Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (7 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.524
Πόντοι
5.506
Μερικοί αυτή την υποχωρητική "υπομονή" διανθισμένη με ψήγματα πουσταντρίλλας την εκλαμβάνουν ως "Όλο κλανιά και μαγκιά, αλλά κώλο φινιστρίνι". :coffee:
Ε είσαι και 'σύ μια πουτανα :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.050
Πόντοι
33.405

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.509
Για τον κ. Μπαρόκ έχω ήδη γράψει ότι υπάρχει η περίπτωση να είναι μπαϊσέξουαλ.

Εσείς όμως γιατί αμφισβητείτε την κυρία; Ποιος είναι ο λόγος; :coffee:
Κύριε κατηγορε είπα ότι μου έστειλε π.μ λέγοντας ότι ο βλαροκ είναι αντλας
Εγώ δεν το πιστεύω και εσκεφτην ότι μπορεί ο κύριος βλαροκ να την έβαλε.
Για ποιο λόγο να μου στείλει π.μ αν ο Μπαρόκ είναι άντρας?
Τη ρωτήσα?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.087
Πόντοι
3.556
-Ναι γηροκομείο Η τελευταία στάση; Μπορείτε να πάρετε έναν μπαρμπα που μιλάει χωρίς λόγο στο πληθυντικό και καιει εγκεφαλικά κύτταρα με το κρυοκωλε χιούμορ του;Ενοχλεί...:confused:
δείτε κύριε ητο κλπ :tooth::tooth::tooth: εντωμεταξύ απαντάει σε βανταμ που παίζει να θέλει λεξικό για να καταλάβει καθαρεύουσα. :wanker::wanker::wanker:

τα πάντα όλα το νήμα τυπε. τρένο. μέχρι και ο σαουλ λέει ότι δουλεύει . :tooth: τι γίνεται εδώ μέσα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.665
Πόντοι
6.256
Δειτε,βγειτε,βηξτε και ψοφηστε....καθε χρονο η ιδια καταθλιπτικη παρασταση.:tired:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.987
Πόντοι
6.056
Εχει βρεθει ερωτικα με Ακη Πετρετζικη και υπαρχει βιντεο να φτιαχνουν Ιμαμ Μπαιλντι....
ακούγεται και με Μπισμπίκη να αλληλοχώνουν στο απύθμενο τους μπουκάλια τσικουδιάς :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.050
Πόντοι
33.405
Τη ρωτήσα?

Η κυρία ανέφερε ότι της στείλατε μήνυμα πρώτα εσείς. Γεγονός που δεν αρνηθήκατε. Γιατί λοιπόν να μην υποθέσουμε ότι εσείς την ρωτήσατε σχετικά με τον Μπαρόκ; Τι σας κάνει πιο αξιόπιστο από την κυρία; :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.087
Πόντοι
3.556
Δειτε,βγειτε,βηξτε και ψοφηστε....καθε χρονο η ιδια καταθλιπτικη παρασταση.:tired:
επισης ξεροχυνω με κλαουντια που μπαίνει κονιορδος με τα σπεκια της μποτανας. :tooth::tooth::tooth: νταξει έχει πάρει αέρα φουλ τώρα. κάτι είναι και αυτό. οχι σαν την αυταρχική πορνοστάρ που μετά από χιλιάδες ποστ και λουλουδάκια του είπε «οκ αλλά πότε θα δοκιμάσεις;»

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.665
Πόντοι
6.256
δείτε κύριε ητο κλπ :tooth::tooth::tooth: εντωμεταξύ απαντάει σε βανταμ που παίζει να θέλει λεξικό για να καταλάβει καθαρεύουσα. :wanker::wanker::wanker:

τα πάντα όλα το νήμα τυπε. τρένο. μέχρι και ο σαουλ λέει ότι δουλεύει . :tooth: τι γίνεται εδώ μέσα.
Ειστε ιταμος κυριε μισο λεπτο να μεταφορτωσω φωτογραφικο ενσταντανε απο τη συλλογη μου με τιτλο "καρτες ΥΠΕΡΑΤΟΥ"....

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.087
Πόντοι
3.556
Ειστε ιταμος κυριε μισο λεπτο να μεταφορτωσω φωτογραφικο ενσταντανε απο τη συλλογη μου με τιτλο "καρτες ΥΠΕΡΑΤΟΥ"....
πάλι καλά που δεν είναι ο λάκης τυπε ονλάην γιατί θα αρχίζανε πάλι τη κοντρα για τις μεσινεζες ολλανδέζες τι στο πουτσο λένε μεταξύ τους . και θα βαρούσαμε αυτοκτονία με τις πολλες τελίτσες τα μπολντ και τις φωτο εκατερωθεν :tooth::tooth::tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.665
Πόντοι
6.256
Φευ το παχυ μου εντερο δεν λειτουργει ομαλως πλεον και πρεπει να αποσυρθω προς το αποχωρητηριο στο οποιο θα παραμεινω μεχρι τελικης λιποθυμιας εκ των αναθυμιασεων.....:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: RETRO

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.524
Πόντοι
5.506
Πως κατάφερα και το νήμα έφυγε από τη θεματολογία και ασχολείστε με αλλα κι αλλά, ούτε εγώ ξέρω, είμαι μεγάλη σεξεργατρια τελικά (@Hellraiser4Ever τσακω :birdman:)ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ από τον κύριο κουλη. :tooth::tooth::tooth::tooth:

Στο θέμα μας..... η ζωιτσα τώρα θυμήθηκε πως δεν είχε μεριμνήσει για τεχνικό σύμβουλο μόλις ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα και τώρα θα τον έχει τον καψερό άλλη μια εβδομάδα εκεί. :jerking2::jerking2::jerking2:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.524
Πόντοι
5.506
Τη ρωτήσα?
Την έβαλα να γράψει κριτική για μένα, εντάξει βλακακο; Όταν το καταφέρεις και 'σύ με μια κοπέλα ξαναπέρνα από δω.

Τώρα σύρε και γαμησου με τον κόκκινο το σβέρκο γίδι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.509
Η κυρία ανέφερε ότι της στείλατε μήνυμα πρώτα εσείς. Γεγονός που δεν αρνηθήκατε. Γιατί λοιπόν να μην υποθέσουμε ότι εσείς την ρωτήσατε σχετικά με τον Μπαρόκ; Τι σας κάνει πιο αξιόπιστο από την κυρία; :coffee:
Αφού σε νοιάζει τόσο ρώτα τη κυρία να σου πει
Εγω καλησπέρα της είπα γιατί όταν θα ερχόμουν Ελλάδα έλεγα να τη συναντήσω αλλά η κυρία το πηγέ αλλιώς.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.309
Πόντοι
6.256
αν μου ελεγες οτι σε τσιμπουκωνε καμμια καθαριστρια πιο ευκολα θα το πιστευα
Tο αντίθετο από τον κ. Ατενέζο.

Κυρίως κάθεται, αλλά που και που δουλεύει κιόλας. :coffee:

Chappelles Show Lol GIF
όσο και αν σας φαίνεται περίεργο υπάρχουν και άνθρωποι πουθ εργάζονται και μετά τις 16.00 το απόγευμα...:coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.509
Την έβαλα να γράψει κριτική για μένα, εντάξει βλακακο; Όταν το καταφέρεις και 'σύ με μια κοπέλα ξαναπέρνα από δω.

Τώρα σύρε και γαμησου με τον κόκκινο το σβέρκο γίδι.
Τότε ρε κλαπα γιατί στο ξεκάρφωτο μου στέλνει π.μ για σένα?
Χωρίς να τη ρωτήσω?
Σου είπα εγώ θα σε ξεφτιλιζω μια ζωή εδώ μέσα
Κάνε τάμα να με μπλοκάρουν

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.309
Πόντοι
6.256
Οι δικες μου αναγκες σε μελιτζανες ειναι αποκλειστικα για τηγανισμα με πιπεριες και τσιπουρακι. 1-0 :birdman:
τώρα δεν είναι ωραίο να λες ψέματα ακόμα και στον εαυτό σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom