Νέα

Trans για πρωτάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newbie82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

eteros_ego

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2014
Like
6.967
Πόντοι
1.056
Magkes kserei kaneis kati gia authn?
Νομίζω Εβίτα, έκανα παλιότερα παρέα με Βίκυ Χαρά Ελλη ( στο γνωστό παράδρομο Αθήνας )

anon81

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2026
Like
40
Πόντοι
0
Δεν έχω πάει μαζί της ,αλλά όλοι καλά λόγια λένε για αυτήν...
Νμζ ότι λέει κάτι αυτό.
Ισχύει, η Μιχαέλα είναι πολύ ΟΚ άτομα, συζητάει όμορφα. Προσωπικά την βρίσκω πολύ όμορφη και το κορμί της με ελκύει. Για πρωτάρηδες και μη θα τη συνιστούσα. Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία με trans.

Y13

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
9.549
Πόντοι
2.306
Ισχύει, η Μιχαέλα είναι πολύ ΟΚ άτομα, συζητάει όμορφα. Προσωπικά την βρίσκω πολύ όμορφη και το κορμί της με ελκύει. Για πρωτάρηδες και μη θα τη συνιστούσα. Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία με trans.
Αυτή ? Μιχαέλα Περιστέρι για άμεση συνάντηση 6944 614 674 (ΟΧΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ)

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
1.020
Πόντοι
86
Είναι πολύ καλή σαν ενεργητική

MassiveVolume

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
28
Πόντοι
0
Ψάχνω κι εγώ για πρώτη επαφή με τρανς, όλοι λένε για την Μιχαέλα καλά λόγια αλλά δεν υπάρχει κριτική στην πραγματικότητα. Απλά πως είναι καλή. Πείτε ρε μύστες πως είναι στο ενεργητικό, στο παθητικό, αν χύνει καλά, πως είναι ο χώρος της, αν είναι καθαρή κλπ

Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτή και τη Λυδία. Φαίνονται εντελώς διαφορετικές αλλά η κάθε μία έχει διαφορετικά θετικά για εμένα.

loubenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2026
Like
60
Πόντοι
0
Ψάχνω κι εγώ για πρώτη επαφή με τρανς, όλοι λένε για την Μιχαέλα καλά λόγια αλλά δεν υπάρχει κριτική στην πραγματικότητα. Απλά πως είναι καλή. Πείτε ρε μύστες πως είναι στο ενεργητικό, στο παθητικό, αν χύνει καλά, πως είναι ο χώρος της, αν είναι καθαρή κλπ

Εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτή και τη Λυδία. Φαίνονται εντελώς διαφορετικές αλλά η κάθε μία έχει διαφορετικά θετικά για εμένα.
Βρε πήγαινε εκεί με ένα 60αρι μια χαρά είναι και γλέντησε το. Καθαρή είναι και εντάξει γνκ. Αν θες μοντέλο δεν είναι. Ποια Λυδια λες και βασικά εσύ τι ζητάς για να σε κατατοπίσουμε!

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.953
Πόντοι
1.196
Βρε πήγαινε εκεί με ένα 60αρι μια χαρά είναι και γλέντησε το. Καθαρή είναι και εντάξει γνκ. Αν θες μοντέλο δεν είναι. Ποια Λυδια λες και βασικά εσύ τι ζητάς για να σε κατατοπίσουμε!
Εγώ δεν έχω πάει μαζί της αλλά φίλοι εδώ μέσα μου έχουν πει ότι είναι καλή.

Valsr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
24
Πόντοι
0
Με Ντόρα να πας άμα θέλεις να δοκιμάσεις πρώτη φορά παθητικό

loubenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2026
Like
60
Πόντοι
0
Εγώ δεν έχω πάει μαζί της αλλά φίλοι εδώ μέσα μου έχουν πει ότι είναι καλή.
Το θέμα είναι πως όλο το νήμα είναι γεμάτο με πληρπφπριες για δαυτην (και σε άλλα 10 νήματα) και θέλει να μάθει κι άλλα. Το έχουμε πει αν δεν πας δεν θα μάθεις ποτέ πραγματικά. Αν πάλι λένε όλοι φόλα ξεπέτα μακριά ε δεν χρειάζεται να μάθεις

MassiveVolume

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
28
Πόντοι
0
Αυτή τη Λυδία εννοώ, είναι πιο κοντά στα νερά μου σαν εμφάνιση και έχω διαβάσει 2-3 καλά πράγματα εδώ μέσα για αυτή, χωρίς όμως πολλές πληροφορίες. Της έστειλα μήνυμα προχθες αλλά δεν απάντησε. Ουσιαστικά ψάχνω μια όμορφη θηλυκή trans γυναίκα με καμπύλες και μεγάλο στήθος που να είναι οκ με άσχετους. Παθητική κυρίως, αλλά να της σηκώνεται ρε παιδί μου, να μπορώ να δω πως είναι μια γυναίκα με πούτσα να χύνει.

loubenos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2026
Like
60
Πόντοι
0

Αυτή τη Λυδία εννοώ, είναι πιο κοντά στα νερά μου σαν εμφάνιση και έχω διαβάσει 2-3 καλά πράγματα εδώ μέσα για αυτή, χωρίς όμως πολλές πληροφορίες. Της έστειλα μήνυμα προχθες αλλά δεν απάντησε. Ουσιαστικά ψάχνω μια όμορφη θηλυκή trans γυναίκα με καμπύλες και μεγάλο στήθος που να είναι οκ με άσχετους. Παθητική κυρίως, αλλά να της σηκώνεται ρε παιδί μου, να μπορώ να δω πως είναι μια γυναίκα με πούτσα να χύνει.
Δεν έχω εμπειρία με τη Λυδια γιατί μου φάνηκε ακριβή και δεν ασχολήθηκα. Σε θηλυκή όμορφη με καμπύλες τσέκαρε την kety ts είναι λίγο με τις ώρες της αλλά μπορεί να την πετύχεις σε καλό φεγγάρι. Για να χύσουν θα χρεώσουν εξτρά πάντως γιατί κάπως επηρεάζουν και την δουλειά τους την υπόλοιπη μέρα. Κι εμείς ως άντρες καταλαβαίνουμε

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.228
Πόντοι
206
παιδια ειμαι ασχετοs με το θεμα γενικα με trans κτλ, απλα ηθελα να ρωτησω οποιοι ξερουν ειχα δει στουs Πρωταγωνιστεs με τον Θεοδωρακη παλια μια ξανθια πανεμορφη κοπελλα και ειπε ειναι trans και ελεγε για το πεζοδρομιο κτλ Μπαρμπι την ειχανε βγαλει επειδη ειχε πολυ ομορφο προσωπο

MassiveVolume

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
28
Πόντοι
0
Δεν έχω εμπειρία με τη Λυδια γιατί μου φάνηκε ακριβή και δεν ασχολήθηκα. Σε θηλυκή όμορφη με καμπύλες τσέκαρε την kety ts είναι λίγο με τις ώρες της αλλά μπορεί να την πετύχεις σε καλό φεγγάρι. Για να χύσουν θα χρεώσουν εξτρά πάντως γιατί κάπως επηρεάζουν και την δουλειά τους την υπόλοιπη μέρα. Κι εμείς ως άντρες καταλαβαίνουμε
Δεν την ήξερα την Κέτυ, φοβερή φαίνεται εμφανισιακά αλλά ναι κοιτώντας και κριτικές εδώ φαίνεται να είναι κακή επίσκεψη πλέον. Και η Λυδία μου είπε 100 για "30 με 40 λεπτά" οπότε μάλλον καταλήγω κι εγώ στην Μιχαέλα...εντωμεταξύ το ονοματεπώνυμο μου κάνει South America αλλά μιλάει Ελληνικά απ'ότι καταλαβαίνω.

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
994
Πόντοι
81
Πήγαινε Μιχαλέα με 60€ βρε φίλε μας απόλαυσε το είναι ότι πρέπει(ειδικά για πρώτη φορά και σαν ενεργητικός και παθητικός) αλλιώς βρες κάνα άλλο παλαμάρι δώσε εκεί τα διπλά (μην πω τριπλά) και βρες νεχτ τοπ μοντέλ

STB1908

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
3
Πόντοι
0
εκτος απο μιχαελα που εχω στο νου μου αυτο τον καιρο καποια αλλη στα ιδια λεφτα? πρωταρης εδω

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.953
Πόντοι
1.196
εκτος απο μιχαελα που εχω στο νου μου αυτο τον καιρο καποια αλλη στα ιδια λεφτα? πρωταρης εδω
Εύα απο Νίκαια και Αλύσα είναι πολύ καλές και θα περάσεις καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom