athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.523
- Πόντοι
- 12.756
ουτε στα 70 δεν θα παρεις συνταξη μηδεν ενσημα εχεις κυφηναΔεν έχω χρόνο δουλεύω ακόμα σε 2 ώρες σχολάω![]()
ουτε στα 70 δεν θα παρεις συνταξη μηδεν ενσημα εχεις κυφηναΔεν έχω χρόνο δουλεύω ακόμα σε 2 ώρες σχολάω![]()
Συνηγορε σε προκαλώ να την ρωτήσεις και θα σου πειΟι δικές μου πληροφορίες λένε ότι μετά την καλησπέρα και τα της επικείμενης συνάντησης ρωτήσατε και κάτι άλλο πολύ σχετικό με την απάντηση που σας έδωσε κατόπιν.![]()
Συνηγορε σε προκαλώ να την ρωτήσεις και θα σου πει
Ωραία για να δούμε τι θα σου απαντησειΤο έχω κάνει ήδη.![]()
Ωραία για να δούμε τι θα σου απαντησει
Στη φόρα τώραΜου απάντησε. Αλλά πολύ φοβούμαι ότι δεν θα σας αρέσει να το δημοσιοποιήσω.![]()
ειναι εντελως αδιαφορο τι κανει ο μπασταρδος σε αυτο το νημα με τα κοριτσια που δουλευουν.....
οτι ειναι χαμουρης και γλυφει κωλοτρυπιδες κυβερνητικων εχει σημασια
Στη φόρα τώρα
Είδες που ο κοντός μπάρμπας βαψομαλλιάς ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ pmΠροτείνω μετά τα χθεσινά να αλλάξει ο τίτλος του νήματος σε "Δεν έχω οξυγόνο από τα γέλια"...
Είδες που ο κοντός μπάρμπας βαψομαλλιάς ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ pm
(κάτι που όσους το κάνουν οι χαρακτηρισμοί , περιττώματα, σκυλόσκατα, άνανδροι , ξεφτίλες , γελοίοι , σιχάματα
ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ... ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ)
που αποκαλούσε .... τον κολλητό του .... την Κλαούντια
ανακουφίστρα των τσοντοσινεμα !!!!!
Είδες που ο κοντός μπάρμπας βαψομαλλιάς ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ pm
(κάτι που όσους το κάνουν οι χαρακτηρισμοί , περιττώματα, σκυλόσκατα, άνανδροι , ξεφτίλες , γελοίοι , σιχάματα
ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ... ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ)
που αποκαλούσε .... τον κολλητό του .... την Κλαούντια
ανακουφίστρα των τσοντοσινεμα !!!!!
κατι γινεται τωρα 37 ατομαΤα έχουμε ξαναγράψει καμιά δεκαριά φορές ρε ΚωλοδαχτυΛάκη.
Όταν ανάρτησα το σχετικό ποστ ισχυριζόσουν ότι είναι πλαστό, ψευδεπίγραφο, εκπρόσωπος διπρόσωπος και αντιπρόσωπος.
Γι αυτό λοιπόν σου έτριψα στα μούτρα δικό σου μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι ο ίδιος σε αυτό το ποστ, και το οποίο δεν μπορείς να αμφισβητήσεις όσο και να χτυπιέσαι.![]()
Θέλει να το παίξει τζέντλεμαν ... απύθμενο κόμπλεξ ...-Ναι γηροκομείο Η τελευταία στάση; Μπορείτε να πάρετε έναν μπαρμπα που μιλάει χωρίς λόγο στο πληθυντικό και καιει εγκεφαλικά κύτταρα με το κρυοκωλε χιούμορ του;Ενοχλεί...![]()
τοσα ειχε και η παναθα χτες στο μπασκετκατι γινεται τωρα 37 ατομα![]()
τοσα ειχε και η παναθα χτες στο μπασκετ
39 τώρα. Θα άκουσαν τα γαβγίσματα τα πιντσεράκια και μπήκαν να γαβγίσουν και αυτά.κατι γινεται τωρα 37 ατομα![]()
18500τοσα ειχε και η παναθα χτες στο μπασκετ
δραχμες?