Greek power
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 598
- Πόντοι
- 20
Καλή Κυριακή σε όλους. Γνωστή μου μουναρα ξεκίνησε για πρώτη φορά συναντήσεις... οποίος ενδιαφέρετε πμ
ΠΟΣΟ γνωστη???Καλή Κυριακή σε όλους. Γνωστή μου μουναρα ξεκίνησε για πρώτη φορά συναντήσεις... οποίος ενδιαφέρετε πμ
Πολύ γνωστή μου φίλε μου...ΠΟΣΟ γνωστη???
Κ γνωστή σ κ μουναρα ;Καλή Κυριακή σε όλους. Γνωστή μου μουναρα ξεκίνησε για πρώτη φορά συναντήσεις... οποίος ενδιαφέρετε πμ
Ακριβώς φίλε μου.. Και γνωστή μου και μουναρα.. Αν σε ενδιαφέρει μιλάμε σε πμΚ γνωστή σ κ μουναρα ;
![]()
Αφού θέλεις να την κάνεις γνωστή στο ευρύ κοινό, πόσταρε το εδώ!Ακριβώς φίλε μου.. Και γνωστή μου και μουναρα.. Αν σε ενδιαφέρει μιλάμε σε πμ
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ
Σου χω στειλει
Σου χω στειλει απο χθες
Κ γνωστή σ κ μουναρα ;
![]()
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώΈχεις πμ
Κι εγώ παιδιά...Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ
Είσαι μυρωδιάς??Θα σας παρακαλέσω για ακόμα μια φορά.
Τηλέφωνο της δεν δίνω σε κανέναν. Όποιος θέλει μιλάει μαζί μου και το κανονίζουμε. Όποιος στείλει ξανά και ζητήσει το τηλέφωνο της απλά θα τον αγνοήσω... Έχετε φαγωθεί να την κάψετε...
Επίσης σημαντικό παιδιά... Κάντε ρε και κανένα μπάνιο... Και με σαπουνακι ρε παιδιά οχι μόνο με νερό...
Φίλε μου θα το γράψω και εδώ. Επειδή πήγε 180 σε λίγες μέρες δεν σημαίνει ότι θα ανεβαίνει συνέχεια...180;; Μέχρι χθες 150. Σε κάνα 2 μέρες 200 δλδ; Ήμουν έτοιμος να κλείσω αλλα πλέον όχι. Κ μην πει κανείς για τα 30€. Σόρρυ αλλα δεν παει ετσι. Καλό βράδυ.
Είσαι αυτός που βρωμουσε σαν ασβός;Είσαι μυρωδιάς??
Είσαι ο μλκ?Είσαι αυτός που βρωμουσε σαν ασβός;
Ένα μπλε και ένα κόκκινο δεν δρουν σαν λιπαντικό μαν, πες της να δοκιμάσει από πράσινο και πάνω, για να μην το επιλέγουν πολλοί180 με όλα μέσα. Αυτή είναι η απόφαση της νεαρας επειδή με 150 όλοι την ξεκωλιαζαν!!
Δικαίωμα σου/της . Εγώ βάζω όρια κ γνώμη μου ετσι πρέπει να λειτουργούμε κ να μην δίνουμε οτι ζητάνε. Επίσης σε 3 μέρες αύξηση εγώ δεν το έχω δει ποτέ κ το κατέχω το σπορ χρόνια κ με μουναρες όπως λες κ συ, που αν υπηρχαν τωρα κάποιες θα ήταν στα αζήτητα. Καλη σου μέρα.Φίλε μου θα το γράψω και εδώ. Επειδή πήγε 180 σε λίγες μέρες δεν σημαίνει ότι θα ανεβαίνει συνέχεια...
Επίσης δεν χρεώνει τίποτα έξτρα φίλε μου... Νομίζω είδες και τις φώτο αλλά και τα βίντεο της... Οταν την δεις από κοντά θα καταλάβεις πως η γυναίκα πραγματικά τα αξίζει και με το παραπάνω... Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να πάει μαζί της φίλε μου... Αλλά η συγκεκριμένη πραγματικά είναι κινητη καβλα... Τα παιδιά που έχουν πάει μαζί της (και είναι αρκετά) μπορούν να το επιβεβαιώσουμε αυτό.
Ευχαριστώ πολύ
Φίλε μου δεν μπορούν να ειπωθούν όλα δημόσια δυστυχώς...για αυτό υπάρχουν και τα πμ... Έχω απαντήσει σχεδόν σε όλους μου έχουν στείλει πμ και ακόμα σας απαντάω για της πληροφορίες που ζητάτεΔιαφάνεια με την έννοια να υπάρχουν βασικές πληροφορίες δημόσια, ώστε ο καθένας να μπορεί να κρίνει χωρίς να χρειάζεται pm.