Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ελπιζω οσοι πατε κολωνου30 να εχετε κανει εμβολια για εμπολα...
Ναι εσενα περιμεναμε να μαθουμε οτι δεν ειναι κατσικες τα μελη του σαιτ![]()
κ πιος σου ειπε καυλιαρα μου οτι εμενα με ενδιαφερει εαν της κανω διαφημιση η οχι.τα λεφτα μου τρωει? μπουχαχαχα
εγώ απορώ το pm της κατερίνας69 γιατί δεν σβήστηκε απο μοντς γιατί είχε λεχθεί ότι τα πμ δεν πρέπει να βγαίνουν δημόσια στο φόρουμ![]()
δεν καταλαβαινω ομως που κολλαει με αυτο που ειπα.τη δουλεια της κανει εδω μεσα αμα δεν σας κανει διωχτε την εμενα ποσος με αφορα.
εγώ απορώ το pm της κατερίνας69 γιατί δεν σβήστηκε απο μοντς γιατί είχε λεχθεί ότι τα πμ δεν πρέπει να βγαίνουν δημόσια στο φόρουμ![]()
Παντως εγωωωω...το ευχαριστηθηκα...αααχαχαχαχαχα...!!!
και φυσικα εγω σαν μελος πληρωνω και συνησφερω στις πληροφοριες του σαιτ.δεν αυτοδιαφημιζομαι να κονομαω οπως αυτες και μετα να βριζω τους υπευθυνους και να λενε να διαγραψουν και ποστ που δεν τους συμφερει οπως κανουνε αυτες.φυσικα οι υπευθυνοι ειναι μπαρουτιασμενοι και τις γραφουν και στα αρχιδια τους και καλα κανουν βεβαια.εδω στις κριτικες για την κατερινα διαβασαμε οτι ειναι η 'θεα του ερωτα'.και με το που πηγα στο μπουρδελο της βλεπω μια 40αρα συνομηλκη μου μιλφ δηλαδη, με τιγκα κρεμα στο μουνι που κολυμπαει μπακαλαος εκει μεσα,ουτε αρχιδια εγλυφε και ηταν απο τις ξεπετες του αιωνα.για να μην πω και τις αλλες 'ντιβες' που ειναι μελη εδω οτι ειναι κατω του μετριου και παρουσιαζονται απο μερικους πουτανοκαψουρηδες ως θεες.ελεος να μαθουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους καποια στιγμη.
εχεις δικιο συναδερφε.δεν μενει να υποκλιθω στην σοφια και στην εξυπναδα αυτων των γυναικων που τις εχουν μαμησει ολα τα εθνη των αρσενικων ειδων,που εχουν δει τον καθε ξοφλημενο ανωμαλο να βγαζει τα βιτσια του πανω τους και φυσικα που τρωνε μαπες και χεζονται σε πρωην ανατολικους νταβαδες.αυτες οι γυναικες μιλαμε ειναι η γνωση του κοσμου.και η κατερινα69 κραταει τα σκιπτρα της μαθησης για τον ανθρωπινο ψυχισμο και συναισθημα.εχει κανει τρελες σπουδες στο τσαρδι της.τι να λεμε τωρα :o
Επειδη βαριεμαι να σε μπινελικωσω και σ'αυτο το θρεντ..απλα αντιγραφω οτι σου ειπα σε ενα αλλο..και παει λεγοντας..Πες τα μεγαλε!!!