CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.743
- Πόντοι
- 2.606
τυπε καλα ειναι αυτα λες ,η θα γινεις μπουρδελο στην πρωτη στροφαρα?Hθελε να πάρει το σοσιαλιστικό κινεζικό byd αλλά δεν το προέβλεπε η ελληνική βουλή
τυπε καλα ειναι αυτα λες ,η θα γινεις μπουρδελο στην πρωτη στροφαρα?Hθελε να πάρει το σοσιαλιστικό κινεζικό byd αλλά δεν το προέβλεπε η ελληνική βουλή
Είδες τώρα γιατί δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα?το αυτοκινητο δειχνει την ιδεολογια σου δηλαδη ,ετσι οπως το λες να ζητησει να μην εχει θερμανση και στη βουλη ,ουτε εδρανα ,να μαζευονται στον κηπο πισω να τα λενε και μετα να μαγκωνουν το κτελ να γυριζουν στα χωρια τους.....τυπε πες οτι εισαι χαζουλης χωρις να πεις οτι εισαι χαζουλης και απλα τρολαρεις να περασει η ωρα ευχαριστα...μπες να συνεχισεις το λολ στο ονλαιν με τζιμανια και ασε τα πολιτικα για τους μεγαλους!
αφου χανει απο μαλακια του καθε φορα .....Η αλήθεια είναι ότι την ιδρώνει τη κουλοφανελα![]()
Γιατι εχεις την εντυπωση οτι θα παρει μπρος για να φτασεις στην πρωτη στροφαρα?τυπε καλα ειναι αυτα λες ,η θα γινεις μπουρδελο στην πρωτη στροφαρα?
Τυπε δεν ξέρω ....δεν προδίδω το saxo μουτυπε καλα ειναι αυτα λες ,η θα γινεις μπουρδελο στην πρωτη στροφαρα?
Σοβαρά τώρα .... υποστηρίζετε ότι υπάρχουν διαφορές στην αξιοπιστία και στα προβλήματαΓιατι εχεις την εντυπωση οτι θα παρει μπρος για να φτασεις στην πρωτη στροφαρα?![]()
δε λεμε ,το ξεκαθαριζω,απλα γραφεις μαλακιες ,κατι τετοιες αρλουμπες να ξες λενε ολοι μερα κατι κυραλοιφες στα καφενεια,αναμεσα στις κλανιες.....σε ενημερωνω σιγα μην καταλαβεις τη βλακειες γραφεις βεβαιαΕίδες τώρα γιατί δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα?
Διότι ο καθένας ανάλογα με τις ιδεολογίας του....κλείνει τα μάτια μπροστά σε αυτά που βλέπει...όπως ο μπαρόκ δεν δέχεται αυτά που βλέπει μπροστά του...έτσι κάνεις και εσύ με αυτό που λες.
Πες ότι μπορεί να ήταν καλύτεροι από την γαλάζια μαφία...μην μου δικαιολογείς την παπάτζα τους.
Το κόβω εδώ γιατί το θέμα είναι για τα τέμπη και όχι για τους παπάτζες του ΚΚΕ.
Στα @@ σου τι είμαι εγώ...κάτσε σκέψου τι (λένε ότι) αντιπροσωπεύουν και αν αυτά ταιριάζουν με το αμάξι των 50Κ. Αλλιώς αυτά που ισχυρίζονται είναι παπαριές ως βάση για την ιδεολογία τους.
τι λέμε.
Εγώ θέλω να πάρω μία W124 , αλλά οι κολλητοί μου μηχανικοί όταν τους το είπαΤυπε δεν ξέρω ....δεν προδίδω το saxo μου![]()
Αναλγητοι δυτικοι καπιταλιστες που δε νοιαζονται για τις αναγκες του λαου της αριστερας.Hθελε να πάρει το σοσιαλιστικό κινεζικό byd αλλά δεν το προέβλεπε η ελληνική βουλή
μαλακα φανταζεσαι να το αγορασεις και να πατησεις καμια μαλακια κουμπι και σου μπει το μενου στα κινεζικα....τη γαμησες,αν σου τυχει καμια εθνικη σιγουρο πολυνεκρο....Γιατι εχεις την εντυπωση οτι θα παρει μπρος για να φτασεις στην πρωτη στροφαρα?![]()
το αυτοκινητο δειχνει την ιδεολογια σου δηλαδη ,ετσι οπως το λες να ζητησει να μην εχει θερμανση και στη βουλη ,ουτε εδρανα ,να μαζευονται στον κηπο πισω να τα λενε και μετα να μαγκωνουν το κτελ να γυριζουν στα χωρια τους.....τυπε πες οτι εισαι χαζουλης χωρις να πεις οτι εισαι χαζουλης και απλα τρολαρεις να περασει η ωρα ευχαριστα...μπες να συνεχισεις το λολ στο ονλαιν με τζιμανια και ασε τα πολιτικα για τους μεγαλους!
Εντάξει μαν οπότε πίστεψε ότι θέλεις δεν μου κάνει και καμιά διαφορά.δε λεμε ,το ξεκαθαριζω,απλα γραφεις μαλακιες ,κατι τετοιες αρλουμπες να ξες λενε ολοι μερα κατι κυραλοιφες στα καφενεια,αναμεσα στις κλανιες.....σε ενημερωνω σιγα μην καταλαβεις τη βλακειες γραφεις βεβαια
Αστα αυτα τωρα Λακη, ξερω τον πονο σου, πες μας λιγο, καθαρα για ιστορικους και στατιστικους λογους, ποιος εκανε καλυτερες μπιζνες στη φαμιλια, ο προπαππους σου με τους ναζι ή ο παππους σου με τη χουντα;;Μεγάλη αδικία ... να έχουν πάρει τίτλο ο πίκερ .... και ο μπόλντερμορτ ...
και να μην έχει γίνει Mr Malakas
αυτός ο υπερμαλάκας , ο τιτάνας της μαλακίας.
Άλεξ , Τραμού ... ακόμη κι ο Πίξουλας .... ήταν κυριλέ μπροστά σε αυτό τον
ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ.
μαλακα εχεις τρελαθει τελειως.....δυο ποστ πισω με ανεβαζες κυρ παντελη ρε πουστη μου....αποφασισε ,μου χεις γαμησει την ψυχολογια ρε τρελακιαμην ασχολείσαι, ναρκισσισμός λέγεται
παντού ολόγυρα βλέπουν το είδωλό τους
όντας "νοικοκυραίοι" οι ίδιοι που κοιτούν μόνο την πάρτη τους, βλέπουν νοικοκυραίους παντού
κλασικό σύνδρομο του μικροαστού ιδιώτη που έχει πάρει έναν καθρέφτη στην πλάτη του και έχει διπλασιάσει τον κόσμο
ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τον κόσμο από έναν μπάτσο δεν χάνουμε να το μαθαίνουμε από τον ίδιο και τους ομοίους του, οι οποίοι πρώτο πράγμα που έκαναν μόλις ξεμύτισαν από τις τρύπες τους είναι να πατρονάρουν τον κόσμο
ποιος να τους πει ότι ο κόσμος θα αναπνεύσει καλύτερα χωρίς αυτούς
Απλά τα συνέργεια αποφευγουν τα παλια αυτοκίνητα Λάκη. Στις δέκα βίδες που θα λυσεις, οι πεντε σου μένουν στο κατσαβίδιΕγώ θέλω να πάρω μία W124 , αλλά οι κολλητοί μου μηχανικοί όταν τους το είπα
μου είπαν να τους ξεχάσω άπαξ και κάνω την αγορα και να μην ενημερωθούν ποτέ ...
μαλακα εχεις τρελαθει τελειως.....δυο ποστ πισω με ανεβαζες κυρ παντελη ρε πουστη μου....αποφασισε ,μου χεις γαμησει την ψυχολογια ρε τρελακια
Η W124 ανήκει στα παλιά μου λες ; ή μήπως είναι εξαίρεση ;Απλά τα συνέργεια αποφευγουν τα παλια αυτοκίνητα Λάκη. Στις δέκα βίδες που θα λυσεις, οι πεντε σου μένουν στο κατσαβίδι
θελω το w123 ,το 124 ειναι λιγο μαλακια θεωρω,αλλα δεν εχω χρημα για τετοιες καβλαντες ,γιατι ειναι ξεκαθαρα χρημα που το απλα το πετας ....αλλα με τρελαινει το συγκεκριμενο,ειναι καβλα οι καμπυλες του!Εγώ θέλω να πάρω μία W124 , αλλά οι κολλητοί μου μηχανικοί όταν τους το είπα
μου είπαν να τους ξεχάσω άπαξ και κάνω την αγορα και να μην ενημερωθούν ποτέ ...
Mπορεις να πιασεις κινεζα γκομενα που να ξερει αγγλικα και να την κουβαλας παντα μαζι,αν και το δικο σου σεναριο ακουγεται πιο ασφαλεςμαλακα φανταζεσαι να το αγορασεις και να πατησεις καμια μαλακια κουμπι και σου μπει το μενου στα κινεζικα....τη γαμησες,αν σου τυχει καμια εθνικη σιγουρο πολυνεκρο....