troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.322
- Πόντοι
- 5.506
το πρωτο μου σπιτι το πηρα στο πρωτο διπλο με αρσεναλ....γουρι καλοπαιζουμε 2πλο ξερο ;
Την συνταξη του Αθηναιου
το πρωτο μου σπιτι το πηρα στο πρωτο διπλο με αρσεναλ....γουρι καλοπαιζουμε 2πλο ξερο ;
Την συνταξη του Αθηναιου
ειμαι ο μονος σου φιλος στην ζωη
εγω θα γινω φιλος σου μετα θανατον σουειμαι ο μονος σου φιλος στην ζωη![]()
εγω θα γινω φιλος σου μετα θανατον σου![]()
ενταξει τοτεθα ειναι αργα τοτε
αλλα εστω και καθυστερημενα θα εχεις αναγνωρισει το λαθος σου![]()
Ωραία πες της να το επιβεβαίωση τότε,γιατί εσύ μπορεί να τα βγάζεις από το μυαλό σου...Όπως αγαπάτε.
Κατόπιν της εισαγωγικής χαιρετούρας και την ενημέρωση για την επικείμενη επίσκεψη σας στα πάτρια εδάφη, ρωτήσατε αν εκτελεί κάποια συγκεκριμένη "ενεργητική" υπηρεσία με δεδομένο πως καθώς διαβάζατε το νήμα της υπέπεσε στην αντίληψη σας ότι αυτή και ο κ. @barock , έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά.![]()
Ωραία πες της να το επιβεβαίωση τότε,γιατί εσύ μπορεί να τα βγάζεις από το μυαλό σου...
Σε έπιασε η ψυχοπονια για τον άνθρωπο?Για τη μπάσταρδη τη φιλενάδα σου που θα τον πεθάνει τον ανθρωπάκο στην απεργία πείνας έχεις να γράψεις κάτι σκουλήκι; Έτσι για να είμαστε και στο πνεύμα
Κοίτα άγιε το ξεφτυλικι θα το φας εσύ μαζί με το μπαροκουλη πακέτο με ένα απερκατ και οι δύοΕδώ να συμπληρώσω ότι δεν διευκρινίστηκε αν ρωτήσατε για εσάς ή για κάποιον φίλο σας.![]()
Κοίτα άγιε το ξεφτυλικι θα το φας εσύ μαζί με το μπαροκουλη πακέτο με ένα απερκατ και οι δύο
Περιμένω επιβεβαίωση της κυρας
έχει κλώνους ο ζαν?![]()
Όταν τρώω μπαν 1 χρόνο λογικό είναι να κάνω άλλο προφίλέχει κλώνους ο ζαν?![]()
Ο διάλογος πήγε ως εξής
Βανταμ.Καλησπέρα τζοαννα
Τζ.Γιατί λες γκει τον Μπαρόκ βρε,μια χαρά παιδί είναι
Βανταμ.αστο τζοανα δεν πειράζει άλλη φορά
Τζ.οκ όπως νομίζεις έχω κάνει ραντεβού μαζί του και εννοειται δεν είναι τετοιος
Βανταμ.Μπες στο νήμα με το οξυγόνο που το έχουμε περιλάβει να το πεις εκεί,ξερεις μια κοπέλα είναι απόδειξη για το τι είναι.
Ο διάλογος είναι ακριβώς έτσι όπως τον εγραψαΔηλαδή αυτή σας έστειλε πρώτη μήνυμα;![]()
έχει φίλους ο ζαν?Όχι γι αυτόν. Κυρίως για το κόμμα και για κάτι φίλους του.![]()
σε πολεμά η γαλάζια παράταξη ξεκάθαρα δε θέλει να ακουστεί ο πύρινος λόγος σου και να πάρει ο συριζα 60%Όταν τρώω μπαν 1 χρόνο λογικό είναι να κάνω άλλο προφίλ
Αν αυτό το προφίλ δεν είχε μπαν δεν θα έκανα κλώνο όπως το λετε
Το έχω ξαναπεί η κόντρα εδώ μέσα είναι καθαρά πολιτική,αν ήμουν δεξιός και στηρίζα νδ τα τσιράκια θα μου κάναν ντεμεναδεςσε πολεμά η γαλάζια παράταξη ξεκάθαρα δε θέλει να ακουστεί ο πύρινος λόγος σου και να πάρει ο συριζα 60%