ρωταει, τζαμπα ειναι η ερωτηση.....θελω το w123 ,το 124 ειναι λιγο μαλακια θεωρω,αλλα δεν εχω χρημα για τετοιες καβλαντες ,γιατι ειναι ξεκαθαρα χρημα που το απλα το πετας ....αλλα με τρελαινει το συγκεκριμενο,ειναι καβλα οι καμπυλες του!

αύριο πρωί πρωί να είσαι στον Περισσό να εισρπάξεις για την αποψινή σου προσπάθειαμουνάκι είσαι σάπιος, γέλα όσο θες

Λες να ειναι ο καντινιερης της καρδιας μας και να μην τον εχω μυριστει τοσες μερες;;;εχω την εντυπωση πως εισαγεις αυτοκινητα παντως απο βουλγαρια ελλαδα για τα προς το ζην....ετσι το γραφω ως εντυπωση ρε παιδι μου....
οχι ,καλη λυση ειναι η κινεζα αλλα οχι για γκομενα ,σαν αξεσουαρ,χωρανε στο πορτ μπαγκαζ ανετα,δε μιλανε ,θα τη μαθω να μου φτιαχνει και κανα καφε ,θα της δειξω και τι και πως τα κατατοπια στο σαη να γραφει οταν δεν προλαβαινω.....καλη λυση η κινεζα....Mπορεις να πιασεις κινεζα γκομενα που να ξερει αγγλικα και να την κουβαλας παντα μαζι,αν και το δικο σου σεναριο ακουγεται πιο ασφαλες![]()
Τα W123 , πριν 22 χρόνια που μπήκαμε στο ευρώ, τα πούλαγαν 200€ σε καλή κατάσταση και σου έλεγαν κι ευχαριστώ. Το θέμα όμως είναι , ότι δεν ήταν καταλυτικά. Αν βάζεις αμόλυβδη σε μη καταλυτικό ,θελω το w123 ,το 124 ειναι λιγο μαλακια θεωρω,αλλα δεν εχω χρημα για τετοιες καβλαντες ,γιατι ειναι ξεκαθαρα χρημα που το απλα το πετας ....αλλα με τρελαινει το συγκεκριμενο,ειναι καβλα οι καμπυλες του!
Είναι , αλλά δεν είναι μπουρδέλο 30 ετών .Τριάντα+ χρονών είναι ρε Λάκη
Mαλακα ημουν ετοιμος να του γραψω να παρει 2 μπυρες απο περιπτερο και να παει παγκακι να τα πει με τον ζακλο!!!!!!εχω την εντυπωση πως εισαγεις αυτοκινητα παντως απο βουλγαρια ελλαδα για τα προς το ζην....ετσι το γραφω ως εντυπωση ρε παιδι μου....
ρε συ δεν καταλαβες...το αμαξι μου αρεσει ,οπως ειναι το σχημα και η αρχοντια του ...να το σενιαρω τζιτζι να γυαλιζει να ειμαι σαν τον ομαρ σαριφ στις ταινιες.....αλλα μας εχουν γαμησει στα κερατιατικα ...αν μου κατσει κανα τζοκερ ομως θα το παρκαρω πρωτη μουρη μπροστα στο μαγαζι!Τα W123 , πριν 22 χρόνια που μπήκαμε στο ευρώ, τα πούλαγαν 200€ σε καλή κατάσταση και σου έλεγαν κι ευχαριστώ. Το θέμα όμως είναι , ότι δεν ήταν καταλυτικά. Αν βάζεις αμόλυβδη σε μη καταλυτικό ,
τα καυσαέρια είναι .... χημικά όπλα που σκοτώνουν . Μετατροπή κινητήρα που ήταν για σούπερ, να καίει αμόλυβδη , θέλει 2 χιλιάρικα.
Και σε τιμές W123 σήμερα είναι πλέον ασύμφορα.
Τα δίθυρα, έχουν απογειωθεί και τα W124.
Το W124 , έχει το πλεονέκτημα , ότι τα μοντέλα από το 1989 και μετά είναι καταλυτικά, οπότε λειτουργούν κανονικά.
Οι βίδες είναι παλιες ρε Λάκη, όλο είναι παλιο. Πάλιωσε το 124 λακηηηηη!!Είναι , αλλά δεν είναι μπουρδέλο 30 ετών .
Τα μηχανικά τους τότε, ήταν κορυφή.
Δεν υπάρχει πιο σιχαμερό πράγμα απ' τους σκυλόμπατσους.Ελα ντε???!!!??!!
Σε εναν τοπο που δεν συνεβει εγκλημα τα σαινια μας τον σφραγισαν για ενα χρονο...
Σε εναν τοπο που σκοτωθηκαν 57,σε 5 ωρες καναν παρελαση
Ποιος σου δίνει πλέον σημασια εσένα μπλε τρολακι..Έλα τελειώνει η ιστορία μαζί σας.Λιγοι μήνες απέμειναν..Έλα π...ο
σιλανς παπατρεχαεμένα λέει κυρ παντελή μπάτσο και ακροδεξιό φασίστα της νδ ρε τύπε έλεος πάρε στροφές![]()
Και ερχεστε εσεις;;;;Ποιος σου δίνει πλέον σημασια εσένα μπλε τρολακι..Έλα τελειώνει η ιστορία μαζί σας.Λιγοι μήνες απέμειναν..Έλα π...ο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
268 тыс. просмотров · 4,3 тыс. реакций | Τρολιστικη Ζωη on Reels
www.facebook.com
Αμαξάρα τύπε.ρε συ δεν καταλαβες...το αμαξι μου αρεσει ,οπως ειναι το σχημα και η αρχοντια του ...
Σημασία έχει ότι δεν θα είστε εσείς.Και ερχεστε εσεις;;;;
μη με καβλωνεις νυχτιατικα και κανω καμια τρελα το πρωι...δεν πολυκαταλαβαινω σε κατι τετοιαΑμαξάρα τύπε.
Να ένα τέλειο δείγμα αν και δεξιοτίμονη έκδοση . Όπως πρέπει όλα άψογα, η καλύτερη έκδοση 2θυρη.
![]()
Αυτό που έχω υπόψη , είναι γκαράζ μία ζωή.Οι βίδες είναι παλιες ρε Λάκη, όλο είναι παλιο. Πάλιωσε το 124 λακηηηηη!!
Δεν έχεις φόβο .μη με καβλωνεις νυχτιατικα και κανω καμια τρελα το πρωι...δεν πολυκαταλαβαινω σε κατι τετοια