barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.524
- Πόντοι
- 5.506
Ε είσαι και 'σύ μια πουταναΜερικοί αυτή την υποχωρητική "υπομονή" διανθισμένη με ψήγματα πουσταντρίλλας την εκλαμβάνουν ως "Όλο κλανιά και μαγκιά, αλλά κώλο φινιστρίνι".![]()

Ε είσαι και 'σύ μια πουταναΜερικοί αυτή την υποχωρητική "υπομονή" διανθισμένη με ψήγματα πουσταντρίλλας την εκλαμβάνουν ως "Όλο κλανιά και μαγκιά, αλλά κώλο φινιστρίνι".![]()
18 ατομα μονο....δεν ειναι τουτη η ωρα πραιμ ταιμ![]()
Σεξεργατρια ρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ πως μιλας ετσι;Ας τον μπαναρει καποιος....Ε είσαι και 'σύ μια πουτανα![]()
Κύριε κατηγορε είπα ότι μου έστειλε π.μ λέγοντας ότι ο βλαροκ είναι αντλαςΓια τον κ. Μπαρόκ έχω ήδη γράψει ότι υπάρχει η περίπτωση να είναι μπαϊσέξουαλ.
Εσείς όμως γιατί αμφισβητείτε την κυρία; Ποιος είναι ο λόγος;![]()
Το διόρθωσα μη σου γαμησω.Κυρια Έλενα ρε αρκιντι!![]()
δείτε κύριε ητο κλπ-Ναι γηροκομείο Η τελευταία στάση; Μπορείτε να πάρετε έναν μπαρμπα που μιλάει χωρίς λόγο στο πληθυντικό και καιει εγκεφαλικά κύτταρα με το κρυοκωλε χιούμορ του;Ενοχλεί...![]()
ακούγεται και με Μπισμπίκη να αλληλοχώνουν στο απύθμενο τους μπουκάλια τσικουδιάςΕχει βρεθει ερωτικα με Ακη Πετρετζικη και υπαρχει βιντεο να φτιαχνουν Ιμαμ Μπαιλντι....
Κύριε κατηγορε είπα ότι μου έστειλε π.μ λέγοντας ότι ο βλαροκ είναι αντλας
Εγώ δεν το πιστεύω και εσκεφτην ότι μπορεί ο κύριος βλαροκ να την έβαλε.
Για ποιο λόγο να μου στείλει π.μ αν ο Μπαρόκ είναι άντρας?
Τη ρωτήσα?
επισης ξεροχυνω με κλαουντια που μπαίνει κονιορδος με τα σπεκια της μποτανας.Δειτε,βγειτε,βηξτε και ψοφηστε....καθε χρονο η ιδια καταθλιπτικη παρασταση.![]()
Ειστε ιταμος κυριε μισο λεπτο να μεταφορτωσω φωτογραφικο ενσταντανε απο τη συλλογη μου με τιτλο "καρτες ΥΠΕΡΑΤΟΥ"....δείτε κύριε ητο κλπεντωμεταξύ απαντάει σε βανταμ που παίζει να θέλει λεξικό για να καταλάβει καθαρεύουσα.
τα πάντα όλα το νήμα τυπε. τρένο. μέχρι και ο σαουλ λέει ότι δουλεύει .τι γίνεται εδώ μέσα.
πάλι καλά που δεν είναι ο λάκης τυπε ονλάην γιατί θα αρχίζανε πάλι τη κοντρα για τις μεσινεζες ολλανδέζες τι στο πουτσο λένε μεταξύ τους . και θα βαρούσαμε αυτοκτονία με τις πολλες τελίτσες τα μπολντ και τις φωτο εκατερωθενΕιστε ιταμος κυριε μισο λεπτο να μεταφορτωσω φωτογραφικο ενσταντανε απο τη συλλογη μου με τιτλο "καρτες ΥΠΕΡΑΤΟΥ"....
Την έβαλα να γράψει κριτική για μένα, εντάξει βλακακο; Όταν το καταφέρεις και 'σύ με μια κοπέλα ξαναπέρνα από δω.Κύριε κατηγορε είπα ότι μου έστειλε π.μ λέγοντας ότι ο βλαροκ είναι αντλας
Εγώ δεν το πιστεύω και εσκεφτην ότι μπορεί ο κύριος βλαροκ να την έβαλε.
Για ποιο λόγο να μου στείλει π.μ αν ο Μπαρόκ είναι άντρας?
Τη ρωτήσα?
Αφού σε νοιάζει τόσο ρώτα τη κυρία να σου πειΗ κυρία ανέφερε ότι της στείλατε μήνυμα πρώτα εσείς. Γεγονός που δεν αρνηθήκατε. Γιατί λοιπόν να μην υποθέσουμε ότι εσείς την ρωτήσατε σχετικά με τον Μπαρόκ; Τι σας κάνει πιο αξιόπιστο από την κυρία;![]()
αν μου ελεγες οτι σε τσιμπουκωνε καμμια καθαριστρια πιο ευκολα θα το πιστευα
Tο αντίθετο από τον κ. Ατενέζο.
Κυρίως κάθεται, αλλά που και που δουλεύει κιόλας.![]()
όσο και αν σας φαίνεται περίεργο υπάρχουν και άνθρωποι πουθ εργάζονται και μετά τις 16.00 το απόγευμα...
Αφού σε νοιάζει τόσο ρώτα τη κυρία να σου πει
Εγω καλησπέρα της είπα γιατί όταν θα ερχόμουν Ελλάδα έλεγα να τη συναντήσω αλλά η κυρία το πηγέ αλλιώς.
Τότε ρε κλαπα γιατί στο ξεκάρφωτο μου στέλνει π.μ για σένα?Την έβαλα να γράψει κριτική για μένα, εντάξει βλακακο; Όταν το καταφέρεις και 'σύ με μια κοπέλα ξαναπέρνα από δω.
Τώρα σύρε και γαμησου με τον κόκκινο το σβέρκο γίδι.
τώρα δεν είναι ωραίο να λες ψέματα ακόμα και στον εαυτό σουΟι δικες μου αναγκες σε μελιτζανες ειναι αποκλειστικα για τηγανισμα με πιπεριες και τσιπουρακι. 1-0![]()