gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 16.966
- Πόντοι
- 8.695
Το χεις ξεθεωσει στα ραντεβού το κορίτσι!!Δύο ακόμα ραντεβού διαθέσιμα για σήμερα από την Αγγελική μας
Το χεις ξεθεωσει στα ραντεβού το κορίτσι!!Δύο ακόμα ραντεβού διαθέσιμα για σήμερα από την Αγγελική μας
Θα καταλάβεις όταν έρθει το δικό σου.. Κοντεύει..Το χεις ξεθεωσει στα ραντεβού το κορίτσι!!
Που το ξέρεις πότε είναι το δικό του; Ζητάς και nickname;Θα καταλάβεις όταν έρθει το δικό σου.. Κοντεύει..
Από πρόσωπο δεν ξέρω, αλλά από σώμα δεν παίζεται!!!Δύο ακόμα ραντεβού διαθέσιμα για σήμερα από την Αγγελική μας
Όχι βέβαια φίλε μου... Ας πει ο ίδιος ο άνθρωπος που το ξέρω..Που το ξέρεις πότε είναι το δικό του; Ζητάς και nickname;
Ψωμομενη κωλαραΔύο ακόμα ραντεβού διαθέσιμα για σήμερα από την Αγγελική μας
μπορεις να στείλεις πληροφορίες σε pm?Δύο ακόμα ραντεβού διαθέσιμα για σήμερα από την Αγγελική μας
καλημέρα σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα ?Φίλη μου ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες. Πληροφορίες σε πμ
pls για πμΚαλημέρα από την Αγγελική μας
Διαθέσιμα ραντεβού για σήμερα.
Πμ για περισοτερα
pls για πμΚαλημέρα από την Αγγελική μας
Πμ για περισοτερα
Πολύ δυνατό!Δύο ακόμα ραντεβού διαθέσιμα για σήμερα από την Αγγελική μας
Τυπε προμοταρεις?Καλημέρα από την Αγγελική μας
Πμ για περισοτερα
Όχι φίλε μου... Την προστατεύσω για να μη την κάψετε.. Έχει Μεγάλη διαφορά .Τυπε προμοταρεις?
Ενδιαφέρομαι πως θα κλείσουμε ραντεβού???Καλημέρα από την Αγγελική μας
Πμ για περισοτερα
Πως μπορώ να έχω πληροφορίες δικέ μΠαίδες μη μου ζητάτε πμ για τη κοπέλα στη λούτσα . Η αγγελία από ότι είδα έχει κατέβει πλέον .
Παμε για άλλα
Υγ : κάπου τον Οκτώβριο είχα γράψει εδώ για αυτήν . Ψάξτε λίγο , μη τα θέλετε όλα στο πιάτο .
Συνέχισε να μην την προμοτάρεις εδώ στο νέο thread και μη γεμίζεις 23 άλλα με το μη προμοτάρισμά της.Όχι φίλε μου... Την προστατεύσω για να μη την κάψετε.. Έχει Μεγάλη διαφορά .
Αλλιώς θα ήταν εδώ η ίδια και την πρώτη μέρα με τις καφρίλες σας θα τα είχε παρατήσει. Βγήκε μετά από πολλά χρόνια μια γεμάτη καβλα γκόμενά και εσείς έχετε φαγωθεί να την κάψετε.. Δεν πειράζει αυτοί που την έχουν χαρεί ξέρουν τι είναι και τι κάνει.
στειλε τροπο εποικινωνειασ προγραμμα τιμηΌχι φίλε μου... Την προστατεύσω για να μη την κάψετε.. Έχει Μεγάλη διαφορά .
Αλλιώς θα ήταν εδώ η ίδια και την πρώτη μέρα με τις καφρίλες σας θα τα είχε παρατήσει. Βγήκε μετά από πολλά χρόνια μια γεμάτη καβλα γκόμενά και εσείς έχετε φαγωθεί να την κάψετε.. Δεν πειράζει αυτοί που την έχουν χαρεί ξέρουν τι είναι και τι κάνει.
φαινεται δουλεμενη μπρος πισω!!!Καλημέρα από την Αγγελική μας
Πμ για περισοτερα